"Ska vi ta en paus"

Att "ta en paus" när men är i ett förhållande låter det mer som att man vill pröva på att göra slut och se om man trivs med singellivet eller inte.  Känner man att man är uppe i varandra för mycket så är det väl bättre att förklara för personen som man är tillsammans med att man vill ha lite egentid och åka bort en vecka eller så?

- Det kan många gånger vara bra att vara ifrån varandra, nyttigt rent ut sagt. Det är viktigt att hålla kärleken vid liv och ett bra sätt kan faktiskt vara att vara ifrån varandra så att men får sakna personen i fråga så att man får känna att man verkligen vill vara tillsammans. En dag eller två räcker ibland, jag anser att det är bättre än att ta en "paus"
#Tankar och åsikter.
 

Nu menar inte jag att det är fel att ta en paus, alla är olika och det funkar kanske för vissa och då är det jättebra.

Smink,


Både igår och idag satte jag mig ute på balkongen när jag skulle sminka mig,
jag vet inte varför men jag får så mycket inspiration där ute. Så roligt!

Underbar kväll,

Igårkväll så fick jag, Mattias och Linus skjuts av Marina till Johanna och Robin där dom var med Jonas, Carolina och deras otroligt söta dotter Isabell. Kvällen var helt underbar, jag hade så jävla roligt! Spelade spel, åt gotta, pratade och skrattade!:D   Man kan inget annat än att älska Mattias familj,  man känner sig alltid så välkommen och dom är så otroligt goa och charmiga allihopa!

Balkongmys,


Dagens facelook,

Igår åkte jag och Mattias hem till honom. Han åkte med Truls och jag åkte med mamma så jag och min älskade mor stack och kollade på kläder åt mig, hittade en tröja och en klänning. Awesome! :D 
Under kvällen igår så hörde Miranda av sig så jag gick ut och umgicks med henne ett tag. Vi pratade jättemycket och grungade, när hon stack så gick jag upp till mitt hjärta igen. Film och mys blev det för oss! 

 När jag vaknade idag så åt jag frukost och sen sminkade jag mig, vill inte se ut som en slusk idag eftersom Mattias ska presentera mig för hans bror, hans flickvän och deras barn för första gången! :D

Sometimes you need to fall before you can fly,

Sitter i en varsin fotölj med en varsin dator. Inte ett ljud säger vi, det är nästan så att kan man höra hur mitt hjärta slår för honom.  Ibland behöver man inte prata, kärleken är inte alltid högljudd, tyst ligger den där och gror.  

Jag tänker hoppa in i duschen strax, vill passa på att duscha innan åskan och blixten börjar. Det ska fortsätta vara dåligt väder ett bra tag nu säger dom men jag hoppas att det är fel. Mina favorit karlar och jag och ska kolla på skräckfilm lite senare, självklart menar jag Mattias och pappa


Weheartit,


Kärleken jag känner är enorm,

Du är inte bara min nutid, du är min framtid.

26 Juli 2013,

Som jag skrev på facebook "Denna dag för 22 år sedan föddes världens finaste människa med extra kromosom." 
- Min älskade syster fyller hela 22 år idag så det blev kalas för henne med tårta, presenter och kramar till tusen.

Denna dag förra året var Mattias också här, han presenterade sig själv som min vän. Jag skrattade och visste inte riktigt vad jag skulle säga, hur ska man presentera den man är på g med? "Detta är Mattias, min famtida pojkvän". 
Min fina pojkvän.

Hångel i kvällssolen,

Sitter ute i förtältet till husvagnen och småfryser, ska kolla på film med min fina snart❤
Gårdagen gick åt till att spela kubb och bada, blev även massa kramar och hångel i kvällssolen. Idag har vi solat för fullt, dunkat musik och bakat tårta inför morgondagen. Min älskade syster fyller 22❤ :D

Svar,

Vem av er är avundsjukast?: Oj haha, svårt att svara på eftersom vi båda är väldigt svarsjuka!

