You.

Vilken underbar pojkvän jag har, han är så genomgo och snäll. Hade aldrig kunnat önska mig en finare människa att få kalla min

De finns gränser.

Ibland kan man dricka en öl/cider eller ett glas med vin. Man måste inte alltid bli full och ska man nu bli de så behöver man inte vara de 4a dagar i rad..

Mattias ligger iallafall i sängen och sover nu gosen min, ja får så dåligt samvete att ja inte kunde åka till han men han kom hit iallafall igår och nu får jag ännu dåligare samvete att ja kanske inte kan följa m å dricka imorgon när de e nyår och allt. Jag vill VERKLIGEN fira nyår med honom men jag mår inge bra. Jag kan inte ens förklara hur jag mår, jag gråter hela tiden och allt gör ont. Vill bara ligga i sängen tills jag mår bra igen..

2012

2012 är snart slut, de är bara några dagar kvar.
Bäst minnet med 2012: När Mattias och jag började umgås och sen när vi blev tsm(a)
Sämsta minnet: Alla bortgångar som varit, klarar inte av när folk dör. Speciellt inte mormor..

- Dock har jag ju börja umgåts med folk sen tidigare som ja tappade kontakten med och de känns underbart och jag träffade även yuki som ja inte hade träffat på jättelänge så många bra stunder har jag haft fast att jag haft många fler stunder som varit skit. 

Det känns som att jag förlorar kontrollen över mig själv,

De känns som att jag förlorar kontrollen över mig själv, jag kan inte hålla mig, ja bara gråter och gråter. Jag orkar inte må såhär..

Panikångest,

För de som inte panikångest är de väldigt svårt att förstå och för oss som har de är de väldigt svårt att förklara hur det är och hur man kan få en fysisk reaktion men läkarn hittar inget fel ändå..

De är just de,
när man ligger där och ser utanpå kläderna hur snabbt och hårt hjärtat slår, man börjar skaka och tårarna bara sprutar, Hur kan man ens säga att de inte finns nått fel? Något är fel, de är inte fysiskt men de sitter då faan psykiskt och denna jävla panikångest förstör ens liv, den fuckar upp ens tankesätt och ens vardagar blir svåra att hantera. Man vet inte vart man ska ta vägen.. 

tiotusen på vitvaror,

Just nu håller jag på att ladda hem peter pan, var så fruktansvärt längesen jag såg de sist och idag fick ja nå jävla sug över att ladda hem den så jag håller på nu som sagt;)

- Glömde även berätta att på uppersittarkvällen(bingolotto) så vann syrran min 10tusen kr på vitvaror, haha hon har sån jävla tur så de är sjukt, de va fan inte länge sen hennes telefon ringde å hon hade vunnit en fallskärmshoppning. När hon vann det så avstog hon dock och tog pengarna istället å strax efter de(tror de va samma vecka?!) då vann hon 7 tusen på nå jävla spel på internet..

 

Det var ingen som påstod att livet är lätt men det var ingen som berättade hur svårt det kan vara.

- Började morgonen med att kliva upp och klä på mig på en gång å gick ut och knäppte lite kort. Efteråt har jag bara suttit å småpysslat å gjort lite grattis-kort å sånt^^ Ja tycker de e mysigt!

Nu håller jag iallafall på å kolla på jersey shore och smsar med min extremt snygga och saknade pojkvän som jag förmodligen inte får träffa imorgon heller eftersom han är i stockholm och jobber men de e sånt som märks, de beror på när dom är hemma igen!

 

Saknar dig så att de gör ont,

Det var meningen att jag skulle till Mattias idag men de blev inte så eftersom ja grina hela kvällen och började igen direkt på morgonen, fick en panikattack och efter de har ja grina lite till men nu hoppas jag att jag är klar för idag!

Iallafall så blir de att mamma sover i ljusdal (hos syster) på fredag och då ska jag sova hos mattias, jag behöver henne där nere för att ja ska våga sova borta igen, jag känner mig så fruktansvärt trygg med hjärtat men jag känner mig ännu tryggare om ja vet att mamma finns i närheter. Det blir enklare då!

