Vad fick Mattias av mig?

Mattias fick ett skal till hans mobil av mig med oss på och så hade jag
bakat kolakakor åt honom å grejer;) 

- Jag, mamma och syster stack dit och fikade med honom och hans familj
Efter ett tag så snodde vi med Mattias och bjöd honom på mat, de blev lite jobbigt med min ångest där ett tag så när hjärtat hade ätit klart så följde han med mig ut så ja fick ta de lugnt för ja hölla på att börja gråta.
Hatar min ångest.

Vem fyller år idag?

Tack. Tack för att du är den du är, du är underbar på alla sätt och vis,
Du gör mig hel, du gör mig glad och du får mig att må bra.

Du och jag har delat både gråt och skratt man vet aldrig vad framtiden har att bju på men jag håller alla tummar och tår och hoppas att vi får många år. Vi behöver inte göra något speciellt.Du får alla stunder att kännas speciella, om vi så bara ligger och kramas och kollar på film. Det räcker, jag önskar mig inget annat.
Mattias Lundén GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN.. ja hoppas att den blir awesome, jag hoppas också att du blir glad för de du ska få av mig, annars behåller jag det själv;)
Jag älskar dig!♥

Tagit ut töjningen,

Jag tog ut töjningen för nån vecka sen, tänkte "lufta" det men sen lät ja bli att stoppa in de så nu har de blivit så pass litet att de ser ut som en liten analöppning hahah men ja kan ha vanliga örhängen iallafall men ja måsta ha extra stor "plutt" på baksidan för en vanlig åker igenom haha

Bytte textstil,


NÅGON SOM VET?

- De får inte vara en "vanlig" t-shirt för ja klarar inte av när tröjor sitter för nära halsen.

Love yourself!

Jag berättade häromdagen att jag skickade efter lite bilder och idag har några kommit,
Jag älskar kort, får inte nog av dom!! :D En bild säger mer än tusen ord och kan väcka så många olika känslor och minnen

Önskerubrik - Vad är kärlek för mig?


"Kärlek är vårt livs största glädje och vår livs största sorg."

När de gäller kärlek så spelar det ingen roll om man är svart, vit, homo, hetro, 8 år eller 80 år. De handlar inte om sitt ursprung eller sitt kön, de finns inget rätt eller fel. Om du mår bra och de känns bra för dig, då är det rätt!
Lär dig att älska dig själv och tillåt dig själv att våga älska andra och då spelar det ingen roll om du tycker om någon av samma kön eller någon av de motsatta könet.

Kärleken är som bäst när du blir glad bara av att se en människa, du blir varm i hela kroppen och fjärilarna flyger i magen så man vet inte om man ska börja spy regnbågar av lycka eller om benen ska ge vika. Ta vara på tiden tillsammans med dina kära, du lever bara en gång så våga älska och ge kärlek. Men glöm inte bort sig själv!

Bubbel och mys

Till alla flickor, och kanske pojkar? om ni vill knäppa kort när ni badar.. varför knäpper ni kort så att de ser ut som ni vill visa hela erat underliv?  När man badar ska man inte kunna se annat än sina tår om ens de, de ska va massa bubbel och mys!:D

Geordie Shore,

Vad tycker ja om geordie shore? Vissa e väl helt jävla rubbad många gånger men de e så roligt att kolla på, jag diggar de och kommer fortsätta kolla. Jag kan inte sluta skratta ju haha.
Vad tycker ni?:)

Saknar våran gamla bil.

Det var meningen att ja skulle på bup imorgon men de blev inte så, syster ska till tandläkarn men de blev dubbelbokat på den dagen så hon egentligen skulle dit så hon fick tid imorgon iställe och de lilla problemet med de är att vi bara har två säten i bilen-.- 

- Ja tycker inte om våran bil.. ja saknar den gamla!

Glasburk,

Jag hitta världens tråkigaste glasburk med världens fulaste lock så ja pimpa till den och stoppade lite av mina scrapbooking-grejer i den:D

loving you is easy.

