Jag erkänner,

Vädret har varit på topp även idag, har varit as skönt och lite färg måste jag endå erkänna att jag har börjat fått, de är inte mycket men lite iallafall!;)  Just nu sitter jag framför tvn efter att ha slingat håret och klippt topparna lite!

När jag var liten så lät kärlek väldigt konstigt, folk pratade om fjärilar i magen och pirr i kroppen. 
I mina öron lät det jättekonstigt men nu är jag här och förstår precis vad dom menar, fjärilarna jag känner är stora som elefanter! Jag trodde inte man kunde känns så många olika starka känslor för en person men det kan man verkligen, jag älskar dig min fina!(a)

Inspiration,


Försökt vara duktig,

Vädret har varit helt jävla underbart idag och jag har solat massa men jag har hunnit med att klippa och färga systers hår också plus att jag har tvättat och grejer, man försöker ju va lite småduktig ibland!;)

On you,


Sommarkänslor,


- Igår åt jag årets första mjukglass, otroligt gott och idag plockade jag blommor till mormor. Hon älskade blommor så jag plockar nya då och då och ställer framför kortet på henne i vardagsrummet

Avslutningsfika,

 Imorse när jag började åka mot ljusdal så kändes de jobbigt men de blev bättre ju närmare vi kom. Jag hade mitt sista bup-möte idag så vi diskuterade mina framsteg, vi hade också som en liten "avslutningsfika"  Det var jätte trevligt.
  - Efter bup så stack mamma och jag ut på ljusdal igen innan vi stack vidare upp till Jessica.
Mattias kom och fikade med oss, därefter så följde jag med honom hem och umgicks några timmar♥  Meningen var att jag skulle stanna där men istället så sticker jag till honom i helgen!

Im just tired.

Igår hade jag ont i håret och idag är jag bara allmänt jävla skittrött, mamma skratta de första hon gjorde när hon såg mig idag eftersom hon verkligen såg på mig hur trött jag var.  Blir en lugn dag idag men imorgon åker jag till ljusdal, det blir sista "mötet" på bup och som det låter så stannar jag hos Mattias efteråt!:D

Picasso,


Kärleken växte,

Jag gjorde ett inlägg tidigare idag med bilder från gårdagen och fredagen. Igår och idag har vädret varit underbart och mitt humör hamnade på topp när jag vaknade och såg solen skina in genom fönstret, att jag fick vakna upp bredvid Mattias gjorde dessutom allt ännu bättre!(a) 

Gårdagen blev bättre än förväntat, grabbarna fick skjuts ner på spelmansstämman medans Hanna och jag gick ner, pratade och skrattade. När vi kom ner så blev jag påhoppad av Josefin vilket var jättekul eftersom jag inte ens visste att hon var där, kvällen fortsatte med alkohol, sång, dans, skratt och prat!  - Vi började röra oss ut och hamnade i en husvagn där det stod en kille och sjöng för sin flickvän, Mattias höll om mig och jag kände hur all kärlek för honom växte.
Jag älskar min fina Mattias, min kärlek växer mer och mer för honom varje dag
.  Vi blev kvar en stund till men sen gick vi hem igen, åt lite och myste ner oss i sängen. Underbart slut på en bra dag med min underbara!

Spelmansstämman - 2013

Bilder från min helg och gårdagen, (spelmansstämman)

Go dricka,

Hallådär, igår kom hjärtat hit och på kvällen kom Hanna och Patric så de blev lite go dricka, massa prat och skratt! Ikväll blir de lite mer godricka med trevliga människor och det är därför jag är så dålig på att blogga men vill ni veta vafan ja gör så håll koll på min instagram!;) - forskalle

Solen smög sig fram,

Det har varit skitväder några dagar nu så när solen smög sig fram för ett tag sen så sprang jag ut. Ville suga åt mig all sol och värme som jag bara kunde!;) Jag hann knäppa lite kort men nu regnar det igen och jag sitter inne. 
Jag håller alla tummar och tår att vi får fint väder i helgen!:)

Fulaste utväxten,

Jag ska köpa färg på tisdag sen ska min utväxt bort!

Gamla bilder,

Josefin och jag brukar ha fotodagar då och då, tänkte därför bju på några gamla och några lite nyare;)

Dagens smink,


Godnatt,

Sitter just nu och pratar med Mattias i telefon, håller på att prata godnatt innan vi båda somnar. Han är på fel plats, vill ha honom här. Nu ska jag ta kvällsfika och sen tänker jag krypa ner under täcket! Godnatt alla gomunnar!

You're my sunshine,

Det är jättetråkigt väder idag också, jag känner mig så handikappad eftersom de automatiskt blir att jag stannar inne hela dagarna. Jag vill ha sol men man får inte alltid som man vill så jag tänker lägga ner energi på att rita idag och mysa framför tvn,

Kärlek,

21 Augusti 2012, den dagen bestämde vi officiellt att det skulle vara vi. Imorgon har vi varit tillsammans i 9 månader och jag kan inte tänka mig någon annan människa jag skulle vilja ha spenderat dessa månader med. Jag har redan den bästa! Jag hoppas att det alltid kommer vara du och jag för jag kan säga rakt från mitt hjärta att jag inte kan tänka mig att vara utan dig, jag vill inte vara utan dig..
Rädslan av att förlora dig är så stor eftersom mina känslor är så starka, skulle jag förlora dig så skulle jag gå sönder .

