Framkallning av mina fotografier.

Framkallning. // Fuji direkt.
Förra veckan beställde jag hem bilder från Fuji direkt. Bilderna kom tidigare under veckan och därför ska jag kolla efter ramar när jag ska till Hudik nästa gång. Som de allra flersta av er vet så älskar jag foton och tycker det är jättesynd att inte fler väljer att framkalla sina bilder, då det är så roligt att ha, även senare! :)

Avslutning på Rosehills.

Avslutning för musiktreorna #2 // Rosehills.

Anslutningskonsert och eurovision hysteri.

Musiktreornas avslutningskonsert. // Rosehills.
Igår hade musiktreorna sin avslutningskonsert på Rosehills. Jag fotade och umgicks med några goa flickor från min klass och sen åkte jag hem med mitt hjärta, som jag sen myster ner mig med och kollade på film!

Fler bilder från avslutningskonserten kommer kanske att komma upp imorgon, men orkar ni inte vänta tills dess kan ni kika in på min fotosida, där bilderna redan finns. Min sida hittar ni här.
Efter all denna eurovision hysteri är jag jättetrött haha. Har suttit som klistrad framför tvn med Mattias och skrikit(hejat på), så nu är jag värd en god natts sömn! ;)

Sommaren är snart här.

Smoothie. // Kvällssol.
 Ikväll har jag och Mattias varit ute och gått. Vi gick några kilometer och när vi kom hem igen gjorde jag mig en kall smoothie som jag avnjöt i kvällssolen. Det känns verkligen att sommaren är påväg och jag älskar det! :D
 
Nu ska jag äta lite jordgubbar och plugga en stund innan jag avslutar denna dag bland täcken och kuddar i drömmarnas värld. ♥

En tur med hjärta,


Igår blev det en tur med hjärtat runt på Ljusdal. Mattias lillebror ska ta moppekort i sommar så här om dagen köpte han en begangnad moppe. Mattias som redan har moppekort sedan tidigare tyckte att vi skulle ta åka ut en sväng så igårkväll tog vi en tur. Det var jättemysigt att bara få åka ut och åka, bara han och jag! 

Smoothie.

Smoothie. // Mjölk, yoghurt, jordgubbar & is.
En efterlängtad födelsedagspresent. Jag hade länge önskat mig en blender och därför blev jag jätteglad när jag fick en blender i födelsedagspresent av min fina familj. De behöver aldrig fråga mig vad jag önskar mig, jag är så duktig på att berätta vad jag vill ha så de visste sedan länge tillbaka att det var just en blender jag ville ha, haha! ;) Denna blender blev perfekt för mig som försöker att gå ner i vikt, så jag gjorde denna kalorisnåla och goda smoothie både igår och idag. 210 kcal för hela smoothien. :)

Fokus i bilden är ganska skev  men ni kan tydligt se hur gott det ser ut! ;)

Älgmöte med en barndomsvän.

Älgmöte. // Fredag.
Under fredagskvällen åkte jag ut med min fina barndomsvän Josefin och kollade efter djur. Vi fick syn på två orrar och en älg, och självklart hade jag kameran med mig, orrarna var dock lite för snabba för mig men älgen fastnade på några bilder! ;) Utbudet av djur var inte så stort men det spelade absolut ingen roll, det var så mysigt att bara åka runt och prata ikapp om allt som hänt och skrattade minsann tills att magen gjorde ont, hon lyser verkligen upp ens tillvaro! :')

Breathtaking.

Kvalitetstid med mamma. // Åttadammen.
Idag har jag spenderat lite kvalitetstid med mamma. Det var jättemysigt att umgås, bara mamma och jag. Vi tog bilen och åkte ut och åkte, i över fyra timmar var vi ut.  Och jag som är både född och uppvuxen här i Ramsjö fick se sidor av Ramsjö som jag aldrig sett tidigare. Vi åkte tillexempel till Åttadammen, dit jag aldrig hade varit innan och vi ska dit snart igen, det var verkligen helt breathtaking. Så jävla vackert!

Don't give up.

