Just precis nu.




Jävla bränna..

Det är jätte fint väder ute så undra vad jag gör?.. Jo jag sitter inne och laddar hem filmer o.O Har så jävla ont sen jag brände mig igår så de gör ont att ute i värmen :(
Tänker endå gå ut lite senare, mamma vilar nu och när hon vaknat så ska vi ut och gå , gjorde inte det igår för de börja åska å spöregna så de sket sig men de tas igen idag;)


Jag ser extremt udda ut men jag älskar våran underbara hund så måste ju visa upp henne ;)<3

FUCK MY TRÖTTHET o.O

Som jag förklarade i förra inlägged så har jag bränt mig så nu tänker jag berätta om min dag:

Imorse när jag vaknade så tog jag på mig ett par shorts å en bh, gick ut.. ångrade att jag tagit på mig bhn men orkade fan inte bry mig att jag hade den ens så jag tänkte inte på att ta av mig den!!!!
- Låg å lästa.. gick in och åt frukost, gick ut .. TOG AV MIG BHN. lästa/lyssna musik/sola  å chilla NICE? ja men så fick jag för mig att gå in å se om jag fått nå färg på ryggen,



AAAAAH DAMP... jag har onnnt å det ser helt jävla fuckat ut o.O lägg märke till hur fint min bh satt o.O
ahja, mamma fick smörja in mig med kylbalsan så jag e rosa/vit fläckig å ser knas ut men de kan jag ta:D

gömmer mig för solen;)

Ligger i soffan och gömmer mig från solen, har bränt ryggen och e knall röd bak på benen (y) niice!! Riiktigt härligt när det gör ont att bara gå omkring x)

Heeelt okey:D !

Dagen har varit heeelt okey:D !
Klev upp, gick ut och läste bok i solen.
Efter att mamma kommit hem så gjorde vi oss klar för att gå ut och gå så det gjorde vi. Hoppade in i duschen och strax efter satte jag mig ute och fixa mina och syster naglar ^^
- Gick in och blev masserad av mamma samtidigt som hon, jag å pappa glodde på friidrott, då mådde jag gott! :D
Nu har jag precis skickat efter lite gardiner å sånt skit te rummet (y)

När avnittet av serien som dom andra glor på e kvar så ska vi kolla på första alvin och gänget, lovely!


Musiken är min vän.



Issa – Det Var Inte Dej Jag Älskade
Plain White T's – 1, 2, 3, 4
Maria Mena – You're the only one
J.L – Jag vet att det löser sig - Radio Edit
Erik Linder – Jag hatar att jag älskar dig


Tvingade med mamma;)

Vi tog och grillade idag, va så snuskigt gott så jag åt fan för tre personer eller nå :o -Tvingade med mamma ut och gå efter det(6) ska tvinga med henne imorgon också bara för att jag kan (6)
Haha jag går så jävla fort när jag är ute och går så mamma kom efter hela tiden å jossan bara klaga på att jag gick fort igår å x)




myys<3


Niice!

Har myst ner mig i soffan i världens skönaste tröja och fixat popcorn å juice<3


aah, satte på coolaste klistermärket EVER på min data igår;) You gotta love it! (a) haha och sen så fixa Josefin så jag fick leopardmönstrat på telefon, Finns inte mycket som e finare än leopardmönster(L)


nu är det äntligen sommar igen!

Ligger ute i den underbara solen och hare nice, vart ut å gick med jossan också mwn hon skulle hem å grilla så nu ligger jag och solar å hare jävla chill :-Dl

Hand i hand, fingrar som leker med varann'





Jag älskar dig min underbara syster<3


Måsta ju försöka göra sig lite söt när syster fyller år ;)

precis gjort tårta!

Nu har jag precis gjort tårta eftersom syster fyller 20 idag! :D ah, just nu sitter jag ute på bron och chillar.. Försöker förstå mig på denna telefon x)


Laughing out loud -

Ronja gav mig filmtips på en fransk film som heter Lol, laughing out loud.
Går bara att ladda hem med engelsk text vad jag hittade men den är helt klart värd att ladda hem! tror fan jag ska kolla på den igen strax ^^



Blev kär i en av killarna i filmen, så jävla söööt! omg<3

LOVE HIM!

Hit the road Jack!