Vad gör ni oftast när du är tillsammans?: Mattias: Ligger.  Hahha näe men de beror på hur det ser ut ute också, är det snö så blir de snögubbar och skoter + oboy och mys framför film med tända ljus. Är det inge snö så är vi ute å spelar badminton/kubb eller liknande. Men vi myser massa å skrattar jämt!(a)

sover ni mest hos han eller hos dig?:  
Hos mej.

Vem är mest romantisk av er två?: 
Mattias tycker att det är vi båda men det är olika, beroende på humör. Vi båda e bra gulliga iallafall! ;)

Vad tjafsar ni mest om?:
Vi brukar inte tjafsa men om vi gör det så är det för att nån av oss blev svartsjuk av nån anledning.

vad älskar/stör ni er mest på varan?:
Mattias säger att han älskar allt med mig men stör sig på att jag blir så sur när jag har mens, han sa "du blir galen, crazy, skitförbannad, oåtkomlig" hahahah ❤
Det jag älskar mest med mattias är att han är så omtänksam och förstående! Det jag stör mig mest på måste vara att jag aldrig får sminka klart mig hahaha, han tycker att jag är osocial;)

Kan inte ni börja göra videosar tillsammans ?: Inte vet jag, sånt som märks, så säger Mattias och jag lyssnar på karln min jah! ;)

En rak fråga till Mattias :D När ska ni förlova er??:
Nån gång i framtiden!

Hur träffades ni?:
Det har jag skrivit om förut, inlägget om hur vi träffades kan du läsa HÄR!!

Ett barn på julafton,

Efter mötet idag så åkte jag och mamma upp och hämtade Mattias, blev så glad när jag såg honom komma gåendes mot mig. Ett barn på julafton, så känner jag varje gång jag ser honom!(a)

Vi stack iallafall iväg för att köpa födelsedagspresenter åt min syster som fyller år nu på fredag.  Gick omkring i två till affärer också innan vi skjutsade hem honom igen.  Hatar  dock att åka ifrån honom men som tur är så kommer han redan imorgon :D *happyface*

Vuxenpsyk,

Igår blev det en väldigt jobbig kväll.. Eftersom jag måsta ställa klockan för att kliva upp och åka på mötet på psyk så blev jag jätte stressad, det blev värre också eftersom jag aldrig hade träffat henne jag skulle till. Tårarna började trycka sig fram och tillslut sprutade tårarna, jag kunde inte sluta gråta.  Att känna att jag "måste" göra något och känna tvång till saker är jättejobbigt

Jag pratade med älsklingen samtidigt och de va så skönt. Mattias stöttar mig så mycket och får mig alltid att må lite bättre när jag mår skit. Han är världens bästa antidepressiva! Min fina.❤

Sommarväder,

Idag har det äntligen varit sommarväder. Denna sommar har inte riktigt haft sånna dagar så jag passade på att sola när jag äntligen vädret tillät det.  Jag hörde av mig till Josefin så hon, hennes lillasyster och jag gick till badstranden, Jag badade faktiskt haha.  Jag följde med dom hem och där blev jag bjuden på gillat;) Awesome!

Imorgon har jag mitt första möte på vuxenpsyk, jag är lite nervös om jag ska vara ärlig men de kommer säkert gå bra men jag är ju nervklen av mig som vanligt.

Sista chansen,

Idag är det prick en månad tills jag och min älskling har varit tillsammans i ett år så nu är sista chansen att sälla frågor till frågestunden våran. Den hittar ni HÄR. Fråga på!;)

- Ska kollar runt på lite kläder sen för att se om jag hittar något som jag kan klicka hem!(a)

11 månader, snart ett år.


