Första gången som du är riktigt kär.

 
 

nyklippt,

Jag visste inte riktigt vad jag skulle göra med luggen så jag tog och klippte den lite och ja, det är meningen att den ska vara rundad haha!   Jag tyckte dock att luggen blev alldeles för kort men söt är ja ju endå så de gör inget;)    

Min älskade är äntligen med mig. Mattias mobil är avstängd så jag smsade Marina och frågade om han hann med bussen, när hon skrev att han satt på bussen redan så fick jag fjärilar i magen. Blir alltid så glad när jag får vara med honom!(a)

Sevärda filmer,

Jag och hjärtat har kollat på dessa filmer på senaste tiden och alla är helt klart sevärda!  Ta till er av mina filmtips för allihopa är verkligen bra på sitt sätt.

Kärlekens ansikte,

Igår följde jag med mamma hem från Ljusdal, när det äntligen är lov så ville jag passa på att umgås med familjen. Mattias ska till tandläkaren imorgon så han kunde inte följa med men som det låter så kommer han hit redan imorgon med kvällsbussen!:D

- Igår började jag att beställa julklappar iallafall, har fått riktiga julkänslor trots att snön inte ens ligger på backen och det känns underbart!❤  Tack vare mina julkänslor så köpte jag hem tomtegröt igår, var så sugen men det smakade jättekonstigt.. Jag hade lyckats tömma i salt istället för socker hahha, det smakade skit!

Så mycket bättre.

Imorse stack min fina svärfamilj iväg på 96 års kalas. Mattias gammelmormor fyller år idag så dom åkte dit för att fira henne, jag tyckte att dom alla skulle åka så jag tog på mig ansvaret att vara hundvakt åt dom fem små.

- Alla är hemma nu igen så Mattias och jag myser i sängen och kollar på Så mycket bättre plus att jag kollar runt på internet efter julklappar;)

Septum,

Jag har påpekat förut att jag har haft septum, hade det i ungefär ett dygn hahah. Så illa såg det 
inte ut?  Det var snett och det vart anledningen till att jag fick ta ut den.  Här har ni bildbevis iallafall;)

Varför är aldrig kameran lika snäll som spegeln?

Hoppade in i duschen direkt när jag vaknade imorse och därefter satte jag igång att sminka mig. Blev så nöjd och kände mig så fin men kameran var inte alls lika snäll som spegeln haha!  Tog och knäppte kort på min sminkning för dagen iallafall ;)

Gilla och följ,



Tryck häär eller på gilla-knappen för att komma till min sida på facebook där jag lägger upp bilder på teckningar som jag har ritat. Jag försöker att lägga upp så ofta som möjligt så glöm inte att kika in!


Lov,

Imorse när jag vaknade så kände jag mig jättetrött, Mattias hade sån tandvärk inatt så han sprang upp och ner så jag kunde inte riktigt slappna av eftersom jag tyckte så synd om honom och ville hjälpa honom på något sätt.
Först har han varit förkyld i över en vecka med feber och grejer och när det väl har gått över så får han tandvärk så han inte kan sova?! Min fina stackars fis!  

Jag stannade hemma idag eftersom jag var så trött men det gjorde inget för min lärare var sjuk idag. Hon var även hemma igår så när mötet var slut som jag hade med min kurator så gick jag iställe och umgicks med mina fina flickor som jag gick med på BF förut. Blir alltid så glad när jag umgås med dom så det var de jag gjorde igår.  
- Eftersom det inte vart någon skola idag heller så kan jag här med meddela att jag har lov!:D  Började lovet idag med att vara hundvakt åt 5 små sötnosar;)

5:2 Dieten,

Jag har varit jätteosäker angående 5:2 dieten tidigare men sen min mamma började så har hon gått ner kring 4 kilo hon också så jag kände att jag vill ge det ett försök.    - Som dom flesta vet så går denna dieten ut på att du får äta upp till 2000 kalorier alla dagar i veckan utom två dagar då du bara får äta 500 kalorier(fasta-dagar).

 Jag har mina fasta-dagar på tisdagar och torsdagar så idag är min första dag då jag bara får äta 500 kalorier, än så länge går det jättebra!   Någon annan som prövat på/håller på med 5:2 ? :)

Profilbilder genom åren,

Satt och kollade igenom facebook och tänker att jag kunde dela med mig av mina profilbilder som jag har haft genomåren, roligt att se hur man har förändrats.  Den nyaste profilbilden tog jag dock inte med eftersom ni redan vet hur jag ser ut nu för tiden;)

14 Månader❤

Idag har jag och hjärtat varit tillsammans i 1 år och 2 månader. Han förstår verkligen inte hur mycket han verkligen betyder för mig, han har hjälpt mig så mycket och jag älskar honom nå otroligt! Mitt hjärta.
 

