Nya skor,

Nya vinterskor. //
 Jag var i Hudik förra veckan, Jag hade tid hos tandläkaren men vi passade på att gå runt på "stan".  Jag som har använt trasiga sommarskor hela vintern kollade runt på lite skor,  jag hittade dessa skönheter. Mina nya vinter/vårskor! :D Love them!

Mitt kvällsnöje,

 Mitt kvällsnöje, // Kissekatt.
 Detta är en beställning som har tagit alldeles för lång tid att slutföra, men som ni kan se så är den strax klar och jag är riktigt nöjd, har ändrat lite sedan jag tog detta kort. (tog kortet för någon timme sedan)
 
Jag hoppas att ni också gillar den, bildkvalitén blev väldigt grumlig då bilden var väldigt mörk innan jag gjorde den ljusare i photoshop! HÄR kan ni iallafall se min facebooksida där jag också brukar lägga upp mina teckningar! :)

En solig vintermorgon,

Daimglass. // En solig vintermorgon. (fortfarande dåliga mobilbilder,)
 Vädret igår var helt oslagbart, solen sken hela dagen och värmde på. Riktigt skönt med andra ord!

  Jag har iallafall dragit på mig en förkylning, detta är inte alls rätt tillfälle att bli sjuk då Mattias fyller år på lördag och vi ska fira honom. Förhoppningsvis är detta något som går över relativt snabbt.
 Imorse lyckades vi försova oss också, klev upp nästan en timme senare än vad som var meningen men vi gjorde oss iordning och gick till skolan.  Jag orkade mig igenom hela dagen trots att jag har känt mig jätte hängig, blir som ett litet barn när jag är sjuk. Haha, tycker så himla synd om mig själv :')  

 Tidigare ikväll smög jag mig bort på Delins och köpte med mig en förpackning med daimglass till mig och Mattias, jag tyckte att vi var värda den.♥  Jag och mitt hjärta ska snart förflytta oss till sängen för vår dagliga dos av sömn och sen får vi se imorgon om jag går till skolan eller inte, det beror helt på hur jag känner mig i förkylningen!

En promenad i minusgraderna,

Tre mobilbilder från Mattias iphone. // Firade Johanna.
  Jag och Mattias klev upp och gjorde oss iordning, Vi mötte upp Marina för att gå tillsammans med henne ner till Johanna.  Det vart en extra lång promenad då vi tog en omväg för att Marina skulle posta ett brev, trots några minusgrader så värmde solen jättemycket. Riktigt skönt var det!
 Väl framme hos Johanna, födelsedagsbarnet och Mathias så blev det gofika, prat och mys med hundarna. Jättetrevligt var det! :)

 Jag har glömt kameraladdaren i Ramsjö och kameran i min mobil är jättedålig, därför blir det mestadels bilder från Mattias mobil just nu. Förhoppningsvis kan jag få tillbaka min kameraladdare redan på tisdag! *Håller tummarna* :)

Frukt & Mandel,

Mobilbild med Mattias iphone 4s. // Godis-lördag.
 Jag och Mattias spenderar våran lördagkväll hemma i lägenhet, med att gotta oss lite och spela Quizkampen mot varandra! ;)

 Om en stund blir det kanske en film och/eller lite kortspel innan det är dags att dejta kudden för att orka kliva upp i skaplig tid imorgon. Mattias syster fyller nämligen 24 imorgon så vi ska gå dit och gratta henne! :)

She's on her way back home.

 My beautiful friend. // Carla Geneve.
Carla Geneve. Hon kom som utbytesstudent från Australien och åkte som en nära vän. Våran goa lilla sångfågel, hon har inspererat mig så otroligt mycket, inte minst med sin fantastiska sångröst.

Hon knackade på tidigare idag, vi skulle umgås en stund innan hon behövde åka tillbaka.
  Vi gick ut, jag kramade henne så hårt jag kunde men vi stod inte där ute i mer än bara några minuter innan jag kände att det blev för mycket. Jag förklarade hur glad jag var att jag fått möjligheten att träffa henne, sen gick jag därifrån.
  Jag bröt ihop. Det gjorde så ont i mig att behöva säga hejdå till någon som har kommit mig så nära. jag kunde inte sluta gråta, men det jobbigaste av allt är ändå att inte veta när jag får träffa henne igen. Kanske senare detta år, kanske om tio år? Jag vet inte.
  Jag kan iallafall säga såhär mycket, hon är en fantastisk människa med ett stort hjärta och dålig humor, som jag är jätteglad att jag fått lära känna!

True colors,

  Matty B, han är min nya idol. Herregud vilken fin och godhjärtat liten kille, har får mig att bli alldeles varm i hjärtat och jag blir så rörd.
  Han gjorde denna låten till sin syster som har downs syndrom(hon är också huvudpersonen i videon) och jag som själv har en syster med downs tar åt mig så mycket av denna, de träffar rakt in i hjärtat! ♥ :')

My beautiful Carla.