Nu ska jag kolla film å mysa,

Måste bara berätta att jag har fått en ny favorit låt inatt;)
Ray Charles – Hit The Road Jack

Trött,

jag är verkligen jätte trött, brukar känna mig nyvaken fram te 7 ungefär och runt 11 är jag jätte pigg.. kan va bra de å! ;)
Pappa har redan sakt åt mig att gå och lägga mig igen 5 gånger för jag hölla på å somna när jag la ner huvet på köksbordet x)

 Tänkte gå ut te den pricken snart och spöa han lite, tror de skulle behövas! - Näe men mamma tog med mina systrar och stack på blibingo så pappa och jag är själv idag igen, igår va dom på bröllop så dom kom hem bra sent.
Men mysigt att umgås mä pappa å! :)
ååh.. Till veckan kommer min älskade simone och umgås med mig, ska krama ihjäl henne! :D<3


Fuck detta väder!

Vädret är katastof!
Jag behöver sol och värme, då är jag glad. Va fan ska vi göra åt detta? De åskade imorse när jag vaknade och för en timme(?) sedan regnade det som saaatan,  I DON'T NEED THIS!

Nu runt 7 tiden på kvällen så börjar solen kika fram, känns redan bättre men jag behöver mer :'(


Måsta få klaga..


Lovely!


HAHAHAHHA, Clara skicka denna bilden för ett bra tag sen men
jag kan faan inte sluta skratta åt den!








Tänd ett ljus!

Fan vad jag tycker synd om Norge just nu, stod på facebook att man skulle tända ett ljus så i detta mörker har jag tänt ett ljus för alla som omkommit under dessa sjuka händelser! R.I.P.

Annars så ligger jag i soffan, kollar film fast jag har fått pausa nu för först ringde André och nu pratar jag med Rebecka^^

*En timme senare*
haha jag fastna i telefon å datan så nu har det gått en timme, har bytt ut Rebecka mot André .. hahah han e såå söt xD
Ska strax fortsätta kolla film, känner att jag vill se klart den ikv!:P


20 påsar popcorn!

Pappa ropade på mig nyss så jag skulle komma till tvn å kolla, fy faan hur det ser ut i Norge:o Måste vart en jävla smäll!!
Vilken människa placerar en bomb mitt i smeten av Oslo ?! Ah, spelar ingen roll vart den hade varit placerad, jävligt idiotiskt vilket fall!


Över till något kul - Jag var jätte sugen på popcorn igår och även några dagar innan men de va slut på affären så jag skrev till mamma idag att hon skulle köpa hem popcorn haha hon köpte hem två pack och det var tio st i varje så nu har jag 20 påsar med popcorn x)  hahah :D



så...

Humor -






Otrohet?

Hjälp mig, jag fattar inte.
- Väljer du att starta ett förhållande med en person, varför gå till en annan då?
Att känna att man kan lita på en människa är guld värt enligt mig men hur kan man någonsin få tillbaka tilliten till den människan som man valt att vara tillsammans med om den människan går till en annan under tiden?

Sen något jag verkligen inte förstår är att om man själv vet hur ont de gör att bli sårad på ett sådant sätt, hur kan man då göra samma sak tillbaka och/eller mot någon annan som man är tillsammans med?




Vill ha dig som jag hade dig förut!

Vaknade imorse kl 8 som vanligt, kunde fan inte somna om efter det. Så jävla hungrig va jag så jag måste kliva upp och äta, sen somnade jag som en ängel (A)
Vaknade strax innan 2 av att pappa kom in så jag klev upp då, chillade lite sen hoppa jag in i duschen och nu har jag precis fixat mig^^


Love you all!

Blev inte att jag började kolla film, gick ut och umgicks med min knasiga familj, jagade nikita med en mopp sen bytte jag å jagade pappa men den grisen tog en krycka hahaha jävla nörd<3



- Var ute på hygget och vandrade med mamma och pappa, hittade massa hallon och blåbär (L) Finns ju inget godare än nyplockade bär :o!!


Nyvaken?!

