Hemfärd till Ljusdal,

Bild från gårdagens bilresa. // Hemfärd.
Efter några underbara dagar hos mamma och pappa i Ramsjö så blev det dags att åka hem till Ljusdal igår igen. Vi kramade om allihopa och sade hejdå.  
 När vi kom hem till oss igen så gjorde vi iordning mat och efter maten vart vi så trötta att vi kröp ner i sängen och vilade en stund innan Sandra och Pär dök upp.
 Vi fick hjälp av dom att sätta upp två nya lampor som vi hade fått av Mattias fina mormor i julklapp. Blev jättebra!♥  Vi städade hela lägenheten igår också, så nu ser det inte ut som ett bombnedslag längre! ;)

Minusgrader.

Mitt vackra Ramsjö.♥
 Minusgraderna har varit ett faktum här i Ramsjö. -24 visade termometern igår. Minusgrader eller ej, jag kunde inte låta bli att trotsa kylan för att fota snön.

 Nu ska jag tvinga mig igenom Saw 6 med hjärtat, usch. Blir illamående av dessa filmer.

Carpe Diem,

Carpe Diem, // En av julklapparna som Mattias gav mig.
 Jag blev jätteglad för alla fina julklappar som jag fick under julen. Från Mattias fick jag bland annat halsbandet som ni kan se på bilden med matchande örhängen. Jag älskar dem! 

  Jag hoppas iallafall att ni alla har haft en jättemysig jul och att ni hade möjligheten att spenderat denna underbara tid med nära och kära. 

Julafton,

Selfie. // Julafton.
 Nu är julen över. Julafton spenderade jag med nära och kära
  Jag och mamma började julen med att göra oss iordning för att åka fram till Lizmari och Jessica, väl där bjöd vi över våra kusiner Victor och Henrik för att fika och kolla på Kalle Anka.
  Efter Kalle började jag och mamma rulla ner mot Ljusdal för att hämta upp min fina Mattias.  När vi kom hemma till Ramsjö igen så hämtade vi upp pappa för att sen fara vidare till Lizmari och Jessica ännu en gång, där julbord och julklappsutdelning väntade. :D

Med överseende för några saker så var julen väldigt mysig, jag är så glad att Mattias ville vara med och fira julaftonskvällen med oss, det betyder så mycket för mig att jag får spendera mina dagar med honom!♥

Myskväll med nära och kära,

En av mina tidigare snap-bilder från tidigare ikväll. // Vaknade imorse med ett vinterland utanför dörren.
  Meningen var att jag skulle åka med min kusin hem till Ramsjö tidigare idag men desvärre fick han problem med bilen.  Min mobil ringde, en väldigt nära vän till familjen, (han och resterande av hans familj hör i princip till våran familj!) Han frågade om han och hans äldsta dotter skulle hämta upp mig.
  Jag kan påpeka att de bor i Norge i vanliga fall och att jag inte har träffat dom på jättelänge så jag blev minst sagt jätteglad av deras samtal.

 Några timmar senare hämtade de upp mig, vi stack ut på Ljusdal en sväng innan jag följde med dem hem.
   Tacos stod på menyn med alla nära och kära från E-tuna och Norge. Det var jättemysigt och roligt att få träffa alla igen, speciellt mina tre små flickor! Alina, Emelie och Olivia.

Christmas makeup,

Prövde på att göra en julsminkning idag. // Red and brown.
 Jag är fullt medveten om att jag har varit jättedålig på att uppdatera på senaste tiden och jag har ingen bra förklaring, jag har helt enkelt haft annat för mig.

Nu är nästan alla julklappar köpa och inslagna, ska till Ånge på tisdag och inhandla det absolut sista. Är så otroligt peppad och glad att julen snart är här, ska bli så otroligt mysigt att umgås med de jag älskar mest! 
 
Tidigare idag gjorde jag iallafall en sminkning, som ni kan se på bilden. Jag funderar på om jag ska ha denna sminkning på självaste julafton, fixade håret igår också för att se hur jag ville ha det så snart är jag redo! ;)

Brev till tomten.


