Att fota med en skokartong,

Mobilbild från idag. // Snapbild på mig och hjärtat från häromdagen.
  Dagen har varit jättebra, jag är så nöjd med mitt gymnasieval.  Idag fick vi spendera tid i mörkerrummet, det var riktigt intressant och roligt, vi fick fota med en skokartion. Du läste rätt haha, en skokartong. 
  Efter att vi hade tagit "fotot" så fick vi börja framkalla bilden och jag blev jätteglad att min och Rebeckas bild vart tydligast och skarpast. Jätteroligt!  
  På bilden ovan kan ni se att bilden blir negativ under framkallningen, när bilden är klar så måste man skanna in den för att sen öppna den i photoshop och invertera bilden.

Fly away with me,

Peter pan. // Ritade denna tidigare idag.
Jag håller just nu på med en beställning som är väldigt detaljrik och som därför kommer att ta lite tid. Jag tog mig därför tid och ritade denna Peter pan siluett tidigare idag! :)

Förhoppningsvis,

I onsdags började jag som sagt skolan igen, första året på gymnasiet ännu en gång.
  Mina känslor kring skolan och den nya klassen har varit väldigt upp och ner under de senaste dagarna men gårdagen kändes jättebra, det ska bli så roligt att få komma igång med allt!

 Idag är det iallafall lördag och den tänker jag spendera med han jag älskar mest. Min Mattias. Jag längtar så fruktansvärt mycket tills att vi har skaffat oss en egen lägenhet och förhoppningsvis tar det inte allt för långt tid då vi faktiskt har hört av oss till Ljusdalshem!:D ♥ 

Två år av kärlek,


Idag firar jag och mitt hjärta två år tillsammans, två år av obeskrivlig kärlek.
 Du har hjälpt mig genom så mycket och för det är jag evigt tacksam. Jag älskar dig av hela mitt hjärta, du är det bästa som har hänt mig och för mig finns det bara du. Min fina.♥

 För att fira våran tvåårsdag så gick jag och Mattias till Michels för att äta middag. Efter en jättemysig och god middag så gick vi hem och nu myser vi framför en film med hans lillebror. Kärlek! 

Vänskap,

Två bilder från midsommaren. //
Jag har världens bästa vän. TIdigare under kvällen kände verkligen att jag behövde prata med någon, det fanns egentligen inte ens någon tvekan om vem jag ville prata med. Jag ringde Sandra, som förövrigt tog sig tid och åkte ner på Ljusdal enbart för att träffa mig. Jag är så glad att jag har min goa Sandra, hon är verkligen en vän för livet, älskar henne! 

You don't have to try so hard,

En underbar låt med ett underbart budskap!

Imorgon börjar verkligheten,

Tre mobilbilder. // Min sommar.
Efter en underbar sommar så börjar verkligheten imorgon igen(som alla säger).
 Om allt hade gått som planerat så hade jag tagit studenten i juni, istället börjar jag första året på gymnasiet imorgon.  Andra gången gillt?

 Jag ångrar inte en sekund att jag hoppade av gymnasiet. Jag hoppade av för att jag behövde fokusera på mig själv och mitt mående innan jag kunde fokusera på skolan. Imorgon gör jag ett nytt försök.
  Till och från, i flera dagar har jag haft ont i magen inför skolan. Jag är jätterädd att ångesten ska öka igen och därför är jag så stolt över mig själv, att jag vågar vara så pass öppen och ärlig som jag är angående min ångest.   Att känna sig trygg är a och o, och för att jag ska kunna känna mig trygg så behöver jag veta att de som finns i min närhet har förståelse för mitt mående.

Black and white.

Dagenssmink. // Black and white.

Freak - Molly Sandén.

Jag har alltid varit kurvig och det har även Molly Sandén, det är nog mycket därför som hon är en så stor inspirationskälla för mig, hon vågar visa hela världen att hon tycker kurvor är vackra och att hon älskar sig själv precis som hon är. 

Jag kan inte göra annat än att inspireras av henne. Molly skrev nyligen detta på sin instagram, "Era kommentarer och berättelser har inspirerat mig att vilja starta en kampanj för att visa på hur olika vi alla ser ut - och hur fina vi är på vårt unika sätt! Jag uppmanar därför er att lägga ut en bild på er själva under hashtaggen #överminstoltakropp som betyder att vi VÄGRAR anpassa oss efter något slags ideal! Det finns inget rätt och fel. Var stolt över den du är! Och boosta varandra!"
 You go girl!

Myslördag och besöksrekord.

Min kväll kommer spenderas på bästa sätt med Mattias och hans lillebror. Vi ska snart mysa ner oss i soffan och kolla på filmen The other woman. 

