Oredigerad vs redigerad,

Oredigerad. // Redigerad.

ES14.

Selfieklassen. // Några av de underbara människorna jag går med.
 Under de senaste dagarna har jag pratat med flera i klassen om våra första intryck av varandra. De första intryck av mina klasskamrater var enbart negativt för mig. Det kändes inte alls som att någon ville ha något med mig att göra och jag kände inte alls att jag passade in. - Jag vantrivdes så fruktansvärt mycket i klassen och detta ledde till att jag bara kunde se negativa saker hos var och en. 

 När jag inte får en bra känsla från början så drar jag mig lätt undan, jag vill inte känna att jag är i vägen för någon men idag kan jag ärligt säga att jag är jätteglad att jag höll ut och stannade kvar. Jag har en underbara klass och har fått flera jättefina vänner som jag får turen att spendera dessa tre år med!♥
 
 Ens första tanke om en människa behöver inte alls stämma, om du tror att någon ogillar dig eller inte vill ha något med dig att göra så kan det faktiskt vara så enkelt som att människan i frågan är blyg och inte törs ta första steget. Haha.

#tb

 Throwback till mars förra året, då svärmors hund fick fem underbara valpar. Gud, jag saknar lukten av dem, hundvalpar luktar så fruktansvärt gott!

Idag firar jag och min fina Mattias två år och sex månader tillsammans! Jag är så otroligt glad att jag har honom vid min sida, jag kan inte förklara hur mycket han betyder för mig. Min kärlek!
Jag vet att du kommer läsa detta Mattias. Jag älskar dig!!♥

Smile, like you mean it.

Jag kan inte sluta le. Varje gång jag går förbi något som man kan spegla sig i så ler jag och varje gång blir jag lika glad när jag ser att tandställningen är borta!
 Dock var det ingen som berättade för mig att det gör ont i tänderna efter att man har tagit bort tandställningen också?! 

Stannade hemma från skolan,

Jag stannade hemma från skolan igår då jag hade så fruktansvärt ont i tänderna sedan jag tog ut tandställningen. Dagen rullade på som vanligt men när jag gick in till köket så vart jag tvär yr, jag hade ätit dåligt så Mattias hjälpte mig att koka nudlar (ja, jag var så yr att jag behövde hjälp med världens enklaste maträtt..) och efter att jag hade fått i mig dem så kröp jag ner i soffan.
 Jag somnade och sov i nästan två timmar. Det kändes faktiskt lite bättre efter att jag hade vilat men fortfarande så kände jag mig tung i huvet och trött i kroppen.

 Jag tror att ångesten berodde på att jag har fått mens igen och att jag känner mig stressad i skolan. Jag trivs jättebra i skolan och jag tycker att det är jättekul men så fort vi får läxor blir jag jättestressad. Jag försöker att lära mig att ta itu med dem på en gång efter att vi fått dem men jag har så lätt att lägga dem åt sidan(vilket jag tror att många har)
  Idag har Mattias därför lovat mig att han ska hjälpa mig att plugga så att jag blir klar med alla de läxor som jag ligger efter med, så att jag har en sak mindre att tänka på. Han är bra go min fina! 

Efter fem år.

Before. // After.
 Äntligen! Efter fem år är äntligen all skrot borta ur käften. Tandställningen togs bort idag och jag kunde inte vara gladare! :D

Bloglovin.

  Gillar ni min blogg så kan ni följa den på bloglovin, HÄR hittar ni till min blogg! :)

Fettisdagen.

Fettisdagen. // Semla.
 Idag är det fettisdagen. Jag och Mattias köpta en varsin semla för en stund sen, man måste ju passa på när det är semlans dag och vi ska ändå väga upp semlan med att gå på gymmet om en liten stund! ;)

Idag var det friluftsdag för alla på Slotte. Jag stannade hemma då mitt mående har varit väldigt upp och ner de senaste dagarna och det kändes jobbigt att behöva vara med.

Bloggtips.

