För mig finns bara du,


Idag fyller världens finaste människa år, min älskade pojkvän
  Känslorna går inte att kontrollera, min kärlek växer sig starkare för varje dag som går.  Min stora kärlek, min skatt, min prins. Du är det bästa som har hänt mig och jag hoppas verkligen att din dag blir underbar och att detta bara är början på vårat liv tillsammans.  För mig finns bara du, nu och alltid.
  Jag älskar dig Mattias Lundén!

Detaljer,


Detaljer från mitt och Mattias rum.❤
"I pooped today!" - Den fick jag i julklapp av hjärtat!;)

Som den tidsoptimisten jag är,

Som den tidsoptimisten jag är så kom jag sent till skolan idag.. Robert tyckte att jag kunde ta lunch på en gång men att jag skulle komma tillbaka efter lunchen och ha matte då istället, sagt och gjort.
 Efter matten träffade jag Syon och vi pratade om olika linjer men den jag har fastnat för mest(av de som finns i Ljusdal) var Estetik och media.  
 Helt säkert att jag kommer gå just det programmet är jag inte men idag sökte jag in och än så länge känns det jättebra! :)  
 Jag nämnde tidigare att jag skulle vara med på en av deras lektioner, det gick riktigt bra och läraren var jättetrevlig så jag frågade om jag kunde följa med på något mer pass,  redan på tisdag ska jag alltså vara med på en lektion till och det ser jag verkligen fram emot! :D

 - Just nu ligger jag i sängen bredvid min karl som fyller 20 imorgon, gud vad jag ska passa upp på honom! Jag älskar när folk fyller år, speciellt om det är någon som jag verkligen bryr mig om! :D ❤  
Nu ska jag bada, raka benen och snygga till min nakna kropp inför morgondagen;)

Nervös och förväntansfull,

Strax efter nio imorse var jag och Johanna på gymmet, ni kan inte ens tänka er hur trött jag var haha. Det gick jättebra iallafall och därefter gick jag raka vägen hem, in i duschen och sen gjorde jag mig iordning och åt lite frukost.

Det gick bra på skolan idag också, måste göra fyra delar av ett gammalt nationellt prov för att Robert (matteläraren) ska se att jag kan det jag behöver kunna för att sedan gå över till gymnasiematten.  
   Klockan två imorgon ska vara med på en lektion med Estetik och media programmet, jag är både nervös och förväntansfull!  Jag ska prata med en av lärarna på programmet imorgon för att se om jag kan följa med på några fler lektioner, vill känna på hur det är att gå estetik och media. Hoppas att det går bra! :)
Fick inte sitta och rita själv idag, finaste Elton ville också vara med!❤

Där jag hör hemma,

Äntligen är jag där jag hör hemma, bredvid min fina.
  Min dag började förvånansvärt tidigt idag, åkte från Ramsjö strax efter sju.   Mamma ringde mig då hon hade slutat jobba, vi åt mat med en nära vän till henne och det var faktiskt jättetrevligt!
 Mätta och goa i magen for vi runt på Ljusdal och sprang i affärer.  Jag hittade faktiskt tre riktigt fina porslinsskålar på Dollar för 30 kronor, ett riktigt kap måste jag säga!;) + Att jag och mamma införskaffade oss en varsin tröja så jag är jättenöjd med dagen!:D

Nu ska jag krypa ner bredvid min älskade och kolla på film.
Bilder från några helger sedan när vi var hemma hos mig.❤

Sometimes you have to fall before you can fly,

Vill göra några tavlor med liknande motiv som denna, blev klar med denna för någon timme sen och jag blev faktiskt riktigt nöjd med slutresultatet!:)

I'm yours,

Igår gick jag ut och gick ganska direkt efter att jag hade vaknat, kände verkligen att jag behövde gå ut och rensa tankarna.  Kvällen gick åt till att rita en hel del och när klockan slog 8 så kollade jag på Så ska det låta.
 