Jag beställde present åt mattias förra helgen och i fredags kom den som bussgods till affärn så idag när jag kom hem så hade syster min tagit hem de:D awesome va de!
- Jag har iallafall beställt massa bilder nu, håller på å gö ett eget fotoalbum ;)

Helg hos pojkvännen,

Fredag: Hade jättemycket problem med bilen, det var meningen att vi skulle åka kl två på dagen men kom inte iväg förns 8 ungefär. Jag berättade inget för ;attias, ja lurade han att vi fortfarande hade problem då och så överaskade jag honom när jag väl var där (a)

Lördag: Vaknade brevid världens sötaste så vi låg och kramades ett tag innan jag ringde mamma så vi åkte på dollar en snabbis. När jag kom tillbaka till Mattias så gick vi å köpte gotta och sen färgade jag hans hår, därefter beställde vi pizza och fortsatte att mysa;)

Idag: Tur som jag hade så vaknade jag även idag brevid världens sötaste och sen stack vi till mamma och syster min å så åkte jag å mor iväg för att köpa fika så vi satte oss och umgicks med dom ett tag innan vi gick hem och myste massa innan jag åkte.. Ville verkligen inte åka men vi syns på torsdag redan :D


Filmtips!


Önskerubrik - Självförtroende


Självförtroende är att du tror att du kan göra/klara saker, medan självkänsla är att du känner att
du duger precis som du är. Oavsett prestation.

Självförtroende: Om du inte tror på dig själv, hur ska andra kunna tro på dig? Om du ska ha ett prov i skolan eller ska på en arbetsintervju och du tänker "detta kommer gå jättebra", då har du större chans att lyckas än om du tänker "detta kommer gå skit". De gäller att peppa sig själv och ta åt sig av pepp och komplimanger som andra ger dig!

Självkänsla: Tänk på alla dina nära och kära, dom är inte perfekta men du älskar dom trots deras brister och dom älskar dig trots dina och de borde du också göra! När du lär dig att älska dig själv så kommer du må mycket bättre!

Min fina pojkvän,

Min helg kommer spenderas hos min fina pojkvän,
jag hoppas verkligen att ångesten håller sig borta *håller tummarna* jag hoppas verkligen att ja slipper den hela helgen!! Håll tummarna ni också så kanske de blir så! :D

Halo,

hjärtat hoppa nästan ur bröstet på mig för en stund sen,
jag har en spegel men de är tre-i-en liksom å ja kollade på mig i ena spegel och så såg  jag nått men de var ju också jag fast i en annan vinkel men innan jag fattade de trodde jag nån stog å titta på mig.. :o

AWESOME!!

Jag måsta testa mya sminket på en gång så här har ni dagens smink! ;)

Önskerubrik!!


- Vad vill ni läsa om? ni får önska er vad ni vill, 

Början av min ångest och nu,

Jag tänkte skriva om min ångest.
: I början kunde jag inte duscha. När vattnet nådde min kropp kändes de som om någon försökte strypa mig, jag fick ingen luft och allt kändes äckligt och jag ville springa för livet. Jag kunde inte borsta mina tänder för de kändes som jag skulle spy, de kändes som jag kvävdes.
Jag kunde inte kolla på tv, jag blev yr och kunde inte fästa blicken, jag sov en större del av dagarna. Jag sov mellan mamma och pappa för när mina ångestattacker kom så fick dom hålla om mig båda två och prata/sjunga med mig för att få mig på andra tankar. Allt kändes så långt borta, jag gick inte dom sista månaderna av 9an. Jag var yr sörre delen av dagarna och låg ner mestadels.

Nu: Jag åker inte tåg eller buss, sådant som människor överallt gör dagligen de kan inte jag göra, jag kan inte ens tänka tanken. Jag kämpar dagligen med att försöka stå imot min ångest men det är inte lätt, jag vägrar ge upp och jag tänker fortsätta kämpa mig igenom detta men jag känner mig så hopplös ibland och de känns som många springer genom livet med ett leende på läpparna medans jag står still och drunknar i mina tårar. Att gå utanför dörren är svårt många gånger men ibland så lyckas jag ta mig härifrån, det är inte ofta nu men det händer. ja har med eller mindre ont i magen varje dag och  jag känner mig så begränsad på så jävla många sätt.
Jag har inte kontakt med många vänner längre heller, många förstår inte hur jag mår eller så blir som less på att aldrig kunna träffa mig men de är så. Jag är en svår människa att ha och göra med.


