kanotäventyr,

Igår (Torsdag) stack jag och hjärtat ut och paddlade kanot, jag törsa inte ta med kameran i kanoten så ni får nöja er med fyra dåliga mobilbilder! ;)

 Jag hade aldrig paddlat kanot tidigare så vi tog oss en runda i sjön. Vi hade det jättemysigt tills att vi hörde ett plask några meter ifrån oss, vid landskanten.
 Vi kunde inte se något annat än att något, strax under vattenytan satte fart mot våran kanot. Jag förstod väldigt snabbt att det var bävern som brukar hålla till i sjön men jag blev jätterädd och skrek till, blev så rädd att jag vart alldeles stel och tårögd. 
 Mattias fick paddla fort som faan, haha jag vart så rädd.
  Aldrig trodde jag att jag skulle bli förföljd av en bäverjävel. Speciellt inte i en kanot. Hahah, vi fick iallafall vara med om ett litet äventyr! ;)

Njuter av tillvaron.

Från och med idag (Onsdag) så är jag och Mattias hund,hus och kattvakt.  Ägarna har åkt till Frankrike och där ska dom vara i åtminstonde en vecka och under tiden så ställer vi upp och tar hand om deras hus/gård och djur! :)

 Dagen började med att vi åkte hit. Mattias stack och jobbade medans jag kröp ner i soffan och vilade innan jag gjorde mig redo för ett dopp i poolen.
 Därefter har min dag bestått av att rita, gjort mat (potatis i ugns och kebab) , badat, umgåts med mitt hjärta och njutit av tillvaron. Nu ska jag och min fina krypa ner och starta en film innan det är dags att dejta kudden! ;)
Bilder från dagen. // Husvakt.

Bilbingo i kvällssolen.

Bilder från gårdagens bilbingo. // 
Med ett nummer ifrån en vinst på närmare 3000 kronor så vart jag något less när en bil längre bort tutade innan mitt nummer hade kommit. Men så kan det gå och vädret gick inte alls att klaga på och mamma vann ju faktiskt, hon fick dela på 500 kronor med två andra. Inte illa! ;)

Jordgubbar & choklad.

Är det dåligt väder så får man göra det bästa av situvationen. Jag gjorde iordning jordgubbar och choklad till mig och min fina syster. Kvalitetstid när den är som bäst.

Den finaste som finns.

Nu ska jag avsluta min dag på bästa sätt, med att lägga huvudet på min älskades bröst. // Han är allt jag någonsin drömt om och mer därtill. Efter snart två år så kan jag fortfarande inte sätta ord på min kärlek till dig, du är den finaste som finns. Jag älskar dig.

Blåbär & Hallon.

Min blåbär & hallon smoothie. //
 Jag älskar att göra smoothies. Här om dagen var jag ute och gick/jogga/sprang i över 40 minuter(du läste rätt. Jag sprang.) , därefter gjorde jag iordning en smoothie på frysta blåbär och hallon. Riktigt gott och ett underbart sätt att släcka törsten och sötsuget på.  Att det är superenkelt att göra smoothies är bara ett plus i kanten! ;)

Sommar, sol och tacos.

I igår (lördag) spenderade jag min dag i solen.
Vickis ringde och frågade om Jessica och jag ville komma och umgås med henne så efter frukosten kom hon och hämtade oss. Vi solade, badade i poolen och pratade, hade faktiskt riktigt trevligt!
  Efter några timmar bestående av sol och bad så skjutsade hon hem oss, jag sov middag en stund
för att ladda om batterierna. Under kvällen blev hela familjen bortbjuden på middag av Rickard och hans fina familj. Tacos och trevligt umgänge gjorde att det vart en underbar lördagskväll! :)
Tre bilder från lördagen. //

Smoothie i solen.

Smoothie. // Ska strax gå ut i solen igen och försöka få lite mer färg och sen får vi se vad dagen har att bjuda på!

Sommarkväll,

Mobilbilder från Sandras telefon. //
Mattias och jag åkte fram på affären för att panta burkar imorse, pengarna som vi fick ihop använde vi till att handla hem mat. Jag och hjärtat hade bestämt oss för att bjuda Sandra och Pär på tacos så när dom kom så var maten nästan helt klar så dom hann inte mer än att komma in innan det var dags att sätta sig vid bordet. Lyx! ;)

  Fyra mätta magar senare åkte vi ner på stranden, både jag och Mattias badade och trots att jag är en riktig badkruka så tyckte jag att det var väldigt skönt (när jag väl hade doppat mig haha). Där satt vi, alla fyra på stranden i solen och hade det jättetrevligt med lite godricka, skratt och prat. En underbar kväll helt enkelt och där slutade inte vår kväll, vi åkte hem till mig och åt glass med färska jordgubbar och spelade lite spel! :D
Kamerabilder från kvällen, Sandra är fotograf till bilderna på mig och Mattias medans jag har tagit alla andra! //

Livsglädje.

