Every fall is a second spring, when every leaf is flower.

 Strax efter nio vaknade jag imorse, jag klev upp redan då för att hinna fota medans solen var framme. Det är så mysigt att få ränna runt i skogen hemma hos mamma och pappa och fota. 

En dag i fotostudion,

Två bilder från en av dagarna i fotostudion. //
Det bästa med att gå media är att vi verkligen får börja från början,  först fick vi pröva på att fota med en skokarton och just nu fotar vi med analoga kameror och sen framkalla vi bilderna själva. Det är så jävla roligt!
   Då och då får vi självklart använda systemkameror också och här om dagen var det inget undantag, vi fick spendera våran lektion i fotostudion.  Det var jätteroligt, men tyvärr vet jag inte om det var Karin eller Rebecka som tog bilderna men jag blev väldigt nöjd efter en stund i photoshop! ;) (ber dock om ursäkt över den dåliga kvalitén, jag sparade bilderna direkt från fb.) 

En bra dag,

Tre mobilbilder från dagen i skolan. // Naturkunskap & håltimme.
  I dag har det varit en riktigt bra dag på skolan. Trots att jag har varit jättetrött hela dagen så har jag haft riktigt roligt då jag har varit omringad av flera roliga människor! 

 - Nu ska jag iallafall mysa ner mig i sängen för att kramas med min kärlek! 

Hösttecken,

Hösttecken. // Två foton från helgen i Ramsjö,
 Med tända ljus sitter jag nermyst i soffan bredvid min älskade och lyssnar på Engmans Kapell. Det bästa med att höstens kyla kommer är helt klart att man kan börja använda vinterskorna, vilket jag tänkte göra imorgon om kylan håller i sig.

 Idag var det en väldigt chill dag på skolan trots att vi gick till fyra. Min klass tycker säkert att jag är jättetråkig och sur av mig men egentligen är jag inte alls är det. Men, jag är nu 19 år och detta är min sista chans att gå gymnasiet och jag vill verkligen ta vara på denna chans.
 Jag känner inte att jag har varken tid eller lust att slösa bort min gymnasietid så jag, som förövrigt har svårt i skolan försöker verkligen att koncentrera mig och lära mig. Jag går ju faktiskt något som jag verkligen är intresserad av så jag vill verkligen lära mig!  Och trots tre års skillnad så känner jag ändå att jag har kommit in i klassen jättebra!

Så länge jag kan minnas,

Så länge jag kan minnas har jag alltid velat ha en minigris och jag kan inte säga att suget efter en alldeles egen gris har blivit mindre med åren. Någon gång så ska jag ha en alldeles egen minigris! ♥

Deras gård,

Foton från gårdagen. // Hos min kusin och hans käring.
 
Gårdagen vart inte som planerat. Jag, mamma, Mattias och syster åkte upp till Ånge för att shoppa lös på Erikshjälpen (älskar loppisar!!). Väl framme ser vi att det sitter en lapp på dörren, stängt.
 Vi blev alla lite små sura och griniga men istället så for vi runt på Ica och därefter åkte vi vidare hem till Janne och Mira. Jag bara älskar deras gård och alla deras djur, så mitt humör vände snabbt.

 Vi fikade, pratade, myste med djuren och hade det allmänt trevligt. Vi hamnade tillslut i ett gammalt snickeri där Mira och Janne hade ställt in möbler och liknande som de inte ville ha kvar längre. Jag och Mattias fick med oss ett skoställ och två speglar hem medans Lizmari hittade så pass mycket saker att Mamma, Mattias och Henrik fick åka upp med släpvagn idag, då allt inte hade fått plats i bilen! ;)

Höstmys,

Hösttecken. // Fikade med min bästavän,
 Sandra hörde av sig tidigare under kvällen så vi möttes på Slotte, där vi satte oss och pratade tills att knotten började bli allt för närgångna. Sandra och jag gick på ica, köpte med lite fika för att sen vandra vidare hem till mig och Mattias, där vi myste ner oss vid köksbordet. Tände ljus, fikade och pratade fram tills att idol började, då satte vi oss i soffan med Mattias och umgicks.
  Myskväll med underbara människor, min fina pojkvän och goa Sandra!

 Nu ska jag diska och göra lite nytta innan det är dags att packa väskan inför morgondagen, då jag först ska till skolan och sen åka vidare till Ramsjö!

Gratis är gott,

Kebabsallad.//
 När jag slutade för idag så gick jag hem och mötte upp Mattias, mamma och moster. Mamma bjöd på mat så vi stack ut och åt allihopa. Det var jätteroligt att vi alla kunde sticka ut och äta tillsammans + att gratis är gott som man brukar säga! ;)
 Imorgon åker jag och Mattias med min kusin hem till Ramsjö, vi ska spendera helgen med att umgås och mysa med min fina familj! ♥ Underbart.


