Hennes mjuka kinder,

Jag har precis fått en ny beställning på två teckningar, ska därför börja slutföra sånt som jag har påbörjat så att jag kan tjäna lite pengar också!;)

  Jag har ont i magen idag, ångesten är inte som den ska men det finns iallafall en anledning,
Min fina mormor skulle ha fyllt år idag, hon finns inte längre bland oss men hon finns alltid med oss. 
 Som jag saknar henne, hennes mjuka kinder, hennes varma kramar och hennes goa skratt.

 Det stod blommor på köksbordet som jag passade på att fota,

Äntligen sportlov,

Äntligen har jag sportlov.
 Efter mattelektionen så gick jag på lunch med Sofia, den stackarn hade håltimme så jag stannade och höll henne sällskap tills tio i 12, jag hade jätte roligt faktiskt, riktigt go brud dedära! :)

  Jag följde med svärmor och Johanna på affären efter att jag hade kommit hem, påväg dit kände jag att huvudet började ge upp, fick sån jobbig huvudvärk så jag kröp ner i sängen och sov tills att maten var klar. Våfflor, sylt och grädde gick inte att klaga på måste jag tillägga!;)

Leggings från Nelly,

  Jag är noga med att de jag tipsar om ska passa de flestas plånböcker (då jag själv är en fattig student och vet hur det är) så nu har jag letat fram några leggings från Nelly.com , Varje par kostar 199:-

Äckligt trött,

Idag är jag sådär äckligt trött som man kan vara ibland, tänkte borsta igenom håret och kleta på lite mascara så att jag ser lite piggare ut iallafall.
 Precis som varje tisdag så är jag ledig idag, sitter därför nermyst i fotöljen med datorn i knät och bra musik i öronen, tänkte dock kolla på Carrie Diaries snart. Jag är helt kär i den serien men jag ska försöka att slita mig ifrån den när Mattias slutar, tänkte möta upp honom så att vi kan gå och handla tillsammans!;)

Instagram,

Mina senaste instagrambilder,

Bredvid min fina,

Nu är jag där jag verkligen hör hemma, bredvid min fina Mattias.
  Hanna och Patric kom och hämtade mig för några timmar sedan, dom skulle ändå till Ljusdal så jag hade turen att jag faktiskt fick åka med. Tack vare dom så ligger jag nu bredvid min fina Mattias och kollar på så ska det låta, 
Så mycket kärlek och så mycket glädje, // Bild sen några veckor tillbaka,

Refunder,

Idag blev jag medlem på en sida som heter Refunder, jag vill självklart tipsa er om denna sida också!
   De som sköter sidan har förklarat den såhär :  Refunder är en shopping-portal för näthandel där du som medlem sparar pengar på alla dina inköp. Du gör dina inköp som vanlig hos någon av alla webbutiker som är kopplade till oss och sedan får du pengar tillbaks av Refunder. Smart, enkelt och smidigt!

Några av de butiker som de samarbetar med är : Boozt, CDON, Coolstuff, Halens, Lagerhaus, Nelly, Philips, Zalando och många fler. Det kostar absolut ingenting att bli medlem och vem vill inte ha lite pengar tillbaka(speciellt vi som är fattiga studenter)? ;)
  Ni hittar sidan HÄÄÄR! 

The Carrie Diaries,

Snart har jag kollat klart på säsong 1 av den underbara serien The Carrie Diaries, den är så otroligt sevärd!
  Om du också gillar sex and the city så kommer du att älska denna minst lika mycket! ..Kan knappt vänta tills att jag får börja kolla på säsong 2! :D

Grillning med familjen,

Nu för tiden när jag inte är hemma lika ofta så ville jag passa på att hitta på något mysigt med min älskade familj.
  Jag och mamma åkte fram på byn och hämtade Liza + att vi köpte hem korv med bröd.  Jag gjorde upp en eld samtidigt som mamma plockade fram några stolar, vi myste ner oss framför elden och grillade lite korv. Jättemysigt! :)
Grillning med familjen❤

Hemma hos mamma och pappa,

Efter middagen med Mattias så kom mamma och hämtade mig, ska vara i Ljusdal nästa helg så jag tänkte passa på att åka hem till mamma och pappa denna helg.
 
