Kärleken blommar.

Under torsdagskvällen plockade jag in några färgglada blommor som kunde pryda mitt vita rum // Vädret har varit underbart i några dagar men idag öser regnet ner utanför mitt fönster. Hoppas att solen smyger sig fram mellan målnen och att nya vackra blommor får chansen att öppnar sig.

That awkward moment,

Jag och Mattias kollade på filmen That awkward moment igår. Jag älskar komedi romanser och denna var inte ett undantag, så jävla klockren, sjuk och rolig samtidigt som den var konstig och mysig.  
 Att se denna är ett måste! 

En underbar dag,

Gårdagen var jättemysig, Började dagen med att sola och fortsatte dagen med att riva altanen, måste säga att jag är en riktigt händig karl! ;)
 Mot kvällen åkte jag och hjärtat fram till moster. Pratade, fikade, skrattade och kollade på gamla videor, bland annat en video från när jag precis var nyfödd. Jättemysigt! :D  Kvart i 11 kom mamma och hämtade oss, vi åkte hem och myste ner oss i soffan framför en film innan det var dags att krypa ner för natten. Jag älskar att vara med mitt hjärta, jag mår alltid så bra då! :D 

Himlen är blå och gräset är grönt,

Tre bilder från tisdagen // Mamma och jag skulle skjutsa hem min syster, vi passade på att åka lite extra långt så att jag kunde ta några fina bilder efter vägen.

Min fina,

Jag har varit jättedålig på att blogga men nu ska jag börja sköta mig igen, har saknat bloggandet.
 Tidigare ikväll åkte vi och hämtade Mattias vid bussen så nu är han äntligen här,
jag har varit ledig från skolan hela veckan så jag valde att stanna kvar hos mamma och pappa i Ramsjö.
 Mattias som inte var ledig åkte tillbaka till Ljusdal i söndags men tack vare att det är röddag imorgon och att alla är lediga även på fredagen så är han här igen. Min fina.

 Förövrigt så har jag börjat med 5:2 dieten, i måndags och idag har både jag och mamma hållit oss kring 500 kalorier och det har gått riktigt bra faktiskt! Stolt över mig själv! :D
Bild från tisdagens biltur, // Fler bilder kommer.

Spelmansstämman 2014,


Mobilbilder från Lördagskvällen //

 Lördagkvällen var jättebra. Min och Mattias kväll började här hemma med att vi drack och gjorde oss iordning, därefter träffade vi Simone och Emil en sväng, dom hämtade upp oss och skjutsade oss till stranden. Vi pratade en stund innan dom åkte vidare.

På stranden mötte vi iallafall upp Josefin, Elin, Sanna och Sebastian som hade gjort upp en eld vid vattnet, som förövrigt var alldeles vindstilla. Riktigt mysigt var det!
 Efter några timmar som bestod av skratt, alkohol och prat så kom även My och Felix. Vi stack till hembygdsgården där spelmansstämman ägde rum och strax efteråt hamnade vi vid en husvagn där ett gäng sjöng och spelade för fullt. Hade så jävla roligt, jag och Mattias var hemma vid tre tiden.
Efter en bra kväll avslutade jag dagen på bästa sätt, bredvid han jag älskar mest!♥
Kamerabilder från lördagen //

I dare you to kiss me.

Min dag började med att mamma ringde och väckte mig, jag klev upp och gjorde mig iordning för att kunna följa med henne ut på Ljusdal. Mamma och jag stack nästa på en gång och hälsade på hennes bästa kompis som jobbar på Källbackaserveringen, åt lunch och pratade. Har alltid så med mina gotanter!

Efter lunchen så började allt åkande fram och tillbaka från affär till affär, med oss hem hade vi köpt pizza så när vi väl var framme i Ramsjö blev det fin middag med mamma, pappa och Mattias!;)
 Min kväll började efter pizzan med att jag sprang runt på gräsmattan och fotograferade lite blommor. Jag och Mattias fortsatte våran kväll med att spela badminton, kolla på två romantiska komedier och nu ska vi snart krypa ner i sängen. Jag älskar dig hjärtat!♥

En bra dag helt enkelt,

Igår hade jag och hjärtat varit tillsammans i ett år och niomånader, det är 21 månader fyllda av kärlek och jag är verkligen världens lyckligaste med honom!  Mitt hjärta, min bästa vän, mitt allt! :D ♥

