Jag älskar dig.


Mens jävla helvete,

Har suttit inne på rummet nästan hela dagen, har dock varit ute och plocka ihop lite med mamma och pappa!
Måske skydda all världens befolkning så jag stänger in mig igen nu för ja blir så jävla arg dom första dagarna av mensen och jag gråter av ilska typ hahah ja låter som ett monster. Ångesten blir även värre under mensperiderna så ja hoppas de känns bättre på onsdag iallafall!

-Jag är söt när jag inte blir mens-monster iallafall!;)

Drömfångare #3


Klart,

Nu är allt på plats och jag är så jävla nöjd, äntligen börjar jag få till allt!

De börjar hände lite grejer :


Saknar sommaren,

Gud vad jag saknar sommaren nu när jag sitter och kollar igenom gamla bilder -
Tänk att få vakna upp och se solen lysa in genom fönstret, inte ett moln på himeln och sol hela dagen! 

Knäppte lite kort,

Knäppte lite kort idag, överasta bilden blev inte särskilt skarp men jag måsta zooma ganska mycket så det är därför. När mamma och jag var ute och lämnade byabladet så såg vi 7 rådjur sammanlagt, tog och knäppte lite kort på dom innan vi åkte fram till syster! :) Vi blev stående där ett bra tag och pratade med Ida men nu är vi
hemma och jag kollar på Eureka. :)

Kollar på nyaste avsnitten av:


Sometimes you have to fall before you can fly.


Jag kan jämföra mig själv med en fågel.
Som en fågel i bur,
jag röra mig men jag kan inte veckla ut mina vingar.



Jag måste slå mig fri från mina egna tankar och mina egna rädslor. Jag är den enda som kan rädda mig från mig själv. Med stöd från dom jag älskar så vet jag att jag kan klara detta men
det är så lätt att låta tankarna ta över när mörkret faller..
- De gäller att se alla dom små framsteg som man gjort, de gäller att lägga märke till allt man lyckats med.
Mina "framsteg" kan jämföras med små rutiner ur andra människors vardag men ett litet steg för någon annan är ett stort steg för mig och ett steg i rätt riktning att bli fri från min ångest så också jag kan flyga.

Blir stortjej!


Dreams and wishes,


Hallåja,

-Gif ifrån helgen.

Stolt över mig själv,

Jag är så otroligt stolt över mig själv, tre nätter har jag sovit hos Mattias.
Alla andra gånger så har mamma följt med ner och sovit hos min syster men denna gången skjutsade hon ner mig och sen åkte hon hem igen. Jag är så glad att de gick så pass bra som de gjorde, jag mår så bra med Mattias och jag älskar att vara hos honom, känner mig som hemma där!


God morgon, god middag, god kväll!

God morgon, god middag, god kväll!
Imorse gick jag iväg Mattias till skolan efter mycket om och men. När han stack så slockna jag fram tills klockan 12 ungefär då jag började sminka mig och göra mig iordning. Nu har jag myst med de tre små håriga liven som bor här, dom är så go deras små hundar! 

Du gör mig hel.



Singstar och guitar hero!

Vi spelade singstar och guitar hero hos Johanna igår fram till att ja börja bli jättehungrig hahha, stack hem till Mattias igen och åt, sen blev de mys och sova! Idag har jag fått träffat hans mormor också och nu har vi precis ätit, jag älskar att vara här. Mys

Mitt hjärta,

Är hos hjärtat, ska fika lite och sen går vi och hans lillebror till hans syster och umgås lite!
Ska försöka sova här helt själv nu (utan att mamma sover hos syster min) de är ett stort steg för mig men jag har mitt hjärta vid min sida så det går säkert bra!

Världens sötaste kommentar,



- Fick världens sötaste kommentar! vi trivs jättebra tillsammans och jag älskar honom av hela mitt hjärta men barn är inte på frågan men jag måste ju erkänna att om vi hade skaffat barn så skulle h*n vara jättesöt,
precis som oss!;)


Börjar se riktigt bra ut!

Jag har börjat måla ramen på spegeln som jag köpte igår, börjar se riktigt bra ut!
Just nu kollar jag på Eureka och myser i fotöljen och eftersom jag e osminkad och inte särskilt stilig idag så får ni en bild på mig och mitt hjärta!;)

Så jävla snygg!