Avskedsmiddag för Carla. // Morins.
 Ikväll har jag och resterande av min goa klass ätit middag tillsammans. Carla, våran fina utbytesstudent som har gått med oss sedan vi började i augusti, hon flyttar tillbaka till Australien på fredag.
 Denna middag blev våran avskedsmiddag för henne. Det låter jättehemskt men det var jättetrevligt. Jag, Karin och Carla ska också hitta på något tillsammans, bara vi. Förmodligen bara mysa och rå om varandra innan det är dags att säga hejdå.
  Usch, jag kommer att gråta, känner redan nu att det börjar sjunka in att hon ska åka snart och det är hemskt. Hon har kommit mitt hjärta så nära och jag vill aldrig behöva se henne åka. My beautiful Carla.  

Oredigerad vs redigerad,

Oredigerad. // Redigerad.
  Här kan ni se att jag har ett inlägg sedan tidigare som går under samma rubrik. Detta kommer att bli något som återkommer i min blogg, jag älskar som sagt att se bilder där man kan jämföra de oredigerade bilderna med de redigerade. :)

Mitt vackra Ramsjö,

 I fredags fick jag och Mattias skjuts av min kusin hem till Ramsjö, vi har spenderat våran helg här med mina fina föräldrar och min goa syster.

Under fredagskvällen klädde jag och Mattias på oss varma kläder för att gå ut och göra en snölykta. Den vart jättefin, som ni kan se på bilden.
 Efter vår kreaktiva handling som slutade i en vacker lykta så plumsade vi ut i snön. Vi låg bredvid varandra och kollade på stjärnorna. Det var faktiskt jättemysigt och under lördagen plumsade vi ut i snön ännu en gång men inte på grund av stjärnorna utan vi skulle skotta fram skotern.
   Den fungerar inte riktigt som den ska(vi får inte igång den överhuvudtaget) men pappa ska beställe hem det som behövs bytas så förhoppningsvis kan vi sticka ut med skotern nästa gång vi kommer hit. Jag längtar! :D
 
  Igår(lördag) så blev det iallafall tacomys och spelkväll, medans vi idag bara har myst och ska snart kolla på Horrible bosses 2 ! ;)

Samma gamla mönster.

 Såhär känner jag ikväll.  Jag vill hoppa runt och dansa tills att svetten rinner och skrika tills halsen gör ont. Jag vill få ur all energi, lägga mig helt utslagen i sängen och sova i några dagar för att sen vakna helt utvilad och glad.
 
 Just nu känns det som att allt bara går och ett håll och det är inte rätt håll. Jag är så jävla rädd att hamna där jag var förut. Rädd för att förlora mig själv, tappa kontrollen och falla tillbaka i samma gamla mönster med depression, panikattacker och all rädsla.

Filmtips i snöstormen,

Big hero 6. // Two night stand. // Sex tape.
 Snön yr och kylan har smygit sig in. Jag tänkte tipsa er om dessa tre filmer ovanför, alla tre är riktigt bra fast på helt olika sätt. 
 Bästa sättet att spendera en kall måndagskväll, en kopp varm oboy och en bra film(bra tvprogram)! :*

Finner ingen balans.

Snöflingor på fönstret imorgon. //
 Imorse såg det så mysigt ut när snön for genom luften och landade lätt mot fönstret men just nu ser jag knappt ut, snö och is täcker hela fönstret. Haha.
 
 Jag finner ingen balans just nu. 
 Antingen är jag jätteglad eller så är jag jätteledsen, det vänder jättefort.  Jag har även ont i magen och känner mig gråtfärdig mer eller mindre varje dag.
   Förhoppningsvis så vänder detta snart. Jag har fått några tiden för samtalsterapi igen, jag hade första mötet igår(fredag) och ska fortsätta med det varje fredag i några veckor framöver. 
 
 Så till alla er som har problem med psykisk ohälsa, styrkekramar till er. Ni är inte ensamma. 

Cravings till lägenheten.

 Jag vill ha så mycket olika saker till lägenheten, just nu är jag fast i att bestämma mig om jag verkligen vill ha ett barbord(som på bilden) eller ett vanligt bord i samma stuk. Jag vet att jag vill ha ett köksbord i ljus furu iallafall, haha.
 Ååh vad jag skulle vilja vinna på lotto och kunna inreda lägenheten precis som jag vill. (Och självklart skulle jag ha sett till så att Mattias också blev nöjd! ;).. Haha)

 Det vi vill fixa i nuläget är iallafall en tavellist att ha ovanför sängen, där vi kan sätta några inramade foton + att vi vill fätta upp en tavla eller två ovanför soffan i vardagsrummet. Våra väggar är väldigt tomma i nuläget. :)

Six shades of purple.

Six shades of purple. // Photo session.
 Jag hade en photo shoot med mig själv idag. Jag tog fram allt jag behövde när mitt objektiv plötsligt slutade att fungera?!   Jag kunde inte ställa in fokus och de gnisslade i objektivet när jag väl försökte.
  Det var mitt standarsobjektiv som gick sönder men som tur var så fick jag ett telezoom i födelsedagspresent förra året, annars hade jag varit helt utan just nu.
 Imorgon ska jag kolla upp om garantin fortfarande gäller, jag hoppas verkligen det iallafall!
 