  Såhär ser min önskelista till tomten ut i år. Tavellist, tuperingskam, stor glödlampa, sminkspegel på fot, blender, glittrig ögonskuggspalett (brun) , mysiga tofflos, sängkläder, en gosig filt, sötaste nallen (från hm).
 + En ny mobil (min är trasig så lånar mammas gamla så länge..) , body lotion, pengar och/eller presentkort! ;)

Walking in a winter wonderland,

Bilder från söndagen, mitt på dagen. // Winter wonderland.
 Man måste passa på att fota när solen är framme och snön ligger vit. Jag är så fuktansvärt sugen på att skaffa mig ett macroobjektiv just nu, jag ÄLSKAR närgångna bilder och vill kunna komma precis så nära som jag vill. (Ser ni förövrigt att snöflingan liknar ett hjärta på första bilden? Blev så glad av den!)
 
Även idag är det en dålig dag, känner mig både yr, ostadig och allmänt slut. 

En dålig dag helt enkelt,

Pussbild, från igår. // Bild på månen som jag fotade under fredagskvällen.
  Ligger hemma i sängen, i Ramsjö och tar det lugnt. Igår var jag och Mattias bjuden på julbord hos en kompis, vi hade jätteroligt men jag vet inte om det är pga all mat som vi åt igår eller om jag håller på att bli magsjuk men jag är jättedålig i magen. På grund av magen så vart det ingen hemfärd till Ljusdal imorse + att mamma inte kunde skjutsa hem oss senare under dagen heller då det hade blivit blank-is under natten.
 
 Har varit en allmänt dålig dag idag helt enkelt, är så fruktansvärt tacksam över de fina människor som finns i mitt liv. Min fina familj och min älskade pojkvän. Underbara människor! ♥

Julmarknad,

Julmarknad. // Några av smyckena som jag sålde.
 Idag ägde julmarknaden rum i Ramsjö, jag stod för första gången och sålde både tavlor och smycken. Blev riktigt glad då jag faktiskt fick en del teckningar sålda och även några örhängen.
   Jag blev även jätteglad då jag fick så många fina komplimanger för det jag hade gjort. Roligt när något man gör uppskattas, speciellt när det är någon man verkligen älskar att göra! :)

Ny header,

 Har gjort en ny header. Jag kände att det var dags för en ny header, med eller utan snö så är vintern ändå här och därför kände jag att det var dags för en ny header.

 Efter att jag nu har pluggar i flera timmar så sitter jag just nu och tar det lugnt framför Paradis hotell. Ska stänga ner datorn och fortsätta plugga lite till innan det är dags att sova. Börjar bli riktigt trött faktiskt! 

Film kväll, hela kvällen.

Filmkväll. // Två grymma filmtips!
  Igår hade jag och Mattias filmkväll, vi kollade på filmerna Blended och The maze runner.
Båda filmerna var riktigt bra fast på helt olika sätt. Ni borde verkligen se båda två, speciellt The maze runner. Riktigt grym film verkligen!

 Har någon av er också sett dom? :)

Chokladkalender,

Min chokladkalender. //
 De som säger att man är för gammal för att köpa en julkalender, de säger i princip att man är för gammal för att köpa choklad?!
 Man kan aldrig bli för gammal för choklad så varje morgon kliver jag upp och öppnar en ny lucka! ;)

En välbehövlig kväll,

Fyra bilder från kvällen med flickorna. //
 Idag följde fina Johanna och Maja med mig hem. Jag hade det så himla mysigt och roligt med de flickorna, vi pratade, skrattade, åt pepparkakor och drack julmust. Jag sminkade dem och vi fixade håret på varandra.  Några selfies och ett varsitt paket med nudlar senare så gosade vi ner oss i soffan och kollade på Idol tills det var dags för brudarna att åka vidare!

 De senaste dagarna har jag mått jättedåligt, alltså verkligen jättedåligt. Igår fick jag gå ut ur klassrummet,  jag bröt ihop totalt och kunde inte sluta gråta. Efter lunchen var jag fortfarande gråtfärdig hela tiden och bestämde mig för att gå hem.
 Grinade tills att ögonen gjorde ont, sen somnade jag.
Det har varit väldigt mycket nu och jag visste inte om jag skulle klara av att vara uppi folk men jag är så glad att jag bjöd hit Johanna och Maja, de fick mig att tänka på annat för en stund och jag hade så himla mysigt och roligt! 

2 December,

Två självporträtt som jag tog tidigare idag. //
Efter flera dagars förkylning så börjar jag äntligen att må lite bättre, sitter just nu nermyst i soffan och kollar på Familjen Kardashian! Fikade nyss med hjärtat också, vart lite mjölk och pepparkakor! ;)

Igår var det första december och lyckan som uppstod när jag insåg att det snöade! :D Jag längtar efter snön så himla mycket!♥