Glass i solen. // Livsglädje.
Vädret är underbart och livsglädjen är på topp. Jag älskar dagar som dessa, att sitta ute och äta glass med nyplockade bär och känna hur solens strålar värmer varje centimeter av min kropp.
 Efter en dag beståenda av ett svettigt zumbapass, sol och städning på mammas jobb så är jag nu mer än redo för sängen. Nu ska jag krypa ner bredvid mitt sovande hjärta! ♥

Min lille prinsesse,

Varje dag sen i fredags har jag umgåts med Olivia och igår var inget undantag. Mot kvällen så gick jag och hämtade min lilla norska så att hon kunde följa med hem till mig.

 Jag och Olivia myster ner oss i soffan och kollade på Barbie life in the dreamhouse, vi hann aldrig kolla klart på den i måndags så vi fick kolla klart på den igår.  Det är alltid så roligt att umgås med henne och efter filmen satte vi oss ute på bron. Vi pratade, skrattade och ritade tills att hon skulle hem igen.

Måndagsäventyr,

Igår skrev jag om min helg men nu är en ny vecka här och min vecka började på bästa sätt.
 Jag och Mattias umgicks än en gång med mitt lilla bustroll Olivia, när vi sprang omkring så körde en bil upp på våran gård. Sandra och Pär ville överraska oss.
 Jag hade på känn att dom skulle dyka upp men jag visste inte när eller vilken tid så när jag såg dom kliva ut ur bilen kunde jag inte bli annat än glad. Dom hade åkt hit bara för att träffa oss, goprupparna!
 Vi satt hos hos mig och pratade en stund, därefter skjutsade vi hem Olivia och for ut på Ramsjö för lite äventyr! ;) Första stoppet blev på affären, vi köpte oss en varsin glass att njuta av i solen, därefter for vi ner till vattnet ett tag.

.. Och om inte måndagen vore tillräckligt bra så är vädret fortfarande helt underbart och både Pär och Sandra kommer hit nu i slutet av veckan (förhoppningsvis redan imorgon) och umgås med oss! :D Underbart!! 

Cabarécupen,


Mobilbilder från lördagen. //
Anledningen till att jag har varit så extremt dålig på att blogga de senaste dagarna har att göra med att Cabarécupen har varit i full gång i helgen.
 För att sammanfatta helgen kort så tog vi det ganska lugnt under fredagen, vi gjorde oss iordning och spelade en omgång med Fia med hutt. Några huttar senare begav vi oss mot Sund, där alla höll till. 
 Vi umgick, skrattade och drack godricka. Mot kvällen gjorde vi en brasa som vi kunde sitta kring, det var riktigt mysigt fram tills att alla knotten kom.
  Jag och Mattias gick hem redan kring 2-3 tiden och somnade nästan direkt.

 Lördagen började vid halv 8. Mattias knäckte sig en öl och jag började att göra mig iordning för attkunna fara vidare mot Sund, vi åkte därefter till Turevallen(fotbollsplanen) för att spela  vår första matchen. Inte en enda vinst på hela dagen men vi hade så roligt så det gjorde inget och under kvällen var det dans på logen.
 En riktigt lyckad helg helt enkelt!

Min dag,

  Vädret har varit helt underbart. Jag har spenderat min dag med att umgås med min fina syster Jessica och emellanåt har jag hjälpt pappa här hemma på gårn.
 Mot kvällningen började jag klyv lite ved och efter middagen så åkte jag, mamma och hjärtat till ett hus som ägs av några vi känner. Vi klippte gräsmattan och jag fick köra grästtrimmern för första gången i mitt liv och det var roligt haha! Bra händig jag åh! ;)


  Imorgon ska iallafall mamma jobba i Ljusdal och som det låter så följer jag och Mattias med ner. Vi ska hälsa på svärmor och innan vi åker hem så ska vi passa på att träffa Sandra en stund.
 Jag har blivit så van vid att jag träffar henne både var och varrannan dag så nu när jag inte har träffat henne på flera dagar så har jag saknat henne massor. Min underbara vän! ♥
Bild från midsommarn. //
 

Walk in closet,

Dagdrömmar. // Walk in closet.
 Som jag skrev här om dagen på facebook,  "Jag vill ha en walk in closet och pengar till att kunna fylla garderoben!" 
 
Det skulle inte sitta fel med en alldeles egen walk in closet men just nu ska jag sluta dagdrömma och krypa ner i sängen med han jag älskar mest, min fina Mattias.