Ritar i mörkret av ljusets sken,

 Bild från gårdagen. // Ritar i mörkret av ljusets(och en dålig bordslampa) sken,
 Ljusen har brunnit ut till hälften och jag är närmare att rita klar teckningen än vad jag var igår när jag fotade bilden som ni kan se ovanför.
 Jag har tagit en pause från ritandet just nu, ska snart fortsätta rita lite innan jag och Mattias gosar ner oss och kollar på en skräckfilm.  Vi ska se filmen Jessabelle och jag blir nästan rädd i förväg, är så himla lättskrämd haha!

Rosa tulpaner och levande ljus.

Vackra tulpaner som Marina hade fått. // Levande ljus på mitt tvrumsbord.
  Igår fyllde min kära svärmor alltså 50 år, vi klev upp, gjorde oss iordning och gick dit strax därefter (läs, att jag spenderade halva morgonen med att få upp Mattias, har aldrig träffat en människa som är lika morgontrött som honom). 
   Vi hann knappt innanför dörren hos Marina innan det började dyka upp folk. Det blev fika, massor av småkakor rättare sagt och självklart slank det ner en bit tårta. ;)
  Som alla vet så är jag en riktig sucker för småkakor, älskar kakor! Men hur klyschigt det än må låta så börjar jag detta år med inställningen "New year, new me".
 
  Idag har jag börjat räkna kalorier igen, sist jag gjorde det så gick jag ner fem kilo innan jag började lata mig igen men denna gången tänker jag inte ge upp.  Jag har ett enda nyårslöfte för iår, att ta hand om mig själv och gå ner i vikt.  Istället för att ha flera nyårslöften så fokuserar jag på mina mål och förhoppningar, därför tänker jag spendera detta år med att göra saker som jag verkligen tycker om att göra och/eller som jag vill pröva på att göra. 
 
Har ni några nyårslöften eller mål för detta år?

Mitt nyår,

Bilder från mitt nyår. // Bildbomb.
 Nu jävlar är 2014 förbi och 2015 är här. Jag firade in det nya året med goa människor hos Sandra. Jag hade faktiskt jätteroligt, och min nyårskyss fick självklart mitt fina hjärta!
 
 Förutom en jätterolig kväll så fick jag även pröva på att fota raketer, vilket var jätteroligt och jag blev jättenöjd med resultatet! :D ..Har förövrigt ställt om dygnet helt, klockan är  05.06 och jag är fortfarande vaken. 
  
Jag måste verkligen gå och lägga mig nu, jag och Mattias ska upp relativt tidigt imorgon för att gå till svärmor och gratta henne. Mattias goa mamma fyller faktiskt 50 så vi ska fira henne! :D 

Mitt 2014.

Var du gladare eller ledsnare 2014 jämfört med tidigare år?
 
Det är en svår fråga. När jag har varit glad så har jag varit riktigt glad och när jag har varit ledsen så har jag varit riktigt ledsen.  Hösten har iallafall varit värst, mår alltid sämre när höstmörkret kommer.

Vad fick dig att må bra?
 Alla fina sommardagar och alla fina människor som har funnits där för mig.♥

Ditt bästa minne från sommaren 2014?
 
När jag och Mattias var husvakt åt några kompisar till familjen, jag mådde så jävla bra och varje dag kändes som en saga.
 
Vem har du umgåtts med mest?
 Min fina Mattias, min fina familj och bästa Sandra!

Gjorde du något 2014 som du aldrig gjort förut?
 Jag blev sambo.  Ordet "sambo" får mig att le, det är så mysigt att ha något eget med sin kärlek!
 
Vilka ser du som de största händelserna under året?
 Att jag skaffade en systemkamera i början på året(som har blivit använd väldigt flitigt), flyttade ihop med min pojkvän & började gymnasiet igen.

Vad är du mest stolt över?
 Att jag gjorde ett nytt försök med gymnasiet, ett beslut som jag fortfarande är nöjd med. Jag har nu gått min första termin på estetiska programet med inrikting media! :D

Har du haft ett förhållande under 2014?
 Ja. Har varit tillsammans med min prins i över två år och fyra månader!♥
 
Lärde du känna några nya människor?
 Jag har träffat en hel del nya människor men de som har gjort störst intryck på mig är de goa människorna som jag går i skolan med. Några speciella guldkorn har jag verkligen klickat med i klassen, tillexempel mina mosquitoes! :*

Vad tänker du göra annorlunda nästa år?
 Jag tänker lägga ner mer energi på att göra saker som jag verkligen tycker om och/eller vill pröva på och skapa minnen för livet!

Saknade du någon?
 Jag saknade min fina mormor, henne har jag saknat sedan 1 November 2012 och jag kommer aldrig sluta sakna henne. Hennes mjuka kinder och varma kramar.
 
  Denna lista skulle upp tidigare men blogg.se funkade inte för mig just då.