 Idag tog jag hem några avsnitt av Carrie Diaries, jättemysigt att krypa ner i soffan med datorn i knät, smoothie i handen och bra serier på tvn. Jag kan inte klaga men just nu är jag redo för för att sova några timmar, eller dagar haha!;)
Min myskväll,

1 år och sex månader,

Mattias och jag gjorde i ordning oss för att gå ut och äta idag (igår med tanke på hur mycket klockan är), vi ville göra något extra mysigt med tanke på att vi firar 1 år och sex månader tillsammans.
  Jag och hjärtat gick till Michels och åt lite gott. Det var så otroligt mysig och jag blir alltid så glad när jag får umgås med min livs kärlek!
Bilder från middagen,

21 Februari,

Min kärlek.
 Hur ska det kunna vara möjligt att sätta ord på sina känslor när dom är så pass starka att man knappt förstår dom själv,
du är den finaste personen jag vet och du är det bästa som har hänt mig.

  I ett år och sex månader så har det bara varit du, jag ser ingen annan, det finns ingen annan.
Det kommer alltid att vara du och jag mot världen, det är så det ska vara och jag både hoppas och tror att det är så det kommer att förbli!
  Jag älskar dig så otroligt mycket, jag kan inte ens beskriva hur mycket du betyder för mig!!

Svärfamiljen,

 
Denna dag har faktiskt varit riktigt bra, vaknade upp bredvid min fina, direkt när han stack så klev jag upp och gjorde mig iordning för att gå till skolan.
När jag kom till skolan så hade vi muntligtt matteprov, som jag förövrigt klarade!;)  Efter min första och sista lektion för dagen så gick jag och Sofia på lunch innan det var dags för mig att gå hem, jättetrevligt faktiskt!

-  När jag kom hem så umgick jag med Marina och Johanna, pratade, kollade tv och myste med alla hundana(som ni ka se på korten), jätte roligt och mysigt. Jag älskar att umgås med min fina svärfamilj!
 Jag följde även med Johanna till henne, hon skulle hem och hämta några saker. Innan vi gick upp igen så stannade vi även till hos mormor Monica, fikade, pratade och det var lika trevligt som jag alltid tycker att det är!:)
  Påvägen hem så ringde vi Marina, mötte upp henne utanför Delins så att vi kunde handla hem lite mat. Tacos stod på menyn och jag klagade inte!;)
 Kring klockan sex kom mitt hjärta hem igen, hans klass var till Gävle så det blev en extra lång dag för honom men det gjorde inget, han hittade ju hem igen!;)

Skäggtrimmer,

Min karls skägg växer jättefort och det är så roligt att se skillnaden på honom före och efter rakningen!
 Självklart är det jag som har lekt skäggtrimmer!;)

Den man älskar,

Jag har legat och kollat på tv en stund nu men jag ska strax passa på att bada innan klockan blir alldeles för mycket.        Efter mitt efterlängtade bad så ska jag och hjärtat fika lite innan vi myser ner oss i sängen framför en film, det finns inte mycket som slår känslan av att få krypa ner bredvid den man älskar.
Bild på mig och min kärlek från igår,

Wish me luck,

Sen Johanna och jag började träna så har vi tillåtit oss själva att vara lite onyttiga under helgerna men nu är det stopp, från och med måndag så blir det inga kakor, inga bullar, inget godis eller någon dricka. (Vi ska köra så i en månad till att börja med.)
 Till helgen tänker jag därför göra fruktsallad och smoothies, det är som godis för mina smaklökar så dehära kommer förhoppningsvis att gå galant!;)
 
 Mycket grönsaker kommer det att bli också, synd bara att det kostar så mycket..
I slutet av månaden när vi får pengar igen, då ska vi fortsätta med träningen, våra månadskort gick ut den 14 och sedan dess har vi inte kunnat gymma men det ska bli ändringar på det nu. Jag tänker köra all in!
Wish me luck!;)
Bilder från weheartit,

Strax efter ett,

Strax efter ett, redan då ringde Mattias och bestättade att han hade slutat. Enbart klädd i bh, trosor och linne sprang jag runt och letade ett par byxor och en tröja som jag kunde dra på mig lite snabbt.
   Mattias mötte upp mig så att vi kunde gå till Dollar tillsammans, där köpte jag ett större skissblock och några ramar innan vi gick vidare till bokhandeln för att köpa ett mindre sissblock(som jag förövrigt ska lämna tillbaka imorgon då färgen på pappret var mer gult än vitt..)