Kring 11 igår så ringde min telefon, det var Mattias. Vi pratade en stund innan det var dags att sova.  Imorgon åker jag ner till mitt hjärta igen, mamma ska ner till Ljusdal så jag passar på att åka med henne då jag både vill träffa Mattias och sen har jag även skola på onsdag och torsdag! :)

"You had me at hello."

En helkväll med en efterlängtad vän,

Igår när jag gymmade så ringde telefonen, det var Hanna som ville berätta att hon var påväg hem till Ramsjö!
 - Jag gick upp och duschade hos syster, åkte hem, åt mat och gjorde mig iordning. Jag åkte till Hanna senare under kvällen och jag är så glad att jag valde att åka dit.
 Vi åt gott och drack en varsin cider, vi satt verkligen och pratade hela kvällen.  En film startade vi men ändå blev det inte så mycket filmtittande, blev mest prat haha.  Jag behövde verkligen denhär kvällen men henne, hade så roligt!
Breezer, popcorn och en helkväll med prat,

Min kväll,

Meningen var att jag skulle stanna i Ljusdal och dricka med Hanna men hon blev kvar i Hudik och eftersom Mattias umgås med grabbarna i helgen så följde jag med mamma hem då hon redan var i Ljusdal.
 
 Ett glas med smoothie och en tallrik med naturgodis står på bordet framför mig, bredvid ligger en orörd SOLO-tidning.  Min kväll kommer jag att spendera i soffan framför tvn, med tidningen i knät och mamma bredvid mig.    Senare ikväll ska jag äntligen kolla på nyaste avsnittet av Vampire diaries, som jag har längtat!
Naturgodiset som står på bordet.

Elefant,

Imorgon så fyller Johanna år, eftersom hon älskar elefanter så fick hon denna i födelsedagspresent.   Alltid lika roligt när något man gör uppskattas!

Finess,

Jag skrev igår att jag skulle möta upp Elsa idag, hon blev klar redan innan två så hon ringde mig på en gång. Jag mötte upp henne vid Delins och därifrån gick vi ner på Finess för att äta lite gotta, som ni kan se!;)
 
Vi kollade runt i några affärer innan vi begav oss uppöver igen.  Jag följde med Elsa hem en stund, vi satt i hennes mysiga lilla lägenhet och vi pratade verkligen om allt och det var såå roligt! :D
Bilder från fikat på Finess.

En vän,

Från och med idag är jag klar med grundskolematten, jag har läst den på IM och nu är jag äntligen klar.  Imorgon börjar jag med matten på gymnasienivå och jag är jätteglad att jag får fortsätta med matten på IM trots att jag inte går någon linje! :)

 Imorgon efter skolan så ska jag ta det lugnt fram till två-tre tiden, vid den tiden går jag och möter upp Elsa, vi ska gå och fika tillsammans. Det ska bli så roligt och trevligt att få umgås med henne en stund! :D
En underbar liten tavla som står i mitt rum. Ta hand om era nära och kära,
mina vänner betyder så mycket för mig. Ni vet vilka ni är!❤

Always and forever.

Precis som varje tisdag så var jag ledig även idag och det har verkligen märkts av, jag klev nyss upp och åt middag men annars så har jag inte tagit många steg från sängen. Haha!
 
 Kvällen kommer gå åt till att rita(har fått en beställning) och kolla på film med mitt hjärta. Mattias börjar bli förkyld igen så det gäller att ta det lugnt så att han inte mår sämre stackarn.
Always and forever.

Billigt och bra,


Fyndiq
 är en sida som samarbetar med flera olika företag, istället för att kolla runt på olika sidor efter de produkter du söker så kan du hitta allt hos fyndiq. Billigt och bra!;)

17 månader,

"Kärleken förde oss samma."
Mattias, du tar fram det bästa ut mig, du får mig att skratta och du får mig att känna en enorm trygghet.
   En framtid utan dig är inte den framtid jag vill ha, det är enbart dig jag vill vara med, du är det bästa som har hänt mig och jag kan inte tänka mig ett liv utan dig.  Min fina älskade Mattias, jag tröttnar aldrig på att få kalla dig för min. 
Du och jag mot världen älskling.❤ 
Jag älskar dig min kärlek!!