Medans andra människor sitter å dreglar över kändisar som dom tycker är snygg så kollar jag på min pojkvän och dreglar. Han är ju så jäävla snygg så han borde få stryk eller något åt det hållet:o Saknad är han också!

Mys med kycklingar,

Imorse efter att jag hade ätit och gjort mig iordning stack mamma och jag på en liten roadtrip!
- De blev inhandling av lite olika saker som jag tänker visa imorgon, efter vårat handlade så stack vi till världens goaste Mira. Myste med hennes kycklingar, pratade skit och fikade!

Vårbilder tagna av mig idag,




Tips på en sci-fi/komedi-serie!


Det tar tid!

Jag har varit jättedålig på att blogga idag och jag har faktiskt en jättebra anledning, jag har lagt ner massa tid på att nörda runt på internet och ritat;)  -Jag försöker rita av en bild på mig och Mattias. Jag försöker få teckningen att se så realistisk ut som möjligt, de tar tid!

Kondom från himlen,

- Jag känner såhär, de finns väl papperskorgar i alla hotellrum? hahah

Mitt hjärta,

Om två timmar så sitter hjärtat på bussen så jag ska passa på att pussa ihjäl honom innan han åker,
hatar när vi åker ifrån varandra! Jag bloggar bättre senare;)

Öppnade ögonen,

Det första jag såg när jag öppnade ögonen imorse var Mattias huvud som stack upp en liten bit ovanför täcket, jag kröp närmare och kramade om honom en stund innan jag började pussa honom på kinden tills han vaknade, han började flina och såg så otroligt nöjd ut♥ Hjärtat mitt!

Vi sitter vid en varsin dator och lyssnar på musik just nu, blir film lite senare och mys! :D

Snart blir liten stor,


Äntligen!

Äntligen får jag umgås med mitt hjärta igen, han åkte ifrån mig förra onsdagen tidigt på morgonen eftersom han skulle till göteborg och hälsa på sin bror och sånt. Nu är han här igen iallafall och jag har saknar honom massa så nu e ja jätteglad:D

Rådjursflickan,

Har ritat klart en till teckning:)

Jag ljuger inte,

- Igår fick jag en fråga på http://ask.fm/forskalle som löd såhär, 

Har din såkallade panikångest blivit bättre?
- "såkallade" ?! jag får känslan av att du inte tror att jag har problem med panikångest?
Jag blir faktiskt riktigt ledsen när någon tror att jag ljuger om detta. Varför skulle jag ljuga?
Jag är väldigt öppen om mina problem med panikångesten just för att jag vill att folk ska förstå varför jag är som jag är. För oss som är i detta är det svårt att förklara och för dom som inte är i detta är det svårt att förstå. Jag får gå imot mig själv, det sitter i huvet. Mitt psyke är inte bra, de har blivit bättre och jag har lärt mig att kontrollera det lättare men de finns gånger då mina panikattacker kommer tillbaka lika starka och hemska som i början och sen mormor dog har det blivit värre men nu börjar de äntligen gå åt rätt håll igen, med stöd från mina nära och kära + att jag går och pratar på bup så har det blivit bättre, än är jag inte okej men det har blivit bättre. 

Jag har fler "bra" dagar nu för tiden men bara för att ni kan se mig skratta och vara glad då och då så betyder inte det att jag ljuger om mitt mående?

- Detta är kärlek!

Spread your wings and fly,

-Började rita på en örn här om dagen men blev tvungen att krypa ner i sängen men igår gjorde jag klart den.
Jag ska försöka rita mer och lägga upp de mesta, har ni något förslag på vad ni vill se så släng in en kommentar! 

Inte långt kvar,


Fråga vad ni vill,

Jag skaffade http://ask.fm/forskalle igår, ni kan ställa vilka frågor ni vill, heelt anonymt!;)

Nu ska jag fram på byn och städa på mammas jobb, duktig som man är;) Igår kväll pratade jag i telefon med hjärtat i över 4a timmar innan vi båda skulle sova haha, i miss him! 

Aliengirl,

Ritade lite igår och såhär blev det,

Kiss me thru the phone,

Idag är en sån dag då jag saknar Mattias extra mycket. Han är så underbar på alla sätt och vis, jag kan inte beskriva min kärlek för honom. Jag kan inte sätta ord på alla dessa känslor jag har.

Mitt fina hjärta, när du läser detta ska du veta det att jag älskar dig något otroligt!