Tjejkväll,

Mamma hade köpt ett förtält till husvagnen på blocket så hon, jag och pappa satte upp det idag. Det blev jättemysigt så jag bjöd hit Jossan för vi båda behövde en tjejkväll!   Vi delade på mina två cidrar, lyssnade på musik, skrattade och prata skit;)  Nu ska jag strax äta lite kvällsfika. 

Mens.

- Behöver jag ens skriva nå mer?

Jag hatar att ha mens, bokstavligt talat hatar. Jag blir så arg, ledsen och irriterad när jag har mens, men det blir väl alla?   Jag känner mig så jävla deprimerad.. 

Gårdagen i Hudik,

Igår när jag vi kom hem från Hudik så tog jag och Mattias det lugnt, vi är inte så vana att gå upp 7 på morgonen nu för tiden så vi var helt slut haha. Under natten, kring 1 så tänkte jag blogga men jag somnade nästan med datorn i knät.  Jag var allmänt konstig igår iallafall jag var grinig och ledsen. Idag förstår jag varför eftersom mensen har kommit.

- Vi åkte till tandläkaren på en gång igår men sen blev vi springandes i affärer.  Jag var den som var inställd på att handla men jag kom bara hem med ett par leggings medans Mattias och Mamma kom hem med mycket mer. Hahah!  Påvägen hem svängde vi in till pappas barndomskompis som fortfarande är en nära vän till honom, han har en stuga långt ut i skogen. Otroligt fint och mysigt ställe!

Hudik,

Imorgon så far jag, Mattias och Mamma till hudik. Jag har fått tid hos tandläkaren eftersom jag har haft så mycket problem med tandställningen just nu, får dock bara träffa en sköterska (Heter det så inom tandvården?)
Det jag ser fram emot är dock att vi ska gå å handla efteråt, får se om jag hittar nå kul;)


Filmtips,


R.i.p,

Och booom så vare kväll igen. Jag, Mattias och Pappa stod ute å pratade då Nikita kom med något i munnen, det var en mus. Jag trodde att den var död men den rörde på sig så ja tänkte gå dit och rädda den. Kall och blöt låg den där, kunde inte gå för den var halvt mosad.. Den var såå söt och jag tyckte så synd om den så jag började tvärgrina. Mamma fick hjälpa den till mushimlen så att den skulle slippa lida och jag la mig i sängen och grinade. Jag mår inte så bra idag så tårarna fortsatte bara att forsa.

- Mattias la sig bakom mig och höll om mig, vi kom fram till att jag nog ska ha mens snart eftersom jag har varit yrslig på senaste och har känt mig upp och ner.  Jag tyckte iallafall jättesynd om musen men den mår bättre nu och jag ska mysa ner mig med Mattias för att kolla på film.  Min fiiina♥

Snart ett år,


Vi har snart varit tillsammans i ett år, jag hade en frågestund när vi firade ett halvår också
så om ni har några frågor till mig, Mattias eller till oss båda så är det bara att börja ställa dom! ;)

You make everything better,

Dagen började med att jag, Mattias och min älskade syster Jessica gick ner på hembygdsfesten, vi var där ett tag. När vi väl hade kommit hem så gjorde jag mig iordning riktigt för jag kände mig som en slusk, jag bytte om och gick ut i det underbara vädret. Mattias och Jessica spelade kubb medans jag låg i solstolen och njöt.♥ 

En random liten blogglista,

Vilket var ditt bästa ämne i skolan?
Bild, fick VG i det som slutbetyg.

Vilken onaturlig kraft skulle du välja att du hade om du fick chansen?
Jag skulle vilja kunna hjälpa dom som har problem med ångest och depression, typ stryka dem med handen över huvudet så att allt kändes lite lättare och lite bättre.

Vad gör du just nu?
Sitter i soffan och kollar på film med min fina, kollar på honom till och från. Känner mig så lyckligt lottad som kan kalla honom för min. Lite romantisk är jag allt.

