Bilbingo,

Jag har varit riktigt dålig på att blogga. Jag har verkligen känt behovet av en ny header och nu har jag äntligen fixat det och jag känner mig nöjd.

  Under eftermiddagen åkte jag, Mattias, mamma, Lizmari och Jessica till Byberget för att spela bilbingo. Vi stannade till på macken i Östavall och köpte med oss fika, väl framme i Byberget myste vi ner oss i bilen och började spela. Vi var nära att vinna flera gånger men det vart ingen vinst för någon av oss men jag ångrar inte att jag följde med, det var så mysigt! :)
Bilbingo i Byberget //

Breakfast.

 Idag började jag min dag med denna underbara frukt-frukost. // #Brekfast.

Naturens skönhet,

Passade på att knäppa några naturbilder medans solen var framme igår(Tisdag) // 

Mitt hjärta och jag,

Två mobilbilder tagna av Johanna från midsommaren. //
  En ny vecka är här och jag är förkyld. Gårdagen var väldigt lugn. Jag följde med svärmor och Johanna ut på Ljusdal, köpte hem gotta och myste med hjärtat hela dagen. När jag säger att vi myste menar jag självklart att vi satt vid en varsin dator, nördade, åt godis och pussades emellanåt haha. Det är kärlek det!;) ♥ 
  Han är så underbar min fina. Imorgon åker jag och mitt hjärta hem till Ramsjö igen, ska bli riktigt skönt och jag hoppas verkligen att vädret blir bättre. Jag vill ha sommar, sol och värme helt enkelt!

Midsommarnatt,

Midsommar,
 Efter att jag hade vaknat i fredags så kände jag att torsdagens mående fortfarande satt i. Jag mådde inte alls bra, ångesten var ett faktum.
  Tiden gick och jag började göra mig iordning trots mitt dåliga mående, ..Skrev till Sandra och berättade hur det låg till, hon stöttade och taggade mig inför kvällen så det kändes mycket bättre redan då.
 
 Under eftermiddagen åt jag middag med Mattias och svärfamiljen, det var jättemysigt och det var självklart svärmor och Johanna som stod för den underbara maten! ;)
  Efter middagen fixade jag klart det sista med håret och sminket, därefter tog jag och min kärlek det ganska lugnt tills att Pär och Sandra kom och hämtade oss. Vi stannade till på Statoil där jag köpte med mig cola, jag hade bestämt mig för att inte dricka någon alkohol eftersom att mitt mående inte hade varit det bästa.

  Jag firade min midsommar nykter i Tallåsen med trevligt folk. Kvällen bestod av skratt, dans och tokerier.
Det vart lite kaotiskt emellanåt också men jag hade riktigt kul överlag. Mellan tre-halv fyra på morgonen var vi hemma igen och jag kan säga att jag hade mått mycket bättre än väntat. Trodde att ångesten skulle bli värre men jag omringade mig av bra människor och jag tror att det var det som hjälpte!
Spenderade min midsommar med mitt hjärtat, Sandra, Pär, Josefine, Emil, Carl, Jonatan och Maria. //

För mig finns bara du.

Jag och hjärtat är tillbaka i Ljusdal över helgen.
 Jag vet inte vad som står på med något stämmer inte, har haft ont i magen på grund av ångesten i stort sett hela dagen. Är jätteglad till och från med sen känner jag mig orolig, ledsen, ostadig och yrslig. 
 Hatar rädslan av att inte veta vad som står på.

 Jag kan inte ens förklara hur glad jag är att jag har Mattias vid min sida, speciellt vid tillfällen som dessa. Han får mig att känna mig så trygg och på nätterna brukar han hålla min hand när vi ska sova för att jag ska känna att han finns där.
   Ni kan inte ens tänka er hur mycket han har hjälpt och stöttat mig igenom allt detta. För mig finns bara du, Mattias. 

Solens smög sig fram,

Solens strålar smög sig fram mellan molnen. //
 Imorse så gjorde jag och hjärtat oss iordning, därefter åkte vi fram till affären för att panta burkar. Vi vart 565 kronor rikare efter några timmars pantning. Helt klart värt varje minut!

 Sen vi kom hem så har vi bara tagit det lugnt, vädret har verkligen dragit ner mitt humör men för att göra det bästa av situvationen så sprang jag ut varje gång solens smög sig fram mellan molnen. Låg i gräset och fotade blommor. :)

Always kiss me goodnight.

2 mobilbilder från nationaldagen, //
  Igår (Måndag) åkte jag och hjärtat till Ramsjö. Vi stannar i Ramsjö tills på torsdag, därefter åker vi till Ljusdal över helgen för att fira midsommar med goa vänner.  Hoppas verkligen på en jättetrevlig helg med sol, värme och många skratt!