..Nu ska jag mysa ner mig bredvid mitt hjärta, han är trött och jag har ont i huvet så vi ska vila en liten stund!
Bilder från igår,

Carrie diaries,

Mattias hade hemstudiedag idag, imorse fick jag därför känna på hur han har det varje morgon.
Jag klev upp, gjorde mig iordning och gick till skolan medans Mattias fick ligga kvar i sängen, imorgon är det dock som det ska igen!;)

- Just nu sitter jag ner myst i sängen. Innan jag gosade ner mig här så var jag, Mattias och Johanna på Delins,
jag köpte hem allt som behövdes men jag kände också att jag var riktigt sugen på något extra gott så det fick bli keso och vindruvor, jag ska alldeles strax gå och göra iorning lite mer så att jag kan äta gott medans jag kollar på den underbara serien Carrie diaries som går på tvn! :)
Bild från idag, Mattias fick agera fotograf åt mig. 

Gina tricot,

 
Jag hatar att vara en fattig student, speciellt när det finns så mycket fina kläder och prylar där ute i världen!

Black and white,

Kim Kardashian,
Christina Aguilera,
Demi Lovato,

Gotta framför melodifestivalen,

Igår satt jag och ritade en större del av kvällen, fortsatte även idag och nu är jag äntligen klar med ännu en teckning och bilder kommer att komma upp alldeles strax!  Just nu tar jag det lite lugnt och vilar min stackars rygg och mina händer efter allt tecknande haha.

 Ikväll blir det gotta (om det fortfarande finns kvar då vill säga), framför melodifestivalen. Jag håller iallafall tummarna för att det ska vara några bra med ikväll och att deras låtar faktiskt är bra!:o
Bild på mig från igår,

Mattias,

Efter att jag hade gjort klart teckningen som föreställer Miley Cyrus så tyckte Mattias att jag kunde rita av honom också. Sagt och gjort, här är restultatet och vi båda blev väldigt nöjda! :D
  HÄR kan ni hitta fler bilder gjorda av mig! :)

Alla hjärtans dag,

Idag är det alla hjärtans dag så när Mattias stack till skolan så klev jag upp, städade vårat rum, bytte till sängkläder med hjärtan på och sen lade jag en chokladask på sängen som min fina skulle få.
 Jag stod i duschen när han kom hem men jag gick in till oss direkt när jag var klar, möttes av en lång kram och massa pussar, jag tror minsann att nån blev glad!;)  

 Kvällen kommer att bestå av skräckfilm och mys, alla stunder med Mattias är underbara och jag kunde inte vara gladare över att jag får spendera mina dagar med honom!
Chokladasken som Mattias fick av mig.❤

Just for me,

Mattias är ute och åker bil med Fredrik just nu så jag tänkte berätta lite om min dag innan han kommer hem, vi ska förhoppningsvis kolla på film när han kommer hem igen så jag kände att det var lika bara att jag passade på att blogga nu!;)
 
 - Min dag började med en timmes lektion imorse och när jag väl kom hem så myste jag ner mig i sängen, här har jag sittit Imprimsivt hela dagen.  Min dag har inte varit så händelserik, den kanske till och med låter lite tråkig men jag har ritat en hel del och så länge jag får rita så brukar jag vara ganska väldigt nöjd! :)
Your hand fits in mine like it's made just for me,

Miley Cyrus,

Beställningen som jag har skrivit om tidigare, den kommer att ta tid att göra och därför kände jag att jag ville visa upp något annat sålänge. Idag fick Miley Cyrus hamna på pappret, jag blev riktigt nöjd faktiskt!
 Nu ska jag vila ryggen en stund innan tecknandet fortsätter!;)

Sommaren och värmen,

Skotern fungerar inte, vägarna är slaskiga och vintern är inte alls särskilt rolig i nuläget..
  Just idag saknar jag sommaren och värmen lite extra(speciellt att sola, bada, grilla och fiska).  Tänk att få vakna upp och se hur solen stiger på den klarblåa himlen, höra hur fåglarna kvittrar och känna värmen mot din hud, Det hade varit underbart!