Om du fick femhundra tusen som skulle slösas på en dag. Vad skulle du slösa dom på?
Jag skulle gå in i olika affärer med mina nära och kära i tankarna och handla sådant som jag visste att dom tyckte om och sen hade jag handlat något otroligt många inredningsdetaljer till mitt rum. Kläder är en självklarhet och sen hade jag handlat massa fint till min pojkvän så jag kunde ge han en liten present då och då. Bara för att jag kunde, 

Tror du på gud?
Till en viss del så gör jag det. Det känns bättre för mig att veta att det finns någon där uppe som kollar ner på mig och ser till att min och mina käras framtid blir bra även om nutiden kan vara väldigt jobbig. Allt händer av en orsak.

Något som gjorde dig glad igår?
Jag fick umgås med min fina mamma och Mattias, vi åkte iväg till en stuga där dom sålde kolbullar. På vägen hem så tog jag och mamma ton. Vi sjöng och skrattade hela vägen.

Det bästa/värsta med sommar?
Solen, värmen och energin som man får. Alla fina blommor som kommer fram och all glädje man känner. Det värsta är helt klart alla kryp och alla gråa dagar med åska/blixt.

Det bästa/värsta med hösten?
Alla fina höstfärger är helt klart det bästa. Att man kan ta på sig halsduk, leggings och tjocktröja utan att det varken är för kallt eller för varmt. Det värsta är dock att det börjar bli mörkare och jag ser allt från en mörkare vinkel.

Det bästa/värsta med vintern?
Lukten från skotern, ljudet och känslan. Varm kopp oboy framför braskamin och alla tända ljus. + Julen, en stor favorit. Det värsta här är kylan(samtidigt som den är lite mysig) och mörkret.

Det bästa/värsta med våren?
Snön börjar smälta, musöronen kommer fram på alla björkar och fåglarna kvittrar. + Det börjar bli ljusdare! Jag hatar dock all slask som blir när snön smälter.

Nämn tre saker på din att-göra-lista?
1. Gå ner i vikt. 2. Lära mig att klara av ångesten. 3. Börja skolan igen.

Vilka tillhör din familj?
De närmaste i min familj är mamma, pappa, syster och syster men jag anser att min familj är stor och konstig eftersom vi inräknar många fler i våran familj, även om man inte är familj genom blodet så kan man vara familj i hjärtat.


Jag gav upp,

Igår tog jag årets första dopp, de tog jävla lång tid innan jag doppade hela mig. Hahah jag tyckte att det var as kallt och sen när jag väl hade gjort ett töntigt litet dopp så kom det en fisk jävel, jag tycker inte om fiskar så jag gav upp.

- Idag började jag och Mattias att städa ute i pappas verkstad nästa på en gång när vi klev upp. Vi började faktiskt igår men vi gjorde klart allt idag, vi skulle få en slant och fattiga som vi är så tackade vi ja till erbjudandet;)

Trivs inte,

Hejsan alla goa och glada!  Mamma ligger och vilar just nu men jag tror att jag ska försöka få liv i henne så att vi kan åka fram på affären, jag är så otroligt sugen på något gott så jag behöver köpa hem sallad och frukt så jag inte trycker i mig massa skit.  Usch, jag har aldrig vägt såhär mycket! 

- Jag har alltid varit mullig men har fortfarande mått bra i min kropp men nu känner jag mig inte ena mullig längre, känner mig allmänt jävla äcklig och trivs verkligen inte alls i min kropp.  MEN jag ska ordna det!

Sluta leta,

Kärlek är en stor del av livet, man lever bara en gång och ingen vill gå miste om kärleken men de gäller att låta det ta tid.  Sluta leta efter kärleken, låt den komma till dig.  - Jag vet inte hur många gånger som jag har hört folk klanka ner på sig själv genom att säga att dom aldrig kommer hitta någon, många gånger av anledningen att "alla" deras kompisar är i ett förhållande. Man ska inte känna att man vill vara i ett förhållande bara för att alla andra är i ett eller bara för att man inte vill vara själv, Man ska vara med någon för att man inte vill vara utan just den personen.

