En bra kväll helt enkelt,

Mobilbild, //
 Jag kollade alldeles nyss klart på kvällens avsnitt av Paradise hotel, på datorn.  Jag och Mattias har varit hos Sandra och umgåtts med henne och Pär under kvällen istället! :)

  Just nu sitter jag och kollar efter inspiration till min kommande fotografering. Ni kommer kanske ihåg att jag hade min första gravidfotografering tidigare under hösten?  
  Veronica, som jag fotade och hennes pojkvän har iallafall fått världens sötaste lilla flicka så om allt går som planerat så ska vi ses redan nästa vecka, jag ska få snusa på bebisen, kramas med mamman och självklart skulle jag få ta tillfället i akt och fota fina lilla Alma! ♥

Döskalle - Makeup,

En cambild och en kamerabild från gårdagens sminkning. // 
 Igårkväll spenderade jag över en timme med att sminka mig som en döskalle (Ville pröva nu när halloween snart är här). Jag redigerade bilderna i photoshop för att få bort de mesta av blänket i de svarta delarna av ansiktet, och för att gö bilderna lite "läskigare" ;)  Vad tycker ni? :D

Red lips, pale face.

Selfies från denna morgon. // Red lips, pale face.
 Jag smög upp imorse, för att inte väcka Mattias. Jag städade och plockde ihop lite i lägenheten, sminkade mig och myste därefter ner mig i soffan framför ett avsnitt av Vampire diaries och Greys anatomy!
  Detta har varit en diktigt lugn söndag helt enkelt och under kvällen har även julen gjort sig påmind om att den snart är här. Jag har både ätit tomtegröt och druckit julmust! Någon mer än jag som redan längtar till julen? :)

En eftermiddag på Rosehills,

 Livemix på Rosehills, //  Idag kunde man komma till glashuset på Rosehills och lyssna på flera talangfulla människor. Jag fick en del bra bilder men jag delar bara med mig av några få här på bloggen, vill ni ser fler bilder så kan ni kolla HÄR på min fb-sida! ;)

 Karin kom till mig imorse, 
vi gick tillsammans till Rosehills, där våran goa vän Carla skulle sjunga och det kunde vi bara inte missa! Alla var så otroligt duktiga och väl på plats stötte vi även på finaste Maja, det var så mysigt i glashuset och sällskapet gick inte alls att klaga på! ♥   Det kom ganska många till Rosehills faktiskt, vilket var riktigt roligt. Vi var flera från klassen där också, både jag, Karin, Carla, Maja och Hugo var där. Jätteroligt ju! :)

Senast på instagram,

Mina nio senaste instagrambilder. //
 Jag älskar instagram, tänkte därför dela med mig av mina nio senaste instagrambilder innan jag kryper ner i sängen.

  Idag har jag iallafall haft besök av Karin och Carla från klassen. Carla hade inte sett filmen The fault in our stars så vi myste ner oss med täcken och kuddar i soffan, kollade på den och åt lite gotta.  När filmen var slut så satt vi och pratande (vilket vi faktiskt hade gjort under hela filmen också), skrattade, dansade till fågeldansen och hade allmänt jätteroligt verkligen!  
 Efter att mina goa flickor hade gått vidare så myste jag ner mig med hjärtat och kollade på idol.♥ Det är så jävla skönt att höstlovet äntligen är här!

Oredigerad vs redigerad,

Oredigerad vs redigerad, // 
 Jag älskar att jämföra oredigerade bilder med de redigerade, det är jätteroligt att se hur mycket men kan förbättra en bild med hjälp av photoshop!
 Denna bilden är jag faktiskt jättenöjd med, den fick så mycket mer liv efter redigeringen! 

Strike a pose.

Resultatet från dagens fotouppdrag, // Strike a pose.
 Idag fick jag och Karin i uppdrag av våran lärare att fota porträttfoton. Vi fick med oss en varsin kamera som vi skulle använda oss av och "posa" med. Sagt och gjort, detta blev resultatet när jag fick agera modell och Karin fick agera fotograf! :)

Höstens skönhet,

Höstens skönhet. //
Med kameran runt halsen vandrade jag ut i solen.  Vädret var helt underbart, jag klädde på mig lite snabbt, åt frukost med Mamma och Mattias innan jag knallade mig ut.  

