Kärleken förde oss samman,

Under de senaste dagarna så har yrseln varit ett faktum, det vart värre i förrgår och igår var den inte bättre.
 När kvällen kom så snurrade det till. jag fick lägga mig i sängen.  Jag satte mig upp, inget av de föremålen som jag försökte att fästa blicken på stod still, allt snurrade.
 Mamma fanns med i telefonen och stöttade mig, hon försäkrade mig om att hon fanns där och att jag kunde ringa när som helst, hon skulle hämta mig på en gång om det behövdes. Hon är en klippa min mamma och jag älskar henne.
 
Två gånger fick Mattias hjälpa mig till och från toaletten, därefter gjorde han iordning kvällsfika till mig som jag fick äta i sängen.
Jag kunde verkligen inte stå, denna gången kunde jag inte ens krypa.
 Efter sista toalettbesöket så gick vi och lade oss, tårarna sprutade men Mattias höll min hand, påminde mig om att andas och att ta det lugnt. Jag var så rädd, rädd för att hamna där jag var förut, rädd för att ångesten ska ta över igen.
Det är en så obeskrivligt äcklig känsla av att inte våga slappna av, rädd för att man ska somna och aldrig vakna.

 Han kramade min hand extra hårt och strök mig över kinden, torkade mina tårarna och sade att han älskar mig.
 Jag kan inte ens beskriva hur mycket han betyder för mig, han är verkligen den finaste som finns och jag älskar honom av hela mitt hjärta. Du är det bästa som har hänt mig Mattias Lundén!
Vaknade bredvid min fina imorse, han gick till skolan och det första jag såg när solen lyste in var "I❤U" på fönstret som han skrev till mig för några månader sedan. Kärleken förde oss samman.

Amerikanska pannkakor a'la Emma och Mattias,

Igår stod jag och Mattias för maten. Jag diskade medans Mattias gjorde smeten, därefter hjälptes vi åt att steka pannkakorna samtidigt som vi sjöng och dansade runt i köket till musiken. Riktigt bra blev dom och alla vart mätta och glada!;)
Amerikanska pannkakor a'la Emma och Mattias,

Saft och kakor,

I förrgår så var jag och Johanna på parfymshopen, då jag köpte sminket. Under fredagen insåg jag att dom hade slagit in fel summa för dom hade dragit 100:- extra.
 Igår gick jag och Johanna ner för att ordna detta, kassörskan bad om ursäkt och jag fick tillbaka hundringen. Alla vart glada!

- Vi på en loppis och kollade runt innan vi gick vidare till mormor Monica. Det är alltid så mysigt att gå dit och träffa henne och alla tanterna som hon umgås med! :D
Fika hos mormor Monica,

Ljusdal,

 Min dag började bredvid min fina. Mattias gick till skolan, jag sov vidare i några minuter innan det också var min tur. Sminkade mig, borstade håret, tog en banan och gick till skolan. Lektionen gick bra och utvecklingssamtalet som jag hade strax efter gick ändå bättre. Kanske blir något av mig också!;)

Efter skolan så gick jag och Johanna ner på Ljusdal, inhandlade lite smått och gott(smink och en glass haha) innan vi gick vidare till mormor Monica. Jättetrevligt hade vi och det var så roligt att få umgås med Johanna hela dagen.
Mina inköp + mina skor,

Hemma i Ljusdal igen,

Nu är jag hemma i Ljusdal igen, blev så glad när jag fick träffa min fina pojkvän, svärfamiljen och alla hundarna igen. Alla hundvalparna har öppnat ögonen, dom försöker att gå bäst dom kan och små busar till och från. Mysiga som tusan är dom!:) 
Fina lilla lurv,

Vårkänslor,

Vaknade mitt på dagen, tog på mig kläder och vandrade ut i finvädret och vidare upp mot skogen.
 Mamma och pappa har pratat om att fixa en grillplats, jag tog självklart på mig den uppgiften. Idag blev jag därför bra vän med sågen då jag är riktigt nojjig när det gäller eld. Jag sågade bort grenar och träd som var i vägen, haha låter som att det finns en riktig skogshuggare i mig!;)
- Fick dock lugna ner mig när jag insåg att jag var alldeles för kort för att nå dit jag ville. Antingen får Mattias hjälpa mig eller så får jag ta med en stege nästa gång haha. Ska iallafall be pappa att lära mig att köra motorsåg, finns större träd som jag inte kan såga ner haha.