Ellen DeGeneres,

God morgon alla pojkar, flickor och alla därimellan!

Jag är vaken, har ätit frukost + suttit och skrattat å pratat med min kära far och därefter hoppade jag in i duschen och nu sitter jag i soffan framför Ellen DeGeneres och myser med mitt riblock

- Jag bjuder på en gammal bild eftersom ja inte knäppt nå nya kort men jag ska fixa det!;)

Flickor..

Jag skulle inte vilja att min pojkvän förklarade hur snygga olika tjejer ser ut och jag vet många tjejer som känner samma sak. Man börjar liksom jämföra sig själv med dom personerna och alla ser inte ut som nå jävla supermodeller. Nu till saken, 

~ Många tjejer har tydligen fått för sig att de inte spelar någon roll om dom lägger upp bilder på killar som dom tycker är snygga. Överallt ser jag tjejer som är i förhållanden men som endå lägger upp bilder på killar som dom tycker är snygga och verkligen förklarar hur pass snygga dom anser att dom killarna är.. 
Killar tar illa vid sig dom också, alla kanske inte bryr sig men många gör de!



Fyndiq,

Jag la upp ett inlägg häromdagen med söta skal från fyndiq, jag beställde nyss därifrån. Det blev en ögonskugspalett med 88 olika färger, en ny eyeliner, nitar och ett usb minne! :D

Awesome!
- Dock är inte detta de enda jag beställt, jag beställde födelsedagspresent åt hjärtat häromdagen också men jag kan inte berätta vad det är för något eftersom han läser min blogg;)

Var ute och knäppte lite kort igår,


5 månader,

Jag har sagt de förr och säger det igen, Jag hoppas att det blir många många massa fler!!



Snyggt från ginatricot (kavajer & jackor)


Söta iphone skal,

- Tryck på bilden för att komma till fyndiq.se ;)

2013

Nu är det ett nytt år, än så länge har året börja ganska bra, fram tills idag. 
Imorse när jag vaknadet så blev jag ledsen men samtidigt lättad. Jag har aldrig träffat min farmor men en nära vän till mig, hennes farmor blev som min också,  världens goaste och mysigaste och imorse avled hon.
De kanske låter elakt att säga att jag blev lättad men de blev jag för hon har inte mått så bra nu på slutet.
Där hon är nu slipper hon sjukhus, hon får må bra!
- Gammal bild på mig och min fina vän.

21 Augusti 2012,

Jag skriver ofta om Mattias men jag har aldrig berättat hur de blev vi liksom.
Jag hade länge vetat vem Mattias är och kunde aldrig slita blicken ifrån honom, så jävla snygg! I början av sommaren så började vi skriva på fb helt random typ och sen blev de sms och de fortsatte så ett bra tag. Dagen innan Cabaré cupen så kom både mattias, patric och fredrik hit, jag var så jävla nervös och när dom varit här ett tag så skulle dom åka, mattias kramade om mig och pussade mig, hjärtat gick i hundratjugo!!
 
När cabaré cupen sen ägde rum så hade vi bestämt i förväg att både mattias och fredrik skulle sova här och så blev det.. Fredrik som var full som en jävla kastrull fick ligga på ett liggunderlag i vardagsrummet och Mattias sov med mig(a) Därefter fortsatte de att vi umgås jätte mycket och ja kunde inte låta bli att tycka om honom! Nu kan jag inte ens tänka mig att inte vara tsm med honom, han är underbar på alla sätt och vis. Han får mig att må så fruktansvärt bra!
- Bild från första natten jag sov med fisen,
fredrik som knäppte kort haha

Tacos och film mys,

Igår kom mitt hjärta hit, blev massa mys och tok och idag när vi vaknade så sminkade jag mig och vi gick ut med kasper och sen stack han och tränade, snäll som jag och mamma är så hade vi bjudit hem syster också så när mamma hade hämtat henne och mattias hade kommit tillbaka så stog tacos redo på bordet ;)
Nu ska mamma kolla klart på ett tv program och sen blir de film mys(a)

