Kalla och goa,

Godmorgon världen, har ni ställt fram klockan? De har då jag!
Igår mot kvällen blev det att Hanna och Patric kom hit igen så de blev några kalla å goa, när dom hade åkt tog jag och Mattias å kröp ner i sängen och myste till de;)

Långfredag,

Min långfredag började att göra upp en eld ute på gårn där, jag, hjärtat, pappa och syster satte oss och grillade, as fint väder och allmänt jävla skönt. Mot kvällen kom Vickis och Tommy förbi en sväng men dom skulle vidare så dom blev här bara en stund men Hanna och Patric kom hit så vi satt här och drack, prata,
skratta och hade de trevligt! ;)

Hjärtat,

Imorse när jag hade vaknat och gjort mig iordning så stack jag och mamma ner till ljusdal och hämtade min älskling, vi har gotta massa mums, hamburgare, godis och grejer;)
Iallafall så har vi spelat lite spel och umgåts med syster och Victor men nu på kvällen så har vi även umgåtts med Hanna och Patric, skojjsigt skojjsigt:D
 -Älskar att somna brevid dig.

Påskpresent,

Fick världens sötaste nalle av mamma(efter att jag bett om den) och sen fick
jag ett jättefint hello kitty påskägg!

Drömfångare #2

Jag pysslade som sagt ihop en drömgångare till mamma och pappa igår, såhär blev den! :)
Helt okej om jag får välja hahah;)

Never let me go

Sitter just nu och kollar på film med syster och kusin, har inte gjort mycket alls idag, har pysslat ihop en till drömfångare fast åt mamma och pappa denna gången;)

- Imorgon blire bup för min del iallafall, får se hur de går. jag hoppas att de går bra, de brukar jämt sluta med
massa tårar men sånt får man ta. Jag hoppas jag får träffa hjärtat en snabbis åtminstonde imorgon också, saknar honom en hel del!

Drömfångare,

Jag gjorde ett försök att pyssla ihop en drömfångare, det var första försöket så var inte för hårda mot mig!;)
- Jag ville ha fler fjädrar men jag tog dessa från ett gammalt halsband så jag fick nöja mig med de tre jag hade!

Påskpyntat

Nu har jag pyntat hemma lite inför påsken, har letat fram påskägg också som ska fyllas med godis;)
man blir aldrig för gammal för påskägg!

I ljusdal,

Sitter i ljusdal hos hjärtat, vi har precis ätit så både han, jag och Linus sitter vid en varsin dator och nördar lite! Jag ska alldeles strax ta och leta upp en bra film som vi kan mysa ner oss och kolla på. :)

Ångesten är lite upp och ner just nu, jag grinade hela kvällen igår och hade jätte ont i magen imorse men jag ville verkligen träffa Mattias och ja vet att om jag hade bestämt mig för att stanna hemma då hade ja fortfarande grina. Även fast ångesten är väldigt jobbig många gånger så mår jag endå bättre när jag får vara här,
älskar att somna i Mattias armar.

Blommor och bin!

Jag kommer ihåg för några år sedan när pappa sa till mamma att dom skulle prata om"blommor och bin" med mig, mamma tyckte att sånt lär jag mig genom datorn hahah men de bästa va sen när pappa tänkte börja prata.
Mamma avbröt honom och sa: Blommor ska man vattna och bin ska man slå ihjäl!

blommor och pubertet.

Jag bytte omslagsbild på facebook igår, ja tyckte den vart så fin, jag har fått förkärlek för blommor och sen har jag två av mina favoritpersoner på en och samma bild!
- Idag är inte en toppen dag, jag är påväg att få mens och när den skiten är påväg så är min ångest värre, jag blir yrslig och är gråtfärdig hela tiden. Irriterad och hungrig. Jävla skitgrejer,
killar har de jävligt bra. Som jag sa till både pappa och Mattias, när vi tjejer kommer in i puberteten får vi mens(mensvärk är smärtsamt) och tuttarna växer vilket också gör ont. Pojkar, vad får dom?.. dom pratar lite konstigt ett tag sen får dom mörkare röst o.O


7 månader,

7 Månader med världens underbaraste Mattias idag
Love you!

Snygga/fina och söta kläder,

De finns så många söta och fina kläder och inge pengar har jag haha,
Vill du veta vart du hittar något av plaggen så är det bara att fråga! :)

Fyller 18 om 42 dagar,


Sommar,

Är de fler som saknar sommaren?
Det har varit en alldeles för lång vinter i år enligt mig, de är så kallt, halt och jävligt. Ge mig sommar,
sol och värme!