Jag gick ner för att hämta posten tidigare idag iallafall, mötte fyra rådjur men självklart hade jag ingen kamera med så jag tog posten, skyndade mig upp och skyndade mig ner igen.
 Efter att jag hade tagit några foton och lyckats skrämma iväg dom i samband med att jag försökte smyga närmare så gick jag hem igen, hittade några kissekatter (videung) efter vägen och kände hur vårkänslorna smög sig fram!:)
Vårkänslor på hög nivå,

Fågelkvitter,

Meningen var att jag och Mattias skulle åka tillbaka till Ljusdal igår, Mattias åkte men ångesten var inte på min sida så jag valde att stanna hemma i Ramsjö några dagar extra.

När jag vaknade imorse kände jag mig riktigt utvilad, solen sken och jag kände mig inte alls särskillt trött.
 Jag hjälpte pappa att plocka ur diskmaskinen och att vika tvätten, därefter gick jag ut i solen, i skogen rättare sagt. I närmare en timme satt jag i skogen och bara njöt av tystnaden som då och då avbröts av fågelkvitter.
Två bilder från skogen,

American pancakes,

Som de gottegrisarna vi är så gjorde jag och hjärtat iordning American pancakes till brunch!;) Detta var alltså första gången som någon av oss gjorde pannkakor, det tog tid men det var det värt. Riktigt gott!

För övrigt så ligger jag och kollar runt efter ett nytt objektiv som inte kostar skjortan, wish me luck!
Min brunch för dagen,

Drack öl och grillade kött,

Halvligger i sägen med en sovande pojkvän bredvid mig. Vi kom hem till Ramsjö i fredags, tog det lugnt, kollade på Glee och umgicks lite med mamma. Jättemysigt hade vi det med andra ord!

 Igår gjorde vi iordning oss direkt efter att vi hade vaknat, gick ut i finvädret och umgicks med pappa, som förövrigt hade köpt hem öl så grabbarna (pappa och Mattias) drack öl och grillade kött. Riktiga karlar dedära med andra ord haha!;)
 Mot eftermiddagen satte vi oss ner och åt årets andra grillning, riktigt gott var det, det vattnas i munnen när jag tänker på det haha.  Det bästa med dessa dagar är dock att vi har somnat innan 12 varje kväll, snacka om att några har varit trött?!
Bilder från gårdagen,

Sjukhusbesök.

I förrgår morse, efter att jag hade vaknat så märkte jag att när jag kollade åt sidorna, upp eller ner så gjorde det ont i mitt vänstra öga. Det gjorde ont bakom ögat ungefär och jag fick ont i huvudet hela tiden. Jag gick på sjukhuset under kvällen, dom kollade trycket och allt såg bra ut.
 Igår hade jag ännu ondare så jag avaktade en stund innan jag gick på sjukhuset ännu en gång, denna gången fick jag droppar som gjorde att dom kunse se om det fanns någon avvikelse, det såg bra ut men eftersom jag hade så ont men att det såg bra ut endå så trodde han att det kunde vara en öm ögonmuskel.
 Jag frågade på en gång om jag hade en hjärntumör men det uteslutade snabb. Haha, jag är en alldeles för orolig människa för att kunna ha ont någonstans.

 Tumörfri och lugn gick jag ut från sjukhuset och insåg att mamma var alldeles gul, dropparna som jag hade fått var färgade så jag såg gult i över tio minuter haha, mitt stackars öga hade tillfällig gulsot.

Valparna, #2

Tog några bilder på smågrisarna här om dagen,

Den osminkade sanningen,

Osminkad//Sminkad.
 Jag tycker det är roligt att se tjejer med och utan smink så här har även ni den nakna sanningen som döljer sig bakom mitt smink!;) (bilder är tagna med min dåliga mobilkamera)

Kallt glitter,

Här om dagen var backen bar, jeansjackan invigdes och våren kändes nära. Igår när vi vaknade så hade det kommit 3dm snö + att det vräkte ner snö hela dagen.
 Jag ville spy på hela världen igår men idag känns det lite bättre, det snöar inte och solen är framme så idag kan jag faktiskt tycka att det är lite mysigt med det kalla glittret på backen.  Alldeles strax ska min mage få lite mat i sig, därefter tänkte jag gå ut och fota lite!:)
Bilder från den senaste helgen då vi var hemma i Ramsjö,

Members,

Som fattig student så vet jag hur det är att ha dåligt med pengar, därför vill jag än en gång tipsa om en jättebra sida som jag har hittat. Ni kan även hitta den HÄR.

