Hos kärleken,

Satt nyss ute på balkongen här hos Mattias men jag bara hostar så mycket så jag flyttade in till sängen och har nu myst ner mig.  Ångesten är knas men jag försöker att inte känna efter för mycket för då vet jag att jag bara börjar gråta.. Det blir mycket som händer nu framöver och jag blir stressad inför det eftersom jag verkligen vill må bra inför allting, dock är jag glad att jag får vara här med Mattias även fast psyket inte är som det ska.
Kärlek!

Vad tycker ni?

Nu är det nästan ett år sen som jag riktigt klippte mig, jag blev jättenöjd och funderar starkt på att färga håret mörkare igen och klippa luggen likadan iallafall för just nu är den bara i vägen!:o Vad tycker ni?

Min kropp gör ont,

Jag känner att jag vill blogga men jag vet verkligen inte vad jag ska skriva. Jag mår inte bra alls idag, jag känner mig alldeles tom och hjälplös. Jag har ont i magen och gråter, vill bara få må riktigt riktigt bra.

Mini,

 

Slö och less,

Jag gjorde nyss mat åt mig och hela familjen så att vi ska slippa gå hungriga idag. Jag känner mig förövrigt väldigt ostadig och snurrig idag, jag hoppas att allt har med mensen att göra (trots att den slutade inatt) för jag orkar inte med att det är psyket som spårar. Jag vill må bra men just nu känner jag mig bara allmänt tom. 
- Nu ska jag ringa min älskade pojkvän 

Mobilbilder från dom senaste dagarna,

Jag tar kort med kameran väldigt ofta men mobilen är jämt i närheten så det blir mycket mobilbider också!;)

Live your dream,

Min fina åkte hem med 1 bussen idag. När jag har blivit frisk igen så sticker jag ner till honom, just nu känner jag mig så jävla slö så om nån av er är bra på att trolla och sådana saker så får ni gärna försöka att trolla mig frisk!;)

- När jag har blivit frisk så tänkte jag knäppa nya kort hit till bloggen också plus att jag tänkte göra en ny header!

Solen går upp för kärlekens skull,

Tänk om jag ändå kunde sätta ord på min kärlek till dig.
Jag är en komplicerad och svår människa. Jag vill vara spontan och kunna vara den jag verkligen är men min ångest sätter stopp för så otroligt mycket..  Att ständigt måsta kämpa emot mig själv är jobbigt och många gånger förstår jag mig inte på mina egna känslor och tankar. Jag har av den anledningen väldigt svårt att förstå hur du orkar med mig eftersom jag knappt orkar med mig själv, du är värd den bästa!

- Du är värd någon som du kan vara spontan med, någon som du kan skapa otroliga minnen med.  Jag försöker verkligen att kämpar mot min ångest och med din hjälp kommer jag att fortsätta. Jag vill vara den som du kan vara spontan med och jag vill vara den som du skapar alla minnen tillsammans med.  Så länge du vill vara min så kommer jag alltid stå vid din sida.  Jag hoppas att jag gör dig minst lika glad som du gör mig, Jag älskar dig!

Klänningar,


Bilder från gårdagen,

Igår var jag och Mattias bara hemma, han tog några öl och jag drack massa vatten eftersom jag är sjuk. Kände mig inte alls pepp på att dricka. De blev lite kubbspelande och massa mys  Idag är vi båda sjukare än igår så vi har bosatt oss i soffan och jag bjöd nyss på en super måltid (köttbullar och spagetti;) 

Midsommar,

Glad midsommar såhär i efterskott. Igår när jag och Mattias vaknade så var vi fortfarande sjuk men de stoppade inte oss vi hoppade in i duschen och sen gick vi ut och gjorde oss en egen liten midsommarstån, jävla fin!;) Dock ser den ut som en fågelskrämma men jag ger oss iallafall godkänt!

En extra kromosom,

Jag och Mattias har börjat kolla på alla avsnitt av Glee. Förutom att serien har allt och är rolig så har dom med en tjej i serien som heter Becky Jackson (Lauren Potter) Hon är en söt liten tjej med downs syndrom. När jag såg Glee för första gången  så var det första jag lade märke till just Becky. Jag vart alldeles varm och jag började nästan gråta för att jag blev så glad.   - Jag har två systrar och ena har downs syndrom. Sen jag var liten har jag varit väldigt svag för de som har downs av just den anledningen, dom är så fina och goa. Min syster är världens snällaste, sötaste och kärleksfullaste, en riktig glädjespridare är hon mitt lilla busfrö!

