Frost,

Var ute och fotade tidigare idag. // Frost.
 Jag vaknade imorse av att klockan ringde, jag hade klockan på tio för att hinna ut och fota lite innan jag skulle åka fram till min syster.  Jag fotade, åt frukost med mamma och därefter skjutsade hon fram mig till Lizmari och Jessica där jag har spenderat min dag.  Vi har bakat, myst och småpyntat lite! :) Alltid så roligt att få umgås med båda mina fina systrar,♥

Broken giraffe,

En teckning, ritad av mig. // Broken giraffe.
 Ikväll har jag suttit och ritat lite, såg en liknande bild häromdagen som någon hade gjort genom photoshop(?) och bestämde mig för att göra en liknande fast på papper. Denna ritade jag upp på ett A5!:)

Banan & havregryn,

Bakade tidigare idag. // Banan och havregrynskakor.
 För en stund sedan gjorde jag några banan och havre kakor, jag hittade faktiskt receptet på weheartit.
Jag använde mig av två bananer som jag sedan mosade och blandade ihop med havregyn, jag körde lite på känslan men gott vart det. 170 grader i ca 10min. Klart!
 Jag gillade verkligen mina små nyttiga kakor och toppade dem med russin! ;)

Röda skönheter,

Snart är det bara en månad kvar till julafton,  Med detta i tanken har jag suttit klistrad på Nelly idag och jag kan ärligt säga att jag är helt såld på deras avdelning för klänningar.

  Jag älskar klänningar, det är så fint och just nu har jag fastnat för klänningar i alla nyanser av röd man kan tänka sig. Så fint!(speciellt nu till julen)  ~ Alla dessa skönheter finns att köpas för under 500:- på Nelly.com

Throwback,

  Throwback till i somras då jag och Mattias var hus och djur-vakt åt några kompisar till familjen. 
Vi hade några jättemysiga och roliga dagar där och jag mådde så jävla bra! ♥  
Vi paddlade kanot, badade (vi badade typ hela tiden), drack gott, åt gott och fiskade. 

Jag saknar dessa dagar men just nu är jag redo för både snön och alla mysiga stunder som kommer i samband med vintern och julen. Jag längtar!

Hunger games,

Hunger games. // Bio & mys med mitt hjärta.
  Idag fick hela klassen kompledigt tack vare att vi hjälpte till på öppet hus i onsdags.  Imorse klev jag upp en snabbis för att få iväg Mattias, som förövrigt är den morgontröttaste människan jag känner, till skolan. Jag somnade snabbt om och vaknade inte förns att han kom hem vid halv fyra..
   Halva dagen sov jag alltså bort, men det gjorde ingenting för idag är det våran dag och vi har nu varit tillsammans i två år och tre månader.  Vi ville göra något mysigt för att fira detta så medans jag duschade och sminkade mig började Mattias att göra iordning middagen.

 Tacos stod på menyn och efter maten vandrade vi ner på Ljusdal för att gå på bio tillsammans. Vi kollade på Hunger games: Mockingjay part 1. Så jävla bra film, ni måste verkligen se den!!  
 Jag har haft en jättemysig kväll och det finns ingen jag hellre hade spenderat denna dag med och det finns ingen jag hellre spenderar mitt liv med. Jag älskar dig! 

Catwalk,

Öppet hus på Slotte. // Catwalk.
Under kvällen har det varit öppet hus på Slottegymnasiet. Öppet hus startade med en catwalk där alla linjer fick visa upp sig och därefter hade hantverksprogrammet en lite modevisning jag har iallafall agerat fotograf under kvällen och gått omkring helt enkelt, klappat en råtta hann jag göra inne på djurhuset också! ;)

Min kärlek,

Kärlek. // Lycka. Bild från augusti.
 Som jag älskar denna människan. Jag kan inte förklara med ord hur mycket han betyder för mig eller hur mycket han har hjälpt mig, han kom in i mitt liv och fyllde det med både kärlek och glädje.
 I över två år har han nu varit min och jag hade aldrig kunnat vara lyckligare, min fina. Jag älskar dig, mitt allt!♥

Regnets droppar,

Regnet föll. // Fotade trädets vattendroppar tidigare,
Vädret är så jävla grått och tråkigt just nu, jag längtar som tusan tills att snön lägger sig som ett täcke över alla gårdar och tak, så mysigt!

