Se varje dag som en gåva.

Sitter ner myst i fotöljen bredvid min älskade, vi har varit ganska duktiga idag.
- När vi vaknade så gjorde vi oss iordning och sorterade burkar och flaskor som vi ska panta imorgon, därefter gjorde vi iordning tacos med pappa.  När mamma och syster kom hem från Ånge så åt vi och sen började jag och älsklingen att måla ett bord som mamma hade köpt till mig på loppis.

En bild säger mer än tusen ord.

Förra fredagen så köpte jag några ramar, tio kroner styck på Dollar. Det måste inte vara dyrt för att vara bra;) Iallafall så älskar jag fotografier, mycket roligare att kunna kolla på dom i ett album eller i tavlor istället för på en datorn.  

- Jag har satt upp några bilder iallafall, fler kommer komma upp och alldeles nyss beställe jag nya bilder så att jag kan byta ut bilderna i ramarna som redan är uppsatta. Älskar att fixa och dona i mitt rum, älskar inredning och dekorationer.

Jag saknar dig.

Jag har haft ont i magen sen igår, jag saknar min älskade mormor så otroligt mycket, jag har aldrig varit ifrån henne såhär länge och att veta att jag inte kan se henne eller krama om henne gör så otroligt ont. 
Ju närmare årsdagen kommer ju ledsnare blir jag så igår började jag gråta jättemycket och hela dagen idag har jag känt mig jätte skör, känner verkligen att tårarna vill komma.. 
 
- Därför var inte jag på skolan idag och inte nog med allt detta så har dom blandat om bland mattegrupperna så nu är vi fler än vad vi var innan och jag känner mig inte alls hemma i gruppen, känner mig inte bekväm. Imorgon ska jag försöka gå på skolan för jag vill prata med Carina om hur vi ska lösa detta för jag vill inte känna ångest inför varje mattelektion.

Godricka,

Jag har inte haft nått internet så jag har inte haft möjlighet att blogga.  Helgen som var vart helt okej iallafall, på fredagen så bjöd mamma och syster mig och Mattias på mat och när vi kom hem så tände vi ljus, myste och kollade på idol med lite godricka.

Under lördagen så stack vi ut och drack mer godricka med Ida, Lina, Thony, Fredrik och sen även Oskar. Vi hade jätte trevligt hos Lina, pratade, skrattade och hade kul.  Det hade nog varit roligare om vi hade stannat där men det gjorde vi inte och kvällen blev knas men det ordnade sig och kvällen var helt okej allt som allt! :)

You make me happy.

Sitter och kollar på idol med mitt fina hjärta och dricker lite gotta. Kunde inte tänka mig någon bättre att spendera mina dagar med, jag hoppas att jag verkligen får spendera mitt liv med honom!❤
Jag knäppte kort på min sminkning idag också iallafall och ett riktigt kort på mitt hår!;)  Lite söt är man allt haha!

Jag älskar smink.

Ni får ta och hålla koll.  Då och då brukar jag lägga upp bilder på mina sminkningar men jag tycker själv att jag gör det allt för sällan, jag älskar smink och kommer därför att lägga upp bilder oftare på det.

Byt ut godiset mot vindruvor,

Vindruvor är såå gott. Jag har alltid haft svårt att låta bli godiset men nu när jag verkligen försöker att äta nyttigare och gå ner i vikt så har jag bytt ut godiset mot vindruvor.  Jättegott och nyttigt! 

I wanna tell the world that you're mine.

Igår var det hjärtats tur att agera frisör, han fick färga mitt hår. Fast att jag var tjatig så var han jätteduktig hahah;)   Det blev mörkare än vad jag hade väntat mig men jag blev ganska nöjd endå. Ångrar dock sneluggen som jag klippte häromdagen men vissa stunder är jag nöjd så det får väl duga.
Ikväll är det min och Mattias kväll, vi gör den till våran iallafall.  Idol börjar om två minuter ungefär så vi ska mysa ner oss och kolla på det. Efter idol så ska vi bada och därefter blir det filmkväll❤

Dagens sminkning,

Innan jag och älsklingen åkte ner till Ljusdal i söndags så agerade jag frisör, hade klippt mig själv lite redan under lördagen men fixade till det när jag endå skulle klippa Mattias också!  Nu har jag lugg och grejer som ni ser, vad tycker ni?;)    Ska färga håret strax också.

Vänskap.