Höst,

- Fina bilder från när jag och Mattias var ute och knäppte kort i höstas!

Underbart,

Jag är jättedålig på att blogga när Mattias är här men jag får ju inte nog av honom;)
Imorgon ska vi inhandla gotta och mat inför helgen, han spenderar midsommar här med mig så vi ska mysa till det riktigt! Dricka gott, äta gott och umgås, underbart!

Musse,


Glee-maraton,

Igår kom som sagt mitt hjärta hit, han baxade min ziperall och bosatte sig i den. Får jag säga mitt så tycker jag att min pojkvän är as snygg!   Förövrigt så tror jag att jag har smittat honom för han har ont i huvet och mitt stackars hjärta är ganska blek, ska fortsätta med vårat Glee-maraton senare och försöka bli friskare!

Du och jag, nu och alltid älskling.

Blev en snabbis till ljusdal idag, vi stack på sjukhuset för att se va dom hade att säga. Eftersom jag är svullen i min hals så trycker svullnaden på upp mot öronen och det är därför jag har hört så dåligt, har varit väldigt dovt och har hela tiden känts som att jag har lock för örat. Det känns mycket bättre nu dock, tror kanske att jag börjar bli frisk så vi snodde med oss Mattias hem! (a) När han kom hit så öppnade vi armbanden som han beställde för ett tag sen. Två stycken likadana, ett till honom och ett till mig. Tack igen hjärtat!!:D 

Nu och alltid!!


love comes in all shapes and sizes.


Bambi,

Jag älskar bambi och jag är så kär så jag kunde inte låta bli att rita en kär liten bambi och hans älskade!;)

Människor och deras behov,

Jag vill klar göra detta, varken jag eller Mattias har någonsin varit otrogna mot varandra. PUNKT.
- Förstår mig inte på människor och deras behov av att sprida rykten.  Undrar ni över något så FRÅGA, bättre att få ärliga svar från personen i fråga än att gå omkring å prata med andra om vad ni tror är sant. Ni kan såra människor.

Och till er som ogillar mitt och Mattias förhållande, här har ni ett gäng söta bilder på oss!;)

You are the best part of me.

Ni får leva med en gammal bild på mig för jag e så jävla risig just nu. Jag orkar inte vara sjuk..
- När jag mår dåligt psykiskt så känns det fysiskt men när jag mår dåligt fysiskt så tar det fram det psykiska, med det vill jag säga att det blev jättejobbigt inatt. Jag kände verkligen att det var något som var på väg så jag pratade med Mattias eftersom han alltid kan lugna mig och få mig på andra tankar. Det var jobbigt men med hans hjälp så gick denna ångestattacken ganska bra.  Allt är så mycket lättare med dig vid min sida.

It's a mess.


Till alla oss med ångest:

Din ångest kommer inte bara att försvinna, Det första du måste göra är faktiskt att acceptera ditt mående och tillåta dig själv att känna allt som du känner. Det är okej att må dåligt och det är okej att gråta.
När man sitter där med andan i halsen och känner hur ångesten smyger sig fram så gäller det att inte tänka alla skrämmande tankar, att tänka på allt man tror skulle kunna hända triggar bara paniken mer.   
- Omringa dig med bra människor.  Jag insåg vilka som verkligen var mina äkta vänner när mina ångestproblem började och det gäller att verkligen ta reda på det och ta vara på dom som står dig nära och kan hjälpa dig. 
Ångest är ingen lätt kamp. Att kämpa mot sig själv och sina egna tankar och känslor är inte lätt så våga fråga om hjälp och tillåt dig själv att ta emot hjälpen.

All min kärlek går till dig.

Jag är så tacksam och glad att jag har dig i mitt liv. Min fina, jag älskar dig mest hjärtat och snart har vi varit tillsammans i tio månader men trots de så har du varit min hela tiden, jag tror att det alltid har varit meningen att det skulle bli vi eftersom allt känns så rätt.  Du och jag, nu och alltid. Jag tänker inte släppa dig!♥

Somewhere over the rainbow the skies are blue.