Vi är väldigt lika men samtidigt väldigt olika. Du gör mig till en bättre människa, du lyfter upp mig när jag är nere och med dig vid min sida är jag starkare än någonsin.  Jag både hoppas och tror att det alltid kommer vara du och jag Mattias, 
jag vill alltid kunna kalla dig för min och du har mitt hjärta i din hand, Nu och alltid! 
Jag älskar dig!!


You can't have a rainbow without a little rain.

Vaknade inatt av att de regnade som fan och nästa gång jag vaknade så kvittrade fåglarna så jag trodde dom
hade fått fnatt.  Känner mig hängig idag, sitter därför bara och kollar på film just nu.

Bilder,

Sitter just nu och kollar på film och ritar, medans kan ni få sitta här och kolla på massa söta bilder på mig och Mattias från häromdagen;) Jag har jämt kameran i högsta hugg så de blir ofta massa bilder hahah;)

I like you.


Lite go dricka,

Har varit as fint väder hela dagen så har blivit massa solning, kubb, badminton, lite go dricka, mys och sen har även jag och hjärtat umgåts lite med Hanna och Patric innan dom snodde med sig Mattias och skjutsade hem honom.

- Alla lämna mig hahah, nu sitter jag och kollar på Geordie shore i min ensamhet iallafall!

Fika och kubb,

Idag innan vi hälsade på mormor så var vi till moster och fikade,
hon fyller år på måndag så vi passade på att fika idag, kollade igenom massa gamla bilder från när jag var 7 också hahah, söt unge!;)   - Nu mot kvällen så har Hanna och Patric varit här och spelat kubb med oss i finvädret och efter att dom hade dragit så blev det mat och eurovision song contest med hjärtat, mamma, syster och victor! :)


Mormor,

Idag kom mormors gravsten så vi var och hälsade på henne, presenterade Mattias och så!

Gårdagen men dom bästa,


Vill ha, från Jotex.


Nyttigt och gott tips,

 Enkelt, billigt, snabbt, nyttigt och gott!
Det enda du behöver är äpple, keso och kanel. Du väljer själv hur mycket du vill ha av varje, jag brukar ta ett äpple och allt mellan ½ - 1 hel burk keso. Kanel tar jag beroende på hur mycket keso jag använder.
Jag tycker det är jättegott men smaken är som baken!;)

Dansa runt,

Hej alla tokar! Just nu sitter jag i soffan och kollar lite på tv, ska snart dra på musik och dansa mig runt i rummet och städa!;) Det finns tre olika steg i min städning,   1.stökigt 2.jättestökigt 3.rent och fint!
- Jättestökigt har det varit sen igår, det blir jämt stökigare när jag väl börjar städa och därefter blir det bra! hahah

Vill ha, från Lagerhaus.


Jag är så löjligt kär,


Never,


Så otroligt fult,

Det är så troligt fult när man börjar få bra längd på naglarna och så går EN av, ser så töntigt ut hahhah

underbara nätter,

Efter 6 underbara nätter hos pojkvännen min så är jag hemma nu igen, igår kom hans syster hem igen så vi bosatte oss hemma hos honom igen.  Nästan på en gång efter att vi kommit dit blev det mat och sen blev det lite tv innan vi hoppade in i duschen! Under kvällen umgicks vi med hans lillebror och kollade på tv. Har haft det så otroligt underbart!:D

Dreams,


Du och jag, nu och alltid.

Jag vet inte vad jag skulle göra utan dig Mattias. Du och jag hjärtat, du och jag!
- Du är det bästa som har hänt mig och du är det jag älskar mest hos mig själv.

Yberfin,

Jag har fortfarande inte visat upp allt jag fick när jag fyllde år, denna yberfina ljuslykta fick jag av Hanna och Patric! :D

Du och jag ensamma,

Sen i onsdags så har jag och Mattias bott ihop här i Johannas lägenhet,
vi har inte varit ensamma så länge någonsin men det blir lätt så eftersom vi båda bor hemma!   
Allt har varit så bra, har haft så otroligt mysigt och jag skulle inte ha något emot att stanna här med honom
ett tag till!(a) Vi bosätter oss dock hemma hos honom igen ikväll eftersom han ska på skolan och sånt imorgon,
om han kommer upp vill säga!;)

- Just nu sover han och hundarna tätt ihop här bredvid mig, dom är så söta! :D

Problems,


Att vakna bredvid dig,

Jag hatar hur "bredvid" stavas, jag vill skriva brevid så jag måste anstränga mig jättemycket hahah! Sitter i soffan just nu med hjärtat och dom små råttorna(läs hundarna) Jag vaknade av att båda två kröp in under täcket och myste ner sig, dom är så söta! 