17 Januari 2013

Jag vaknade imorse och började städa och nu under kvällen så kom min kusin å hans fruntimmer så de har inte blivit nå bloggning och städningen är än inte klar haha, ska kolla klart på Geordie Shore och efter de ska jag duscha och måla naglarna + lyssna på musik och bara ta hand om mig själv:) efter 12 nångång är de repris på fråga olle så jag ska kolla på de också och sen sova tror jag^^

Imorgon blir de att jag ska kliva upp ganska tidigt och åka på distriktsmottagningen för att kolla upp min stortå hahah, den har blivit inflamerad!?! 


10 saker du kanske inte visste om mig,

1. Jag är inte döpt.
2. Jag hatar hissar.
3. Jag skulle vilja gå en teckenspråkskurs.
4. Jag älskar att kramas.
5. Jag har vägrat kolla på filmen 2012 just pga att om jag hade kollat på den hade ja
inte kunnat slappana av förns 2012(året) var över och jag visste att det inte skulle hända.
6. Jag har svårt att förstå mig på människor, det spelar ingen roll vad man har
för kön för jag förstår mig verkligen inte på folk ibland.
7. Jag tycker om att vara själv(inne på rummet) men någon måste
alltid vara hemma för ja kan inte vara själv.
8. Förutom sverige så har jag bara varit i Norge.
9. Jag har lättare att säga vad jag inte är rädd för än vad jag är rädd för eftersom jag
är rädd för de mesta haha.
10. Ibland saknar jag verkligen att gå i skolan.


Jag försöker,

Jag har bestämt mig för att börja träna så mycket som möjligt på att rita av folk, vill bli duktigare på att rita överhuvetaget och speciellt att rita av eftersom ja tycker de e så kul!  Jag gjorde därför ett försök att rita av mitt hjärta:* 
Jag fick inte fram nån bra bild, den ser bättre ut i verkligheten!

Klippt och klistrat,

Hallåja! duktig som man ibland är så vaknade jag redan kl 12 idag haha, de trodde ni inte om mig va?;) Jag har inte gjort någoit speciellt idag, har klippt och klistrat lite i min fotobok bara och nu kollar ja runt lite på datorn och funderar på om ja ska gå och äta :)

Min dag,

Inatt när jag skulle sova så kändes de som om någon tryck på mitt bröst och upp mot min hals, fick svårt att andas, ont i magen och sen började hjärtklappningarna.
- Efter ett fåtal timmars sömn så vaknade jag imorse och gjorde mig iordning, jag hade fortfarande ont i magen men kämpade vidare och hoppade in i bilen med mamma.. Tårarna börja trycka på tills jag inte kunde hålla dom inne längre men jag fortsatte att kämpa, vi kom fram till bup och där började tårarna igen men de kändes bättre efteråt. 

Efter bup så stack jag till mattias, alltid lika trevligt att åka till han för han och hans familj får mig att känna mig så välkommen♥  Vi myste och kollade på tv, kvällen fortsatte med att han lagade mat(bilden) och sen satt vi och kollade på massa bilder från när han och hans syskon var mindre haha så jäävla söta!



Längtar till sommaren,

Jag längtade till vintern men nu är den här och har varit de ett tag så nu vill jag ha sommar. 
Sola, bada, grilla, tälta och bara vara ute och mysa och ha allmänt trevligt med nära och kära.


