Kamerastativ,

Jag hade tidigare pratat med mamma om att jag skulle vilja ha ett stativ i födelsedagspresent. Mamma kom fram till mig när vi var inne på Dollar, hon såg lite småbusig ut när hon kom skrattandes mot mig. Hon hade alltså hittat ett kamerastativ i miniformat, tjugo kronor senare så var den min haha. Jättesöt ju!

Badkläder // Bikinis,

Nu när sommaren kommer med stormsteg så vill jag passa på att tipsa om dessa fyra sötnosar från Ginatricot, dom svarta är enkla och charmiga medans dom ljusblåa är mer livfulla och jättesöta!

Valparna, #5

Gud vad jag kommer att sakna dessa charmtroll när de har blivit sålda.

Hund och lägenhetsvakt,

Bilder från gårdagen // Hund och lägenhetsvakt.
 Gårdagen gick åt till att ta det lugnt och att köpa godis på dagen och spela nintendo, kolla film och äta upp allt godis under kvällen.
 Johanna gick ut och förtärde alkohol igår, under tiden fick jag och Mattias vara hund och lägenhetsvakt så vi gjorde det bästa av situvationen och bjöd dit Sandra och Pär! 
 Kvällen var faktiskt jättetrevlig trots att jag både var och är dunderförkyld. 

 - Alldeles strax ska jag bada bort förkylningen, vädra ut alla bakterier ur rummet och byta sängkläder i sängen. Behöver få detta gjort innan jag kan slappna av riktigt, annars känns det som att jag håller kvar min förkylning.

Sunshine,

Solade i lekställningen tidigare idag,

The prettiest thing you can wear is a smile,

Big and beautiful, // Bilder från weheartit.com

"The prettiest thing you can wear is a smile.", just därför gillar jag bilderna ovanför som verkligen visar att man kan vara nöjd med sig själv.  Dom räknas som plus size men dom är så trygga i sig själva och man kan verkligen se hur deras självförtroende lyser, det är så fint att se!

En blå, lite längre klänning fick följa med mig in till provrummet idag.  Jag drog för drapperiet och började klä av mig framför denna stora helkroppsspegel. Jag kände mig så äcklig när jag stod där, gillade inte alls det jag såg.
I vanliga fall så har jag ett ganska bra självförtroende men just när jag ska handla kläder så känner jag mig inte alls nöjd med vad jag ser när jag kollar mig i spegeln.
 Alltid när jag ska handla kläder i affärer så känner jag likadant, inget passar, jag klär inte i något och jag är alldeles för fet för att bära de kläder som jag hittar. Jag åkte hem från Hudik, utan några nyinköpta kläder och med ett dåligt självförtroende. Jag var jätteledsen.

  Men jag älskar kurvor och jag älskar mina kurvor, dock känner jag att jag har lite för mycket av det goda just nu om man säger så, jag tänker därför ta en dag i taget och försöka få tillbaka den kurviga kroppen som jag älskar så att jag verkligen kan känna mig lika trygg i mig själv som brudarna på bilderna gör! #Tankar och åsikter.

24 Mars 2014,

Två mobilbilder från dagen //

Mobilen ringde strax efter att jag och hjärtat hade klivit upp.  Sandra och Pär stod utanför och väntade på oss,
vi fick ner och pratade med dom en stund, åkte med till Ica för att köpa dricka och sen åkte vi ner till vattnet och fikade.  Därefter blev vi kidnappade till Tallåsen. Satt i solen hela dagen och pratade, hade jättemysigt och det var faktiskt jätteroligt! :D


 Alldeles strax ska jag och hjärtat kolla på Glee, blir en tidig kväll så det blir en heldag i Hudik för mig och Mattias imorgon med min mamma och syster!♥ :D

Mjukglass i kvällssolen,


Kolsvedjaberget //

Igår kväll kom Sandra, Pär och Carl och hämtade oss, vi stack på Sibylla och köpte mjukglass som vi kunde äta i kvällssolen.  Vi åkte upp på Kolsvedjaberget en stund innan dom skulle visa mig runt i Tallåsen, slutade med att vi spelade fotboll på Tallåsenskolan. 
 När jag och hjärtat kom hem igen så tröck vi i oss mat och myste ner oss framför en film, gårdagen var verkligen jättetrevligt och jag hade jätteroligt! :D

Så länge du vill vara med mig så är jag din,

Vädret är underbart, Denna dagen känns riktigt bra, vädret är på topp och jag och Mattias har varit tillsammans i 1 år och 8 månader idag. En bra dag helt enkelt!