Enjoy the little things.

Började dagen med kycklingsallad och fortsatte dagen med att dansa zumba. Duschade ett tag efter det och sitter nu framför datorn med mysiskläder och lyssnar på musik, min fina katt va här och myste ett tag också men hon lämnade mig hahah sötnöten där!

You had me at hello.

När jag var ute och handlade med mamma så inhandlade jag en ring, snoddar, en sminkborste,
hårinpackning och såna nödvändigheter;)

En natt hos hjärtat,

Jag blev så glad igår när jag kom ner till ljusdal, Mattias stod i duschen så jag satte mig med Linus och kollade på skräckfilm, gick med hjärtat till ica därefter och handlade lite sen blev de mat och massa mys
Idag fick jag väcka Mattias så han kom iväg till skolan sen kröp jag till kojs igen och sen när jag vaknade så gjorde Marina iordning lunch åt oss två och sen satt vi där och pratade om allt mellan himmel och jord ett bra tag! Älskar hela den familjen, så go allihopa! 
Efter ett tag så stack jag ut med min kära mor och handlade lite innan Mattias slutade, när han väl slutat och kommit hem igen så låg vi och pratade och myste massa innan de var dags för mig att åka hem!




Fukost,

Sitter just nu och äter frukost + pratar med pappa, ska ta och hoppa in i duschen snart och göra mig iordning efter de;) Ikv åker jag till Mattias som de låter, inte helt fel enligt mig eftersom ja saknar honom så mycket!

Jag föll för grupptrycket,

Jag var nyttig och godisfri i tre dagar men för nån timme sen kom min kusinjävel och hans brutta, att dom kom var jättetrevligt men dom tog ju med sig en tårta och massa bullar.. Jag tänkte inte ta men då skrek alla att ja skulle äta så ja föll för grupptrycket;)

Love and care,


Eller?

Sitter just nu och pratar med hjärtat i telefon, ju mer ja träffar honom ju mer saknar ja honom när vi är ifrån varandra:o Nu i helgen var de så mycket jobb (limmar fast banderoller på disktrasor) så ja kunde inte umgås med fisen men de e väl skönt för honom att vara ifrån mig också, eller?;)

Min spotify lista -

fårskalle! :D

Innan tio!

De är nå fel på mig, jag har vaknat innan 12 fleera dagar nu och idag vaknade jag innan tio! :o Ja klagar inte dock, de är bra eftersom solen skiner och jag vill inte missa den!;)
Nu ska jag ta och äta frukost sen tänker jag hämta posten å därefter duscha, känner mig som en otvättad tvättbjörn!


Ny header!

 

Charmiga solglasögon,

Min favoritprodrukt på Becca design är helt klart dessa charmiga solglasögon,  
SOLGLASÖGONEN HITTAR DU HÄR!!

Vi har alla varit små,


Guns n' roses,

Sitter just nu och lyssnar på musik men ska ta och hjälpa pappa med maten, snäll som man är;)
Gick ut och satte mig i solen de första jag gjorde när jag vaknade imorse iallafall och sen gick jag ner med soporna/hämtade posten. När jag kom upp och började sminka mig så kom mamma hem från affärn så ja fick göra lite smoothie å grejer;)

Trevliga dagar och underbara nätter,

Efter två underbara nätter hos pojkvännen så är jag nu hemma, efter att jag och Linus suttit och kollat på tv och pratat igår så gick vi in till köket och umgicks med Marina, pratade och skrattade fram tills att jag gick på delins där Mattias mötte upp mig efter att han slutat, vi gick hem till honom igen och när Johanna kom över så satte vi oss och åt allihopa! De blev film och mys under kvällen men som sagt,
nu är jag hemma igen!

Mobil app, tips!




