Flickor..

Jag skulle inte vilja att min pojkvän förklarade hur snygga olika tjejer ser ut och jag vet många tjejer som känner samma sak. Man börjar liksom jämföra sig själv med dom personerna och alla ser inte ut som nå jävla supermodeller. Nu till saken, 

~ Många tjejer har tydligen fått för sig att de inte spelar någon roll om dom lägger upp bilder på killar som dom tycker är snygga. Överallt ser jag tjejer som är i förhållanden men som endå lägger upp bilder på killar som dom tycker är snygga och verkligen förklarar hur pass snygga dom anser att dom killarna är.. 
Killar tar illa vid sig dom också, alla kanske inte bryr sig men många gör de!Kommentarer
Postat av: Janna

Håller med! Men vissa tjejer ser ju alla killar som typ "onda" och att de är gjorde av stål och inte tar åt sig av något. Men det tror inte jag på!

Svar: Ja men precis, å de finns många killar som blivit sårade av tjejer men tjejer är bättre på att prata än killar och därför blir de alltid så att killar framstår som "onda" men dom har lika mycket känslor som oss tjejer även om dom inte visar de på samma sätt!
Emma

2013-01-22 @ 21:50:30 / URL: http://www.mondoblog.se/barbiejanna
Postat av: Stina Petersson - FiSHMAS

Håller verkligen med, vet själv att man sagt att andra killar ser bra ut osv fast man har en själv, samt man fått höra samma sak av andra.

Var nöjd med allt som livet ger, som Baloo säger.

Svar: ja men precis, man måste tänka sig för faktiskt för lika mycket som vi tar illa vid oss så gör dom också det!baloo e en smart björn!
Emma

2013-01-23 @ 18:21:03 / URL: http://fishmas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Tack för din kommentar!