Love is all you need,


Nu tar jag med mig min älskade pokvän så att vi kan mysa ner oss framför en film.

Lesatten,

Kvällen igår spenderades i Lesatten med Mattias, Hanna och Patric. Vi fiskade, grabbarna iallafall haha. Hanna och jag satt mest framför elden och pratade, jätte trevligt hade vi! :D   Idag stack vi också och fiskade allihopa, inte en enda jävla fisk på dessa två dagar konstigt nog!:o

- Jag lyckades fastna med kroken i ett träd idag iallafall, mask och allt;).. och flötet flög i vattnet hahah.

Kolsvedjaberget,

I onsdags så klarade Hanna körkortet så Mattias ringde och bad mig komma ut till parkeringen där han, Hanna och Patric satt i bilen och väntade på mig. Självklart var det Hanna som körde och hon var duktig❤  Vi åkte omkring ett tag innan vi bestämde oss för att åka upp på kolsvedjaberget.  Vi fortsatte att glida runt, vi pratade, lyssnade på musik och hade jätte trevligt!

- Senare idag kommer våra nyförlovade vänner och hämtar oss. Dom ska också till Ramsjö så vi får åka med dom, snälla som dom är;) I helgen förljer dom med oss ut och fiskar som det låter och annars så sticker vi ut själva vilketfall.
Mobilbild från kolsvedjaberget.

Förlovning,

Att förlova sig måste inte betyda att man ska gifta sig snart.   
- Jag tycker det är så fint med förlovningar. En förlovning är inte bara en ring på fingret, Jag tycker att det är ett fint sätt att visa att man verkligen vill vara med varandra i både upp och nergångar, skratt och gråt.  Att förlova sig med den man älskar tycker jag också är ett sätt att bevisa att man bara vill vara med den personen i fråga och att man vill skapa en framtid tillsammans. Och självklart hoppas jag att folk förstår att man alltid ska vara trogen, både innan och efter att man har förlovat sig!
#Tankar och åsikter.

Första skolveckan,

Idag avslutade jag min första riktiga skolvecka, känns faktiskt bra! 
Jag har matte på måndagar, tisdagar och torsdagar. I måndags blev ångesten jobbig så jag fick gå hem och i tisdags sa Carola att jag skulle vara på skolan 8:50 men när jag kom dit så skrattade hon och bad om ursäkt för jag skulle tydligen inte vara där förns 13:30. Då under tisdagen stannade jag dock kvar på skolan, jag fick och umgicks med min gamla klass på bf!;) Idag gick jag till lektionen som började strax efter 11, nästan direkt när jag kom in så berättade läraren att hon skulle släppa iväg oss tidigare så lektionen pågick i en kvart ungefär och det kändes riktigt onödigt.

Kärlek är enorm.❤

Jag åkte tillbaka till min fina igår, kände redan då att jag inte var på topp med tanke på att mensen får ångesten att spåra ur.  Jag prövade gå på skolan idag vilket fall, vi stack ut och skulle grilla korv med resterande av IM.
- Jag satt i skogen och kände att jag började få ont i magen och under bröstet. Jag pratade med min kurator/lärare som vet hur jag mår med ångesten så att jag fick gå hem.. Jag kände hur tårarna pressade, jag ville verkligen inte gråta.  

Mattias slutade tidigt idag som tur var, ingen förstår hur mycket han har hjälpt och stöttat mig. Han finns alltid där och han är inte bara mitt stöd, han är min trygghet. Kärlek för honom är enorm.❤

Var ute och gick idag,

Igår åkte jag hem från Mattias, ska tillbaka på söndag och eftersom jag kommer vara hos honom när jag går i skolan så tänkte jag passa på att umgås med mamma, pappa och syster lite.  
- Jag var faktiskt ute och gick idag, blev så arg så jag kände verkligen att jag måsta iväg ett tag.  Ett tips, är ni arga så kan ni gå ut och gå. Jag gick så snabbt och hårt så det brände verkligen i benen haha. Det var iallafall jätteskönt och vädret var på topp!  