Följ mig på twitter,


I hope i make you as happy as you make me.


Jag vill gå och aldrig stanna.

Jag känner verkligen för att gå ut å gå. Känna en lätt vind i varje steg jag tar, känna hur solen värmer mig. 
Jag vill gå och aldrig stanna. Hade de inte vart så jävla mycket skog här runt så hade jag redan varit ute och gått men ja e så jävla rädd för va som kan finnas bland träden, speciellt nu när de e vargar här omkring.

-Bild från i somras.

Inspiration : weheartit,

 

Solen kikade fram,

Var ut en sväng idag när solen fick för sig att kika fram lite tvärtvärt, passade på att ta några kort men dessa två blev jag mest nöjd med. Idag har jag annars inte gjort speciellt mycket överhuvetaget, har ritat lite och suttit framför tvn men också har jag plockat ihop ute.
Imorgon ska jag iallafall försöka röra på fläsket, ett som är säkert!

Tio kilo,

på senaste tiden, speciellt dom senaste dagarna har jag känt mig så jävla äcklig å fet. Jag brukar vara nöjd i min mulliga kropp men sen sommaren har jag allvarligt talat lagt på mig tio äckliga jävla kilon. Jag mådde bra innan dom kilona men nu känns de helt skit, ja vill inte ens titta på mig själv så nu ska de hända grejer.. 
Inge mer godis, inge massa skitmat och jag ska börja röra på mig mycket mer.

Du har mitt hjärta i din hand.

Efter att ha haft hjärtat här i nästan en vecka så åkte han imorse, han ska till göteborg imorgon för att gå på dop till sin brorsdotter! Jag hoppas han får det jättekul där nere!
-Vi har haft det jättemysigt under påskhelgen, allt gick mycket bättre än jag trodde. Jag drack lite och umgicks med folk jag tycker om men det bästa av allt var att varje natt fick jag krypa ner brevid min Mattias, det finns inga ord som räcker till för att jag ska kunna beskriva hur mycket han betyder. Kärlek!

Sovsällskap,

Imorse vaknade jag av att gumman stod utanför dörren och gallskrek,
hon var sällskapssjuk så hon fick komma in och mysa med mig och hjärtat!:*

Pizza frukost och inge vatten,

I några dagar nu har vattnet varit knas men nu har det gett upp, pumpen har gått sönder så ja hann duscha en snabbis igår men älsklingen har jag fortfarande inte fått duscha än så som de låter ska mamma skjutsa fram oss till syster ikväll så han också får duscha lite;) Ska sno med vatten också eftersom vi kommer vara utan några dagar till-.-
Vi har ätit pizza till frukost och grejer nu så vi myser i sängen för tillfället:*
 
 
 
 
 
 
 
 

En liten random blogglista,

Vad var du mest rädd för när du var liten:
Att pappa skulle dö. (Han har en sjukdom och innan dom visste vad det var för sjukdom så trodde även doktorerna att han inte hade långt kvar.)

Vad är du räddast för nu:
Jag är rädd för mycket, jag är otroligt rädd att aldrig bli av med min panikångest och att den ska ta över mitt liv mer än vad den redan har gjort. Att bli ensam är jag också jätterädd för, att mina nära och kära ska försvinna.


Vad är du mest nöjd med hos dig själv:
Jag är väldigt nöjd med mina ögon måste jag säga, 


Vem sov du hos sist: 
Mattias

Vem sov hos dig sist: 
Mattias min fina ängel!

Vad ville du, som liten bli när du blev stor:
Cool som man var ville man bli en delfinskötare;)

Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient:
Oj, det har varit väldigt många gånger faktiskt haha

Vad finns alltid i din handväska:
Plånbok och oftast kameran också! 

Har du varit utomlands någon gång:
Jag har bara varit i norge,

Vad gör dig lycklig?
Att vakna på morgonen med ett leende på läpparna och slippa ångesten hela dagen och få göra
sånt som jag tycker är kul och få umgås med dom jag tycker om!


Vilka är dina starkaste sidor?
Att jag har nära till alla mina känslor, jag har lika lätt att skratta som att gråta, de är bra många gånger men mindre bra andra gånger men det gör mig till en starkare person anser jag!


Vad var det bästa som hände under 2012?
Att jag började umgås med Mattias, han var pusselbiten som jag inte visste att jag saknade!