Jag hatar min jävla panikångest, jag behöver den inte och vill inte ha den..


Ställ inga frågor, håll om mig.

Inatt är en sån natt när tårarna bara sprutar,
dom vill inte ta slut och jag vet inte vart jag ska ta vägen.

Helst vill jag bara krypa in i mattias famn så han kan hålla om mig utan några frågor och bara låta mig gråta..


Puss,

Imorse när jag vaknade så gjorde ja mig iordning, kolla på ronja rövardotter och åt frukost.
Därefter stack vi till rickard och hela hans familj, kunde heller inte hålla mig från att pussas med hans småflickor, Olivia och Emelie heter dom. Olivia är 3år och Emelie är inte ens ett år.. Så jäävla söta(a)

Imorgon ska jag iallafall till min älskling, mamma skjutsar ner mig någon gång under dagen, ska pussa sönder han och hålla fast han så han inte försvinner(a) <3

- Bild från igår.




Dagens smink och facelook,

- Medans ni nu kollar på mitt snygga face så kollar ja på ice age 4 med familjen

Klänningen höll på att spricka,

- Jag måste säga de att jag kände mig förjävla söt imorse när jag hade vaknat å gjort mig iordning men efter att julmaten hade börjat fylla på magen så fick ja byta kläder för ja kunde ju för fan inte andas för klänningen hölla på å spricka hahah

God jul!

- 3 Parfymer, 2 läppbalsam, ett smyckeskrin/speldosa, playboy strumper, tofflor, glas-nalle, strumpsyxor, 2 leggings, godis, diadem, en kam som man klipper håret med, pengar, pepparkaksformar, lotter, rumsavdelare och skor har jag fått:* (på bilden e bara några saker och allt var väldigt utspritt så ja fick inte allt idag utan har fått tidigare)

Uppesittarkväll

Just nu sitter jag med färgen i håret och har ingen aning om hur länge den varit i så jag ska vänta ett tag till innan jag tvättar ur det.. Nu ska ingen bli nervös för de e fortfarande rött jag häver i, vill bättra på färgen nu när de e jul och grejer;)

Efter duschen ska jag fortsätta hjälpa pappa å mamma att städa och därefter blire att måla naglarna och senare ikv blire uppesittarkväll(bingolotto) framme med systrarna :D <3

ÄNTLIGEN

Nu var de ett tag sen jag skrev men har haft fullt upp, har jag inte varit med mattias så har ja handlat julklappar och när jag inte har gjort de så har jag städat och pyntat, har även har små-jular med folk och i inlägget under så står de vad jag fått;)

- Min mobil som varit på lagning är tillbaka iallafall (ÄNTLIGEN) och ja blev as grinig på dom för den hade legat där över en månad fast dom inte ringt och sagt nått och jag har tillåmä varit där å fråga efter den efter datumet där de står att den skulle kommit in :o


- Ett kort jag knäppte framme i byn idag,

Lilljul,



Vaginalt och oralt men inte analt,

Jag har sagt de förut och säger de igen, Jag har aldrig tidigare kärt analt å ja tänker inte. De låter så snuskigt i mina öron, att andra gör de stör jag mig inte på men tanken att ja ska ha något i min anal där de bokstavligt talat ska ut massa skit de ger mig rysningar å inte på ett bra sätt:o

Världen går under,

Som säger ju att världens ska gå under kl 02.12 inatt, jag hoppas iallafall inte de för jag vill inte bara somna med hjärtat inatt, jag vill vakna med honom också! Speciellet m tanke på att vi har varit tsm i 4a månader imorgon(a)
 
han tar morgon bussen hem imorgon iallafall å runt 9 tar mamma å ja bilen ner te hudik eftersom jag har läkarbesök då så samtidigt ska ja passa på å köpa julklappar;)

Rumsavdelare, CHECK

Idag efter att jag varit å mött mattias så väntade vi på att mamma å syster skulle komma hem så att jag fick min rumsavdelare och då började vi direkt att pilla ihop den. Jävla pussel hahah men vi lyckades efter mycket om och men;)


Snart kommer älsklingen,

Många trodde att mitt inlägg om otrohet berodde på något mellan mig och Mattias men så är de inte, han kommer med bussen om en stund så ska ta m ena vovvsen å gå å möta han^^

Innan dess ska ja dock plocka undan på rummet så att rumsavdelaren får plats;)

Att vara otrogen är inte ett misstag du gör, det är ett val du tar.