Fokusera på det fina,

Istället för att fokusera på allt man inte är nöjd över hos sig själv så borde man fokusera på de man faktiskt är nöjd med, ta mig som exempel. Jag är nöjd med mina ögon och försöker därför framhäva dom mycket, jag får ofta komplimanger för dom och blir alltid lika glad. Fokusera på det fina.

- Den vänsta bilden är tagen här om dagen och de högra är från förra året denna tiden. Jag anser att jag är finare nu trots att jag väger nästan tio kilo mer än förra året. Jag är inte nöjd med min kropp just nu och jag tycker inte om siffrorna som vågen visar men jag försöker att inte fokusera på det jag inte tycker om,  jag mår bättre av att säga att jag tycker att jag har fina ögon och ett fint ansikte än att räkna allt som jag inte är nöjd med.
#Tankar och åsikter.

Jag har börjat skolan igen,

Jag hade funderat på att börja skolan igen så jag tog tag i den tanken och hörde av mig till min kurator på skolan, vi ordnade möte och pratade om att jag ville börja igen men att jag ville börja på IM(IV) och göra klart matten.

Jag ville inte börja på en linje på en gång för jag vet att det blir för mycket stress men jag kan berätta att idag var min andra skoldag och det har gått jättebra. Uppropet vad i onsdags så jag fick träffa dom andra som går IM och självklart lärarna som jobbar där,  Nu hoppas jag att ni alla håller tummarna för mig så att allt går bra! :D

1 årsdagen igår,


Eftersom det var min och Mattias 1 årsdag igår så ville vi fira det på ett mysigt sätt. Middagen åt vi ute och därefter köpte vi hem gotta, vi spelade kort ute på balkongen och tog oss en cider innan vi myste ner oss framför Idol

Tiden går fort när man har roligt,

1 år. Jag kan inte förstå att vi redan har varit tillsammans i ett helt år, kärleken jag känner för dig bara växer och växer. Den är enorm!  Vi har delat på både skratt och gråt.  Jag ångrar inte en sekund som jag har haft tillsammans med dig, idag den 21 Augusti är det våran dag. Jag kunde inte vara lyckligare över att det är våran 1 års dag idag. Min fina skatt, nu och alltid. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig Mattias!!

~ Att somna med din hand i min, höra dina hjärtslag och känna all kärlek som du ger mig. Just där och då känner jag mig som tryggast, i din närhet.

Husvagnssemester,

Ni får en kort sammanfattning av dessa dagar i bilder,


Vi är hemma,

I onsdags så stack jag, mamma, pappa och Mattias iväg med husvagnen för lite semester. Vi kom hem för några timmar sen efter några dagar med fiske, grillning, skratt och mys!  Jag tror jag har fiskat mer dessa dagar än vad jag har gjort i hela mitt liv haha.  Bilder från dagarna kommer senare, internet är så segt just nu.

Silverbröllop,

Idag är det 25 år sedan mamma och pappa gifte sig, dom är så fina tillsammans. Mina älskade föräldrar



Mobilbilder från min sommar,

Nu är det faktiskt inte långt kvar innan hösten och kylan är här,  jag hoppas verkligen att dom sista veckorna som är kvar av sommaren blir riktigt varma och fina!!

Love and hope.

Idag så kom mamma och hämtade mig under förmiddagen, vi stack direkt till Hudik eftersom jag skulle till tandis. Vi åkte omkring på några affärer så jag inhandlade en väggdekort med texten "Hope" och bokstäver som skapar ordet "Love".  Underbart, jag kände att jag behövde något litet att piffa till rummet med!

Ett års present,

Den 21 augusti så har jag och Mattias varit tillsammans i 1år så i 1års present så köpte vi likadana armband med varandras namn på. Jag blev jätte nöjd med mitt armband, såå fint❤  Det var inte dyrt heller, dock beror det nog på att vi beställde av en privatperson men det blev inte bara billigare, armbanden blev också mer personliga enligt mig!



