KVALITETSTID I KVÄLLSSOLEN

Smoothie. // Syrener.
Dagen avslutades på bästa sätt, i kvällssolen med min fina syster och med en varsin smoothie!

VID VÅRAN FRANSKA BALKONG

Vid våran franska balkong. // Hemma hos oss.
Vid våran franska balkong sitter jag och njuter av solen. Bredvid mitt ben ligger tre lösa blad och några pennor, jag har en beställning som ska vara klar till helgen så gårdagen gick åt till att skissa och idag slutför jag dem.

Jag älskar att solen äntligen bestämmer sig för att titta fram, de ger mig chansen att sitta vid våran franska balkong och rita. Jag älskar att bo här i våran lilla etta, tillsammans med kärleken i mitt liv! :D

FASTER EMMA

Världens finaste. // Fasters lillhjärta.
Klockan sex imorse vaknade jag av ett mms från min storebror, bilden visade världens finaste lilla kille som äntligen kommit till världen. Jag hade sovit så dåligt fram tills dess, kunde inte riktigt slappna av när jag inte visste hur Helena och bebisen mådde, blev så glad och lättnad när jag fick bilden skickad till mig. Jag längtar så mycket tills dess att alla tre är hemma igen så att jag får krama om dem och snusa på lillbebisen. Min älskade brorson, som jag ser fram emot att få träffa dig, hålla om dig, lära känna dig och att få följa din utveckling. Fasters lillhjärta! 

I VECKA TJUGOTVÅ

Johanna. // V.22
Idag tog jag mig tid och fotade Johanna, Mattias fina storasyster som väntar sitt första barn. Johanna är nu i vecka tjugotvå och är beräknad att få i oktober. Jag är så glad för hennes skull, och för Mattias skull som ska bli morbror åt den livliga lilla tjejen som ligger där inne som jag får äran att bli moster/tant - Emma till! :D

 & samtidigt som jag skriver detta befinner sig min älskade bror och hans fina flickvän på förlossningen i Hudiksvall. Jag är så jävla glad för deras skull och att jag, vilken sekund som helst kommer att bli faster till en liten pojke är helt galet. Jag längtar så tills att jag får träffa honom! :'D 

BLOGLOVIN

Bloglovin. // Forkskalle.
Personligen älskar jag bloglovin, så lätt att hålla koll på alla bloggar som man följer då! ;) Så kom ihåg att börja följa min blogg om ni gillar den, ni kan hitta den HÄR! :)

Detta är vad jag kallar sommar

Smoothie. // Blomma.
Detta är vad jag kallar sommar, vädret under de senaste dagarna har varit helt underbart, hoppas bara att det håller i sig för solen för verkligen med sig så mycket glädje och ger så mycket energi + att jag vill kunna sola haha! ;)
 
Jag har iallafall slutat att räkna kalorier och har nu istället gått över till att räkna poäng med viktväktarna. Jag började att räkna poäng i torsdags och än så länge går det bra, hoppas bara att de fortsätter så och att kilona fortsätter att minska. Nu ska jag krypa ner bredvid mitt hjärta, som jag förövrigt har varit tillsammans med i två år och tio månader idag. Min fina, fina Mattias! 

EN DAG I SOLEN

En dag i solen. // Fjärilar.
Vädret idag har varit helt underbart. När jag klev upp imorse sken solen, jag får så mycket energi av solen så jag passade på att lägga mig och sola för att suga åt mig alla energi jag möjligen kunde. Efter att ha legat och pressat i solen en stund klippte jag gräsmattan åt mamma och pappa, lukten av nyklipptgräs skriker verkligen sommar och jag älskar det! :D

 Efter att ha klippt gräset tog jag med mig kameran ut och rastade den innan det var dags för middag, reslutatet kan ni se ovanför! Ikväll har vi även haft besök av min kusin och hans käresta, vilket var väldigt uppskattat av oss allihop då vi alltid har lika roligt när vi alla umgås! ♥
 

Årets första grillning

Blommor i midsommarsolen. // Fläskfilé.
Idag åt vi grillat för första gången för detta år, och jag längtar redan tills nästa gång haha. Jag älskar verkligen grillat och allt som hör till.  Efter middagen spelade jag, Mattias, mamma och Lizmari lite kubb innan vi övergick till frågesport.  Älskar dagar som dessa då man bara äter gott och umgås.
  Och nu tänkte jag och hjärtat gosa ner oss i husvagnen under en varsin filt och kolla på Orange is The New Black! :D Hoppas att ni också har haft en jättemysig midsommar! :)

Midsommarafton


IKEA WANTIES

Ikea. // Wanties.
Drömmer mig bort till ett parallellt universum där jag har råd att lägga ut pengar på inredning och möbler. Tänk om man kunde vinna en heldag (med betald shopping) på ikea eller någon annan inredningsaffär? That would be awesome! :D

Natusgodis, jordgubbar & serier

Naturgodis. // Jordgubbar.
Igår kollade jag på de fyra första avsnitten av Orange Is the New Black, jag hade aldrig sett ett avsnitt innan men av trailern att bedömma så förstod jag att jag skulle gilla den, vilket jag också gjorde. Nu tänker jag därför mysa ner mig med jordgubbar och naturgodis bredvid min fina Mattias för att kollar på ett avsnitt eller tre! ;)
 
I slutet av mars gjorde vi en höjning på min medicin (mot ångest) eftersom att jag varit så ledsen och nedstämd under flera månaders tid, i samma veva tog jag även ut min p-stav. I torsdags gav jag staven ett nytt försök men redan imorgon ska jag ta ut den igen, känner verkligen att den påverkar mitt psyke negativt och det är något jag verkligen inte behöver just nu.