Min ängel,

Dagen började på skolan för mig, hade matte en timme innan det var dags för mig att gå hem igen.
  Jag och Mattias åt lunch tillsammans innan jag började att vandra neröver, Johanna mötte upp mig utan för Citygym och sen körde vi igång.
 Vi körde ben idag men sen en lång tid tillbaka så har jag haft problem med knäna, de har en tendens att hoppa ur led och jag kände av det även idag så jag kunde inte köra så pass hårt som jag ville.   
   Efter gymmet så följde jag med Johanna hem till henne,  hon skulle med upp till oss så vi svängde förbi dit och hämtade hennes hundar.   Hemma hade dom börjat med maten så jag hann pussa på mitt hjärta en snabbis innan det var dags att sätta sig kring matbordet.

 Ett varmt bad unnade jag mig efter maten och nu har jag även hunnit vara på Delins, nu kommer resterande av kvällen bestå av mys med min älskade! :D 
Detaljer från mitt och Mattias rum här hos honom. (Ängeln fick jag av Linus farmor i julklapp.)

Ladies night,

Strax innan tre så kom Hanna och hämtade mig idag, hon skulle åt samma håll som mig så jag fick åka med.  
  Ni kan inte ens tänka er hur pass glad jag är att jag har henne i mitt liv, vi har alltid så roligt tillsammans och vi kan ha lika seriösa som oseriösa diskussioner.

  Vi pratade om att gå på Ladies night på Stadt till helgen så om plånboken tillåter så hittar ni oss där!;)  Det skulle vara så roligt att bara få gå ut och göra något roligt med en bra tjejkompis så vi tänkte verkligen försöka att passa på nu! :D
Bild på mig är från igår och de snötäckta träden fotograferade jag idag.

Photoshoot,

Några av bilderna från photoshooten idag,

Fotodag i snövädret,

Klockan ringde och jag steg upp, gjorde mig iordning och gick ut i snövädret.  
   Josefin och Elin väntade på mig nere vid vägen, vi gick ut på sjön och knäppte kort och därefter hämtade Elisabeth oss så att vi kunde fortsätta att fota hos Josefin.   Träningsvärken i magen tyckte inte alls om att umgås med flickorna, jag skrattade så mycket att magen värkte hahah.
Fler bilder från dagen kommer.

Fredagkväll,

Min fredagkväll spenderas här i min fotölj med Geordie short på tvn och ljus som fladdrar på bordet.  Det hade kunnat vara värre!;)

Mat, konversationer och bilresor,

Imorse när jag vaknade så gjorde jag mig iordning och sen blev jag hämtad av Vickis, vi stack till Salladsbaren för att äta lunch.  Det var så roligt att bara få umgås med henne igen, det var så länge sedan sist så vi hade mycket prat att ta igen!
 När maten på våra tallrikar var slut så skjutsade Vickis upp mig igen så att jag kunde packa ihop mina saker innan vi skulle fara vidare mot Ramsjö.   Mattias låg fortfarande i sängen när jag skulle åka så jag kröp ner bredvid honom  en snabbis för att pussas och kramas innan jag skulle gå igen.❤  

  Bilresan hem var så rolig, vi pratade om verkligen allt.  Att umgås med någon som man inte har träffat på länge men att konversationerna ändå flyter på som om man hade setts igår, jag tycker det är så roligt och så var det verkligen! :D
Lunchen och bilresan hem.

As long as stars are above you,

I skrivande stund sitter jag med blött hår, invirad i min gråvita filt i enbart trosor.  Jag satte mig i badkaret, drog igång vattnet och såg på medans ångan fyllde rummet.  
  Jag snurrade fast en handduk på huvet i samma stund som jag hörde att maten var klar. Kan inte påstå att jag är hungrig längre!;)

 - Mattias tycker om serien Glee och kollar frivilligt på den med mig, förstår ni att jag har världens bästa pojkvän?! Jag ska dra på mig någon mysig tröja och krypa ner bredvid mitt hjärta och kolla på Glee. Att sjunga med i låtarna är en självklarhet från oss båda!;) 

Idag är en bra dag.