- Om du väljer att starta ett förhållande med någon så se då till att du verkligen vill vara med sen personen och om du nu vill de så gefan i att var med någon annan.

Har man ett förhållande med någon så är de den personen man ska hålla sig till och kan man inte de så ska man nog ta å tänka igenom om man verkligen vill vara m personen i fråga. Om du nu känner att du vill vara med någon annan så gör slut med den du är tillsammans med innan så  dom slipper bli lidandes.

Bara du som fattas,

Nu under kvällen har jag kollar på senaste avsnittet av greys anatomy och även senaste av the vampire diaries, lika bra som vanligt! - Tog och myste till de lite extra m popcorn och tända ljus, bara Mattias som fattades♥

Idag har iallafall jag storstädat köket och imorgon blire fortsättning m städning nu när de snart e jul å grejer. Måste plocka ihop inne på rummet mitt också för som de låter så får ja rumsavdelaren imorgon(som jag egentligen skulle få på fredag) så ja e as glad för de betyder att jag får julpynta mer och bäst av allt, ja slipper ha massa grejer i lådor bakom soffan hahah :*


Dyr elräkning?;)


Jag kan va duktig;)

Idag klev ja upp en sväng vid 7 för å pussa mattias hejdå och sen fortsatte jag sova till 3 haha, tror minst sagt att ja va trött? ;) - Jag klev iallafall upp å gosa m hundran å hjälpte pappa lite och jag har även hjälpt mamma en hel del m byabladet. Ja, jag kan va duktig ibland! ;)



Gårdagen:*

I know.. jag har varit jätte dålig på å uppdatera men de blir så när ja e m mattias å igår hade vi faktiskt mycket å gö:o .. hunden vi passar rymde så vi va ute å leta han i över en timme, han e här nu och mår bra. Sen spelade vi wii och jag tror fan att ja sträckte muskeln i allt krigande m svärd för faan va ont jag har hahah :o 

Senare på kvällen tog vi vårat pick och pack ut till husvagnen å myste framför nån psykopatiskt skräckfilm och projekt x ;) .. därefter gick vi in å åt å sen sov:*

Samlar krafter.

Hej och hallå!
Sitter i sängen nu å samlar krafter för att kunna vinna över älsklingen, vi ska spela wii;)

Igår efter att vi hade komme hem blev de mat å mys å därefter så somnade token å då låg jag breve å kolla tv bara å sen började min bästa väns flickvän eller va den nu heta på tvn så jag väckte knölen som snarkade så han kollade på den med mig:*
 

Äntligen mys!

Nu hoppas jag att ni va in på pim å rabbits bloggar och läste igår,
dom e ju så charmiga! Ni kommer inte ångra er;)

- Nu är jag och hjärtat iallafall hemkommen från julmarknan framme i byn, han kom m taxi runt två - halv två så nu får ja äntligen mysa m honom:*

- Inte bästa bilden men de får duga;)



Awesome bloggtips!

 
- Här har ni en en blogg som ägs av en riktigt härlig brud, hon e störtskön rent ut sagt å man kan ju inte säga att hon e ful, inte ens när hon försöker va ful e hon ful:o.. jag förstår inte!
Ni måste också gå in å läsa hennes as charmiga flickväns blogg, dom e så söta tsm båda två
Pims blogg: http://www.nattstad.se/Pimmiie
Rabbits blogg: http://notausstieg.blogg.se/


He ruins my lipstick, not my mascara.

Jag blev pojklös ikv också för hans vänner fick för sig att kidnappa honom men han kommer till julmarknan imorgon och går med mig å sen stannar han till måndag morgon som de låter, AWESOME! (fast hade varit ännu bättre om han redan varit här)

men men, jag gjorde nått ikv ja inte gjort på flera dagar nu.. jag sminkade mig, har längtat så mycket har inte vela gjort de med mina kära svinkoppar på besök-.-

Jag stöder pepparkakorna och alla mörkhyade dockor!