Jag vann,

Jag åkte till hjärtat igår, jag älskar att få somna bredvid honom.  Under kvällen idag så har vi varit på Delins och handlat gotta, vi tog med oss det vi hade köpt och satte oss ute på balkongen för att spela kort. Jag vann varje gång, eller?;)

Rikare,

Imorse när jag hade vaknat och låg i sängen å sträckte på mig så kom mamma och skrek att ja skulle vakna, ÄNTLIGEN hade jag fått paketet från hm så nu är jag några klädesplagg rikare.  Jag har packat ner de mesta av mina nya kläder eftersom jag ska till Mattias imorgon igen, stannar där tills på måndag då jag har tandläkartid.   Mattias följer med oss hem och i mitten av nästa vecka så sticker vi iväg med husvagnen.  Ska bli så mysigt! :D

Bilder från dagen,

Mamma och jag har haft något att göra hela dagen idag, vi började med att åka fram och snygga till det vid mormors grav, blev så fint❤   En stund efter så våldgästade vi Micke och Gunilla som bjöd på fika, vi satt ute på altan och pratade. Jättetrevligt var det!  När vi kom hem igen så började vi plocka hallon och direkt när vi va klara så hittade jag min älskade katt i fönstret så jag tog några kort på henne innan vi satte oss i bilen och åkte iväg IGEN. Vi ska åka iväg med husvagnen, jag, pappa, mamma och Mattias så vi ville kolla upp ställena vi hade pratat om och självklart så hade jag kameran i högsta hugg;)

Solen smög sig fram mellan björkarna,

Josefin hörde av sig till mig igårkväll efter att jag hade kommit hem, jag gick och mötte upp henne för att vi skulle kunna gå ut och gå ett tag.  Alla som tycker om att gå omkring ute borde åka till Ramsjö, speciellt när kvällssolen är framme.

Nyplockade hallon,

Igår åkte jag hem från min älskade Mattias. Mamma har äntligen fått semester så jag ville hem och träffa henne och pappa, nån måste ju hålla kolla på dom galningarna också!;)  Det första jag såg när vi åkte upp för vägen var alla hallon som hade kommit på hallonbuskarna. Jag vandrade ut med en stor kopp för att plocka lite.

Jag älskar hallon, speciellt när dom är helt nyplockade så imorse när jag hade klivit upp så gick jag ut och plockade några stora och fina hallon som fick pryda min tallrik med fil och flingor. Det var såå gott!


Gilla och följ på facebook,

Jag har startat en sida på facebook där jag har börjat lägga upp bilder på mina teckningar. Jag älskar att rita så jag vill att andra ska få ta del av det jag älskar att göra.  Nu kan ni följa mig och se hur mina teckningar utvecklas! :D

~ Tryck HÄR eller på bilden nedanför för att komma till sidan. ~

Kärleken förde oss samman,

Det har varit underbart väder idag, så jävla varmt och skönt. Mattias och jag gick ut och gungade lite förut idag och sen satt vi bara ute på trappen och pratade innan vi gick upp igen. Jag somnade ganska fort efter att vi hade kommit in och sen när jag vaknade så gjorde Mattias iordning mat åt oss!   Bra karl jag har!;) 

Mattias sitter iallafall i sin egna lilla värld och småsjunger - Dessa stunder tar jag verkligen vara på. Han sitter där helt omedveten om hur vacker han är. Hans ögon, hans läppar, hans personlighet. Jag är så kär.

2 Augusti,

Idag är ingen vanlig dag för idag är det världens bästa Hannas födelsedag!! 18 jävla år!!:D
Vi har haft våra upp och nergångar men vad gör det, vi står här idag och jag kan inte tänka mig ett liv utan dig min vän.
Vänner för livet, helt klart!   Jag hoppas verkligen att din dag har varit underbar, jag älskar dig gumman! 

Jag hatar mens,

Jag är fortfarande hemma hos Mattias, har varit här sen i måndags nu och det har gott bra förutom att jag har har fått mens igen. Ångesten blir jämt värre när mensen kommer och yrseln som jag får i samband med mensen är jättejobbig, brukar dock aldrig ha problem med mensvärken men inatt hade jag så jävla ont så Mattias fick ligga och massera min mage för jag hölla på att börja gråta.


Senaste,