Jag hoppas att denna sommar kommer att erbjuda varma dagar, roliga kvällar, trevligt folk och många mysiga stunder med min kärlek!:D 
Bilder från tidigare somrar,

Pentatonix,

Jag vill tipsa er om Pentationix - en underbar a capella grupp som består av Scott Hoying, Kirstie Maldonado, Mitch Grassi, Avi Kaplan och  Kevin Olusola.   De är så otroligt talangfulla och ni kommer inte att ångra er om ni lyssnar på deras covers, tro mig!   Deras youtubekanal hittar ni här.



Ny beställning,

Jag skrev tidigare att jag har börjat skissa på den nya beställningen som jag hade fått,
  Beställningen fick jag av Mattias storebror, han ville att jag skulle rita av hans hund. Sist jag ritade en hund(två hundar på samma bild) så blev jag riktigt nöjd så jag ser verkligen fram emot att se slutresultatet.
 Nu ska jag fortsätta att skissa lite innan jag börjar teckna seriöst! :)

You make me smile,

Sitter i sängen bredvid min älskade, ska fortsätta rita strax.  
 Jag fick en ny beställning för några dagar sedan så jag har börjat skissa upp den nu, min kväll kommer alltså att gå åt till att rita och mysa med min karl! ;)
Bild på min från i fredags,

Det är här jag behöver vara, med dig.

Fick besök av ångesten igår, den var inte välkommen och den har fortfarande inte lämnat mig helt.
  I flera dagar har jag varit yrslig, har känt mig väldigt ostadig och knepig.  Igår gick tårarna gick inte att hålla tillbaka längre, hade så ont i magen, tårarna rann och jag kände mig både hopplös och hjälplös.
 När jag får mina ångest/depp- dagar så orkar jag knappt med mig själv, detta gör att jag har så svårt att tro att någon annan skulle vilja vara i min närhet.
 Mattias förklarade att han självklart ville ha med mig till Ljusdal, jag trotsade ångesten och följde med mitt hjärta, jag mår alltid bättre när jag är med honom så jag kände att det är där jag behöver vara.  
 
 Min "trygga zon" har alltid varit hemma med mamma och pappa och till stor del är min trygghet fortfarande hos dem men nu för tiden spelar det inte så stor roll var jag är, så länge jag är med Mattias så känner jag mig trygg.
Min kärlek, mitt hjärta, min trygghet.
Fick chokladhjärtan av finaste Johanna idag.❤

Torkade bananer,

Jag älskar bananer, när jag köper godis så brukar det oftast bli naturgodis och då köper jag självklart torkade bananer. Igår gjorde jag torkade bananer själv hemma,
 Bananerna blev lagomt hårda, lite sega och helt underbara i fil.  Mina torkade bananer är redan slut, använde dock bara två bananer! ;)

Om du älskar torkade bananer lite mycket som mig, gör då såhär:
  Ställ ungnen på 80° med över och undervärme.
Skiva upp några bananer i tunna skivor, lägg bananskivorna på ett bakplåtspapper som du aningen lägger på en plåt eller på ett galler.  
 Ställ in bananerna ugnen, låt stå i 4 timmar.

Kyla och snö,

Skotern startade inte.  Vi hade sett fram emot att åka skoter hela veckan och just därför så startade den inte. För att vi ska kunna få iordning på pärlan innan all snö försvinner så måste vi beställa hem nya grejer så fort vi kan. 