 Linda Hallberg. // Inspiration.
 Jag tycker att fler bloggare borde tipsa sina läsare om andra bloggar. Jag vill tipsa er om den otroligt fina Lindas blogg.  Linda ger mig så otroligt mycket inspiration, jag kan inte kolla igenom hennes blogg utan att att vilja pröva på massor av olika sminkningar.  
  Till och med nu när klockan är över ett på natten så känner jag hur det kliar i fingrarna efter allt mitt smink! ;)

Alla ♥-ans dag,

Hemmagjord pizza. // Kram.
 Idag är det alla -ans dag och denna dag har jag självklart spenderat med mitt hjärta. Jag och Mattias skämde bort varandra lite granna, han gav mig en av mina favorit choklader och en nalle. Alla som känner mig vet att jag ÄLSKAR nallar! Blev så fruktansvärt glad! :D
 Jag och min älskade lagade alla ♥-ans dag middag tillsammans. Vi gjorde hemmagjord pizza och tände ljus + att jag hade satt upp hjärtformade ballonger i taket haha i'm such a hopeless romantic! ;)

 Nu har vi precis kollat klart på melodifestivalen så blir det massage innan vi gosar ner oss och kollar på film. Gud vad jag älskar honom!!♥♥  Jag hoppas att ni har haft en jättemysig dag! :)

En färdig beställning.

Detta är beställningen som har tagit alldeles för lång tid men äntligen är den klar. Jag blev riktigt nöjd och det blev även tjejen som beställde denna teckning på sin lilla prins! :)

Short hair dont care,

Short hair dont care. //
Okej, på senaste tiden har jag fått världens sug av att klippa av mig håret. Jag älskade att vara korthårig och jag trivdes verkligen i det!
 Nu har jag testat på att vara långhårig ett bra tag och det gillar jag också, tror jag ska hålla det såhär tills att jag har gått ner lite i vikt för att sedan göra en riktig förändring. Anledningen att jag vill gå ner i vikt först, innan jag klipper av mig håret är för att just nu använder jag mitt långa hår för att dölja min dubbelhaka. ;) 

Nu sitter jag iallafall i soffan och tar det lugnt, jag och Mattias kom hem från årets första gympass tillsammans så nu vilar vi och jag ska kolla på nyaste avsnittet av Vampire diaries! :D So excited!

Vad jag vill göra under mitt 2015:


- Jag vill åka bort och bo på ett hotell med min fina.
- Nakenbada.
- Bli bättre på att uppdatera bloggen.
- Bli bättre på att höra av mig till mina vänner.
- Ha en awesome 20årsdag.
- Gå på krogen och dansa hela natten.
- Utvecklas som den hobbyfotograf jag är.
- Besöka underbara platser och fånga dess skönhet med hjälp av min kamera.
- Göra mer av de som gör mig lycklig.
- Spendera flera underbara dagar och nätter på stranden.
- Kämpa och ta emot all hjälp jag kan få för att komma ur denna psykiska ohälsa.
- Bli mer spontan.
- Åka på bilbingo.
- Gå på minst en konsert.
- Tjäna mer pengar genom mina teckningar än vad jag har gjort innan.
- Vill gå ner i vikt och känna mig nöjd med min kropp.
- Gå på picknik.
- Besöka en nöjespark.
- Skapa minnen för livet.
- Klara mig igenom ettan med bra betyg.
- Bli bättre på att komma i tid, är som sagt världens tidsoptimist.
- Spendera mer tid med nära och kära.
- Gå på ett "zoo" och fota djur.
- Ska dricka massor av smoothies och äta tonvis med frukt!

   Jag hoppas att mitt 2015 blir awesome och att jag får spendera detta år med underbara människor! Finns det något speciellt som du vill göra detta år? :)

Gumman.

Två bilder från tidigare idag, min katt fick agera modell. // Gumman.

En tur med skotern,

Tre bilder från dagens skotertur på sjön. //
 Pappa gick ut för att fixa skotern imorse, han bytte primern och sen var det klart. Känslan när jag gick ut och kände lukten av skotern. Ååh, det luktar ju så gott!
  Jag och hjärtat gjorde oss iordning för att åka lite, det blev inte alls en särskillt lång tur då det var ospårat överallt och massor av snö!