Jag smittar inte,

Men hallådär alla fruntimmer å icke fruntimmer!
- Jag e faktiskt massa glad, mina svinkoppor börjar försvinna drastiskt sen penicillinet WOOPWOOP! och nu smittar jag inte heller(a) hahha 











Ritat av mig,


Everything about you is so easy to love.

- Imorgon då jävlar, jag vet att ja träffa han senaste i tisdags men de räcker inte. Jag vill ha han här nu.
Igår kväll va ingen bra kväll som ni märkte och de enda jag vill va att Mattias skulle öppna dörren, lägga sig bakom mig och hålla om mig.

Du får mig att skratta när jag gråter, Du gör mig så fruktansvärt glad och du får mig att känna mig så omtyckt och trygg!♥


Julmarknad,

 De var meningen att jag skulle kolla på lucian imorse kl 7 på tvn men inte fan gick de eh,
klockan ringde inte så ja vakna en halvtimme försent så ja kände att de va onödigt att börja kolla då så förhoppningsvis äre repris ikväll:) 

- I morgon kommer älsklingen iallafall så jag e massa glad,  de e julmarknan på lördag också som vi ska gå på^^ De va meningen att ja skulle va m å sälja smycken som jag gjort också men ja hann inte få mina pengar som ja har jobabt ihop ja kunde inte beställa hem fler grejer å ja ville inte låna:/ men men, finns ju fler år;)

I wish you were here.

När jag plockade upp jul tomtarna idag så hann jag inte ens tänkta till. Ögonen fylldes med tårar.
De känns så jobbigt att veta att denna jul kommer firas utan dig. Hur långt jag än försöker pressa mig själv att minnas så kan jag inte komma fram till en enda jul då du inte varit inblandad på något sett.
Jag saknar dig så!

Julen kommer bli jobbig, de vet jag men som mamma sa, du är med oss.
Jag vet att du är med oss, du är alltid med mig men jag vill ha dig här. Jag vill få krama om dig och känna hur du trycker näsan mot min kind och pussar mig på kinden. 

De sista jag sa till dig va "Gud va söt du är" du skrattade och jag kunde inte sluta kolla på dina fina ljusa ögon, jag kramade om dig och pussa dig på din mjuka kind. Jag kommer inte ens ihåg om jag sa att jag älskade dig eller inte. Kom tillbaka så jag får säga de för de gör jag, Jag älskar dig mormor.. 





Sjukt lika,


Julpyntat,

Så jävla mysigt att julpynta, dock längtar jag massa tills jag får min rumsavdelare så att jag får pynta den full m tomtar och annat fint julpynt för just nu har jag inte tillräckligt m ställen att sätta allt på haha ;)

Förvaring,

Jag tog en tom pringlesburk och införskaffa mig två nya förvarings-grejer ;) Varför köpa nytt för massa pengar när man kan gä som mig och pyssla ihop nå eget?;)

Penicillin,

Imorse när ja vakna hade mina svinkopps-sår blivit ännu större så vi ringde sjukhuset å fick åka ner på akuten där dom kolla å grejer. Nu har jag fått penicillin och hoppas verkligen att de hjälper annars börjar ja gråta!

Kolla och mys!


Kläder online,

Om nån av er som läser min blogg har lika svårt att hitta nya ställen att skicka efter  kläder på som mig så tycker jag synd om er så därför tänkte ja att ja lika gärna kunde tipsa när ja väl hittar nya ställen;)
- Klicka på bilden för att komma till affären m dessa skönheter;)

Ritat,

Ritade lite här om kvällen, dock gick detta mkt snabbt så ja la inte ner så mycket tid på detaljer så ja hade kunna gjort de mkt bättre men de får väl duga;)


Anders,

Ett halvår har nu gått, idag går mina tankar till dig och dina nära och kära!
Tänder ljus för dig ikv♥