Kolakakor och drakar,

Igårkväll blev ja å mattias så jävla sugen på nått så vi gjorde kolakakor, receptet hittar ni HÄR!!
Dom tog fan slut lika fort som de tog att baka dom haha,  Jag har även hållt på att rita på mattias arm nu i helgen och ja blev faktiskt nöjd med draken:o


- Imorse klev ja iallafall upp tidigt som fan och tro mig, de va jobbigt som fan. Jag sa hejdå till Mattias sen när han hade åkt så gick jag och la mig igen, somnade som en stock och sov till strax efter ett. Duschen blev min bästa vän efter att jag hade klivit upp och nu kollar jag på fringe med pappa^^



Teen mom,

Ligger i sängen just nu med hjärtat och kollar på teen mom. Blev ledsen imorse när jag vaknade för mattias skulle åka hem men de blev inte så, han åker imorgonbitti iställe. Awesome,
får sova med mitt hjärta en natt till♥ 

Ikväll ska vi bara mysa och kl 8a äre så ska de låta så vi ska ta och kolla på de,
låter som en gift gammalt par och vet ni.. jag älskar det! ;) 



01.43

Just nu är jag och Mattias placerad i sängen och kollar på svampbob;) Medans kollar jag även runt på olika textstilar för att se vad jag kan tänka mig att ha när jag ska tatuera mig ^^
 
 
 
 

Dagens facelook - smink


Naken och hårig,

Min pojkvän hatar mig, han binder fast mig nästan , sliter av mig kläderna och tillåter mig inte att blogga, jävla lodis.. synd bara att ja älskar honom
Av denna anledning kommer min bloggning bli dålig igen men de e väl bra på sitt sätt? Jag har ett liv!:D

Med detta collage tänkte jag också berätta att ja älskar närgångna bilder som faktiskt bli bra:o å ja e ju snygg så de gör ju saken ännu bättre?;)

Fråga Olle Dokumentären,

Jag kollade på fråga olle för en stund sen och hela programet handlade om swinging och de fick mig att tänka, jag skulle inte kunna hålla på med det, jag är alldeles för svartsjuk för det..
skulle aldrig kunna se någon annan hålla på med den jag är tillsammans med. Dom som håller på med swinging tycker säkert att jag är självisk och de kanske jag är men min pojkvän är min pojkvän!

- Trekant har jag samma tankar kring, om man är singel är en sak men jag skulle inte kunna tänka mig att "dela med mig" av den jag är i ett förhållande med:o 
Nu ska ingen tro att jag ser ner på dom som har hållit på eller håller på med detta. Erat val!



Overthinking leads to negative thoughts.

Förlåt.
Jag ber ofta om ursäkt. Jag ber om ursäkt för att jag är som jag är, jag är rädd att dom som jag bryr mig om ska tycka jag är en börda precis som jag själv tycker att jag är.

De är svårt för de som lever i detta att förklara och det är svårt för de utanför att förstå, jag umgås inte med många längre på grund av detta. Ibland kommer jag knappt ur sängen och därför är ja rädd att förlora dom som jag har som faktiskt står ut med mig och förstår eller åtminstonde försöker förstå. Ni är guld värda♥


Pyssel, förvaring!

Nu har jag gjort en ny kategori som heter pyssel eftersom jag älskar att pyssla, 
Här neraför har jag en jättetråkig ljushållare(?) som jag iställe fixa till och har som förvaring till pennor och saxar;)

Ge mej!

Jag har en liten vision om hur det ska se ut på mitt rum, jag är inte där än men när rumsavdelaren kom in så började jag komma på rätt väg;)
Det jag vill ha just nu är ett vitt sminkbord och en stor jävla spegel ovanför så kan nån snäll människa ge mej ett par lotter så att ja kan vinna några tusen och fixa till de jag vill ha? :D

Klicka på bilden för att komma till sidan,


josefin

hejsan nu har jag bytt header igen, har brottom till skolan, hejdå

Ny header,

Nu äre så att jag har gjort en ny header, mycket finare än denna jag har nu och den är mer personlig liksom. Dock har Josefin dåligt minne så hon glömde att ladda upp den innan hon stängde av datorn men hon har nu sagt att hon ska fixat innan hon drar te skolan så de märks väl när den kommer upp;)


lillblåsan,

Hallåja, hade as svårt å sova inatt, har en jätteliten blåsa så kunde inte sova för ja va pinkig hela tiden. Klockan fem ungefär somna ja dock.. woopwoop!!