Vaknade runt 2 ?!, känner mig fortfarande nyvaken.
- Satte mig och kolla runt på youtube efter massa olika filmer och hittade ett par som ja fastnade för så har laddat hem dem och ska se om det är något att kolla på :)


- Kollade på I am sam igår kväll, fan vad jag grinade!
Den handlar om en utvecklingstörd kille som är ensamstående pappa till en liten flicka,
Det blir massa tjafs om han kan de allt de som en dotter behöver från sin far men allt gick imot dom hur bra saker dom än hade att komma med,
Gud vad jag grinade!
 
Jag anser att den är värd att kolla på, den är så fin.


Jag hoppas du skojar!

Du kan inte be mig sluta höra av mig till honom, vill inte han ha med mig att göra så visst. Kör till!
Bara han är glad.. Men jag ska höra det från honom !


- Jag är riktigt glad att jag snart får ny telefon för den jag har nu kan jag inte ha länge till, blev lite små sur så slängde den i väggen(Y) har världens spricka i den och skärmen e helt fuckad.

 

elaka människor!

Jag försöker sluta att äta godis, kaker och allt sånt juh:o .. ah jossan tog med sig en hel kladdkaka som hon hade bakat när hon sov här och idag kom mamma hem med ne jävla godis påse till mig  o.O  -Den fick pappa !
snäll chey!


Humörsvängingar?

Fan va killar har börja gått å fått humörsvägningar, det är sjukt:o
Ena dagen när man pratar/skriver med vissa så är de värsta gulligull, trevlig och har humor. Då blir man riktigt glad!
Dagen efter är det som om någon har klippt av deras käraste ägodel och kastar runt i en ring för att han ska få se hur den flyger genom lyften och verkligen få lida så mycket som möjligt o.O

Tror inte detta har hänt nån av de människor jag menar att det är såhär med, MEN.. det hade kunnat hända men vilket fall,
Har man en dålig dag- låt bli att svara eller berätta att du har det så förstår jag väl de !

Tack på förhand:D


Så är det.

Jag pratade med mamma förut idag och eftersom jag har varit hemma mer eller mindre hela tiden de senaste månaderna av den anledningen jag har så frågade hon helt random "Blir du inte uttråkad".

Jag svarade som det var : Det är väl en självklarhet att jag blir men jag lever och det hade kunnat vara värre.

-Jag har tryggheten hemma som jag behöver och när jag är redo och allt är som det ska så kommer jag inte sitta här inne kan jag lova, jag längtar att få komma ut och träffa folk men jag är nästan nervös samtidigt eftersom jag varit hemma så pass mycket som jag har nu.
Jag oroar mig innan jag väl är framme vid den punkten att saker och ting inträffar. Jag är rädd att allt ska komma tillbaka igen men jag får väl fortsätta tänka som jag svarade till mamma ,jag lever trots allt och saker och ting hade kunnat vara mycket värre.

Måste göra de:o

Nu har Josefin åkt hem, jag sitter med färg i håret och väntar på att få duscha ur det(Y) niice:D
Ska försöka att inte färga håret så mkt efter denna gång! Håret mår bättre nu än när jag blonderade det heela tiden men fan jag färga sist för inte ens en månad sen och innan de var inte heller en månad imellan :P

Ahja, pengarna och mina gratis sms e slut på telefon :( inte kul :'( Men livet går vidare och det går alltid att ladda(I) Need to do it :o


-Nu tänker jag kolla film så tiden får gå (:


Älskar dig underbara människa<3

Bildbomb, kväll med Josefin!













Ligger i sängen och kollar på Easy A med en sovande josefin brevid ;)

Filmkväll!

Just nu sitter jag i soffan och kollar tv medans jag väntar på att Josefin ska komma hit, ska ha filmkväll för heela slanten :D


I focus on the pain, the only thing that's real.


Såhär ser jag ut idag, gjorde iallafall haha jag har hunnit byta kläder  , måste man så måste man :D
..Det var ingen som sa att jag måsta men vi kör på det endå o.O
Sitter just nu och lyssar på Johnny Cash – Hurt, men ska dra mig ut och knäppa lite kort när det är fin väder^^ så brb!

Jag saknar glädjen och tyggheten du gav mig.

Du kom, Du gick
- Mitt hjärta du fick.


Fortsätt simma!