 När helgen går mot sitt slut så åker vi tillbaka till Ramsjö för att börja sommarjobba! :)
 Nu börjar klockan bli mycket och mina ögonlock börjar bli tunga, känner verkligen att jag behöver min skönhetssömn! ;) Nu ska jag ge min fina pojkvän en godnatt puss innan jag kryper ner bland alla täcken och kuddar. Hoppas att han inte stannar uppe allt för länge, jag fryser och vill skeda! ♥

Cruising // Ljusdal,


Fredagen var jättebra men eftersom att jag inte mådde så bra så fick jag ta igen det på lördagens cruising. Vi var ett gäng som började dricka hos Sandra under lördagen, vi hade alkoholen kvar där sedan dagen innan så det passade oss perfekt. 

Mellan 22-23 tiden gick vi ner på Ljusdal, träffade folk, kollade på snygga bilar och hade jättekul! Jag och Sandra hade inte så mycket att dricka så vi vart inte särskillt dragna och Pär körde så han va nykter men min karl däremot, han har jag aldrig sett så full som han var igår haha. Mer behöver jag inte säga än att han har mått skit hela dagen! Mitt hjärta! ♥
Cruising // Ljusdal, har bara några dåliga mobilbilder men dom får duga så länge! ;)

Bf11


Kamerabilder, Barn och fritidarna på studenten. //
I fredags så tog alla treorna på Slotte studenten, först ut på trappen var "min" klass, de var dom jag började med för tre år sedan innan jag valde att hoppa av skolan.
 Mattias och jag gick till Slotte för att kolla på alla studenterna, när alla treor hade gått ut så letade vi reda på Sandra för att kunna gratta henne. Många kramar, tårar och skratt senare så började jag och hjärtat att knalla hemöver.

Mot kvällen började vi att dricka lite smått medans vi gjorde oss iordning, därefter började vi att gå mot Sandra och Pär. Vi ville fira våran fina student!
Jag hade verkligen jättekul och jag är så glad att vi fick ta del av denna dagen och fira den på bästa sätt med Sandra och Pär.

Innan kvällen var slut hade vi hunnit blivit ganska många hos Sandra men vi började att gå mot Stadt, efter vägen kände jag att ångesten var påväg och att det räckte med alkoholhaltiga drycker för mig.
   Mattias ville inte att jag skulle gå hem själv så han ringde Marina och Linus så att dom kunde gå ut och möta mig, han ville vara säker på att jag skulle kom hem säkert. Sötnosen!
  Väl hemma satt jag och Marina och pratade ett bra tag, riktigt trevligt hade jag och strax därefter kröp jag ner i sängen men jag hann knappt blunda innan Mattias ringde. Det hade inte alls varit särskillt kul på Stadt så han kom hem till mig igen! 
Mobilbilder från i fredagskväll. Jag och min fina vän. //

I månens sken,


1, Mitt första försök till att fota månen, visste inte alls vilka inställningar som kunde använda. // 2, Började söka runt på google för att förstå vilka inställningar man kunde utgå från. // 3, Testade mig fram tills att jag vart nöjd med resultatet.  (Bilderna är helt oredigerade.)

Efter ett x-antal försök så blev jag äntligen nöjd. Det var riktigt kul att fota månen, speciellt med tanke på att jag faktiskt blev nöjd med bilderna och att jag aldrig har lyckats fånga bra bilder på månen tidigare. iallafall inte efter att det har börjat skymma. :)

Man får göra det bästa av situationen,

Jag hade tänkte att blogga mycket tidigare, tyvärr så har vädret stoppat mig då det har både åskat och blixtrat, Mattias och jag myste istället ner oss i sängen med en film. Man får helt enkelt göra det bästa av situationen som man brukar säga! ;)

Imorgon är det torsdag, det betyder att det är volleybollturnering(?!) och godmat på skolan, självklart går jag dit enbart för sällskapet och matens skull haha! ;) 
Två mobilbilder från förra helgen //

De kommande dagarna,

Mamma bjöd på mjukglass. //
Har varit ledig från skolan idag, passade därför på att umgås med min fina mamma och mina underbara systrar när dom ändå var till Ljusdal under eftermiddagen. Mamma bjöd på glass innan vi började springa i affärer, kollade på skor till mig men jag blir aldrig nöjd så jag får helt enklet skicka efter. Kan inte gå barfota hela sommaren. Eller? ;)

Imorgon är jag ledig igen och under torsdagen kommer vi på Slotte bara att umgås och hitta på bus för att avsluta denna termin på bästa sätt. Ser faktiskt fram emot de kommande dagarna.
  På fredag tar alla studenten, på kvällen blir det utgång för att fira alla goa vänner och på lördagen så är det cruising här i Ljusdal, kan ju inte missa det heller så vi kör på tvådagars denna helgen! ;)