Inte ett enda hål,

Jag började klä på mattias när han sov, han va så jävla trött hahah men sen fick jag iväg honom och låg kvar en stund innan de va min tur att sticka, hade inte ett enda hål vilket jagär jätteglad för! 
Jag stack på slotte för att äta med Clara och Sammy, va jätte roligt å träffa allihopa men nu sitter jag i soffan med Linus medans Mattias fortfarande e i skolan:)

Godmorgon,

Just nu ligger jag i pojkvännens säng och mobil-bloggar efter att ja skickade iväg honom till skolan, han är allt annat än den lättaste att väcka kan jag lova:o haha, ska snart ta å fixa mig så jag kan sticka till tandläkarn sen!

Tandis,

Mamma och jag åkte mot ljusdal idag så jag är hos Mattias nu och sitter i tv rummet å umgås med honom och hans lillebror just nu! :) Jag ska till tandläkarn kring 10.30 imorgon och mamma skulle endå jobba här nere imorgon så då kom jag med den braiga idén att vi kunde sova här! 
Efter tandis ska ja förmodligen till slotte å träffa Clara också!^^
 

Memories never die,

Pysslade upp lite bilder på väggen!

Melodifestivalen,

Sitter just nu och kollar på melodifestivalen med mamma, har inte skrivit idag eftersom jag pysslar och grejat en massa. Vilket fall så började jag aldrig med tabletterna som jag fick igår, jag läste biverkningarna och herrejävlar.. de va åt helvete va mycket skit de var så jag törsa inte:o

-


Hemma igen,

Efter en jättemysig dag och natt hemma hos Mattias så stack jag och mamma till hudik imorse eftersom jag skulle på bup, fick träffan en överläkare från gävle eftersom min doktor har semester. Vi satt ett bra tag och pratade och hon anser att min panikångest blir som ett handikapp för mig eftersom jag undviker mycket och känner mig så pass begränsad som jag gör, imorgon ska jag börja ta en extra tablett också som hjälp på traven! Kanske att jag också blir som folk?;)

Wrong turn,

Har precis kollar på Wrong turn 5 med Mattias och lillebror Linus men just nu kollar vi på Sveriges roligaste klipp och umgås;) 

Kröp ner brevid hjärtat,

Sitter hos Mattias vid hans dator just nu så därför får ni en gammal bild, ja kom hit kring halv 9 imorse och kröp ner brevid mitt hjärta och sov någon timme! Vi åt nyss mat iallafall så nu sitter ja här å Mattias sitter m den stationära dotorn och spelar nå spel, sociala å grejer;)

be proud of who you are.

För er som inte följt mig länge eller just hittat hit, jag tänkte berätta lite snabbt vem jag är!
Emma heter jag, fyller 18 om 56 dagar och bor hemma med min mamma och pappa.  Jag är yngst av 6 syskon, två systrar och tre bröder.
Jag går inte på gymnasiet, jag hoppade av i början av förra året på grund av min panikångest och kämpar mer eller mindre varje dag mot ångesten. Jag älskar att rita, fotografera, sjunga, dansa och pyssla;)

Den 21 Mars har jag också varit tillsammans med världens underbaraste kille i 7 månader!
Jag har tappat kontakten med många sedan min ångest började ta över men Mattias dök upp mitt i och har aldrig lämna min sida, han är underbar på så otroligt många sätt, en riktigt händig karl;) 

Är det något annat ni undrar så äre bara att ställa frågor;)

Mer detaljerade bilder på mitt ny möblerade rum,


Möblerat om,

Möblerade om mitt rum så nu känns det bättre eftersom dom senaste dagarna har jag försökt att vara i mitt rum så lite som möjligt, jag kände inte att jag trivdes i mitt egna rum. Idag när jag vaknade så började jag flytta runt och nu är jag äntligen klar! 