Oktober.


- 4 på vågen,

Blev så glad när jag ställde mig på vågen imorse, har gått ner strax över fyra kilo sen jag började äta nyttigare och räkna kalorierna!:D   Så stolt över mig själv och på måndag börjar jag med 5:2 dieten, värt att pröva iallafall men om jag inte känner att det är något för mig så går jag tillbaka till att räkna kalorier! 

Om en stund åker saxen fram iallafall, känner att jag vill ha kvar luggen ett tag till så nu måste jag klippa till mitt yrväder som jag har i pannan. Vad tycker ni om mitt hår just nu? :)


Önskelista,

Jag har redan börjat fråga ut folk vad dom skulle vilja ha i julklapp. Jag önskar mig iallafall kläder, inredningsdetaljer, smycken, dator, systemkamera, smink och sminkborstar.  Självklart önskar jag mig mer också haha, tillexempel pengar, rit-grejer, sminkväska, handväska och presentkort på roliga affärer. Dock blir jag glad för vad som hellst! Jag älskar julen iallafall och hoppas att tomten anser att jag har varit snäll även iår!;)

Every rose has it's thorn.

Ritade klart denna igår, fler teckningar kommer upp innom kort!  Har ni försklag på något annat som jag skulle kunna rita så är ni varmt välkomna att lämna en kommentar!;)

Gratis är gott,

Jag har faktiskt haft en riktig anledning till att bloggningen har varit usel, har inte haft någon tillgång till internet på några dagar faktiskt.  Mitt hjärta har varit sjuk hela veckan iallafall - vaknade natten mot tisdagen av att hela sängen rörde på sig, trodde först att det var jordbävning men det var min stackars älskling som frös så att hela sängen skakade. Har tyckt så synd om honom hela veckan:(   Han känner fortfarande av febern men han följde med mig hem idag ändå, min fina❤ 

Mamma skulle ändå ner till Ljusdal idag så hon hämtade upp oss samtidigt.  Innan vi åkte hem så tog hon med oss till kinaresturangen och bjöd på lite mat(a) Gratis är gott!;)

Guldstjärna!

Idag mår jag bättre, som jag skrev tidigare så var vi på krogen i Lördags och det var jätteroligt men gårdagen var inte lika rolig.  Konstigt nog så mådde jag till och med sämre än Mattias haha :o   Men det var det värt, Mattias, Ida och Thony gjorde min kväll jättebra så dom får en varsin guldstjärna men självklart var det fler inblandade!

- Idag har jag varit i skolan, gick dit en timme tidigare för att prata med Carola (min kurator) och därefter gick jag och hade min mattelektion. Det går riktigt med matten konstigt nog, jag förstår ju till och med! ;)
I sängen låg min fina karl och vänta på mig när jag kom hem, hann pussas lite innan det blev dags för mat

Krogen,

I förrgår var jag på krogen för första gången och jag ger kvällen två tummar och två tår! :D
- Kvällen började här hemma med några cider och kortspelande med hjärtat, det var meningen att vi skulle på förfest någonstans men alla letade fest och ingen hade fest haha.   Vi gick ner på Ljusdal och mötte upp massa roligt folk. Vi dansade, träffade Dani M, drack , pratade och skrattade!

Dani M var skit grym, hade så ont i halsen efter allt skrikande så jag kunde knappt prata efteråt.  Vet inte riktigt om det var skrikandets fel men vi blev hungriga så strax efteråt så drog vi och köpte en kababtallrik(till Mattias) och en kebabrulle(till mig)  Vi gick och åt samtidigt så när vi kom hem så var vi slut, sov som två bebisar;)

Tack till alla inblandade för kvällen, hade skit roligt! :D

Eyeliner tips:

Jag köpte denna eyeliner igår, tipsar starkt om denna. Jättebra verkligen!

Mina älskade karlar❤

Mattias följde med mig ner på Ljusdal idag. Vi skulle möta upp pappa och gå till optikern men när vi väl satte oss ner med optikern för att prata om linser så fick jag be om ursäkt och gå ut. Rummet krympte, hjärtat slog snabbare, jag blev alldeles varm och började att svettas och tårarna började trycka bakom ögonlocken.   Det är inte så konstigt heller att jag inte har varit på topp, har glömt att ta medicinen i 2-3 dagar kom jag på idag!:o

 Mattias följde iallafall med mig ut så att jag fick ta frisk luft och lugna ner mig innan jag gick in och berättade hur det låg till -  Avbokade mötet och gick därifrån, pappa följde med därifrån för att hälsa på uppe hos oss innan han skulle vidare,   Det var jätteskönt att få umgås med mina älskade karlar

10 Oktober,

Nu har jag verkligen varit dålig på att blogga, ska verkligen bättra mig.
 När Mattias hade slutat skolan så åt jag lite mat och sen gick vi ner på Ljusdal. Jag inhandlade lite smått som jag behövde och sen kollade jag runt efter någon tröja men det fanns ingen i min prisklass som föll mig i smaken.
#Fattigstudent.   Vi gick iallafall in på Finess och tog en fika, jätte mysigt verkligen❤  Träffade på lite folk när vi var där nere också, jätte trevligt!