Efter mig mattelektion imorse så gick jag och åt lunch på skolan med Ewelina, Sara och Emma, alltid lite trevligt att träffa dom!   Mätt och go i magen begav jag mig mot Delins för att handla åt svärmor och när jag kom hem så gjorde jag mig iordning för att möta upp Johanna.  
  Vi stack iväg och gymmade kring halv två, jag har redan börjat att få träningsvärk haha.  Sen, ett tips till er som inte har kommit igång än, det är så mycket roligare när man är två som gymmar tillsammans. När man är två så kan puscha på varandra och se till så att ingen ger upp! :)

 För tillfället så sitter jag hemma i sängen och ska alldeles strax lägga mig i ett varmt bad. Det är jag värd!;)

Tankar är bara tankar, tankar är inte fakta.

Som jag skrev tidigare så var det meningen att jag skulle möta upp Johanna för att gymma.
 Fullt påklädd stod jag i hallen med väskan på axeln, redo att gå.  Inte ett enda steg utanför dörren klev jag, tårarna kom utan förvarning och där stod jag med röda ögon och kände mig misslyckad.

  De tankar som kommer i dessa stunder ska man inte ens bry sig om, det är så lätt att tycka illa om sig själv. Innan hade jag aldrig känt mig så misslyckad som jag kände mig när jag fick min ångest, därefter har jag mina tankar om mig själv varit många och dåliga.  
 Som min gamla kurator alltid sa, "Tankar är bara tankar, tankar är inte faka."  Detta är något som alla borde ta till sig av, jag vet att jag inte är misslyckad, jag är bra precis som jag är.  
 Livet går upp och ner, därför är det viktigt att omringa sig av fina människor som finns kvar i både upp och nergångar. Att omringa sig av nära och kära som stöttar, förstår och bryr sig, det är viktigare än man kan tro.

 Alla behöver någon att stötta sig mot ibland. Ta hand om er själva och varandra, ni är värdefulla!

På väg åt rätt håll!

Just nu sitter jag och väntar på mitt hjärta, är ensam hemma eftersom svärmor och Linus är på möte. När Mattias kommer hem så ska vi fika lite och sen får han vara hundvakt istället för mig, jag ska gå ner och möta upp Johanna för ett gympass.
  Hela kroppen värker sen igår men det känns bra, det är roligt med träningsvärk för då vet man att man har gjort något rätt och att jag är på väg åt rätt håll!;)

Dagens smink - 15 Januari,

Eftersom jag körde på en väldigt markant sminkning idag så valjde jag den färgen som jag är tryggast med.
 Brunt, det passar mig jättebra och den framhäver mina gröna ögon fint! :)

Citygym,

Klockan 11 imorse följde jag med Johanna till tandläkaren som moraliskt stöd.  När Johanna vart klar hos tandläkaren så gick vi tll Citygym där jag skaffade ett månadskort (månadsblipp) och hon utökade sitt så att hon också får gå där en månad till, då hon har gått där mycket tidigare.
  Vi vart kvar på gymmet i två timmar, det var så skönt och nu har vi gått igenom alla maskinerna så nu vet jag hur allt fungerar. Imorgon börjar allvaret!;)

(Bilderna  är tagen från Citygymljusdals hemsida.)

En tidig morgon,

Det blev en tidig morgon idag, mamma väckte oss redan klockan sju.  Vi gjorde oss iordning och stack ner till Ljusdal,  Mattias lämnade vi av på skolan.  Jag följde med mamma runt på Ljusdal en stund innan hon skjutsade upp mig så att jag kunde äta och göra mig iordning till skolan.
  När jag var påväg ifrån skolan så stötte jag på Elsa, min gamla granne från elevhemmet så jag satte mig och pratade "gamla minnen" med henne ett tag!;)  Det var så roligt att få umgås med henne en stund så till veckan ska vi träffas och fika.  Ser verkligen fram emot det!