Det gjorde inget att vi inte kunde åka så länge som vi ville, det var jättemysigt vilketfall och jag njöt av varje sekund (förutom när jag såg hur blött det var på isen under snön på vissa ställen. Lite smått panik!) och imorgon, innan vi åker tillbaka till Ljusdal så ska vi passa på att pröva köra ut i skogen istället! :)

It's her birthday,

Denna vackra blomma fick min syster av våra grannar(läs mamma och pappas grannar). // It's her birthday.
 Jag och Mattias åkte till Ramsjö med mamma tidigare idag. Vi åkte tillsammans med mamma och Jessica hit för att fira min andra fina syster som fyller 25 i dag!♥ Att åka till Ramsjö är att åka hem, jag trivs så jävla bra här.

 Humöret har inte alls varit på topp idag. Jag har varit allmänt sur, grinig, arg, less och trött. Jag ville inte vara bland folk överhuvudtaget idag men ändå gick jag till skolan. Usch, hatar att mensen påverkar mitt humör så fruktansvärt mycket.
 Jag behövde inte vara i skolan längre än till klockan två, då jag hade tid för samtalsterapi på psyk. Jag gick dit, väntade i tjugo minuter innan jag gick hem.
 Det var ingen som öppnade dörren och släppte in mig, inte ens dörren in till väntrummet var upplåst så jag satt och väntade utanför korridoren. Jag kan inte påstå att detta hjälpte mitt dåliga humör. Blev så less.
 Det kändes iallafall genast mycket bättre när vi kom hem till Ramsjö.♥ Jag tror jag behövde komma bort en stund för att tänka på annat.

Kvällsläsning och choklad,

Kvällsläsning och choklad. // Mys.
 Idag har jag och Mattias besök av mamma, hon ska sova kvar hos oss ikväll. Det är alltid extra mysigt att ha mamma här, man blir alltid lite extra ompysslad och får massor av kramar. Jag är en riktigt mamma och pappa gris så jag missar aldrig en chans att krypa ner i sängen bredvid/mellan dem för att kramas och prata skit haha.♥ Älskar mina föräldrar.

 Jag passade också på att unna mig lite mörk choklad och en tidning att läsa såhär i mensens anda! Chokladen är nu uppäten och jag ska ta med mig tidningen och förflytta mig in till köket för lite kvällsläsning och kvällsfika! :)

Sommarkänslor,

Underbara bilder från weheartit. // sommarkänslor.
 Jag tycker fortfarande att det är jättemysigt med all snö, speciellt med tanke på att jag och Mattias ska hem till Ramsjö på fredag och stanna där över helgen för att åka skoter och umgås med min fina familj. Trots detta så börjar jag känna ett otroligt sug efter sommaren, solen och värmen.
 Jag har aldrig varit längre bort än till Norge, där var jag under en vecka i 2007 med min mamma och mina två systrar.

 Jag känner just nu att jag skulle vilja åka bort med min fina Mattias, (helst till ett varmare land). Jag vill se mig omkring, skapa nya minnen och bara leva livet och ha riktigt roligt!
 Inte minst vill jag ta tillfället i akt och fota olika platser, i olika miljöer och föreviga fina stunder. Det skulle vara så sjukt roligt!

Äpple & kaneltårta,

 Igår var det Mattias födelsedag. Jag, som älskar när de jag bryr mig om fyller år vaknade redan innan tio.
  Jag kunde inte somna om, var så peppad på att fira honom så jag klev upp och gjorde iordning frukost på sängen åt honom, min fina. Han blev jätteglad, både för att jag hade gjort iordning frukost till honom men också för presenterna som han fick! :D 

Redan vid 12 började det att dyka upp folk för att fika och gratta Mattias. Bland de som kom så fanns även min älskade syster, som förövrigt är jätteduktig på att baka. Hon hade med sig denna underbara äpple & kaneltårta till Mattias, som hon själv hade gjort! (Den var precis lika god som den ser ut att vara! )

Strax efter sex igårkväll dök Lina upp, därefter dök folk upp titt som tätt. Vi drack, spelade spel, skrattade och hade det jätteroligt faktiskt! :D Kvällen vart inte allt för långt då vissa stack på krogen och andra skulle hitta på massa annat tok sådär mitt i natten. :)