Fina vänner, fin kväll.


Gårdagen. // Middag med fina vänner.
Igår möttes jag och några tjejer från klassen upp på Coop, Väl på Coop handlade vi mat tillsammans innan vi gick vidare till Maja där vi skulle spendera kvällen. Grillade kycklingspett, sallad, bea och potatisgratäng fick bli våran middag, och det var precis lika gott som det lät!  Vi åt, skrattade, pratade, dansade, sjöng och åt lite till haha. En jättebra kväll helt enkelt! :D 

Medans solen gick ner.

Medans solen gick ner. // Solnedgång vid Kyrksjön.
 Vid nio igår kväll möttes jag upp Maja nere vid Kyrksjön. Hon hade hört av sig en stund innan och frågade om jag ville följa med ner till bryggorna. Där satt vi, i kvällssolen sken och såg hur solen gick ner. Maja hade även köpt med sig vindruvor som vi doppade i nutella medans vi pratade och skrattade. She knows hos to make me happy haha, min fina vän! 
 
Nu ska jag alldeles strax göra mig iordning och gå ut i blåsvädret för att gå ett varv runt Sjöbo med Karin innan jag och min älskade Mattias myser ner oss framför en film! 

Det bästa för mig.

Bild från förra veckan, vi fotade streetphotograpy i klassen. //
 Om nio dagar fyller jag alltså 20 år? Jag vet redan nu hur tårtan ska se ut och drömmer om hur den kommer att smaka, jag ska helt enkelt göra en nutella tårta. Heaven on earth

 Jag kan iallafall säga att nu, när jag snart gått klart mitt första år på estetiska programmet så känner jag verkligen att det sabbadesåret (åren) jag tog efter att jag börjat på barn och fritid var det absolut bästa beslutet för min del.
Jag mår mycket bättre än jag gjorde då, jag är både säkrare i mig själv, starkare som person och jag trivs så jävla bra med min klass och jag trivs på den linjen jag går. Jag känner heller inget tvång i att gå i skolan, att det är något som jag måste göra utan snarare något som jag vill göra. Denna gången går jag helt enkelt i skolan för min skull och inte för att jag känner att det är något som jag måste göra.

Gårdagens tjejkväll.

Inatt har min fina vän Maja sovit här. Det första vi gjorde  efter att Maja hade kommit igår var att beställa hemkörning, kebabsallad till mig och kycklingsallad till henne. Hur gott?! 
  Förutom god mat så bestod våran kväll även av soffhäng, musik, frukt & bär doppade i choklad och två filmer. Jag hade så jävla roligt. Vi pratade, myste och skrattade hela kvällen tills vi somnade pratandes i sängen. (Rättare sagt så somnade jag medan vi låg och pratade.. Haha!) 

Ray-Ban

Ray-Ban. // Mina nya brillor. (solglasögon med styrka)
Okej. Innan påsk gick jag till synoptik för att kolla upp mina ögon. - Vi beställde både nya glas och en ny båge, och jag var jättenöjd med bågen, men jag ser en märkvärd skillnad om man jämför hur jag ser med höger och vänster öga.
Jag ser bra i höger medan jag inte alls ser lika bra i vänster (allt är mycket skarpare i det högra), de sa att inget hade förändrats med min syn på det vänstra ögat och därför ändrade de inte styrkan på det glaset men jag ser ju tydligt att jag behöver en högre styrka på just det ögat?!

Första dagen tillbaka i skolan,

Två mobilbilder från tidigare idag. //
Första dagen tillbaka i skolan efter lovet. Det känns skönt att få komma in i rutinerna igen och att få träffa mina goa flickor i klassen.♥ Nu ska jag iallafall krypa ner bredvid mitt hjärta, som förövrigt sovit i fem timmar redan haha.

Blue makeup,

Blue makeup. // När jag kom hem från skolan idag började jag att leka runt med sminket. Jag behöver verkligen skaffa mig ett blått läppstift i samma nyans som min ögonskugga. Så snyggt!

Wanties,

När jag har pengar vill jag inte använda dem men när jag inte har några pengar att lägga ut vill jag ha allt jag ser haha. Om 19 dagar fyller jag 20, får passa på att önska mig ett och annat då! ;) Jag önskar mig iallafall en blender först och främst, förövrigt ska jag försöka spara ihop pengar för att kunna köpa sådant som jag verkligen vill ha, tex något fint från kollaget övanför.

I kvällssolens sken.

Min fina. // Kvällssolen i Sjöbo.
Tidigare ikväll gick jag och min fina ut och gick
, vädret var jätteskönt och om vädret tillåter så ska vi ta en längre tur imorgon.

Idag är det fredag, vilket betyder att min dag började med en timmes samtalsterapi. När jag kom hem därifrån städade jag tills det var dags att göra iordning mat för dagen, korv och klyftpotatis. Som jag älskar klyftpotatis! :D  Efter maten myste jag ner mig och kollade på nyaste avsnittet av Greys Anatomy innan jag och Mattias gick ut och gick.  Det är så mysigt att vara tillbaka i Ljusdal igen, bara han och jag. Min fina och jag. 

Imorgon åker vi hem.

Lila tulpaner. // Slipning.
 Inatt sover vi sista natten här i Ramsjö. Imorgon åker vi vidare hem till Ljusdal igen för att spendera resterande av lovet där.  Idag har vi iallafall hunnit med både det ena och det andra. Vi hjälpte en kvinna som flyttat hit att trömma två flyttlass(hjälpte även samma kvinna med ett lass igår också) + att vi slipade iordning ett bord.  Jag är extremt missnöjd med köksbordet som vi har i dagsläget men mamma och pappa hade ett bord ståendes hemma som vi fick ta.  Vi kapade bort 8 cm och slipade bort lacken från bordet och än så länge har vi iallafall målat på ett lager med vitbets. Kommer att bli så bra när det är klart! :D

Rådjur och påsklov.

Rådjur. // Ramsjö.
Jag och Mamma möttes av fem rådjur igår. Vi var påväg hem från affären när vi möttes av fem rådjur, vi åkte hem, hämtade min kamera och tog en extra runda så att jag kunde fota dem! :)
 
Jag och min fina Mattias fick iallafall lov i torsdags och sedan dess har vi varit här i Ramsjö. Påsken firades med nära och kära ute på isen, det var både jätteroligt och mysigt! :D

Morotskaka, dammsugare & fina vänner.

 Mysfika efter gårdagens skoldag. Jag, Maja, Anna och Moa gick nej på Ljusdal efter skolan igår och fikade på Unitis, jag som aldrig hade fikat där innan blev helt förtrollad. Gud, det var så jävla mysigt!

 Ikväll sover Mamma hos mig och Mattias, hon ska skjutsa mig till massören imorgon, i hopp om att yrseln och den ständiga huvudvärken ska släppa, eller åtminstonde lätta. Efter massagen och efter att Mattias har slutat ska vi åka med mamma hem till Ramsjö för att spendera påsken med dem!