Members är en "shopping-club" där alla medlemmar får ta del av nya erbjudanden(rabatter) varje dag. Just nu har dom tillexempel  55% rabatt på utvalda studentklänningar.  Rabatterna pågår dock mellan 4-7 dagar åt gången så det gäller att vara snabb.
 Självklart är det även gratis att bli medlem!:)

 


Oredigerad//Redigerad,

Oredigerad//Redigerad.
 Det är så roligt att se hur hur mycket en bild kan förändras med lite redigering. Förut använde jag jämt för mycket kontrast, nu har jag istället fastna för att göra bilder ljusare.  Jag älskar vitt och jag älskar ljus!

När mörkret faller,

Tränade på att fota i mörker igår, finns så många fina ljuskällor om man är på rätt ställe.
.. Just nu vill jag bara köpa ett nytt objektiv och ett stativ.

Gårdagen hos Johanna,

Gårdagen var jättemysig. Mattias och jag fick vara hundvakt hos Johanna medans hon stack till en kompis några timmar, vi passade på att spela nintendo 64 när vi ändå var där. Nostalgi på hög nivå!

 Med tanke på att det faktiskt var lördag också så ville vi gotta till det, Mattias införskaffade sig chips, dipp och cola medans jag som är nyttig köpte keso, vindruvor och loka haha!;) 
Bilder från gårdagen hemma hos Johanna,

Jag höll ut,

Efter att jag hade skickat iväg min stora kärlek till skolan så klev jag upp, kände att jag ville börja min dag vid en lagom tid för en gångs skull då jag har väldigt lätt att sova bort flera timmar.
  Mitt mående har varit mycket bättre idag om man jämför med gårdagen, Bortsätt från lite ont i magen och sull i huvet så kan jag faktiskt inte klaga.  

 Jag är så stolt över mig själv, jag höll ut trots att ångesten tog över.  För ett år sedan hade jag aldrig klarat av detta, jag hade inte bara ringt mamma, hon hade även fått hämta hem mig men denna gången höll jag ut. Jag lyckades!
Bild från igår, solen smög sig ner bakom husen.

Lastpallar,

Jag älskar inredning, Det är extra roligt när man blandar nytt och gammalt eller skapar något själv.
 Just nu har jag fått någon förkärlek till lastpallar. Jag kommer definitivt att använda mig av dessa skönheter i framtiden, speciellt med tanken på att det finns så mycket man kan göra själv med dom! :)
Alla bilder är tagna från google. Vem bilden längst ner till höger tillhör kan ni se här!

Det tar på krafterna att må dåligt.

Första skoldagen efter lovet, även sista för denna vecka.
 Jag åt lunch med några kompisar på skolan, kände mig väldigt snurrig men jag sade inget, jag kramade om allihopa och gick hemåt istället. Mamma fick hålla mig sällskap efter vägen, hon pratade med mig tills att jag var hemma igen. 
 
Väl hemma tog jag av mig kläderna, det kändes som att dom ströp mig. Med ett glas vatten bredvid mig så kröp jag ner i sängen, då börjades det..
Trycket över bröstet, svårigheten att andas, paniken, illamåndet, yrseln och tårarna.
  Än en gång ringde jag mamma. Yrseln var så pass kraftig att jag inte kunde gå, jag kunde varken sitta eller stå.  Jag behövde verkligen gå på toaletten men så fort jag satte mig upp så såg jag hur allt snurrade, jag kunde inte fästa blicken, ingenting stod stilla ändå.
 Tårarna sprutade och tvånget att gå på toaletten blev större, det fanns bara en utväg, jag fick krypa.
Krypandes på golvet med tårar som forsade och världens bästa mamma i telefon så kom jag till toaletten, tillbaka klarade jag av att gå, jag skyndade mig för att inte hinna ramla.
  1½ timme av panik, att känna sig så hjälplös och att känna hur man tappar kontrollen med vetskapen att man inte kan göra annat än att hålla ut, Det är en vidrig känsla som inte går att beskriva.
 