Som jag skrev tidigare så stack jag till Sandra och solade med henne, alla skulle verkligen behöva någon som henne i sitt liv, hon är en så fin och bra vän!
 Vi solade, pratade och skrattade.   Klockan fyra är Mattias slutade så gick jag och mötte upp honom, därefter bjöd sötnosen på glass innan vi drog hem igen, vissa har det bra! ;)

Alldeles nyss kom jag upp igen efter att jag har varit ute och pratat med Sandra. Är iallafall uppe igen och ska alldeles strax fika och spenderar lite kvalitetstid med pojkvännen, film och mys innan det är dags att sova! En bra dag helt enkelt! 

En behövlig kväll,

Igår kväll gick jag och mötte Sandra, hon skulle handla så vi gick in på Delins och där blev vi ståendes med Karin. Karin hade precis slutat så hon, jag och Sandra stannade till utanför henne och där satt vi i flera timmar och pratade om allt mellan himmel och jord.
 Det var så mysigt och roligt, jag behövde verkligen en kväll som den!

Nu är det faktiskt så att jag ringde och väkte Sandra alldeles nyss så nu ska jag byta om och gå över till henne och umgås ett tag! Så glad att jag har den människan i mitt liv! 

Deborah,

Deborah är ett jättebra märke som jag vill tipsa om, jag använder denna mascara just nu och är helt kär, 99:- betalade jag för den men HÄR kan ni köpa den för 59:-
 Här om dagen kollade jag på säsongsavslutningen av Vampire diaries, jag grinade nästan ögonen ur mig men mascaran hade inte ens runnit, dock hade jag knappt målat underfransarna men ändå. Jag älskar denna! :D

  Förövrigt så har jag ägt en ögonbrynspenna och en foundation från Deborah och just nu äger jag även ett läppstift och en eyeliner från samma märke. Ett märke jag starkt rekomenderar!

Tisdag // Ledighet,

Idag är jag ledig och har därför spenderat en större del av dagen i sängen med min datorn i högsta hugg.
 Strax efter tre gav jag upp och lade jag mig i ett varmt bad, jag blir alltid så lugn och avslappnad efter att jag har badat så jag kände att jag ville börja min dag med det.
I vanliga fall så har jag jättesvårt att slappna av,  jag spänner mig jämt på ett eller annat sätt och det är jättejobbigt så jag brukar passa på att bada med jämna mellanrum! 

 Klockan fyra öppnades dörren och mitt hjärta kom hem. Efter att Mattias hade kommit hem så kom även alla andra hem, maten blev serverad och nu sitter jag i sängen igen. Tänker strax gå till Delins och köpa grönsaker så att jag kan göra ordning sallad.  Har börjat äta sallad när jag blir sugen på något, det är mycket bättre än att småäta godis eller "riktig" mat! :)
Mitt hjärta, // Bild från igår.

Utlåst,

Hanna hämtade upp mig och Mattias imorse, vi släppte av honom på OKQ8m köpte en varsin glass och sen åkte vi upp på Åsen.
Vi klev ur bilen och stängde dörrarna, vi hörde ett väldigt bekant ljud och insåg i samma stund att vi vart utlåsta från bilen. Nyklarna satt fint där i bilen och Hannas mobil låg alldeles bredvid medans vi stod utanför och stirrade på varandra.   Efter några telefonsamtal så gjorde vi det bästa av situvationen. Vi satte oss och fikade!

 Efter mycket om och men så kom Patric och hjälpte oss. Alla som gick förbi måste trott att vi försökte göra inbrott i någon annans bil för oj vad dom stirrade.
 Tre timmar stod jag och Hanna vid bilen innan jag var tvungen att gå till skolan, Mattias hade hunnit sluta innan dom fick upp låset igen men när jag slutade så hade dom lyckats låsa upp den iallafall!  Ståltråd och Mattias smarta idéer gjorde susen!;)

Sommar. Sommar och sol,

Dagen har varit underbar. Vaknade bredvid min älskade och strax därefter tog jag mig en snabbdusch. 
 Efter frukosten satte vi oss ute i solen, pratade och myste innan vi började spela kubb och badminton. Badminton började på backen men slutade på taket, Mattias fick hämta en stege och klättra upp för att hämta ner fjäderbollen som jag lyckades skjuta upp. Det är inte lätt att vara stark!;)

 Mot eftermiddagen bestämde jag mig att det var dags att sola baksidan också, har en tendens att enbart sola framsidan varje år så jag har tänkt ändra på det nu.
Jag älskar att sola, det är så skönt och som det ser ut så börjar jag bli fräknig(som ni kan se på bilden). Jag är jätteglad för jag kan inte minnas att jag någonsin haft fräknar och jag tycker att det är så otroligt gulligt och charmigt!