Hjärtat,

Solen lyser upp hela vardagsrummet. // Nu blir det film med hjärtat,

Långfredag,

Långfredag var här och alkoholintaget var ett faktum.  Min långfredag började med att min syster kom hit och fikade med mig, samtidigt förberedde Johanna och Marina inför påskmiddagen.

Efter den underbara  påskmiddagen med pojkvännen och svärfamiljen så hörde Sandra av sig om att hon skulle ha fest.  Jag och hjärtat vandrade iväg till Sandra för att umgås med henne och lite folk.
 Jag hade faktiskt riktigt roligt med musik, godricka, skratt och massa prat, Blir alltid lika glad när jag ser Sandra så att få umgås med både henne, mitt hjärta och bra människor gjorde dagen jättebra! :D 

Senare på fredagkvällen stack jag och Mattias vidare till Thony, hade jättetrevligt till en början, tills att det spårade ur. Folk som inte kan hantera spriten ska inte dricka alkohol överhuvudtaget.

Valparna, #4

Fotograferade valparna lite idag, dom är så underbara!

Ny header,


  En ny header och några ändringar i designen senare så är jag klar (för tillfället), vad tycker ni? Jag blev nöjd!:)

Min helg,

 I fredags så var jag och mamma till Hudik, väl hemma möttes vi av Mattias som stod ute på bron, han fick skjuts av Marina och Johanna så han hann före oss (+ att mamma och jag stannade till i Ljusdal och kollade på kläder och därför var vi extra sega.) Allihopa fikade och pratade en stund också innan det var dags för Marina och Johanna att bege sig till Ljusdal igen, Jättetrevligt var det.

  Helgen har iallafall varit underbar, det var så skönt att få umgås med mitt hjärta igen, som tur är så behöver jag inte vänta länge innan jag får träffa honom då jag åker till honom mot påsken!

En bild säger mer än tusen ord,

En bild säger mer än tusen ord. Kärlek,♥

You got the key to my heart,

Just nu förgyller tvn min kväll, mtv för att vara med specifik.
 Om en stund ska jag mysa ner mig och ringa mitt hjärta, tänkte prata med honom en stund innan det är dags att sova.
Halv 12 imorgon ska jag och mamma vara i Hudik, då har jag tid hos tandläkaren, hoppas bara hoppas att ångesten håller sig borta och att jag får njuta av morgondagen med mamma.

Imorgon eftermiddagen kommer mitt hjärta hit också, vi ska ha en riktigt mysig helg och jag längtar jättemycket. Jag saknar honom något fruktansvärt om jag ska vara ärlig, vill bara hålla om honom och aldrig släppa taget!
You got the key to my heart. // Bilden fotades och redigerades av mig idag.

Take care of yourself,

Dagen idag har varit väldigt lugnt, som jag har nämnt tidigare så är jag hemma hos mamma och pappa just nu, jag har varit här några dagar och kommer stanna fram tills påsk, förhoppningsvis så mår jag bättre då och kan åka till mitt hjärta igen!

 Just nu sitter jag nermyst framför tvn i en av mina fotöljer, pratade med min fina för en stund sedan och alldeles strax ska jag äta lite kvällsfika innan det är dags att dejta kudden!:)
Bild sen någon vecka tillbaka,

Fotoblogg,


Jag tänkte tipsa er om en jättebra fotoblogg som jag nu har följt ett tag, ni kan hitta bloggen HÄR.

  För ett tag sedan så googlade jag runt efter olika photoshoptips, av en slump hamnade jag då på Linas blogg, hon tipsar ofta om lika sätt att fotografera och redigera bilder, vilket jag är jätteglad för då hennes tips har hjälpt mig jättemycket!:)  
 Lina är en jätteduktig fotograf som även kan rita, alltså hennes blogg föll mig helt i smaken!:)

A dream is a wish your heart makes.