Igår fick jag hem lite grejer jag betällt, en rosa dataväska, skiit söt (A) Den är mer rosa irl!
Och sen två st , heter det hörlurar när dom är sådär små? o.O jag har hjärnsläpp för tillfället men ni ser fortfarande på bilden vad jag menar xD



Det regnar som satan och blåser ute, som alla dåliga dagar blir jag trött och less när vädret är såhär  så jag tänker krypa ner i soffan med ett varmt jävla täcke och mysa till nå filmer,

Inatt kollade jag på hitta nemo för första gången i mitt liv, haha faan va jag skrattade!
"Du får inge mat, du får inge mat, du får inge mat för du ska BANTA" haha så jäävla söta grejer(L)


Gött som saaatan! :D:D

Jag skrev i förra inlägget att jag tänkte gå in men jag satt kvar sen stund å det blev tvär varmt med massa sol så jag är ute och solar:D

Gött!!


ring ring!!

Vaknade av att pappas mobil ringde som faan, blev psyk. När det väl slutade så ringde min mobil - Mamma som undrade vart pappa var.
Vi la på.. gav hon upp? näe, hon ringde igen på pappas telefon, gaaah hatar pappas ringsingnal.. den bara låter och låter o.O

Gick upp och letade reda på pappa så han fick ringa tillbaka till mamma så NU har jag duschat, ätit frukost och kamats mad min söta familj ^^
Nu tänker jag gå in och sätta mig för de va inte kul när solen gick i måln ¨;oo Lovar att solen kommer fram när jag går in!


Vad skulle jag göra utan er?

Ni skapade mig.
Utan er skulle jag inte vara den jag är idag.
- Jag tänker tillbaka på tiden som varit och ni har alltid funnits där,
de senaste året har inte varit de bästa och de senaste månaderna har varit de jobbigaste men ni har inte lämnat min sida en sekund.
Jag är otroligt glad att jag står er så pass nära som jag gör.

När jag var liten så blev jag arg på mig själv för att jag inte kunde förklara för er precis hur mycket ni betydde för mig och jag tyckte inte älska vad ett tillräckligt starkt ord för att kunna beskriva vad jag kände.
Nu vet jag att älska är ett otroligt starkt ord.

Rakt från hjärtat : Jag älskar er!

Mamma och pappa <3


Vi är alla människor.

Clara tackade ja till mensvärken men den ville hålla sig fast, visste fan inte om jag skulle skratta, gråta eller spy igår så jag fick ut och hoppade omkring men det gick inte över så jag gick in och tog en ipren och la mig i soffan igen och fortsatte att kolla terminator(Y)

Jag brukar jämt vakna runt 12 men idag vaknade jag kl 2 :o Inte så konstigt med tanke på att klockan ringde 8 och efter kunde jag inte somna om förns efter en timme typ.
Klev upp2 iallafall, åt och kollade film med pappa :)


Mys i soffan!


Clara blev just en stolt ägare till min mensvärk, kände inte för att ha den men det känns inte som den vill släppa min kropp endå så jag har krypt ner i soffan och kollar på serien Terminator (sarah connor chronicles)
Love it! Och han som det handlar om, gaaah så snögg han är! o.O


Måste man så måste man.

Vad ska man säga? Jag är inte på världens bästa humör och eftersom jag försöker sluta äta så jävla mkt godis,kakor å sånt så tröstäter jag frukt(Y) haha går det också ;)

Jag tog och kollade igenom mina cam bilder haha-
Haha , det märktes verkligen hur tårkigt jag hade vissa dagar;)
Detta är bra dagar när jag har haft tråkigt:

 
 

Haha men vissa dagar hade ju varit värre än andra och de tog jag bort för jag vette faan va jag höll på mä xD



It's as easy as 1,2,3,4

There's only one thing to do
Three words for you, I love you
There's only one way to say
Those three words and that's what I'll do, I love you

Plain White T's – 1, 2, 3, 4


Kom och ta mig.. typ o.O

Något jag stör mig på som faan är när 12-13 åriga brudar går omking med kort kort typ och försöker tycka upp tuttarna som dom inte har :o

När jag, mamma och pappa stack till Huddik senast så såg jag en liten brud som va kring den åldern, världens kortaste shorts, ännu kortare linne och en bh som satt uppe vid hakan,
Jag stör mig som satan på sånt, såg en brud här om dagen också, hon hade nyligen fyllt 13, klänning med världens uringning bak och klänningen slutade precis  under röven.
Ju kortare desto bättre?! , nej! :o

Hade det vart min unge så hade hon inte fått gått utanför dörren :o Aldrig i livet!