Min dag - 15 September,

Mobilbild från i helgen. //
 Nu ska jag strax krypa ner i sängen bredvid min älskade, idag började jag dagen med att göra mig iordning och därefter gick jag till skolan. 14.40 slutade vi och jag gick raka vägen hem, började diska och plocka.
  Efter att jag och Mattias hade ätit middag så dök det upp massa folk, det kändes iallafall som det då alla bytte av varandra och det kom nya människor hela tiden haha.
 
Under kvällen så har jag och hjärtat myst framför Idol och Paradise hotel iallafall, det är så mysigt att följa program på tvn, det är något speciellt med det som jag verkligen gillar. Det är mysigt helt enkelt!

Barndomsvän och vuxenpoäng,

Drack oboy ut min stora, blåa mugg och njöt av ledigheten tidigare. // 
  Igår fick jag som sagt besök av min kära barndomsvän Hanna, efter att hon hade fått en rundtur i våran lägenhet så gick vi ut för att röka (jag agerar moraliskt stöd), då kom det folk som ville ha med Mattias på fest så han gick över till grannen(där vi hade varit dagen innan) för att dricka med sina kompisar medans Hanna och jag stannade kvar och myste i lägenheten.
 Vi har alltid så jävla mycket att prata om, jag och Hanna. Det spelar ingen roll hur lång eller kort tid det tar mellan gångerna vi ses, vi har alltid så mycket att säga haha. Vi åt gotta hela kvällen och pratade bort tiden så filmen vi skulle se hade vi fortfarande inte startat när hon stack hem.  Kvällen var iallafall jättemysig och trevlig! 

Idag har det varit en riktigt lugn dag då jag bara har tagit vara på ledigheten och njutit för fullt. Lade mig i ett varmt bad och sen tog jag mig en varm kopp oboy och myste ner mig i soffan! 
 Jag och Mattias var iallafall iväg och röstade för en stund sedan, #vuxenpoäng! ;) .. Så nu tänker jag mysa ner mig och kollar runt på datorn. 

Gårdagen,

Dåliga mobildbilder från gårdagen. //
 Igår hamnade jag och hjärtat lite halvspontant hos grannen. Lina, Ida och Shauneen hade bestämt sig tidigare i veckan för att dom skulle dricka och det slutade med att både jag och Mattias hamnade där. Vi hade jätteroligt och ju längre in på kvällen vi kom, ju fler vart vi och ju roligare hade vi. Jag är så jävla nöjd med gårdagen, så jävla kul! :D

 Idag tänker jag iallafall spendera min kväll med mitt hjärta och min älskade barndomsvän Hanna, som kommer hit som en liten stund. Hon har fortfarande inte varit till oss sen vi skaffade en egen lägenhet så det ska bli så roligt att ses. Mys! 

Blue makeup,

Lekte runt lite med sminket tidigare idag. // Nu ska jag krypa ner i sängen bredvid mitt hjärta.

Paradise hotel,

Paradise hotel. // Tv-kväll.
 
Även idag har jag varit hemma från skolan. Jag har varit hängig hela helgen och kände mig hängig både igårkväll och imorse så jag valde att stanna hemma idag för att samla krafter. Jag ska försöka gå imorgon istället!
 
 Under kvällen har jag och hjärtat haft besök av våra goa vänner Sandra och Pär, dom är också förkylda så vi myste ner oss framför tvn, tog det lugnt och kollade på idol tillsammans. Jättetrevligt! :D Just nu sitter iallafall jag och min fina i soffan och kollar på Paradise hotel tillsammans!♥

The fault in our stars.

Trailern till finaste filmen. // The fault in our stars.
Detta blev verkligen en ny favorit!  Efter att ha väntat i flera veckor så såg jag äntligen filmen The fault in our stars för första gången igår. Om ni ännu inte har sett denna underbara film så måste jag verkligen tipsar er om att göra det!
  - Jag kunde verkligen inte sluta gråta, den var så otroligt fin och charmig samtidigt som den var så otroligt sorglig.

Fredagsmys,

Myser med mitt hjärta framför Transformers. Kärlek.♥

Sambos,


Två detaljbilder från lägenheten. // Love.
 Jag har inte bloggat på nästa tio dagar och jag har haft en väldigt bra anledning. Jag och Mattias flyttade till en egen lägenhet i måndags!  Allt gick väldigt fort, från och med att vi bestämde oss för att flytta ihop i början av juli så sitter vi nu här i våran lägenhet.

 Fredagen är iallafall äntligen här, vilket betyder helg. Min helg började tidigare än väntat då jag fick gå hem tidigare från skolan. Jag kände mig hängig redan imorse och efter lunchen så gick jag raka vägen hem och lade mig i soffan där jag somnade och sov fram tills att Mattias kom hem!