 Nu ska jag och mitt hjärta fika lite innan det är dags att krypa ner i sängen. Strax inna 8 kommer Hanna och hämtar oss för att sedan åka vidare mot Ljusdal så det är lika bra att lägga sig i tid! :)

Några öl i solen,

Några kamerabilder från fredagen och lördagen //
Helgen har varit jättemysig, kunde inte ha startat helgen på ett bättre sätt än att få mysa med min fina Sockervadd heller. Sockervadd är självklart min kanin och medans min helg började med att mysa med honom så började Pappa och Mattias helg med några öl ute i solen!;)

Sommarkänslor,

Sommarkänslor // Nu är verkligen sommaren påväg, underbart!

Mina favoriter,

Äntligen är helgen här, spenderar den på bästa sätt med mina favoritkarlar.
 Hanna hämtade upp mig och Mattias utanför oss och sedan bar det av mot Ramsjö. Solen sken, pappa och Mattias tog sig några öl och sen satte vi oss ute i solen och där satt vi och pratade i flera timmar, jättemysigt! :) 

Bredvid min älskade,

Bilder från gårdagen //
 Igår började jag dagen med att gå till skolan, gick hem lite tidigare då jag inte mådde bra. Ångesten blir alltid värre i samband med att jag har mens.  På väg hem från skolan stannade jag till på Delins och köpte med mig choklad för att lätta på mensvärken(och godissuget haha)
Jag gosade ner mig i soffan efter att jag hade kommit hem, åt godis, myste med hundarna och tog det allmänt lugnt.

Under kvällen så kollade jag och hjärtat på filmen The big wedding, om ni inte har sett den filmen så borde ni verkligen göra det. Riktigt rolig film faktiskt! :)  Efter filmen avslutade jag dagen på bästa sätt, bredvid min älskade.♥

Fläskytterfile,

Johanna och Svärmor bjöd på god mat idag,

Efter regn kommer solsken,

Äntligen är solen framme men självklart så regnar det till och från.  Mattias och jag sitter/ligger nermyst i tvrummet, jag tänkte rita lite och bara vara, en riktigt skön slappdag idag helt enkelt! :)

My partner in crime,

Kvällen igår spenderade jag med Mattias, Ida och Thimmy.  Ida, min partner in crime åker tillbaka till Gran canaria inatt, vi ville därför passa på att umgås med henne innan hon åker igen. Usch, kommer att sakna henne jättemycket men vi gjorde det bästa av kvällen, myste framför filmen Wolf Creek 2 och pratade tills det var dags för dem att gå hem igen, hade verkligen jätteroligt! :D

Söndag // Bakisdag,

Idag är det söndag och för vissa av oss är denna dag även en bakisdag, pizza kändes därför passande och nu ska jag kolla skräckfilm med svärfamiljen innan det är dags att krypa ner i sängen! :)

Idag mår man,


Gårdagen.
Min och Mattias kväll började hos Lina med henne och världens bästa Ida och allt eftersom kvällen fortsatte började folk att rulla in. Vardagsrummet fylldes av stolar för att alla skulle kunna få plats. Musik, ölspel, alkohol och skratt förgyllde våran kväll fram tills att det var dags att gå ut på krogen.

Stadt vad helt okej men nu i efterhand kände jag att det inte var värt pengarna. Ida och Thimmy stack hem, Mattias hamnade hos Thony och jag hade jätteont i knät från och till så jag kunde inte slappna av.  
 Redan en halvtimme innan Stadt skulle stänga började jag gå hemmåt. Köpte med en kebabtallrik till hjärtat och sen gick jag och mötte honom så att vi kunde gå hem tillsammans, redan där började jag nycktra till och fick jätteont i huvet så vi gick hem, åt upp maten och somnade. Idag mår man som man förtjänar!