  Idag har jag alltså fotat, hjälpt till ute på gårn, varit till syster och ätit amerikanska pannkakor & hjälpt till att sätta upp flera hyllor i hennes lägenhet och nu sitter jag i sängen och ska alldeles strax krypa till kojs med mitt hjärta.

Underbara barn,

Bff's. // Mina små trollbarn.
 Igår åkte jag och Mattias hem till Ramsjö för att hälsa på, Igår spenderade jag och hjärtat kvällen hos Rickard med honom, Camilla, Gurra, Olivia och Emilie. Vi satt hos dom i flera timmar och umgicks, vi hade jättetrevligt! Extra roligt vart det tack vare att jag hann mysa med mina två små trollbarn innan det blev dags för dem att krypa ner i sängen. Gud vad jag älskar dom, underbara barn!

 Idag gjorde jag mig iallafall iordning för att gå och hämta Olivia, mitt lilla busfrö. Olivia och jag kollade på filmen Trassel tillsammans och åt lite daimglass, det var jättemysigt!  Mattias höll oss också sällskap till och från.
  Efter filmen lekte vi lite och Olivia fick sminka mig innan det var dags att skjutsa hem henne igen. Det var så mysigt att få umgås med dom, vi ses bara några gånger per år så man måste ta vara på tiden! 

Nytt till kameran,

Idag blev jag en stolt ägare till en fjärrstyrd avtryckare och ett uv filter.
  Förra veckan beställde jag och Mattias några saker från en kinesisk hemsida, idag kom paketet och i paketet låg bland annat dessa skönheter och jag hade inte kunnat vara gladare!

+ Att avtryckaren kom lägligt då jag fick se årets enskilda skolfoto idag, jag blev allt annat än nöjd och tänker därför göra min egna version av ett skolfoto (så att jag verkligen kan bli nöjd!).

Fika på Finess,

Fikade på Finess. // Min fika & Sandras sena lunch.
 Idag fick vi sluta tidigare då både våran svensklärare och engelskalärare är bortresta. Tack vare att vi fick sluta redan klockan ett kunde jag ordna en dejt med min fina vän Sandra.  
  Sandra mötte upp mig i min och Mattias lägenhet, därefter gick vi direkt till Finess. Jag har blivit jätteduktig på att tacka nej till sötsaker men idag unnade jag mig faktiskt två bakelser, en chokladboll och en damsugare. Så jävla gott! (Man uppskattar godsakerna mycket mer när man inte äter dom lika ofta, tycker jag.)

  Två bakelser och massa prat senare så tog vi oss en rundtur på Ljusdal för att fönstershoppa, prövade lite skor, pekade på allt vi ville ha och skrattade! Mysdag helt enkelt! :) 

Makeup tutorials,

Makeup tutorial // Lauren Curtis.
 Klockan tickar och sängen väntar. Innan jag går och lägger mig ville jag passa på att tipsa er om Lauren Curtis. Lauren är en jätte duktig tjej som gör egna makeup tutorials, som hon lägger upp på sin egna youtubekanal och hon är riktigt duktig!

  Jag har kollat igenom flera av hennes videor, de ger mig sådan inspiration och massor med idéer! Förövrigt så gör hennes tutorials att jag vill shoppa lös på lyko.se (eller vilken sida som helst, som har ett stort urval av skönhetsprodukter), hade varit awesome! ;)

Finbesök,

En beställning som jag håller på med //
 Ikväll har jag och Mattias fått finbesök av min mamma, hon ska  jobba här nere i Ljusdal imorgon så då kunde hon lika gärna stanna hos oss.
  Efter skolan åkte vi ut på Ljusdal, vi beställde mat som vi tog med oss hem. Umgicks och åt gomidda, därefter myste jag ner mig och kollade på Under the dome och ritade.  Mellan avsnitten har jag och Mattias även hunnit tvätta och gjort lite nytta! ;)
 - Tvätten är nu klar, vi har nyss kollar på paradise hotel och alldeles strax ska jag krypa ner i sängen bredvid min fina mor. (Mamma har ont i ryggen så Mattias offrar sig för laget och sover i soffan) 

Dagen har rullat på som vanligt,

Några av de goa brudarna som jag spenderar mina dagar i skolan med. // Dålig mobilbild. Deal with it!
  Dagen har rullat på som vanligt, först hade vi naturkunskap och därefter pluggade vi inför morgondagens kommande matteprov. Wish me luck!
  Håltimmen som vi alltid har efter lunch spenderade jag med dessa godingar som ni kan se på bilder och några till. Helt underbara brudar hela högen, hade inte kunnat få en bättre klass!
 