Studentfotografering,

Studentfotografering. // Mysan.
Förra veckan fick jag äran att fota Mys studentfoton. Hon var så lätt att ha och göra med och kameran älskade henne. Det var så roligt och vi vart båda nöjd med resultatet! :D
 

Farmors äppelpaj.

Farmors äppelpaj. // Kvällsfika.
Mattias fina farmor bakade inför hans student, bland annat äppelpaj, och det var verkligen den godaste äppelpajen som jag har ätit! :D

STUDENTEN 2015

Min fina student. // Jag och mitt hjärta.
 I fredags tog min fina Mattias studenten. Studentveckan har ägt rum och jag har spenderat min vecka med att fira min älskling och alla andra studenter.

  Veckan började med mösspåtagning på måndagen och fortsatte med firande hemma hos oss innan vi stack vidare till Nore. Tisdagen var lugn, vilket även början av onsdagskvällen var, innan vi gick ut på krogen, träffade massor av roligt folk och dansade som idioter. Hade skitroligt och när jag vaknade på torsdagen var jag på gränsen mellan full och bakfull men jag gick till skolan ändå, sen vidare hem där jag möttes av Mattias och hans klasskompisar André och Markus som fortfarande låg och sov (vilket dom också gjorde när jag gick till skolan) haha, jävla slöfockar men när jag väl kom hem vaknade dom till liv och vi gjorde iordning tacos, vi åt och sen gick vi och la oss igen haha.
Studenten 2015. // Utspring och flak.
 Efter utspringet i fredags började det riktiga firandet för Mattias. Efter utspringet och studenten möttes våra familjer upp hemma hos oss, vi fikade, grinade, kramades och skrattade. Det var så roligt med en dag som vi firade bara för hans skull, han har gjort det så bra och jag är så jävla stolt över honom! ♥ Jag älskar dig Mattias!

Balen 2015.

Bilder från balen. // Järvsöbaden.   
Studenterna som går på Slottegymnasiet här i Ljusdal går varje år på bal på Järvsöbaden, jag tog självklart tillfället i akt och åkte dit och fotade. Jag blev så rörd (vilket även hon blev) när en av killarna frågade sin flickvän om hon ville förlova sig, på röda mattan, framför allihopa. Det var så fint! :')

Blommorna i kvällssolen.

Sommar. // Blommor.

Ett steg närmare.

Buss. // Ett steg närmare mitt mål.
Igår tog Mattias och jag bussen till Ramsjö. Gårdagens busstur var första gången jag har satt mig på en buss på nästan fem år. Jag har alltså inte åkt buss en enda gång sen jag började att få problem med ångesten, har inte klarat av det, har fått ångest av bara tanken men igår kände jag att jag äntligen mådde så pass bra att jag ville försöka utsätta mig för det, som jag har gruvat mig och mått så dåligt inför. Jag är så glad att jag hade Mattias med mig, han får mig alltid att må bättre. 
 
Jag klarade iallafall av hela bussturen från Ljusdal till Ramsjö. Så, äntligen är jag ett steg närmare mitt mål, ett liv där ångesten inte håller mig tillbaka, ett liv där jag kan leva fullt ut.

Fototema - Fräknar,

Fototema. // Fräknar.
Mitt fototema. Som jag skrev igår så ska vi visa upp våra foton imorgon från ett eller flera teman som vi själva valt att utgå från när vi fotat. Jag valde två teman, fräknar och svartvitt, och här får ni ett litet tjuvkik på tre av bilderna som jag ska visa upp! :)

Den svenska sommaren & plugg.

Hudik. // Tandläkaren.
Det är onsdag och äntligen skiner solen. Den svenska sommaren är här, det regnar och haglar om vart annat, just i denna sekund är solen framme men jag ser i ögonvrån hur den försvinner.. I måndags var jag till tandläkaren i hudik och igår var jag i skolan som vanligt, men idag har jag suttit och redigerat bilder sen jag kom hem från skolan. Vi har själva valt ut några teman som vi ska utgå från när vi fotar, för att sen "visa upp" på fredagens medialektion! :)

Nu har det börjat åska också, så nu ska jag laga lite mat i hopp om att slippa höra den så väl. Efter middagen ska jag förmodligen ta en tur till gymmet med Karin innan jag fokuserar på pluggandet igen, det är nog det enda bra med den svenska sommaren, jag behöver inte vara ledsen över att jag sitter inne för det är endå inget fint väder!

En saknad vän.

Tre mobilbilder. // Jag och min fina Sofie.
När Sofie hörde av sig igår var det nästan ett år sedan vi sågs sist. Vi hade inte setts på flera månader innan gårdagen men endå kändes allt lika bra som vanligt, det är en av alla grejer som jag älskar med henne! Jag mötte iallafall upp henne nere på Ljusdal, vi gick runt i några affärer och pratade ikapp om allt vi missat hos varandra, därefter bjöd hon mig på fika, hon är så go!