Kärlekslista,

Är du i ett förhållande? Jajjemen!
Har du kysst någon idag? Jag har hunnit pussats massa idag, Skulle vilja vara kvar och fortsätta pussas, får inte nog av honom och hans kyssar!
När går gränsen vid otrohet? Att flörta och grejer sen att bara tänka tanken "hade jag vart singel så hade jag kysst henne/honom" är fel enligt mig.
Är du romantisk? Jag måste erkänna att jag är lite romantisk enligt mig!
Hur skulle du beskriva den perfekta pojkvännen? Omtänksam, charmig, rolig, snygg och lika fin på utsidan som insidan! 
Hur skulle du beskriva dig själv som flickvän? Oj jag vet inte, de är nog något som Mattias skulle måsta svara på :o
Vad är viktigt i ett förhållande? Att man respekterar varandra och stöttar varandra, har roligt ihop och påminner varandra om hur man känner för varandra
Har du gråtit framför någon du tyckt om någon gång? Massor, Man ska kunna skratta och gråta tillsammans!
Har du lekt med någons känslor? Nej!
Länge höll ditt längsta förhållande? Har min längsta nu (6 månader och 11 dagar)
Hur länge var ditt kortaste? två dar, inget jag ens kallar för ett förhållande men..hahah
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? Har de så bra med min fina Mattias, kan inte tänka mig att vara utan honom(a)
Är du en bra pojk/flickvän? Jag tror det och hoppas det, jag är ärlig och älskar att få gosen att skratta!
Vem sov du senast bredvid (av det motsatta könet)? My love!
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? Pappa var 28 och mamma 26, Dom har varit gifta i 25 år iår :D
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn? De tror jag, bara jag verkligen kände att människan i fråga verkligen ville vara med mig och att jag kände att vi verkligen skulle stanna tillsammans.
Bästa raggningsrepliken? Hahah de finns förfan inga bra raggningsrepliker.
Vem är den viktigaste personen av motsatt kön i ditt liv? Mina två favoriter, pappa och mattias!
Om mannen i ditt liv skulle du vara otrogen, vad skulle du göra då? Jag kan inte tänk den tanken, jag skulle gå sönder. Jag skulle må så fruktansvärt dåligt, jag skulle förfan gå av!
Vill du gifta dig? Varför/Varför inte? Det vill jag, vem skulle inte vilja vara med den människan man älskar resten av sitt liv?
Vill du ha barn? Verkligen inte nu men någon gång kanske!
Blir du lätt kär? Nej de kan jag inte påstå, att gilla någon är lätt men att bli kär de tar tid!
Vad faller du för? Ögon och personligheten, Men jag älskar också människor som har lätt till skratt!
Vad är det mest avtändande du vet? Osäkra människor, som bara trycker ner sig själv och aldrig kan ta åt sig av komplimanger.
Hur viktigt är det att man har något gemensamt? Det är väldigt viktigt annars kan man inte umgås ju, man måste kunna hitta på saker!
Har du en “utseendetyp” hos killar? Lång och smal med fina ögon, de gillar jag!
Är kärlek allt i livet? På många sätt är det de. Kärlek är så mycket, innom familjen, till vänner och till sin kärlek!

Jag ♥ Dig

Imorse vaknade jag brevid min älskling av att solen lös upp hela rummet,
kunde inte vaknat på ett bättre sätt! Igår efter att vi ätit frukost och handlat lite gotta så spelade Mattias nå spel på datorn medans jag satt brevid och ritade, jättemysigt hade vi! Pussades och kramades däremellan gjorde vi också:D
- När mamma ringde idag och bad mig komma ut till bilen för att vi skulle åka, jag vill verkligen inte och direkt när jag gick så kände jag på en gång att ja ville vända och gå tillbaka!

Kärlek,

Gårdagen gick till att hjälpa syster att bära och packa upp grejer som hon beställt av vinsten från bingolotto(10tusen i vitvaror) och därefter åkte mamma och jag ner till ljusdal. Mattias, jag och mor hans kollade på melodifestivalen och sen satt vi å prata ett bra tag innan vi spelade fia med knuff;) 
Jag sov här inatt och ska stanna en natt till om allt går som de ska, de blev jobbigt igår men mattias stöttade och hjälpte mig så de gick bra! 

Så fort som möjligt!

 Jag sitter och gottar i mig lite choklad framför gladiatorerna men snart ska jag spela spel med Liza och Victor! Annars fick jag kläderna idag som jag hade beställt, jeansen ska tillbaka så fort som möjligtiallafall för dom va helt fel sydda, sömmarna åkte upp så det blev hål och grejer. -.- Men resterande passa bra!

Gårdagens smink,