Efter några timmar i kyla och snö så sitter vi just nu med en varsin dator och nördar, jag ska dock snart krypa ner i sängen bredvid världens finaste hund. Min gos.
  - Som det låter så kommer min kusin och hans fruntimmer hit om en stund också, ska bli jättetrevligt och dom brukar alltid ta med sig gofika när dom kommer så det ser jag fram emot!;)

Helg,

 Jag och Mattias vill  passa på att åka skoter medans underlaget faktiskt tillåter det, vi åkte därför till Ramsjö idag för att kunna spendera helgen här. 
   Ingen av oss har faktiskt åkt skoter denna vinter och därför ska det bli så jävla roligt att åka imorgon, hoppas verkligen att skotern startar och att den går som den ska!;)

  - Filmen Bad teacher gick på tvn för en liten stund sen, jag och hjärtat sitter därför nermyst i en varsin fotölj framför tvn efter att ha kollat på den.    Nu blir det mys med min älskade.❤
Dagens facelook.

Twitter,

 Här med kommer jag med ett awesome tips, alla borde följa mig på twitter!
   Jag har verkligen fått upp ögonen för att twittra, det är så roligt att twittra och självklart att läsa alla tweets! :D

Dagens smink - 7 Februari,


We're the millers,

Mattias och jag kollade just klar på filmen We're the millers, en riktigt sjuk och rolig film!
Fem av fem toasters helt klart!;)

Smal, smärt och smidig,

Klev upp imorse, gjorde mig iordning och stack iväg till skolan för en timmes lektion.  Direkt när jag kom innanför dörren så kände jag mig så nöjd, jag  var iväg trots att jag kände mig helt slut.
Sängen var väldigt välkomnande när jag kom hem, jag kröp ner bredvid min älskade och somnade.
 
Nu, några timmar senare har jag precis ätit mat. Ska strax göra mig iordning för att gå ner och möta upp Johanna på gymmet för ännu ett pass, jag hade tänkt bli smal, smärt och smidig innom en snar framtid!;)
Bildens avspeglar verkligen mig idag, grå(och trött).

31 Januari,


Bilder från då vi fikade på Mattias födelsedag,

Fringe time,

Vid slutet av 2013, i september så fick jag för mig att klippa lugg.  
Nu när 2014 är här så har jag börjat känt att jag vill göra någon annat med håret, jag har faktiskt börjar sakna mitt hår som jag hade innan jag klippte mig i september, detta har gjort att jag har börjat sätta upp luggen med hårnålar hela tiden.  Jag försöker verkligen att gömma luggen just nu, som tur är så växer mitt hår om ogräs! :D  
 Redan nu kan jag  iallafall konstatera att jag kommer att återgå till lugg fler gånger, kände mig bekväm i det och lite söt var jag allt haha! ;)

Stadtevent,

Igår mådde jag så pissigt så att jag knappt kunde sminka mig, tog hur lång tid som hellst och det blev aldrig bra haha. Jag failade hela tiden verkligen! :o

Jag och Mattias gjorde oss iordning iallafall och gick ner till någon Annika, var där en stund och drack allihopa.
När jag kom ut från toaletten blev jag dock ivägdragen, vi skulle vidare till Joel tydligen haha, en stund senare gick jag före alla andra ner på Stadt iallafall.   Mötte upp Ida, Lina och Rebecka där + att jag träffade fler roliga människor.  
 Jag har sån jävla träningsvärk idag, jag dansade verkligen hela natten och svettades gjorde jag, som en jävla gnu. Hölla på å flyta bort men fyfan va kul jag hade! :D
  Efter ett tag kom Mattias och gänget också ner på Stadt, och innan kvällen var slut då stod också älsklingen och dansade med mig på dansgolvet!;)
"Stadtevent"

Utgång,

Bilder från gårdagens utgång,

Mår som man förtjänar,

Mattias fyllde år igår så dagen började med att göra sig iordning och att plocka ihop det sista. Kring klockan halv tre dök mamma och Jessica upp, vi fikade, pratade och hade jättetrevligt!:)

 Mot kvällen så började folk rulla in, vi blev några stycker och fyfan va kul jag hade.  Idag mår jag dock som jag förtjänar och ville därför göra det bästa av situvationen så jag, Mattias, Sandra och Pär stack ut och åt pizza. Dom var så snäll att dom skjutsade ner oss på bolaget så då passade vi på att äta med dom också!;)
  Ikväll blir det mer supa som det låter, om magen tillåter haha..
Bilder från hur jag såg ut igår på festen,

Mattias 20 års fest,