Pekkarkaksgubbar förbjuds,

--> http://na.se/nyheter/laxa/1.1909703-pepparkaksgubbar-forbjuds-i-luciataget

- Nu har de gått över styr, vill man klä ut sig till pepparkaka på lucian då ska man få göra de,
de som anser detta som stötande vet ju inte va stötande är. Dom som kommer på detta är svenskar som tror att allt dom säger och/eller gör ska anses som stötande och rasistiskt.
Sen att inte bju på pepparkakor pågrund av allergi, gefan i å bju på lussebullar å rah!
- Dock blev de så mycket prat kring dehär så han fick va pepparkaksgubbe tillslut!


Huvet först!

Jahapp, klar ja inte ska få må bra. Magen har krampat till och från hela dagen men måste endå försöka äta så vi ska göra de efter att mattias har duschar :) Jag klippte han nyss så nu va han förjävla hårig så ja kasta han m huvve före in i duschen ;)

Billigt men fortfarande lika snyggt,


Jag får allt,

När jag va liten kommer jag ihåg att ja fick vattkoppar och sen både nackspärr och öroninflammation samtidigt sen för några år sen hade jag fått något liknande rödahund och därefter skabb. Har även haft halsfluss och jag har två lymfkörtlar som sitter och trycker på  varandra så att ja har haft jättemycket problem med halsen och fortfarande idag har jag mycket problem, (jag är ett riktigt halsbarn)

Detta år fick jag öroninflammation igen och i samband m de fick ja penicilin och biverkningen av den va att ja fick svamp och NU har jag fått svinkoppar-.-
..Kul jul!

Älsklingens statusuppdatering,


- Man försöker väl va gullig mot pöjken min å ja tror de blev uppskattat(a)

Vovvar!

Eftersom ja va så duktig att kliva upp i lagom tid så passade ja på att gå ut å leka m hundarna å
knäppa lite kort;) jävla snyggingar!

Hej och hallå,

 Hej och hallå, 
Jag har överträffat mig själv, jag vaknade kl 10 imorse. Dock av att mamma ringde men vilketfall så klev jag upp då och e fortfarande vaken :D

Just nu väntar jag bara på att Mattias ska komma, va ja längtat efter den token! blir mys ikv och imorgon blire bakning m systrarna mina å förmodligen kusinjäveln ;)



Julklappstips, Snart kommer fler!


Billigt och snyggt,

En outfit(som de så fult kallas) måste inte vara dyr för att va snygg så ja tänkte börja köra med sådana tips, har tillåmä gjort en egen kategori för "billiga kläder" ;)

Dalmatin,

Jag försöker lära mig att rita djur så här har ni ett försök på att rita en dalmatin, ni får gärna komma med förslag på va ja kan rita eller förslag på hur jag kan bättra mitt ritande? :)

- Jag är även med och försöker bli veckans blogg på --> http://www.nattstad.se/pimmiie 
Gå in å kolla, hon e sån jävla skön brud, jävla gomun och lik mej är hon;)


Någon mer som känner igen sig?


Snart får jag en till,

Igår skrev jag att jag hade fått en tidig julklapp, snart får jag en till;) 
Nu snart nån dag drar mamma och jag ner till hudik och införskaffar mig en rumsavdelare :D
Längtar redan, behöver den för sen syster flytta till lägenhet så har ja vart hyll-lös för hon fick ta med den jag hade inne på rummet för de var ju faktiskt hennes(a)

- Jag sa till mamma igår också att eftersom ja fått ett par skor och sen ska ja få en rumsavdelare så behöver ja inga fler julklappar. Jag e tillräckligt nöjd och ja behöver inga klappar för att julen ska va bra för mej :D


Tidig julklapp,

- passade på att kolla efter skor m mamma som en tidig julklapp^^

Billigt och bra!

 
Idag när jag endå var i ljusdal så passa jag på att fynda lite på loppis, först en väska som blir as bra till min kamera eller vad som hellst men först å främst kameran;)
Sen ett underlägg till ljus för en 5a;)

Billigt och bra

Äter knäck och försöker tänka på annat.