H&M // Klänningar,


 Jag älskar klänningar, hm har just nu väldigt många klänningar i min smak. Enkla, fina och charmiga. Dessa fem skönheter får gärna flytta in i min garderob då jag känner att jag behöver införskaffa mig några fina klänningar inför sommaren! :)

Mitt älskade hjärta!♥

Jag kan inte tänka mig att vara med någon annan, för mig finns bara du. Min kärlek, min trygghet, min skatt.
Jag är så kär.
 Nu ska jag bada och efteråt så ska jag och hjärtat fika innan det är dags för ett litet Glee-maraton!;)

Emma Olsson,

Efter mycket om och men så är jag äntligen nöjd med min blogg, kan inte säga att jag har gjort allt i designen själv då både google och min älskade pojkvän har varit till stor hjälp haha!;)

En efterlängtad vän,

Min skolfria tisdag började med att Ida ringde och väckte mig, jag fortsatte att sova en 1½ timme till innan det var dags att göra något av dagen.
 Badade, sminkade mig och åt en snabb frukost innan jag mötte upp brudarna i centrumhuset, det var så jävla roligt att få träffa Ida igen då hon har flyttat till Gran Canaria och har äntligen kommit hem till sverige igen. Underbart!

 Jag, Ida, Lina och Natalie(+ hennes fyra månaders gammla dotter Neah) gick till Finess och fikade, pratade och hade det riktigt trevligt.  Jag och Ida satt kvar i centrumhuset och pratade ett bra tag efter att Lina och Natalie hade gått, man kan säga att vi hade mycket att prata om då vi inte setts på några månader! Govännen min, ska passa på att umgås med henne så mycket som möjligt innan hon åker tillbaka till Gran Canaria igen!
En efterlängtad vän,

Vattendroppar,

 Dagen har varit väldigt lugn, har fotat och suttit vid datorn inprinsipt hela dagen. Tränade på att fota vattendroppar i gräset imorse, skulle helst vilja ha ett macro objektiv men man får göra det bästa av situvationen.

19 år,

19 år.
Jag älskar att fylla år, jag blir som ett barn på julafton.
 Min dag började med att jag vakna bredvid den jag älskar mest och därefter fick jag ett paket från honom som man inte kunde bli annat än glad för. Mattias skämde bort mig med jättefina smycken, tror aldrig att jag har fått något så fint och att det var från honom gjorde det ännu mer speciellt. I paketet kunde lika gärna varit en sten och jag hade ändå blivit glad om det var från honom!♥  

Mellan ett-två började det komma folk.  Dagen bestod av tårta, kakor, presenter, kramar, prat och skratt. 
Det var så roligt att träffa allihopa och dagen var så pass bra att jag och Mattias somnade kvar över 12 hahah. Underbart!

Sista april i bilder,

 Let me take a selfie //
Meningen var att vi skulle spendera sista april i Tallåsen men efter bilturen med Hanna så blev det ändrade planer.  Hanna hämtade upp mig och Mattias efter middagen, vi åkte till hem till André i Hennan och umgicks med Hanna, Patric, André och Angeliqa.
Tidigare under dagen så hade jag glömt bort min medicin, jag tog inte den förn 6 på kvällen och på grund av det så ville jag inte börja förtära alkohol på en gång. Mellan 10 och 11 tog jag min första cider. Jag hade så jävla roligt både med och utan alkohol, det handlar om att vara i rätt sällskap och det var verkligen jag för gud så kul jag hade! :D

00:00 fick jag sång, kramar och grattis från allihopa då det var en ny dag och då även min födelsedag! ;)

Många kramar,

Paketet som jag fick av Mattias mormor // Fikat,

Nu var det några dagar sedan jag skrev men min födelsedag började redan en dag tidigare än vanligt. Under onsdagen blev jag firad av svärfamiljen och min syster, blev fika och paketöppnande.
 Det var riktigt mysigt och roligt var det. Någon timme senare hörde Hanna av sig så jag åkte ut och åkte med henne en stund innan det var dags för middag. Efter middagen som bestod av korv och pomfritt så åkte vi med Hanna till hennan där vi firade våran sista april! :)