Min kärlek♥


Gårdagen,

Gårdagen gick åt till att spela Mariokart och Marioparty eller vad det heter, har inte gjort det på år och dar så de var jätteroligt verkligen haha! Älsklingen hittade sin plats i köket också, blev makaroner och bacon fast ja fick hjälpa till jag åh, behövdes ett kvinnligt handtag!;)

If you can't..


Min skatt,

Som jag skrev i inlägget innan så är vi hundvakt men även lägenhetsvakt. Mattias syster Johanna är hos pojkvännen sin fram till söndag, hon åkte dit igår så vi är här nu!;) - Förutom att det är världens varmaste lägenhet så är de jättemysigt här och hundarna är så goa!

Igårkväll när vi skulle sova blev ångesten jobbig så de blev lite tårar men mattias höll min hand och sjöng med mig för att få mig på bättre tankar. Jag är så otroligt jävla glad att jag har Mattias, han har hjälpt mig så mycket och han förstår nog inte ens hur värdefull han är för mig, min skatt

Hund och lägenhetsvakt!


Du och jag,


Av mitt hjärta,

Detta fick jag av mitt hjärta när jag fyllde år, imorgon är det en vecka sen!
- Dagen börjades då med parfym som luktar massa gott, massa ljus, en as söt nalle och sen fick jag nya ritpennor!  Blev så otroligt jävla glad, han lyssnar verkligen på mig när jag säger vad jag vill ha, gullrumpan
TACK än en gång hjärtat!(a):D

Vaken och lite naken.

Jag är vaken, och lite naken.
Sitter fortfarande i sängen med täcket runt mig, har inte orkat lyfta på stora röven än, fastnade i massa bloggar. Jag älskar verkligen att läsa bloggar:o Nu ska jag kliva upp iallafall, ska ta min medicin och äta frukost sen tänker jag hoppa in i duschen varesej den vill tvätta av mej eller inte för jag känner mig vidrig!

- Jag låg uta och solade igår iallafall och SJÄLVKLART så har jag lyckats bränt mig, kände inatt att jag var alldeles varm på bröstkorgen och axlarna, börjar bli röd så nu gäller de att ha solskyddet i högsta hugg för denna sommar ska ja bli pepparkaka och inte kräfta!;)


You're the one,


Sommar på g,

Blev så jävla glad imorse när jag vaknade, solen sken som fan och det var jättevarmt! Underbart!
Efter att ha legat och solat ett tag så stack vi på affärn och inhandlade lite och då blev det ett kallt glas cola när jag kom hem. As mysigt, har blåst bubblor och försökt att knäppa kort på dom också hahah
- Gick inte så bra att knäppa kort på bubblorna, Nikita jagade dom och åt upp dom hahhah!

Leopard,


- Jag drar ut på mina inlägg om mina födelsedagspresenter, jag fick denna otroligt fina klänning av vickis + dom söta skorna! De va inte de enda, jag fick en dricka också med hello kitty på;) 

Naturbilder från helgen,


Min helg,

På fredagen så blev de gotta för mig och hjärtat + att han spelade spel medans jag ritade men på kvällen kom våra kära vänner hit. Det blev fika och paketöppnande, fick en jättefin ljuslyckta(kommer bild imorgon)
Hanna, Patric, jag och Mattias stack sen ut och kollade efter björn, de närmaste vi kom en björn va en fågel hahah!
- Under lördagen blev det massa mys och gotta på kvällen framför skräckfilm med samma människor! Har alltid lika roligt när jag umgås med dom, så sjuka!

Smyckena jag fick,

- Halsbandet fick jag av mina två kusiner och deras respektive, örhängena fick jag idag av Josefin.
Jag blev jätteglad för allt jag fick!:D

Nu och alltid!♥


Hejhopp kött å stopp

Hallåja, en hemlig karl som tänkte skriva ett par ord här idag gissa vem?!
Jaä 19 år ung medans kvinnan som äger denna blogg är 18 år (och 2 dagar) gammal.
 
Ho måste vara den knasigaste gamla käringa ja nånsin stött på, men ho äju faktiskt underbar å sånt också;)
Å just i detta nu så sitt ja å skriver detta skrimmel skrammel här å kaster i mä massa godis, chips å dipp.
Å ho sitter å riter i sitt block å ser riktigt fokuserad ut, sötan då!
 
Senare idag kömmer dä 2 knasbollar också å umgås lite, dä blir nog lika kul som vanligt dä då dom ä helt sjuk i huvve också;)
 
Menmen, nu tog dä slut på tankar å funderingar för mä så ja får väl tacka er, mä själv å resten som tänker läsa detta eller nå:)
 
Tack å bock å hejsvejs!
 

Min födelsedag:

Nu är det två timmar kvar på denna dag sen är min första dag som 18åring över! Gårdagen spenderades hemma, jag tog det bara lugnt fram tills strax innan 12 då vi åkte till hennan och hämtade Mattias som hade vart ut på lite partaj!;) Imorse när vi vaknade så blev de frukost, paketöppnade och sen gjorde vi oss iordning innan folket börja rulla in. Det har varit full fart hela dagen så nu har Mattias slocknat bredvid mig hahah sötnosen
Har fått massa fint, vad för något får ni se imorgon!;)