Dåliga dagar kan också få bra slut! (Y)

Dagen började jätte bra.. åska, blixt å regn så jag tänkte leta reda på mitt trådlösa internet.. hittade jag det? näe, lagomt sur la jag mig i soffan och läste sen när jag inte orkade längre så klev jag upp och då kom solen fram:D Underbart!

Just nu sitter jag ute i solen och myser med bra musik (L)
Jag har fått en ny älskingslåt:o
Jedward – Lipstick (tryck på texten så öppnas spotify med den)

Så jävla söta grabbar, diggar dom som faan!! :D:D


Josefin ritade mig utifrån hur hon ser mig !


Ganska likt.. eller? ;)


Gal1 duktig ;)

Jag har varit galet duktig. Imorse blev det ju som det blev med Ljusdal .. Jag gick och lade mig för att kolla på sista avsnittet av Farscape, hur bra gick det? 3 gånger försökte jag kolla om men jag somnade varje gång x)

Riktigt trött chey! men nog om min trötthet,
Efter att jag vaknat riktigt så fick jag nå ryck o.O - Fick för mig att jag skulle städa så jag har stor städat badrummet.
Hängt tvätt, tvättat en till maskin som jag strax ska hänga upp och inte nog med de så har jag plockat ur diskmaskinen och massa skit :P

Haha igår var det mitt rum, idag badrummet så imorgon får vi se vad det blir;P Jävla duktig ibland jag;)



Jag vet, inte särskilt kul att glo på blommer man dom e ROSA:D haha och jag har bildbrist x)

Livet kan vara så ibland,

Jag gjorde mig iordning helt och hållet för att vi skulle åka till Ljusdal, vi hoppade in i bilen och började åka men då fick vi vända. Blev allmänt jobbigt så jag kunde inte åka men sånt är livet.

Nu funderar jag starkt på att lägga mig igen för jag är inte bara lite trött :o

Jag skriver mer sen, en inlägg som man får ut lite mer av haha xD

Mysigt:D

Har pratat massa i telefon ikv med min älsklings Rebecka, längtar såå tills hon ska trycka ut ungen som utvecklas i hennes mage så jag få se honom:o
Jag tyckte hon va tjock sist jag träffade henne men nu har hon tydligen blivit ännu större?!  Jo jag vet att det inte är konstigt eftersom det är meningen att man ska bli större men Rebecka har fan en super bebis i magen, hon e stor haha<3

Jag hoppas verkligen att jag hinner träffa henne imorgon för det är så att på morgonen sticker jag med mamma å pappa ner till Ljusdal för de skulle handla och jag behöver kolla på skor (Y)


Var längesen min bebis va såhär liten om magen nu, ^^

Duktig chey;)



Har jag varit duktig eller har jag varit duktig?!! ;)

Ingen sol men varmt endå o.O

Det är ingen sol idag men helvete va varm de är! När solen väl är framme så kanske det varar i 10 minuter om jag har tur :o

- Jag valde därför att städa när jag endå inte har något bättre för mig :o vet ni hur mitt rum ser ut eller? :O FÖRJÄVLIGT! haha nog med att jag e tjej men de betyder inte att jag orkar hålla ordning ;)
Why can't my rum städa sig själv?!?! :o




- Jag hoppas att du menar allvar.


Sommar å sol!


Idag har solen vart UNDERBAR! :o har legat och solat hela den men jag kom fram till förn nån timme sen att nästa gång de blir sol så måste  jag fan vända på mig,
har legat på rygg hela tiden x)
- Blir brunare och brunare på magen och allt medans ryggen e vit (Y) :D

Nu tänker jag klaga också.
Alla ahr fått svar på om de kommer in på gymnasiet eller inte förutom jag, förut så va det alla utom de som har sökt till bf men nu har de fått svar också verkar de som.. Men inte jag :o
Jag håller tummarna som faan att jag ska komma in, gör jag de så blir jag lycklig för min älskade Stina har kommit in nu och om jag gör det så får jag umgås med henne massa också, Det gillas stort!


En extremt gammal bild på mig och söt stina!<3


Det finns dagar som jag tänker mer på henne än på dig.