Sofie, min kära vän som jag inte träffat på över 1½ år hörde av sig igår och frågade om jag ville ses så kring klockan 2 gick jag ner på Ljusdal och åt med henne på Finess. Vi gick omkring överallt och umgicks, vi pratade om allt mellan himmel och jord.  - Hon är verkligen en av mina bästa kompisar och har varit i 4 år ungefär.Imorgon ska vi ses en stund till innan hon drar hem till Hofors igen! :)

Jag är nöjd,

Äntligen är jag klar.
Jag ville verkligen inte stressa fram med dessa sötnosar, ville ge dom den tid dom förtjänade. Jag är nöjd och dom var roliga att rita av trots att det tog sån tid haha. 

Så långt ögat kan nå.

Min älskade mor kom ner och hämtade oss igår. Jag tycker det är så skönt att bara vara här hemma i Ramsjö, borta bra men hemma bäst!  - Vi har iallafall fiskat både igår och idag, ingen fisk så långt ögat kunde nå men trevligt endå! Igår fick vi till och med lite sällskap men idag blev det bara vi, mörkt var det och jag såg varken mitt eller Mattias flöte men vi hade roligt endå!;)


Focus on the people who truly love and care about you.

Igår kom mina kläder från Gina, är nöjd förutom att jag har känslit hud så jag tyckte att den gråatröjan var stickig men det kanske känns bättre efter att den har blivit tvättad. Hoppas!

- Klev upp tidigare än vanligt idag och gjorde mig iordning för att gå till skolan, jag gick dit en timme innan vi skulle börja faktiskt.  Gick dit tidigare enbart för att hinna umgås med mina fina vänner Ewelina och Sara, jag får mig alltid ett gott skratt när jag är med dom haha❤    Just nu ligger mitt fina hjärta som nyss har kommit hem från skolan bredvid mig så jag tänker mysa ner mig och pussa på honom innan vi ska äta! ;)

bytt header.

nu har jag varit och satt in emmas nya header igen, det är inte allt för svårt om hon nån gång skulle vilja lära sig, även om jag hoppas att hon inte vill eftersom det känns bra att vara hennes go to när det gäller sånt här! hehe. (måste tillägga då också att hon gör sina headers själv men vill att jag sätter in dem.) men jag flyger till Turkiet om ca tolv timmar och är nervösare än någonsin då jag inte är en människa som är så himla förtjust i att flyga..men men! ville egentligen bara säga att JAG SAKNAR DIG SKRUTTFIA och att jag är stolt över dig för du har börjat skolan igen. starkt jobbat!
 
love you. / Josefin

Beställt kläder,

Klickade hem dessa plagg från Gina här om dagen, förhoppningsvis kommer paketet imorgon så att jag kan hämta ut dom.:D   - Jag älskar att ha strumpbyxor/leggings under hösten, så mysigt!

Helt i onödan,

Det var tydligen hälsodag på skolan idag så jag gick dit helt i onödan. Jag hade inte fått nån information om att vi inte hade några lektioner så jag stressade dit, svettig och äcklig stod jag där som ett frågetecken.

- Gick hem och myste ner mig i sängen med hundarna fram tills att Mattias kom hem.  Nu har vi nyss ätit mat (spagetti och köttfärssås), svärmor kan dedära med att laga mat hon!;) 



Bilder från lördagen,




Min helg med nära och kära,

Jag vet att jag har varit dålig på att blogga men i fredags så åkte jag och Mattias med Hanna och Patric hem till Ramsjö. Under fredagen så kollade vi på film och myste, det var en väldigt lugn dag men på lördagen så stack vi ut och plockade lingon för att få ihop lite pengar;)  
När kvällen kom så stack jag, Mattias, mamma och pappa till skogen och fiskade. Hanna och Patric kom upp dom också, ingen fisk men en jätte trevlig kväll fick vi.  Bilder kommer!

Du är inte ensam.

Ångest.

Jag hade ingen aning om vad panikångest var innan jag själv fick det, det är så otroligt svårt att försöka sätta ord och förklara för de som aldrig upplevt problem med ångest, det är nog mycket därför som jag är så öppen med om ångest.  Jag vill att folk ska förstå, speciellt med tanke på hur många det är som faktiskt har panikångest. Viktigast av allt, jag vill att folk ska veta att dom inte är ensam, det finns fler där ute med samma problem.