  När jag kom hem från skolan så prata jag iallafall med Johanna, jag ska följa med henne till tandläkaren imorgon
och efteråt sticker vi och skaffar gymkort.  
   - Vi börja morgondagen med att köra igenom maskinerna så att jag får lära mig hur de fungerar och så. Det känns jättebra och jag känner mig riktigt pepp! :D
Bilder från våran tidiga biltur till Ljusdal.

Dagens smink - 13 Januari,


Crazy cat lady,

Tog dessa bilder på min fina katt här om dagen - som förövrigt liknar en uggla.
Min vackra uggla.

Fokusera på det du älskar,

Jag älskar att knäppa kort. När jag vaknade imorse så drog jag på mig täckbyxor och vandrade ut i -14 enbart för att vädret såg så fotovänligt ut. 

  Eftersom att jag älskar att sminka mig, fota och rita så funderar jag på att verkligen på lägga ner mer  tid på just de. Redan idag tänker jag ändra om bland kategorierna och ordna så att jag verkligen fokuserar på det jag älskar och det jag tycker är viktigt.
 Min ångest kommer dock alltid att vara ett återkommande ämne då det är en del av mig, jag är så mycket mer än min ångest men det är ett viktigt för mig att vara öppen och ärlig om hur jag tycker, tänker och mår. It's okey not to be okey.
Två foton som jag tog imorse.

Lindapauline.se/

Jag tänkte tipsa er om en blogg som jag har följt i flera månader nu. Lindapauline - hon som äger bloggen är fantastisk bröllopsfotograf. 
 Jag blir alldeles förtrollad varje gång jag kollar igenom hennes foton. Hon får med så mycket känslor i sina bilder och kärleken mellan paren som hon fotograferar, man ser verkligen den!

Glödhoppor,

Pappa och jag har tjatat på mamma sen långt innan jul att hon skulle göra glödhoppor så idag tog hon hjälp av oss och gjorde de fantastiska skapelserna.  Jag älskar glödhoppor, speciellt med lite smör och ost på, sen är jag nöjd!;)

Be happy,

Just nu sitter jag och Mattias i en varsin fotölj, vi lyssnar på musik och sjunger. Jag älskar att vara med honom, han är inte bara min stora kärlek, han är verkligen min bästa vän och jag är så glad med honom! (a) 

Fujidirekt.se

Jag älskar fuji, jag har fått bilder framkallade därifrån många gånger och som ni ser så har jag även skickat efter både mobilskal och en almanacka.
 -Deras hemsida erbjuder många olika produkter, du kanske vill ha ett mobilskal med dig och pojkvännen på eller varför inte ett pussel som föreställer din katt eller hund?;)

Sex and the city,

Jag flög upp ur sängen imorse när mamma ringde, jag hade försovit mig. Eftersom jag försov mig så pass
länge så blev det ingen skola för mig.
   Mamma kom och hämtade mig mitt på dan, vi stack på coop och hämtade ut ett paket innan vi bar iväg hemöver där vi blev mötta av pappa i dörröppningen. Han hade saknat mig sötgubben!

  Just nu sitter jag med min älskade mamma och kollar på Sex and the city, det är så mysigt att vara hemma med henne och pappa. Imorgon kommer även mitt hjärta hit så vi ska umgås allihopa och mysa i helgen! :D

Personligt skal,

Jag gav Mattias ett nytt mobilskal i julklapp, hade jag haft en iphone så hade jag haft sjuttio olika mobilskal  med bilder som jag har fotat.  Jag tycker det är fint att ha ett personligt skal!

Ett nytt tillskott i familjen,

Idag så gick jag och Mattias till coop och tog ut ett paket till mig, denna skönhet är nu min.
Jag har äntligen fått en ny familjemedlem och den är så vacker!    Nu kommer min blogg bara att bli bättre och bättre och imorgon så hämtar jag ut en annan sötnos, men vad det är får ni inte veta!;) 

Nyttigt och gott,

Jag har tidigare tipsat er om ett jättegott mellanmål där keso, äpple och kanel ingår men nu har jag börjat äta något som är ännu godare. Keso och vindruvor, inte bara nyttigt utan även super gott.  Detta kommer jag äta väldigt mycket just nu när jag försöker att sluta med godis, speciellt nu när jag har sockersug hela tiden.