- Jag älskar att umgås med min fina Mattias, blev så glad att han ville följa med mig ner för att handla. Min fina! Ingen kan förstå hur mycket han betyder för mig, ingen kan förstå hur mycket jag faktiskt älskar honom!!


Min älskade,

Var hos tandläkaren idag så jag har jätte ont i munnen, Jessica skulle också dit så när vi båda var klar så åkte vi hemöver igen.   Mamma släppte av oss båda här i Ljusdal och direkt när jag kom in till Mattias så såg jag att han låg i sängen, jag var helt hundra på att han låtsades sova så jag hoppade ner i sängen och pussade och kramade honom. Stackarn sov ju på riktigt men han blev jätteglad är han såg att jag var hemma igen iallafall.
Min älskade fis, som jag har saknat honom. Underbaraste! ❤ 

Övningskört,

Mamma kom in till mig imorse och föreslog att vi skulle ut och övningsköra. Det gick mycket bättre än förväntat faktiskt, tre motorstopp allt som allt under hela körningen och de brukade jag få den första minuten i vanliga fall;) 

- Om en stund sticker jag och mamma fram till min kära moster, vi ska kolla igenom gamla bilder på mormor för att senare kunna göra ett fotoalbum av de. En jättefin idé enligt mig nu när ettårsdagen för henne snart är här

Dekorationer, gjorda av mig.

Jag skrev igår att jag blev pysselsugen, nedanför så ser ni bilder på allt jag har gjort. Blev riktigt nöjd med allt, tycker det är så roligt när jag kan fixa mina egna dekorationer till rummet.

Himlen är en plats på jorden.

Igår när jag kom hem så kände jag mig riktigt pysselsugen så jag började lite smått redan då och idag fortsatte jag. Imorgon lägger jag upp kort på allt jag gjort för det är en del haha.  Dagen har bestått mestadels av pysslandet med även serietittande, idoltittande och nu filmtittande med mamma hahh

- Det kändes så konstigt att somna och vakna ensam.  Jag sover bättre med mitt hjärta bredvid mig men nu är en natt avklarad, bara tre kvar innan jag får somna i hans famn igen. Min kärlek,❤ 

Instagram,

Jag finns både på instagram och twitter också, söker ni på forskalle så hittar ni mig!

Gomat,

Igår åkte jag ut med Marina och Johanna i väntan på att Mattias skulle sluta, när han hoppade in i bilen så förklarade jag att vi skulle ut och äta han och jag.  Jag hade fått pengar under dagen så jag kände att jag ville bjuda mitt hjärta på god mat och mysa.❤  
Efter maten så stannade vi till hos Johanna och spelade några kortspel och umgicks,  trevligt som tusan!


Att somna bredvid dig,

Imorse stack jag till skolan och gjorde ett matteprov, jag fick godkänt på provet som har med procent att göra, har haft så svårt med det men jag klarade det!   Imorgon är jag ledig och det är även Hanna så jag raggade skjuts av henne eftersom jag visste att hon också skulle till Ramsjö. Blir så glad när jag umgås med henne, hon är så go min fina vän.   Innan vi åkte hemöver så stack vi på dollar och efteråt skjutsade hon mig till Mattias skola så att jag kunde pussas med honom lite snabbt innan vi skulle åka vidare.

- Jag vet inte hur detta ska gå, jag kommer knappt ihåg sist som jag sov själv.  Eftersom jag nästintill bor hos Mattias och hans familj så är jag så van vid att somna och vakna bredvid honom, känner redan nu att jag vill gå dit och sova haha. Tönt-Emma;)

You don't know how lovely you are.

Eftersom jag är ledig på tisdagar så har det bara varit jag och svärmor hemma idag, det är så mysigt att bara sitta och prata med henne. Världens bästa svärmor❤  Just nu ligger jag iallafall i sängen bredvid mitt fina hjärta som han slutade för en halvtimme sen ungefär och jag behövde ändå gå på affärn så jag mötte upp honom där,  jag blir alltid så glad när jag ser honom.