P-staven är utplockad!

Nu är p-staven ute och de känna så skönt att jag fått de gjort så ja slipper att krångel!
På måndag blir det ungdomsmottagningen igen, ska sätta in spiral då så jag hoppas bara att de går bra! ^^


Kommentarer
Postat av: Anna

Omg! Gjorde det ont & ta ut den? Ska göra det 3 år men ändå, är rädd :P

Svar: Min krånglade så ja fick ta ut den idag, hade den i lite över ett år! Men de gjorde inte ont, de var obehagligt bara haha ;)
Emma

2012-11-21 @ 21:34:40 / URL: http://www.nattstad.se/annaduvet
Postat av: MissAmandaa

hur gjorde dom ? gjorde de as ont
undrar för har själv pstav men ska plockas ut om nåra år men jag fick aldrig veta hur de skulle ta ut den och jätte nojig för alla säger de är hemskt som in i helvete! :(

Svar: De gjorde verkligen inte as ont haha de gjorde knappt ont, var bara obehagligt haha :)Förstå får du emla plåster(bedövning) att sätta på två timmar innan och sen när du kommer dit så skär dom ett snitt och plockar ut den;)
Emma

2012-11-22 @ 16:24:37 / URL: http://www.nattstad.se/MissAmandaa
Postat av: Linda Bäckman

Har satt in sprial efter ha använt p-stav och min mens som aldrig var regelunden blev sjukt regelbunden, kunde slå fel på 1, max 2 dagar =P Skaffade en app som räknade ut när den skulle vara beräknad och jäklar va de stämde bra.

Svar: men jag hörde av en kompis till familjen att hennes dotter hade konstant mens men sen bytte hon pstav å de funkade as bra för de va pstaven som de va fel på så ja ska prata m dom på ungdomsmottagningen å höra om de kan hjälpa för då tar ja hellre de än nå annat:o
Emma

2012-11-25 @ 15:02:00 / URL: http://www.nattstad.se/intesomallatror
Postat av: Linda Bäckman

Amanda det är nog väldigt olika från person till person om det gör ont eller inte.

Vi var 2 tjejer som skulle ta ut samtidigt, på andra tjejen gjorde det inte nå speciellt ont men på mej gjorde det desto ondare men jag hade haft min för länge och hade gått upp 35 kg i vikt så min satt ju fast i vävnaden mer och det blev då krångligare och segare att få bort den plus att bedövningar inte verkar ta på mej speciellt bra.

Sorry vill inte skrämmas men som sagt det är nog väldigt olika för alla och om man stannar i samma kroppsform eller inte.

2012-11-25 @ 15:14:21 / URL: http://www.nattstad.se/intesomallatror

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Tack för din kommentar!