Att må dåligt tar så otroligt mycket på kraftern. När jag hade lugnat ner mig så var jag så trött, helt slut i kroppen. Jag slappnade av och sen vaknade jag nästan tre timmar senare.
The prettiest eyes have cried the most tears,

Kärleken fyller tystnaden,

Igår kväll fick Smurfarna 2 förgylla min och Mattias kväll, det var så mysigt att ligga på hans bröst och kolla på film.  Jag älskar att umgås med honom, han gör mig alltid så glad! Inte ett ord behöver lämna mina läppar, kärleken mellan oss fyller tystnaden.❤

  När Soya fick sina valpar så fick inte Molly och Ninja sova inne hos Marina längre, av den anledningen så låter vi Molly och Ninja sova med mig och Mattias.  Jag tycker inte om att de ligger i min säng när jag ska sova, dom tar upp så mycket plats att jag får panik haha, jävla tjockisar. Men när jag vaknade imorse så låg det två lyckliga hundar i min säng och kollade på mig, dom kröp närmare och myste ner sig så jag kunde inte kliva upp, jag låg kvar och myste med dom istället, jävla charmtroll är dom!

Är kunden nöjd så är jag nöjd,

Fler teckningar gjorda av mig kan ni hitta HÄR,

Denna teckning vart precis såld, människan som hade beställt denna vart jättenöjd och därför känner jag mig också riktigt nöjd faktiskt! :) (på bilden var teckningen dock inte helt klar)

Valparna,

Jag tog några bilder på valparna igår, dom är så fina!❤

Jeansjackan invigdes,

Idag invigdes jeansjackan. Solen sken och det var varmt trots att det blåste, riktigt skönt var det! Vad tror ni, är våren här för att stanna eller måste jag använda dunjackan innan veckan är slut igen? ;)
Inte ett moln så långt ögat kan nå,
 

De små liven,

Hemma hos Mattias så har dom tre hundar, hans syster har även två stycken som brukar vara här och det är dessa fem som jag brukar vara hundvakt åt och som jag har runt mig hela dagarna. Alla de underbara hundarna har krypit in i mitt hjärta, mina fina små vänner!   
 
  Soya, som är en av dessa fina hundar fick natten mot lördagen sin första kull. Fem fina valpar, fyra tikar och en hane. 
Jag blir så stolt över Soya,
hon är en sådan duktig mamma och hennes valpar är så söta att jag skulle kunna gråta! 
De fem små liven,

Underbara dag,

Dagen började jättebra. När jag öppnade ögonen så såg jag att solen var framme, blev mindre glad när jag gick ut och hölla på att blåsa bort dock haha.
   Jag och hjärtat gick ut i det blåsiga finvädret direkt efter frukosten, vi gick in nästan lika fort men hittade ut lite senare igen. Vi åkte sko-skridskor på gårn, åkte/körde spark och busade runt, det var jätteroligt och jättemysigt!:D
  I samband med att tiden gick så blev vi allt hungrigare. Vi satte oss ner för att äta, jag visste redan innan vad vi skulle få för mat så jag kunde knappt vänta längre, vi fick grillat till middag. Underbart!
 
Just nu sitter vi i en varsin fotölj med en varsin dator och är osociala tillsammans.  Mattias spelar spel och jag ska alldeles strax kika på senaste avsnittet av Greys anatomy!
 Denna underbara dag tänker jag även avsluta på bästa sätt, bredvid min fina!
Min fina,

8 Mars,

Bilder från dagen,

Borta bra men hemma bäst,

Mattias och jag åkte båda till Ramsjö i onsdags, skönt att kunna vara hemma några dagar när det äntligen är sportlov.     På grund av lovet så har pappa och jag varit helt dagblinda, i vanliga fall brukar jag och Mattias åka hit på fredagar så att vi kom hit några dagar i förväg blev helt fel i kalendern haha!;)

 Tidigare i kväll gjorde jag iordning en smoothie innan jag gosade ner mig i soffan framför en film med de underbaraste karlarna i mitt liv, pappa och Mattias!
Smoothie gjord på lite fil och två bananer,

8 saker som du kanske inte visste om mig,

1. Att rita är som terapi, iallafall för mig. 
 Jag älskar att se hur några sträck kan bilda något så fint och betydelsefullt.