Jag kände mig som en dålig människa och jag kände mig så hjälplös och hopplös. Allt jag gjorde var fel. - När man mår dåligt så får man inte tro på alla negativa tankar som snurrar i huvet, tankar är bara tankar och tankar är inte fakta. Du är ingen dålig människa bara för att du måste ställa in saker du har tänk göra/vill göra.. Ibland går det bara inte. Det tar stopp och det måste man acceptera, man måste låta det ta tid.  När man känner sig redo så måste man våga satsa och tro, man måste pressa sig själv att klara av saker för att inte hamna i en ond cirkel  samtidigt som men måste förstå att man inte kan stressa fram.
Det tar så mycket av energin när man mår dåligt så vem försöker man lura? Hur ska man orka lägga ner energi på andra när man knappt orkar med sig själv?

Jag kan nu säga att jag är starkare nu trots att jag känner mig så svag många gånger, jag känner mig själv så pass bra att jag vet när jag måste säga nej.  Jag har förlorat vänner och jag har valt bort vänner, inte för att jag ville utan för att jag måsta.. Dom fick mig att må sämre och sånna människor behövde inte jag i mitt liv.


Till alla er med någon i närheten som har ångestproblem: Ha tålamod, ge inte upp och försök att stötta personen i fråga så mycket som möjligt. Ibland vill man bara höra att allt kommer att ordna sig.

Min utter,


Don't lose hope,

Sitter just nu i sängen och väntar på mat, är så hungrig haha.  Mattias har fått låna hem sin systers gitarr eftersom han länge har velat lära sig spela, just nu stämmer han den.  När han har lärt sig så hoppas jag att han skriver många kärlekslåtar till mig!;)

Mörkret faller,

När mörkret faller så faller även mitt psyke. Jag älskar allt med hösten utom mörkret, desto mörkare det är ute desto mörkare känner jag mig.  Just nu har jag ont i magen och jag vet inte riktigt hur jag mår. Det känns som att jag vill gråta men jag känner mig tom, jag kan inte riktigt slappna av.

Tips,



Kristen Bell, hon är absolut en av mina favorit skådespelerskor.
Jag brukar ofta söka efter hennes namn när jag försöker hitta nya filmer just på grund av att
jag tycker att hon är så bra, så mitt tips till er.. Kolla på filmer där hon är med bland rollerna!

Lyckan jag känner när jag är med dig,

Jag vill inte att bloggen bara ska handla om det jag har gjort på skolan men jag var där både igår och idag för att ha matte så nu är jag ledig imorgon och på torsdag är det matte igen innan jag får långhelg;)

- Efter skolan igår så kom min fina vän Miranda upp på Slotte, hon skulle fixa praktikplats så jag följde med henne ner på Ljusdal. Vi pratade för fullt (som vi alltid gör när vi ses) och bara umgicks. Hon är så lätt att prata med och jag är så glad att jag har träffat henne!   Denna dagen spenderar jag dock hemma med min fina, tänkte krypa ner bredvid honom och pussas lite innan det blir idol och filmkväll❤

 Tack för att jag får vara din och för att du vill vara min. Jag älskar dig precis som du är, nu och alltid Mattias. Tack för att du accepterar mig för den jag är och för att du står ut med mig.  Du betyder mer än du kan tro.

Jag är ingen hund,

Jag var med om något så sjukt förra veckan, jag var påväg till skolan då jag såg två killar
sätta sig på bänken bredvid där jag skulle gå förbi.. Jag brydde mig inte om det så jag gick vidare.
 
- Ena killen börja vissla på mig men jag orkade inte bry mig fast att jag blev irriterad men då visslade han igen och det såg exakt ut som han satt och luft runkade/låtsas runkade.. Jag kunde inte hålla mig så jag frågade om han var dum i huvet och till svar fick jag frågan om jag hade en tändare. "Nej jag har ingen tändare och även om jag hade haft en så hade jag inte lånat ut den till dig", Svarade jag.

Hela händelsen var så ful och jag blev så arg,
Räckte det inte med att vissla en gång så att jag blev irriterad?
Måsta han fortsätta?  Jag är ingen hund, Idiot.

Ett litet ord,

KärlekEtt litet ord som väcker så många känslor. Ett litet ord med stor betydelse. 
 
Igår skrev jag "Love is all you need" som rubrik, jag anser att kärlek faktiskt är allt man behöver, 
kärlek är så mycket mer än den romantiska delen. Att älska och känna sig älskad är så fint och det är kärlek för mig och då menar jag inte bara kärleken man får från sin partner utan jag menar innom familjen och bland sina vänner.
#Tankar och åsikter.