I fredags ringde jag psykiatriska rådgivningen i Hudik. På grund av att min ångest har blivit värre på senaste tiden så ville jag prata med någon om mitt mående och om möjligheten att öka min medicin.
 Under fredagen fick jag prata med en sjuksköterska, han förklarade att han som sjuksköterska inte kunde säga hur jag skulle göra angående medicineringen men vi bestämde att jag skulle återkomma på måndag(idag).
 När jag hade vaknat imorse så ringde jag till psykiatrin, de ringde tillbaka nu under eftermiddagen, dock missade jag samtalet men de hade även skickat ett sms.
  
Efter mycket om och men så får jag höja min medicin från och med imorgon, jag håller alla tummar och tår för att jag ska få må bra så fort som möjligt, vill kunna leva mitt liv utan att ångesten ska behöva vara ett problem.

White inspiration,

Bilder från weheartit,
 Jag älskar vitt, inspirationen är enorm när jag kollar igen bilder som på något sätt passar in i kategorien "White". 

Hundvakt,

Mattias gammelmormor avled tyvär för någora veckor sedan och idag ägde begvaningen rum, jag tog därför på mig ansvaret att vara hundvakt åt alla de tio hundarna (fem vuxna och fem valpar)

Min dag började med ett långt bad och därefter studsade jag omkring och dansade i enbart trosor och sjöng med till musiken som spelades från min telefon. Jag lovar att jag både lät som en popstjärna och att jag såg ut som en!;) haha
 Efter min konsert framför spegeln så gick jag ut med de fem vuxna hundarna innan det var dags för mamma att komma och hälsa på.
 Jättetrevligt var det, snusade på valparna och pratade en stund.
Bild på mig från tidigare idag,

Valparna, #3


Jag vägrar att ge upp,

Några meter utanför huset kände jag att ångesten var påväg, fick ont i magen, gråten var nära och jag ville bara springa iväg och gömma mig någonstans. - Jag ringde mamma, hon skulle då ner till Ljusdal innom några timmar men bestämde sig i samma ögonblick som hon hörde hur dåligt jag mådde att hon skulle åka på en gång. Min fina, älskade mamma.

 Jag gick hem, lade mig i sängen och bröt ihop. Tårarna forsade tills att jag hörde att någon knackade på, Johanna kom in, kröp ner bakom mig och kramade mig, hon sade åt mig att ladda hem en film så att vi kunde kolla på den tillsammans för att få något annat att tänka på. 
 Jag och fina, goa, underbara Johanna kröp ner och kollade på Crossroads tills att mamma var framme. Tillsammans så åkte jag och mamma ner till Psykmottagningen, vi var inte ens säker på att dom skulle öppna då dom håller på att flytta psyk till Hudik.
 Receptionisten öppnade och lät mig träffa en karl som jobbar där, jättetrevlig var han och han har hört av sig till Hudiks mottagning så att jag ska få träffa en läkare, det kan ta lite tid så han skulle först och främst ordna så att någon av läkarna ringer mig snarast.
 
 Det har tidigare varit på tal att jag skulle höja min medicin men detta var i samband med mormors bortgång, det blev för mycket just då men eftersom att det faktistk har varit på tal tidigare så hoppas jag att vi kan lösa detta för såhär vill jag inte må.
Jag vägrar att ge upp, ångesten ska inte få kontrollera mitt liv.

Four steps of love,

Jag och Johanna har blivit inspirarade av sidan "Återbruka mera!" på facebook,
 Vi tog och gjorde iordning en stege till Marina, den vart väldigt uppskattad. Marina vart jätteglad och både jag och Johanna vart jättenöjda!:)
Four steps of love,

Hans skönhet,

Alla valpar växer så att det knakar, 3 veckor blev de i lördags.  - Detta är den enda hanen från kullen. Världens sötaste lilla tjockis! 
Två dåliga mobilbilder men inte ens den dåliga kvalitén kan förstöra hans skönhet,❤