Nu ska ja iallafall ta och äta lite sallad å grejer, ska även ut med hunn så han få pissa å skita å sen får vi se va ja hitter på;)

- Ja slänger in en gammal bild eftersom ja e så söt på den haha

Klicka på bilden för att komma till sidan med dessa snygga kläder,


- Jag har gjort en ny kategori som heter kläder och smink så nu kommer jag lite då och då att ladda upp snygga kläder från olika sidor online, och har ni lika svårt att hitta ställen som mig så kommer detta bli uppskattat haha.
Håller på och tidsinställer fler nu också så dom kommer upp så småningom;)
 

Hello kitty,

Ge mej allt!!

Raw comedy club,

Ikväll får jag byta ut min långa, smala, snygga och charmiga pojkvän mot en hårig katt, haha tror jag föredrar pöjken min faktiskt;) Han börjar ju skolan imorgon så han åkte tidigare idag men jag fick ha han här stax över en vecka iallafall och jag kunde inte varit gladare över det (a)

Just nu sitter jag i soffan, läser bloggar och kollar på raw comedy club! De e väl as jävla bra de? haha;)

Gomun

Hahha vilken sötnos till pojkvän jag har (syftar på inlägget nedanför).
Han säger att ja e skitkort också, vilket faktiskt inte stämmer med tanke på att ja faktiskt är hela 170cm lång, dock är dodi så jäävla mycket längre, han är fan 192cm o.O

Han e så underbar älsklingen min och han älskar mig tydligen också, men som han skrev nu ska vi kolla film;)

Tjening, hallåja å grejer

Hellu, dodi här!
Den där knasiga emmas pojkvän alltså, ja snodde hennes storjävla dator(haha) så vrf int skriva lite å jävlas typ.
Ja ä skit lång, 18 år ung, snart 19 faktiskt hehe, medans lille plutten ä skit kort å 17, SNART 18 år gammal!
 
Ja tänkte ju faktiskt bara slinka in här för att berätta att emma ä ett underbart jävla rövhöl som ja faktiskt älsker haha, ho sitter å stirrer på mä som om ja ä tokig å tror nog att dä ska hända nå olyckligt här elle nå, men men
jaa.. ja har lyckats lura i na att kika på Vampires Suck som ja just nu ladder ner hehe, roligt roligt.
 
Nä nu ska vi starta filmen å sen ska vi ligga har ja planerat! tjingtjong
 
//Mattias DODI Lundén

Mys med awesome folk!

Igår bosatte jag och mattias oss i husvagnen ett tag och sen kom hanna å patric å gjorde oss sällskap, började med att sitta å snacka lite skit och fortsatte med att spela spel och kolla film;)
Några cidrar blev intagna och vi hade jättemysigt! Efter att dom lämnat oss igen så tog vi vårat pick och pack med oss in för att mysa och sova



Husvagn,

Sitter i husvagnen nu med hjärtat och lyssnar på musik och medans han tar sig en öl så kör ja på lite cider i väntan på att hanna och patric ska komma å umgås med oss:D

- Bild från min instagram igår

K ä r l e k ,

Igår började dagen med massa mys och fortsatte med skoteråkning och de va så jävla underbart att känna lukten av skoter igen♥ Efter att vi kommit in så myste vi ner oss och kollade på paranormal activity 4!

Kvällen fortsatte med wii-spel med systrarna mina och sen kollade vi en stund på joe jätte gorillan innan vi somna^^ 
- Bilder från ikv♥

Min nyårskväll/natt

Mamma skjutsade ner mig och Mattias till hennan men innan vi var framme kände jag att ja kommer börja gråta, ångeston tog över och tårarna spruta så vi släppte av fisen å så följde jag med mamma hem. Ja grinade bort allt smink så jag sminkade om mig och skålade in de nya året med familjen
Strax efter de så smsa jag med hanna och fråga var alla höll hus och sen åkte ja dit å överaskade dom som ville ha dit mig och älsklingen blev iallafall jätteglad, full å söt som han va;) de va jätte roligt att få träffas å kramas med folk man inte sett på länge men faan, man kunde ju ha skippa slagsmållet som blev men annars vare chill!;)

-första bilden på mig å hjärtat från nya året


Ett nyårslöfte och en önskan,