Studentbal,

Bilder från gårdagens studentbal som höll till på Järvsöbaden, //

Sen födelsedagspresent,


 Är så glad, beställde ett nytt objektiv & ett stativ i torsdags. Sen födelsedagspresent från mamma och pappa.
 Fick ett sms om att paketet har kommit idag, om ett tag skjutsar därför min fina svärmor ner mig så att jag får hämta ut det! :D

Lucky i'm in love with my best friend,

Mitt hjärta är ditt att behålla.
Klockan börjar bli mycket och mitt hjärta ligger i sängen och väntar på mig. Min bästa vän, min kärlek, min lycka, min tygghet. Jag älskar dig Mattias. ♥

Nationaldagen,

Mobilbilder från fredagen //
  Igår var nationaldagen, jag och Mattias firade den genom att dra på fest hos våra goa vänner Sandra och Pär. Vi var först på plats, därefter kom det folk från alla håll och kanter. Kvällen var jättebra iallafall, alla hade jätteroligt.
 När natten kom så hade det blivit lite för mycket sprit för vissa och då kände jag att jag hade druckit klart, jag ville ta hand om mina vänner istället.
 Om man bortser från de sista timmarna under natten så var kvällen kanonbra iallafall! :) 

Kamerabilder från fredagen //

Sena sommarnätter och brunbrända ben.

Fotade syrenerna hemma här om dagen. // Ge mig sena sommarnätter och brunbrända ben.
  5.2 Dieten fungerar jättebra än så länge. Idag har jag enbart ätit en lågkalori-yoghurt och lite sallad.  Lite sur och grinig kan jag vara mellan varven eftersom att jag blir väldigt lättstött när jag är hungrig men det går mycket bättre än förväntat faktiskt! 

 Imorgonkväll sticker jag och hjärtat över till Sandra för att fira nationaldagen med goa vänner, jag hoppas på en riktigt trevlig med många skratt.  För att orka skratta så måste jag vila en stund, nu tänker jag därför krypa ner i sängen och vila mina gröna i några timmar. God natt! :)

Dagens smink,

 Dagens smink // Bilden är tagen med min dåliga mobilkamera men det får duga! ;)

Dubbeldejt,

Igår efter att jag hade mött upp Sandra och vi var påväg hem till henne så började jag känna mig skakig, benklen och orolig.  Jag berättade för Sandra hur jag mådde, vi satte oss vid bordet så att jag kunde ta två mackor, därefter tryckte hon i mig kakor och godis + att hon pratade om allt mellan himmel och jord. Sakta men säkert började jag känna mig som en människa igen. Tack än en gång för att du finns gumman! ♥

När jag började må bättre så gick jag och Sandra ut i solen, pratade skit och solade i några timmar innan jag började sminka henne. Eleverna på Slottegymnasiet som tar studenten iår har sin bal på söndag och Sandra frågade om jag ville sminka henne inför balen, därför ville jag passa på att sminka henne så att vi tillsammans kunde bestämma hur hon ska ha det. Jättefin vart hon! :D
 
 - Idag hade jag matte i en timme, därefter stack jag ut på Ljusdal med mamma och kollade efter skor. Insåg ganska snabbt att jag måste skicka efter skor då det inte fanns några som både passade min plånbok och min smak. haha

Mamma sjutsat hem mig efter någon timme och då gjorde jag mig iordning, strax därefter kom Mattias hem och sen hann vi inte göra mycket mer innan Sandra och Pär kom och hämtade oss. Vi stack alla fyra på Michels och åt middag tillsammans. Det vart lite av en dubbeldejt! ;) ..Därefter följde vi med dom hem till Sandra, träffade folk och hade det jättetrevligt! :)
Bilder från middagen //

Det bästa med dagen,

Under lördagen for jag, mamma och Mattias ut på en roadtrip och kollade på djur, riktigt mysigt var det och på söndagen så var det strålande sol. Hanna och Patric hörde av sig till oss på söndags eftermiddagen så vi stack ner till badstranden med dom.
Mattias tog årets första dopp och Patric åkte skoter på vattnet medans jag och Hanna satt på land och myste i solen. Mot kvällen så skjutsade mamma ner mig och Mattias till Ljusdal igen för ännu en skolvecka.

  Dagen började med att Mattias gick till skolan, jag somnade några timmar till innan det var min tur att göra sig iordnig. Efter skolan så gick jag hem för att städa rummet och umgås med hjärtat, mot kvällen bestämde jag och Sandra oss för att ses så vi gick och mötte varandra för några timmar sedan. 
 Jag älskar mina och Sandras kvällsdiskussioner, dom betyder så mycket för mig. Är så glad att jag har henne. Min underbara vän!

 ..Nu kommer det bästa med hela dagen, nu ska jag krypa ner bredvid mitt fina hjärta som jag älskar så mycket.