Som jag skrev förut så skulle jag spela wii med syster, jag gjorde det och jag fick mig ett gott skratta må jag säga!
Hon skulle "kasta" iväg en boll och kaste de gjorde hon för kontrollen flög in i väggen hahah!! Skrattade tills jag började gråta ! :')

- Efter det så hoppade jag in i duschen och strax efter kom Josefin och umgicks.. kommer upp bilder imorgon;) Tro mig ni vill se dem! xD påtala om gurkor, Josefin tog sats och slängde sig på mig för hon trodde att hon skulle glida lite snyggt brevid mig i soffan. Haha nå faan va de snyggt som hon landade på golvet !




Hell yeah!

Sitter/ligger i soffan och lyssnar musik,sjunger och kollar när syster å syster spelar wii :P Nu väntar jag bara på att dom ska bli klar med denna omgång så jag får va mä någon gång:oo


Look me in the eyes -





Vem lämnade vem?

Jag lämnade oss ,du lämnade mig.
 - Du gick vidare men jag höll fast,
kanske att jag borde släppa taget nu?


- Det som känns rätt för stunden behöver inte alltid vara de rätta i slutändan.


Insekt i skärmen? o.O

Jag skojar inte när jag säger att jag har en prick i skärmen som springer omkring o.O Jag menar verkligen i när jag säger det :o
Nu har jag tappat bort den för tillfället dock - Tror faan det är en extremt liten insekt eller nått, udda ser det ute iallafall xD
Den grejen som jag nu kallar för kryp går(?) några cm, går tillbaka, tar en runda runt hela skärmen sen fortsätter den att glida runt bara :o

Ja vilket fall.. Skaffade Spotify Unlimited igår, så jävla glad:o
Jag har saknat som faaiin att bara kunna gå in på spotify när jag vill och lyssna på vad jag vill, hur mycket jag vill:D


Här har ni min spotify lista om ni vill lyssna ^^
Tryck på fårskalle! :D <--
Skicka era:o Letar bra musik som faan nu :P

Så kan det gå!

Som jag nämde i förra inlägget så var vi i Huddik på sjukhuset, när vi var klara där så åkte vi på donken och åt lite granna, mums! (a)<3

Efter lite om och lite men så åkte vi vidare och stannade i Ljusdal för vi måsta in på apoteket..
När vi svängde in så tyckte jag att jag kände igen hon som jobbade på p-plan med att sälja jordgubbar- gick dit direkt efter jag vart på Team sportia,blev så glad^^.. Min kära vän Helin jobbade just idag när jag var där, har inte träffat henne sen förra året:o
Kändes jätte skönt att få kramas med henne lite innan vi for vidare hem igen! :)



Hissar och dissar? - Jag dissar hissar!

- Mamma, pappa och jag var till Huddik idag. Vi var på sjukhuset och när man kom in så märkte vi att vi skulle på våningen över. Pappa fick för sig att vi skulle åka hiss. Haha, jag kunde inte göra annat än skratta åt honom för nej! Jag åker inte hiss, jag gör inte det!
Ställa sig i ett trångt jävla utrymme och åka upp eller ner(beroende på vart man ska).. Tänk om man fastnar???!!
Nej. Jag utsätter inte mig själv för något likanade. Dom två fick faan ta trapporna med mig :D

När jag hoppade på kryckor för ett par veckor sedan så vad mamma och jag till Huddik och handlade kläder och sådant.. Jag hoppade omkring och hade ont som satan.
Du kunde välja på att ta hissen ner eller gå massa jävla trappor. Jag tog mina kryckor och hoppade ner för alla dessa jävla trappsteg.


TeamSportia! -

Jag älskar mjukisar, så bekväma!
Nu är det så att jag har fastnat för Team Sportias mjukisar :$ De blåa köpte jag idag ^^
Nu tänker jag hoppa in i duschen och sen ska jag mysa ner mig med mina nyköpta mjukisbyxor<3

LOVE IT!

trött chey!

Mycket kan hända på ett år. Hela ditt liv kan förändras på en minut och tänk då på att det är 24 timmar på ett dyng och ett år är 365 dagar.
Otroligt mycket kan förändrat, både till de bättre och till de sämre men förändringar är väl något man får leva med?