Don't give up. // The beginning is always the hardest.
 Jag har joggat en hel del under den senaste tiden men fick sluta på grund av att jag hade för dåliga skor, och därför beställde jag hem ett par nya träningsskor här om dagen som jag ska hämta ut imorgon! So excited! Så, förutom att ta upp joggningen ännu en gång så har jag börjat gymma igen och jag har även börjat räkna kalorier (igen). So, wish me luck!
 Och, ja jag tror att min väg till ett smalare (och hälsosammare) liv kommer att gå bättre än mina tidigare försök, just för att min motivation och inspiration ligger på topp och jag vill verkligen detta så mycket!

Våran kommande långhelg.

Gårdagens solnedgång. // Skogens skönhet.
 Just nu sitter jag och Mattias i en varsin ända av soffan, men vi ska strax förflytta oss till sängen. Det var så mysigt att vara hemma i Ramsjö igen, speciellt med tanke på att vi inte varit hem på över en månad. Och eftersom vi är lediga både torsdag och fredag denna vecka så åker vi tillbaka till Ramsjö redan på onsdagskvällen för att spendera helgen där. Fiske och gomat står på schemat och förhoppningsvis kan jag även klämma in lite övningskörning, + att om vädret tillåter så kan jag sticka ut på en liten fotorund. That would be awesome! :D

Rabarbertårta.

Rabarbertårta. // Födelsedagsfirande, i efterskott.
Igår, lördag åkte jag och hjärtat hem till Ramsjö. Vi åkte dit för att fira min födelsedag i efterskott (och nu jävlar har jag handlat på systemet för första gången. Var så jävla nervös haha) med familj, släkt och vänner. Det var verkligen jättemysigt och vi har alltid så jävla roligt när vi samlas allihopa!
  
 Igår bjöd min fina syster oss på en jättegod tårta iallafall som bestod av en chokladbotten, vitchoklad-mouse med någon smör-hallonkräm(?) som var supergod! Och idag gjorde hon tårta nummer två, en rabarbertårta! Hon är så jävla duktig på att baka min syster, jag har inte alls fått den genen iallafall. Jag klarar av att göra chokladbollar och kolakakor, (med hjälp av recept) men längre än så sträcker jag mig inte utan hennes sällskap! ;)

BAGHEERA VISION.

Bagheera. // Nya skor.
 Idag beställde jag hem ett par nya skor från Zalando, jag prövade dem på Team Sportia igår men jag behövde en storlek större än vad som fanns hemma. Idag klickade jag därför hem dessa skönheter i rätt storlek. And believe me, de är mycket snyggare i verkligheten! :D

ELECTRIC BEAUTY.

Sen födelsedagspresent. //
Nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig. Tidigare idag, efter att både jag och Mattias hade slutat så mötte vi upp varandra nere på Ljusdal. Vi kollade efter nya skor till mig, blev inget köp idag men vi hade det mysigt tillsammans iallafall. Väl hemma gjorde vi iordning mat och vid sjutiden gick jag med Karin iväg och gymmade.
 Efter gymmet följde jag med Karin hem, hon hade köpt en sen födelsedagspresent till mig. Först fick jag en Ben & Jerry's och sen fick jag en ögonskuggspalett. She knows how to make me happy! :D

Längtan efter brunbrända ben och sena nätter på stranden.

Inspiration. // Sommar.
 Någon mer än jag som längtar till sommaren? Jag ser så otroligt mycket fram emot sommaren, jag hoppas att minnen för livet kommer att skapas denna sommar! :')

SHUT UP AND DANCE WITH ME.

Vårat kök. // Min konst.
Tavlan ovanför pryder just nu fönsterbrädan i vårat kök. Tavlan av en av födelsedagspresenterna som jag fick från min fina svärfamilj. Blev så glad! Och teckningen som föreställer en orkide ritade jag inatt och även den finns att skåda i vårat älskade kök, som förövrigt måste städas snarast haha.

Solen skiner och lägenheten behöver städas. - Därför tänker jag rita lite innan jag sätter igång med allt de som behövs göras.

20 jävla år!

Några bilder från dagen. // Nutella & jordgubbs tårta.
Idag fyller jag alltså 20 år. Jag och Mattias fick besök av min syster och min fina svärfamilj tidigare idag och meningen var att vi sen skulle fira mig med massor av roliga människor ikväll men vi fick skjuta upp allt detta tills nästa helg. Mattias åkte på magsjuka här om dagen och nu börjar jag att känna mig hängig, därför tar vi det lugnt ikväll och hoppas på att nästa helg blir bättre! ;)

Men inga sura miner. Jag fyller år! :D