Mamma frågade mig hur jag mådde så jag svarade ärligt,
slutade med att mamma och jag satt i sängen och pratade å grinade ett bra jävla tag men nu har ja lugna ner mig och ska knäppa på nyaste avsnittet av The vampire daries och sen även greys anatomy, båda kom ut i fredags men de blev aldrig av att ja kolla på dom så ja gör de nu innan de e dags att sussa!




Vinter-känsla!

Nu är min nya header uppe, jag kände att nu när de e december å julen börjar närma sig
så ville jag få mer vinter-känsla över bloggen! 

Vad tycker ni? Duger den?;)



hola!

då skulle hon visst ha ny header igen ungen här! är fortfarande inge svårt men hon ville ha hjälp ändå så det går väl för sig. tänkte göra en liten tradition av detta, eller det är mer så att jag känner att jag måste skriva här när jag väl fått alla inlogg och så! och efter som emma har ungefär dubbelt så många läsare som mig tänkte jag passa på att länka till min blogg --> http://annajosefin.blogg.se, lovar att ni vill kika in en sväng!
 
hejdå så länge! josefin.

Woopwoop,

I förrgår natt blev de nå knas m pumpen till vattnet(har egen brunn) så igår va vi vattenlös helt och hållet men för en stund sen var jag ut och hämta ved och efter de hjälpte jag pappa att koppla in nya pumpen så nu har vi vatten igen! Woopwoop;)

- Om en stund tänkte ja börja fixa m ny header också så håll utkik för den kommer upp innan kvällen e slut förhoppningsvis, annars imorgon;)


Pyssel,

Jag och Mattias pysslade lite igår;) ja julpynta mina nallar och gjorde ordning adventsljus och grejer!
Mattias är dock den som fixat till hamstern m hjärta på huvet och även han som gjort snögubben;D
Händig karl ja har! ;)


Ord gör ont,

Ord gör ont!
Tro de eller ej, ord kan gö ondare än slag. Får du en smäll så tar de några dagar så känns de inte längre men säger nån att du är tjock, ful, äcklig, misslyckad, otillräcklig. You name it!
- De bränns fast i hjärnan och i hjärtat och de gör så ont.


De du säger på "skämt" kan nån ta riktigt hårt, tro mig!
Iställe för att skämta och säga något som man själv anser e kul så säg iställe de du tänker,
Tycker du att nån e fin - säg de!
Tycker du att nån e snäll - säg de!
Alla e fina på sitt sätt, hur klyschigt de än låter så är de sant!

Folk förstår inte hur lätt ett "skämt" kan leda till att nån börjar skära sig eller fortsätter(om dom redan håller på).
Ord gör ONT!!




När första ljuset brinner står julens dörr på glänt och alla är så glada att fira få advent.

Nu äre inte långt kvar alls, tror ja måste skynda på lite me mitt inhandlande av julklappar? ;)

Nu sitter iallafall jag i sängen här och kollar runt lite på datorn medans ja hör massa snarkningar från min högra sida men ja tänkte låta de fortsätta en stund sen tänkte jag få dom att sluta hahah ;)

- Bild från förra julen,


Julmys,

Eftersom de är första advent imorgon så var jag och Mattias till syster å umgick m båda mina systrar.
Börjades m glögg(för dom, ja tycker inte om sånt skit) å massa pepparkakor, börja första avsnittet av årets julkalender;) 

- Kvällen fortsatte m julmusik och massa pynt sen började så mycket bättre och efter de blev de att klä julgranen och innan mamma kom hann vi kolla på tomte tass 2 också;)


Hundvakt,

Nu har vi varit hundvakt åt Kasper några dagar och de kommer förmodligen bli ett par till eftersom hans husse ligger på sjukhus:/  Han e världens finaste och han går jätte bra ihop med våran hund så de e aweome! 

Jag och älsklingen va ut å gick m honom en sväng i dehär jävla blåsvädret, duktig som vi e;)

Brunt klet,

Nu under kvällen blev d ansiktsmask å mys m Mattias haha,
ja måste säga att han passa i all brun klet ;)