Livet blir vad du gör det till ,
Tänk på vad du gör, det val du gör idag blir minnen du får leva med resten av livet.
Låt de minnen vara något du vill hålla fast vid och komma ihåg!


Nu jävlar!

Nu tänker jag börja blogga som vanligt igen, nu är cuppen slut och nästan alla de som årligen kommer hit till denna helg har åkt hem.. Jag längtar redan till nästa år :o haha, Nu har jag bestämt att nästa år när cabaré cuppen kommer så ska jag må bra och allt ska vara som det ska så jag klarar av att vara med på allt!
Bilder från dagen som jag var med tänkte jag slänga upp lite senare^^

Jag blev så glad att jag klarade av att följa med under dagen igår, träffade massa folk jag inte sett på jätte länge verkligen! 
AH... fy faaan va snygga killar de va överallt på cuppen då, brukar alltid vara ett par men i år var det många fan. Omg, så snygg va dem (a)



Mamma drog med syster och syster på bilbingo under kvällen så jag och pappa
satt och pratade jätte mycket om allt mellan himmel och jord, körde en sån kväll igår också.
Älskar den gubben ja <3


Cabaré Cuppen är slut, tagga till nästa år!

Nu är cuppen slut för detta år, bara att tagga och göra sig redo inför nästa år :D
Näe ni barn, faan va trött jag är. Skulle kunna somna just nu när jag skriver detta i o.O omg, äckligt trött e jag men jag ska kanske endå åka upp te de andra och umgås sen men jag vet inteä:P

bilder kommer upp ikv/imorgon :d3

ååh jaaa;)

Jag är trött... fnittrig som faan och allmänt glad :D haha humörsvängingar? jaaa:D

Måste fan lägga mig i tid, ska upp tidigt:o fast "i tid" har redan varit så vi får lägga oss en annan tid :D


Sämst humör och därför tänker jag klaga..

Äldre människor ska inte klaga på att vi som är unga är oförskämda å skit.. Om någon räcker fram handen och säger sitt namn för att vara trevlig och hälsa så kan man ju låtsas som om man vore trevlig iallafall och säga sitt namn ? o.O

- Det är inte ofta det händer något här (i Ramsjö) ,Och på senaste tiden har jag inte kunnat vart mä om det väl hänt något kul.
På påsken mådde jag så pass bra att jag var med ut och umgicks med folk. Nu när årets höjdpunkt är här så klarar jag inte av de..... jag får damp.
Jag kan förklara exakt hur det känns idag.. Tänk att du ska iväg och umgås med någon, för varje steg du tar så känns det som om benen inte orkar bära dig. Du klarar knappt av att gå frammåt så ...röven är en jävla bra grej som gud fixade oss med!(Y)

..........jag gör extra mycket punkter när jag e sur, jaa:)


aaaah , har en snusk äckel fluga här inne också!!!
öjngövksnfvlibtgflveghnflvohiyngfloivbnlotjkbnvloidgnbliftghnbloingtvolighvrfgbhmnjfdolvtbnrfgnldtbgvfh lgovvvvvvvhtyosrithpofrngihnuergopintbrovintifrhygnbosfgtybh

så.. kändes lite bättre:)

Vissa dagar saknar jag dig mer än andra.

- Idag är en av de dagar då jag saknar dig lite extra.

Jag vaknade av att pappa och Rickard satt och skrattade, blir så glad varjegång allihopa kommer upp, :D
Solen som jag beställde till helgen... vart e den? , Jag vill fan ha sol under cabaré helgen eller? :o aaaaah damp!

Nej men ska ta och hoppa in i duschen snart, ta mig en lååg jävla duscha :D


Sorry!

Sorry, seriöst.. fan va dålig jag har blivit på att uppdatera o.O
Ska bättra mig de lovar jag! får försöka så gått de går i helgen med tanke på att det är cabaré cuppen och sånna grejer ^^ blir antagligen att jag skriver något tidigt på morgonen eller sent på kvällen men det spelar ingen roll, det blir iallafall ((:

Nu har de flesta kommit som ska komma inför cuppen, jag ljög lite där.. bara svenskar som kommit, norskarna fattas:o


Som ni ser på bilden så är mitt hår mycket mörkare, dåligt ljus men det syns ju endå.. jag får leva med de:)