 - Jag låter som en försäljare men det är faktiskt riktigt gott!:D

Från början till slut,


Myskväll,

Det är så vidrigt väder ute, det kan lika gärna bli riktig vår på en gång om vintern ändå ska vara såhär.
Vart är mitt vinterland?
 
Jag, Mattias och hans lillebror kollade på en film för en stund sen iallafall så nu har vi laddat hem en till, denna kvällen kommer därför gå åt till att mysa ner sig i mörkret och kolla på skräckis!;)

Kärlek på hög nivå,

Du är den bästa jag vet. Du gör mig hel och jag fungerar inte utan dig. Min bättre hälft, gud vad jag älskar dig!

Black and white,

Jag har fått en förkärlek till klänningar, jag älskar dom och dessa vackra skapelser finns att beställa på Boozt , de var inte alls särskillt dyra heller för den delen och det är ett stort plus!:)

Gårdagen med kärleken och hans familj,

Eftersom svärmor fyllde år igår så började dagen med att vi gjorde oss iordning och därefter fick hon sin födelsedagspresent från mig, hon blev jätteglad och skröt om den hela tiden så jag vart också glad!:D  Kring ett dök Mattias mormor upp så vi satte oss och fikade allihopa. Det var supertrevlig och sen dök även en nära vän till Marina upp, roligt att träffa nytt folk!:)

- När kvällen kom så myste jag, Mattias, Marina, Johanna och Linus ner oss i tvrummet och kollade på filmen 21 jump street, den är såå rolig och vi hade jättemysigt!

Inspiration,

Detta år så ska jag och Johanna börja gå på gymmet regelbundet, hon ska hjälpa mig och pusha mig så att jag når mina mål för denna gången tänker jag inte ge upp.  Jag tycker om att ha lite hull på kroppen men jag vill känna mig fastare och bekvämare i min kropp.

 Imorgon ska jag börja minska ner på godsaker och sen ska vi börja träna när mamma kommer ner till Ljusdal så att jag får mina träningskläder som jag glömde hemma.  Wish me good luck!;)

Sen julklapp,

Kring jul så beställde jag hem nya sminkborstar som jag skulle få i sen julklapp av mamma och pappa, blev så jävla glad. Nu kan jag inte klaga på att jag inte har några borstar iallafall!;)
Stråna på de mindre borstarna är väldigt glatta dock, jag hoppas att de blir bättre med tiden men för 179:- så kan jag fan inte klaga! :D

Ritade av svärmor:


Mina nya skönheter,

Eftersom jag har varit sjuk så fick jag ha lilla julafton igår med Mattias och min fina svärfamilj, blev jätteglad för allt och bilder kommer upp så småningom men först och främst måste jag visa mina nya skönheter. Mattias gav mig dessa i julklapp, han är så söt!(a) 

Mitt nyår,

Kvällen igår började med alkoholintag och spel med Mattias, hans mamma och syster. Vi hade jätteroligt och skrattade hela tiden fram tills att jag och Mattias började leta fest. Alla ville på fest men ingen ville ha festen själv men vid 11 så mötte jag och hjärtat upp Thony och Fredrik, vi gick till en kille här i ljusdal som faktiskt hade fest och försökte få dit folk så det löste sig.
 
Under kvällen så träffade vi nytt folk, riktigt trevligt men efter ett tag så försvann några men när tolvslaget kom så fick jag min efterlängtade nyårskyss av min älskade pojkvän och därefter började det hända grejer!;)
  Sandra och hennes pojkvän dök upp då efter tolv och vi blev alla kvar där i flera timmar, jag och Mattias var inte hemma förn fem men jag somnade inte förns klockan åtta på morgonen så var jag fortfarande full och sen vid två när jag vaknade så var jag helt jävla slut som artist haha. Jag har varit borta hela dagen men det gör inget, gårdagen vart kanon och jag är så glad att jag har min Mattias.