Igår när jag loggade in på blogg.se så insåg jag iallafall att jag hade slagit mitt besöksrekord. Jätteroligt, hoppas att ni är här för att stanna! ;)

Gravidfotografering,

I förrgår fotade jag min första gravidfotografering. Veronica tog plats framför kameran och gav mig äran att föreviga denna underbara tid i hennes liv, hennes första graviditet! 
Några av mina favoriter. // En kväll med fotografering, picknick, skratt och prat!

Sena nätter,

Tre bilder från våran husvagnssemester. // Sena nätter.
 Dagarna spenderades nere vid sjön medans varje kväll vart en spelkväll. Det var helt underbart att få spendera några dagar ute med nära och kära, kvällarna var verkligen bäst, Vi hade så fruktansvärt roligt! 
 Tack vare att vi hade så roliga kvällar så får din njuta av tre bilder från kvällarna.

Fräknar.

Två close ups från helgen. // Fräknar.
 Sen jag kom hem från Hudik så har jag inte gjort mycket mer än att redigera bilder. Jag har flera bilder från våran husvagnssemester som jag verkligen vill dela med mig av, vill dock redigera klart alla innan jag börjar ladda upp några av dom. Ni får hålla utkik imorgon helt enkelt! ;)

Hemma igen,

Mobilbilder från igår. // #selfies
Efter att ha varit på husvagnssemester sedan i torsdags så är vi nu hemma igen. Under gårdagens eftermiddagen så tog vi husvagnen och började rulla hemöver igen, vi har haft det jättebra men hur mysigt vi än har haft det så var det underbart att få lägga sig i sin egna säng!

 I skrivande stund sitter jag i sängen bredvid mitt sovande hjärta, jag ska göra mig iordning för att åka till tandläkaren i Hudik medans Mattias får sova vidare! ;) 

Gömma sig för allmänheten.


Bild från tidigare idag. //
Vädret är kaos just nu. Det brinner i stora delar av landet medans det är översvämning i andra och här har det både regnat, åskat och blixtrat en hel del under dom senaste dagarna.
 Jag och Mattias har varit hemma hos mamma och pappa sen i tisdags (efter att ha varit husvakt) och redan imorgon tar jag, Mattias, mamma och min syster husvagnen och åker iväg för några dagars husvagnssemester.
Det ska bli så skönt att få åka ut i skogen och få gömma sig för allmänheten litegranna. 

Close up.

Close up. // Butterfly.

För mig finns det ingen annan.

Två bilder från i lördags. // Du och jag, nu och alltid.
Som jag har nämnt tidigare så har jag och Mattias varit husvakt, i helgen har vi sovit hemma hos mamma och pappa då sönerna till de som äger huset har varit här. Igår åkte båda sönderna tillbaka till Norge, där dom jobbar så vi är ännu en gång tillbaka i huset igen och imorgon kommer husets ägare hem och vi tar därför vara på varje minut.
 Jag älskar min pojkvän av hela mitt hjärta, för mig finns det ingen annan. Jag längtar så mycket tills att vi skaffat oss en egen lägenhet som bara är våran och förhoppningsvis så tar det inte allt för lång tid. Kärlek! 

En lördagskväll i Hennan.

Tre bilder från lördagen. // Födelsedagsbarnet.
 I lördags åkte jag och hjärtat till Hennan för att umgås med trevligt folk. Min kära barndomsvän Hanna fyllde 19 år i lördags så när kvällen kom åkte jag och hjärtat till Hennan för fira henne och umgås med trevligt folk.
 Tidigare under dagen så hade jag känt mig lite knepig så jag valde att låta bli alkoholen och istället hålla mig till cocacola och tro mig jag hade minst lika kul ändå. Jag tycker det är jätteviktigt att kunna ha roligt utan alkoholen också och det hade verkligen jag!
 Min lördagkväll var jättetrevlig. Jag och Hanna har alltid så mycket att prata om så det var jätteroligt att få umgås med henne, speciellt med tanke på att det var hennes dag. ♥

Jumpsuits & Playsuits.

1. 249:- // 2. 249:- // 3. 299:- // 4. 199:- // 5. 299:- // 6. 224:- // 7. 299:- // 8. 299:-
 
 Jag har fått en förkärlek till jumpsuits och playsuits, kunde därför inte låta bli att tipsa er som dessa skönheter från Nelly. Och självklart har jag hållit mig under 300 kronor när jag har kollat runt! ;) #Billigtochbra

Instagram,

Mina nio senaste bilder på instagram. // Instagram, forskalle.
  Jag och Mattias är fortfarande husvakt och detta har gjort att jag inte sitter vid datorn särskillt ofta. När jag inte bloggar så kan ni iallafall hålla utkik efter mina uppdateringar på instagram! ;)