Jag tror att det finns någon för alla. Är det menat att vara så kommer det att hända, ingen vet vad framtiden har att ge så ingen kan säga att dom aldrig kommer hitta någon.  #Tankar och åsikter.

Vill inte,

Godmorgon gott folk, vi tröck nyligen i oss frukost och nu sitter vi i soffan och myser. Jag känner mig lite seg och tung i huvet + att jag har ont i halsen så jag gjorde iordning oboy åt oss!  Det känns lite bättre i halsen nu men huvet gör ont :o , ja vill inte bli förkyld/sjuk igen.. Vill inte!

- Det var iallafall meningen att vi skulle fram på byn idag men Mattias var så söt när han sova så jag ville verkligen inte väcka honom hahahh, men de kommer fler gånger förhoppningsvis!;)

You are perfect to me.

Sitter just nu i soffan med hjärtat och mamma, vi kollar just nu på allsång på skansen. Jag skulle också vilja vara där, ser så jävla roligt ut!!   Imorgon ska vi fram på bakluckeloppis i byn och de skulle bjus på tårta, det tackar man inte nej till!;) Förövrigt så hoppas jag verkligen att det blir fint väder nu nån kväll så vi kan sticka och fiska!

Jag älskar dig Mattias, du är den finaste för mig och jag vill inte ha någon annan än dig. Snart har vi varit tillsammans i ett år. Du gör mig till världens lyckligaste!

Dekorationer,


Man kallar det för fönstershoppning när man kollar runt i affärer utan att handla, jag älskar att göra samma sak fast på internet. Jag älskar att kolla runt på dekorationer/kläder och liknande, Jag får så mycket inspiration!

Det är alltid mörkast före gryningen.

Hallåja, idag är en bättre dag.  Jag blir bakis så jävla lätt så igår var jag jävligt slut, varken jag eller Mattias klev upp förn efter 4 på eftermiddagen hahah. Just nu sitter vi i soffan med en varsin dator och kollar på Greys anatomy på tvn så det blir en lugn dag idag också, det var meningen att vi skulle på teater men vi har inte råd.
Kan inte påstå att vi är dom rikaste i världen;)

Bilder från dom senaste dagarna,

Nu är årets Cabaré cup över, bara ett år kvar nu!;) Bilderna får tala för sig själv - det blev prat, skratt och alkoholintag. Det bästa med helgen var att detta år fick jag spendera hela helgen med världens finaste kille!

Finbesök,

Sitter här i fotöljen och tar det lugnt, kusin var nyss här och kollade på tv med mig och prata lite skit. Trevligt trevligt!  Jag har iallafall varit jätteduktig idag för mitt rum är nystädad, får finbesök imorgon så jag kände att det var dags att plocka ihop och snygga till det. - Mitt finbesök är självklart min fina Mattias! (a)

GE MIG,


Skönt med en förändring,

Här har ni en bättre bild på min nya hårfärg, jag blev faktiskt ganska nöjd! Det är riktigt skönt med en förändring!

Nyfärgad,

Igår hade jag sån jävla beslutsångest över hur jag skulle göra med håret, ville inte bli mörk nu under sommaren men efter att jag hade duschat så insåg jag att min hårfärg inte var särskilt vacker så idag tog jag och färgade håret mörkt!;)

Ljusdal,

Hej där!  Kom hit till Ljusdal i fredags och stannar tills imorgon. I lördags bjöd jag Mattias och Linus på pizza, snäll som man är och därefter blev det film och prat! Det är alltid så mysigy att vara här även fast att min ångest har varit knas.
Idag har det varit väldigt fint väder iallafall vilken var jättebra eftersom vi stack ner till Mattias mormor och fikade eftersom hans morfar var i ljusdal idag  - så jag fick träffa han för första gången! Väldigt trevligt var det! :D