Vädret är inte på topp idag och inte jag heller. Det regnar ute och här inne gör allt ont, hela min kropp gör ont. Jag tog ipren för ett tag sen så nu känns det lite bättre men tur att ja e dåligt nu iallafall så de inte blir senare näre är finväder tillexempel för vem vill ligga inne och slöa då?  Today you can call me slöemma!;)

Never stop dreaming.

Äntligen har jag gjort iordning en "stor" drömfångare, har vela haft en ovanför sängen länge nu eftersom dom andra jag har gjort har inte varit tillräckligt stor för alla mina drömmar!;)

mat och mjölk,


Städa?

Jag har bara lite ved kvar nu att slänga in, ska fortsätta med det senare för nu måste jag städa mitt rum. Innan jag åkte till Ljusdal så rotade jag kring överallt så nu ligger allting där det inte ska. Nån som vill komma och städa åt mig? Ni får kycklingsallad om ni gör det! :D

Blommor,

Det första jag märkte när jag kom hem igår var alla blommor som hade slagit ut. Jag laddade batterierna till kameran för jag kände att den behövde rastas!;) Duktig som jag är har jag börja hjälpt till att kasta in veden också så jag ska ta och fortsätta med det om en stund!

Hemma än en gång,

Jag är hemma idag efter 8 nätter hos hjärtat. Jag har haft det så fruktansvärt underbart!
Jag ville vara kvar men har haft stora humörsvängingar dom senaste dagarna på grund av mensen så jag har grinat och surat. Tyckte synd om Mattias så mamma kom och hämtade mig idag men innan vi åkte hem så stack vi ut på Ljusdal och handlade lite plus att vi stack och fikade alla tre❤ 

- Igår hörde iallafall Fredrik av sig till Mattias, dom var sugen på att spela fotboll så vi gick dit. Jag och Miranda satt och pratade fram till att grabbarna ville åka och bada, lite vollyboll blev det innan dom slängde sig i vattnet. Det var faktiskt första gången jag var på Nore och de är då inte sista gången, det var jättefint där!

Bästa inköpet på länge,


- Dom rosa tog jag på mig nästa på en gång så dom är lite skitiga framtill!

Nöff,


Gårdagen,

Igår vaknade jag bredvid världens bästa människa, det var jättefint väder så vi satt ute på balkongen och myste tills de kom getingar. Jävla äckelkryp!:o
Iallafall så stack jag och hjärtat på delins och köpte oss en varsin glass i finvädret och ja måsta ju ha en loka också med tanke på hur söt den var höhöh, därefter stack vi iväg så grabbarna kunde spela lite fotboll och basket. Det var, jag, Mattias, Fredrik, Patric, Hanna och senare kom även Thony och Mirre. Trevliga människor!;)

Studenten,


I onsdags tog Ljusdal studenten så jag och Mattias gick dit och kollade och grattade lite folk, var meningen att vi bara skulle vara hemma sen på kvällen också men vid elva stack vi ut och träffade lite folk och så. Jättetrevligt!:)

Dagens,


Tummar och tår,

Igår efter att jag hade bloggat så bara tog vi de lugnt, Mattias och jag men sen gick vi till Delins och köpte gofika om vi gotta i oss ute på balkongen(a)
Idag när vi vaknade så gjorde vi oss iordning iallafall och stack på Slotte, träffa massa folk, pratade, åt och chillade! Imorgon ska vi tillbaka och kolla när alla tar studenten och självklart har jag kameran i högsta hugg!;) Nu håller vi ALLA tummar och tår att de blir finare väder tills imorgon!

Godisklubba,

Jag suger godisklubba på att blogga men de är inte så lätt när man har världens sötaste pojke som man vill vara med så mycket som möjligt och dåligt med internet;) Förövrigt så måste jag bara påpeka hur söta vi e, mina hakor bjur jag på!:*

världens bästa,

Sitter hos pojkvännen just nu och gottar, ska mysa ner oss framför massa Glee;) Världens bästa pojkvän juh, omtänksam till tusen, snygg, charmig, rolig OCH han tycker om Glee(a)



I'm not fat.