  Sista timme hade vi samhällskunskap, vi fick tillbaka provet som vi gjorde förra veckan. Jag visste inte alls vad jag hade att vänta mig men lyckan blev gjord när jag fick tillbaka provet och såg att jag hade fått ett A! Så jävla glad! :D (Kan tillägga att jag aldrig fått A tidigare)

Äntligen är helgen här,

Selfie. // En mobilbild som jag tog tidigare idag.

Äntligen är helgen här, den har varit extremt efterlängtad!
 Medans alla andra i Ljusdal är på bandy så sitter jag och hjärtat hemma och myser framför idol.Ikväll blir det en tidig kväll för Emma, jag är så trött efter veckan så jag tänker mysa ner mig snart och kolla på lite serier innan det är dags att sova.
 
En riktigt lugn fredag med andra ord men förhoppningsvis väger vi upp helgen med en skräckfilms-kväll imorgon tillsammans med våra älskade vänner Sandra och Pär. (Om inte Sandra blir för rädd och kommer med några dåliga bortförklaringar vill säga! haha)

You're the only one for me.

Bild från i fredags. // You're the only one i see.
 När jag vaknade imorse så kände jag mig så otroligt sugen på att rita, jag kände sån inspiration så jag bestämde mig ganska snabbt att rita någon disneyfigur. Rapunzel (ifrån filmen Trassel) får pryda mitt ritblock idag, så roligt att känna detta sug för att rita igen.
 
  Om en stund så ska jag och hjärtat gosa ner oss och kolla på film, jag kan inte förklara hur mycket jag älskar den människan. Mitt fina hjärta! you're the only one for me♥  

Jag är party både med och utan alkohol,

Bild från igår,mitt hjärta & mina goa vänner. //
 Igår satt jag och Mattias nermyst i soffan, jag var nybadad, osminkad och helt slut då det knackade på dörren. Bästa Sandra och Pär ville leka.  Kvällen slutade med att vi satt här hemma och drack lite godricka, rättare sagt dom drack, de starkaste jag fick i mig (förutom en klunk cider) var saft som inte var tillräckligt utblandad haha! ;)
 Jag blev så glad att dom ville spendera sin kväll med oss, jag mår alltid så bra när vi alla umgås. Så underbara människor! 

  Självklart brukar jag dricka alkohol(as you know) men ibland känner jag mig inte alls särskillt sugen helt enkelt och då låter jag blir, inget mer med det.  Jag tänker inte låta bli att ha kul bara för att jag inte vill supa vissa dagar, jag är party både med och utan alkohol! ;)

Hemmakväll,

Tog några cambilder med min kärlek. // Love him!
 Sitter just nu i soffan bredvid min älskade och kollar på idol, kände verkligen att jag behövde spendera denna fredagkvällen hemma med mitt hjärta för att kunna varva ner och slappna av efter denna stressiga vecka.

En bra dag på skolan & en mysig kväll hemma.

Selfies med Ida och Sandra, //
 De senaste dagarna har jag börja haft så jävla roligt i skolan, har börja umgåts med så underbara människor att man kan inte vara annat än glad. 

 Idag följde Carla, som är utbytesstudent från australien med mig hem. Vi pratade och skrattade medans jag lagade mat och samtidigt som maten vart klar så började hon att vandra hemöver.  Jag väckte min älskade som hade fått för sig att sova middag så att vi kunde äta tillsammans och därefter kröp jag ner i ett välförtjänt bad. Myskväll helt enkelt!
 
 Vi fortsätter mykvällen med att mätt och nybadad gå och hälsa på hos svärmor en sväng!