2. Jag är nickelallergiker. (Har inte alltid varit det, har blivit det på den senaste tiden)

3. Jag avskyr kiwi, jag kan inte ens se en bild på den vidriga frukten utan att rysa. Usch!

4. Jag älskar frukost, skulle kunna äta det hela dagarna haha! 

5.  Jag kan inte ens beskriva hur kär jag är.❤

6. Jag är ganska romantiskt av mig, försöker alltid att visa för Mattias hur mycket han betyder. 
 Påväg hem från skolan kan jag smita in på affären och köpa med mig en chokladask åt honom eller så kan jag skriva en gullig lapp och lämna där jag vet att han kan se den. Jag är till och med så töntig att om jag ska laga mat så brukar jag göra ett hjärta med maten haha! ;)

7. Snart har jag haft ångestproblem i 3 år.

8. Jag brukar sjunga när jag känner att ångesten börjar bli jobbig, det hjälper mig att skingra tankarna lite.

Fettisdagen,

Just nu sitter jag i sängen och letar inspiration till mina kommande teckningar, jag längtar jätemycket tills att alla beställningar är klara så att jag kan rita det jag vill rita(självklart tycker jag att det är roligt vad jag än gör men ibland vill jag rita något för min skull och inte för någon annans), haha.
 
Förövrigt så har jag blivit förkyld. Ont i halsen, yrslig, febrig och allmänt konstig.
 - Jag trotsade förkylningen för att gå till Delins med Johanna och Mattias, vi köpte med oss semlor just för att det är fettisdagen idag. Det smakade gudomligt och jag ångrar inte en enda tugga, jag älskar semlor! :D
Fika med pojkvännen och svärfamiljen,

You light up my day,

Jag skulle vilja vinna pengar så att jag kan skaffa mig en lägenhet eller ett mindre hus där jag och hjärtat kan flytta in, det skulle vara så otroligt mysigt och roligt. Att få kalla något för vårt.

 Jag tror inte att jag ens skulle klara av att bo själv.
Missförstå mig inte, jag älskar att vara själv och att ha egen tid, dock vill jag veta att när jag öppnar dörren och kliver ut ur mitt "kryp in" så ska det finnas någon där. Jag är en väldigt orolig människa och det kan jag inte göra så mycket åt men närhet är väldigt viktigt för mig, att veta att någon finns där.
Ett kollage som jag pussla ihop idag,

My one and only,

Med tanke på gårdagen så mår jag mycket bättre än förväntat idag men jag mår fortfarande inte riktigt bra. Illamående, helt slut och riktigt sliten.

 Just nu ligger jag i sängen och lyssnar på musik, ska alldeles strax krypa ner i ett varmt bad innan det är dags för mig och hjärtat att mysa ner oss och kolla på så ska det låta. Jag älskar att bara vara hemma och mysa med honom, Det finns inget som kan få mig att må så bra som att ha honom vid min sida. Jag är så kär! 
You are my one and only,

1 Mars,

Gårdagen blev inte rktigt som vi hade planerat den, det var meningen att jag och hjärtat skulle stanna hemma och ta det lugnt eftersom han hade feber men han myste ner sig och drack några öl och innan vi visste ordet av det så var vi påväg ut.
  Vi gick ner till Joel där han och några till var, vi blev ett gäng som satt där och drack, riktigt trevligt var det.
När klockan började gå mot 11 så började jag och Sammy att gå mot Stadt, vi dansade, knäppte kort med en dvärg och umgicks med folk.  Det började att ramla in folk från höger och vänster, även vårat gäng!;)
 
 Jag hade iallafall riktigt roligt till en början men sen gick allt över styr, jag kan aldrig vara tyst och allt blev kaos.
Att gråta på fyllan har aldrig varit något som jag brukar göra men igår blev jag så arg och ledsen så när jag väl började så kunde jag inte sluta.. Min och Mattias kväll slutade därför tidigare än väntat, det gjorde dock inte så mycket eftersom jag fick krypa ner bredvid mitt hjärta. Min kärlek.
 Trots allt så fanns det några riktiga guldklimpar, kärlek till dom!❤
Ett kollage med bilder från igår,