Våran helg,

Gårdagens middag & dagens rester. //
 I fredags kom mamma ner till Ljusdal för att hämta upp mig och Mattias, vi for vidare till Ramsjö för att spendera våran helg här. Det blev en lugn kväll och under gårdagen stod grillat på menyn, så jävla gott!
   Idag blev det rester från igår till middag, inget mig emot. Jag och Mattias åt middag och därefter drog vi fram på byn för att hälsa på Vickis och Adam som har skaffat sig ett hus där, jättetrevligt verkligen. Blev skratt, prat och lite film innan det var dags att knata vidare och låta gamlingarna sova! ;)

Black & white,

Två mobilbilder från idag. // Black and white.
 Ångesten har gjort sig påmind hela helgen, speciellt i söndags då jag kände mig yr, ostadig och allmänt knepig. Jag kände att jag verkligen behövde sova ut för att sen kunna ta nya tag så igår var jag faktiskt hemma från skolan. 
  Imorse var jag väldigt kluven över om jag skulle gå eller inte då mitt mående fortfarande inte kändes helt okej, jag gjorde iallafall ett försök och det gick väldigt bra. Jag har en så underbara människor kring mig på skolan som förgyller min tid där och tack vare dom så har dagen gått väldigt bra! :)

Nu ska jag krypa ner i ett varmt bad innan det är dags att gosa ner sig famför tvn med han jag älskar mest!♥

Mina tankar kring mitt mående,

Varför skulle jag fejka att jag mår dåligt? Jag älskar att bra och jag älskar att leva,
  visst jag kan själv känna att jag ibland kan  framstå som väldigt obrydd och nonchalant när jag pratar om mitt mående och hur jag har mått men det är pga, (som jag skrev igår) att jag blir så trött.
 
 Jag mår mycket bättre nu för tiden än vad jag har gjort på länge, det känns som att livet äntligen börjar vända men så fort det kommer en dag då minsta lilla känns fel så kommer all oro och rädsla tillbaka, jag blir så rädd att jag ska få börja om på ruta ett igen. Jag jobbar ständigt med mig själv för att inte känna denna ständiga oro.
 Jag försöker inte få någon att tycka synd om mig, jag är bara arg(på mig själv för att jag mår såhär) och trött.

Man blir så trött av att må dåligt,

Gårdagen spenderades hemma med korsord och tvserier och mys. Jag började gråta och grinade i flera timmar igårkväll, har grinat i flera timmar även idag. Jag kan inte sluta. Nu har jag inte grinat på över två timmar dock, Wiho!  
 Hatar när mörkret och tystnaden tar över, tankarna kommer i samma stund som mörkret faller och jag kan inte slappna av. Oron smyger sig fram och gnager sig fast.
 
 Just nu dunkar jag musik och sjunger/skriker, vill hitta på något men vet inte om psyket tillåter det. Jag känner mig så tom och trött.

Fredag & korsord,


Breezer, choklad och korsord. //
 När jag kom hem från skolan kröp jag ner i sängen och vilade en stund. Efter att Mattias hade väckt mig så startade jag lite musik, började laga mat (jag och hjärtat hjälptes åt), småstädade och öppnade en cider mitt i plockandet.  Efter maten småsmuttade jag på min cider, åt lite choklad och löste korsord. Haha jag låter så fruktansvärt gammal men det var så jävla mysigt.

  Nu tänker jag iallafall gosa ner mig i soffan med min mysfilt och kollar på de senaste avsnittena av Vampire diaries och Greys anatomy. Mysfredag helt enkelt! ;)

Minigrisar,


 Två underbara videor på två olika små sötnosar. //

 Här kan ni se att jag har påpekat min kärlek till grisar tidigare, jag kan inte hantera hur söta de är. Blir tokig, dom är så jävla söta!! :')
  Nu ska jag sluta kolla på grisar på youtube, nu måste jag sova lite innan det är dags för ännu en dag på skolan. Mattias ligger och väntar på att jag ska krypa ner bredvid honom också. Min sötnos! 

Filmtips,

Let's be cops. // 22 Jump street.
 Under de senaste dagarna har jag och Mattias hunnit se två jättebra komedier. Jag vill tipsa er om filmerna Let's be cops och 22 Jump street, båda är helt klart sevärda och riktigt roliga. Se dom! Båda filmerna finns också att ses på Swefilmer.com! :)

Halloween,

Två mobilbilder från i fredags. // Mina goa vänner och jag.
  Jag har varit väldigt dålig på att blogga, i know..  I fredags var vi ett gäng som samlades hos Sandra för att fira henne i förskott, (hon fyller egentligen år imorgon) Det vart både fest för henne och halloweenfirande i ett, jag hade så jävla roligt och vi spenderade våran kväll med ölspel, skratt, sång, dans, musik och alkohol.

Jag klädde iallafall ut mig till en cowgirl, dansade runt i min rosa cowboyhatt och agerade sminkkös åt Mattias, Sandra och Pär! ;) (Som ni kan se har jag också färgat håret mörkt igen! ;)
Några av mina kamerabilder från fredagens halloweenfirande//