Rose of fire,

Jag försöker verkligen att bli bättre på att använda färg i mina teckningar för att få lite mer liv, blev nöjd med denna ros faktiskt! Vad tycker ni? :)

Instagram bilder,


Sjuk,

Eftersom jag är sjuk och sliten så får ni en bild från julafton istället.
 Jag är så less idag. Det har varit bestämt länge nu att jag och Mattias skulle följa med hans syster och mamma ut på krogen, är jag på krogen? Nej jag sitter hemma i min fotölj med feber och snorar.

Var kommer allt snor från?  Allt gör så ont, började gråta förut för att jag mår då dåligt. Ångesten blir jobbig när jag är dålig plus att jag har mens OCH är sjuk -.-

Nyårslista 2013

Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
- Jag fick en bäställning på en teckning åt en bekant, ritade av två av hennes hundar. Det var första gången jag fick betalt för något som jag har ritat!

Har du några nyårslöften?
- Det klassiska, jag ska börja träna och gå ner i vikt. Denna gången kommer jag dock inte undan för Johanna och jag ska börja gymma och hon ska hjälpa mig och se till så att jag inte ger upp! :)

Bästa köpet?
- Det bästa köpet (till mig själv) blev helt klart min ögonskuggspalett, den har blivit väl använd!;)

Vilka länder besökte du?
- Jag har inte lämna Sverige en enda gång.

Vad önskar du att du gjort mindre?
- Klaga, jag har en tendens att klaga väldigt mycket trots att jag har så mycket att vara tacksam över men ibland blir jag helt enkelt så less på att må dåligt och då blir det svårt att tänka positivt.

Bästa minnet från 2013?
- Husvagnssemestern med Mattias, mamma och pappa var underbar, vi hade så mysigt och roligt med alla sena kvällar i husvagnen och vid sjön.  
  Självklart har jag fler bra minnen och min fina Mattias tillhör dom allra bästa, Sommarkvällarna med Mattias, Hanna och patric har varit awesome och första gången jag var på krogen var underbar, jag hade så jävla roligt!  - Mattias gör mig så glad och jag kan knappt vänta på att få skapa fler fina minnen med honom och alla andra fina människor!:D 

Gjorde någonting dig riktigt glad?
- Att allt äntligen börjar gå bra för mig, det går bra i skolan och jag trivs så bra med att vara bosatt hos min älskade pojkvän och hans familj.
  Det gäller verkligen att omringa sig av fina människor som stöttar och bryr sig om en och det gör jag verkligen, mina nära och kära gör mig alltid så glad!

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
- Det är en svår fråga eftersom jag har lika lätt att gråta som jag har att skratta, dock måste jag nog säga att detta året har varit bättre och jag har varit gladare!

Favoritprogram på TV?
- Geordie shore och paradise hotel måste jag säga.

Är det något du saknat under 2013?
- Det hade varit underbart om det hade varit fler fina dagar under sommaren och ändå bättre om vi också hade haft rikligt med snö just nu.  Det finns även någon som jag har saknat, min fina mormor. Gud vad jag har saknat henne!

Vad ser du mest fram emot med år 2014?
- Att skapa nya, fina och roliga minnen!


Du är den finaste jag vet,

Han är verkligen den finaste människan jag vet. När jag möter hans blick så känns allt så rätt. jag kan inte tänka mig ett liv utan honom - För mig finns bara du.
Jag har gång på gång försökt att sätta ord på min kärlek till dig men jag lyckas aldrig, orden tycks aldrig räcka till men jag vill att du ska veta att jag älskar dig Mattias, nu och alltid!

Julmust och godis,

Ligger nermyst i sängen med lite godis och julmust framför tvn, försöker ta det lugnt så att jag kan bli frisk så snabbt som möjligt! Håll tummarna! :)

Gårdagens bilder i ett kollage,

Jag älskar att göra kollage dom ni kan se i min blogg och än en gång ordnade jag ett kollage fast denna gången med bilder från min julafton hos moster.❤  

- Meningen var att jag skulle åka med min kusin ner till Ljusdal ikväll och umgås med Mattias men jag började bli förkyld i förrgår och det har inte blivit bättre. Ögonen rinner, näsan rinner och jag känner mig både varm och öm, vill verkligen inte smitta varken Mattias eller hans familj så jag stannar hemma några dagar till..


Julafton,

Jag hoppas verkligen att alla har har en underbar dag.
Inatt sov jag väldigt konstigt och imorse hade jag jätte ont i halsen och kände mig febrig, känner mig fortfarande krasslig men jag hoppas verkligen att det går över tills imorgon.

 Victor kom och hämtade mig, mamma, pappa och Jessica strax innan tre, först kollade vi på Kalle anka och sen blev det julbord innan vi öppnaden några julklappar..   Vi åkte hem efter ett tag där Lizmari väntade på oss, de sista julklapparna öppnades och nu kollar vi på filmen Tomte Tass. Mysigt!

Nu är julen här,

God jul, hoppas att ni allihopa får en fantastisk jul med nära och kära. Ta hand om om er själva och varandra! :D

Santa Claus is coming to town,

Nu är mitt rum färdigstädat och pyntat, nu är det bara resten av huset kvar hahah;)  
Jag är verkligen som ett barn just nu, alldeles pirrig i magen inför julen!:D  Hela julafton spenderas här hemma, meningen var att jag skulle spendera julkvällen med Mattias och hans familj men min skjuts skulle inte ner till Ljusdal förns juldagen.

Just nu kollar mamma, jag och Mattias på så ska det låta och myser, därefter blir det filmmys innan julstädendet fortsätter!

Julen börjar närmar sig med stora steg,

Jag kollade runt på weheartit för att hitta mysiga julbilder,
jag hoppas att alla har lika mycket julkänslor som mig!  Hur ska ni fira jul?   Jag ska vara hemma hela dagen med min underbara familj och när kvällen kommer så åker jag hit till min älskade Mattias och fortsätter min jul med dom. -  Jag är dock inte helt hundra på om jag får skjuts redan på julafton eller juldagen, beror på de jag ska åka med!:)

Tbt #7


Julen är snart här,

Strax efter ett gick jag till skolan och därefter hämtade mamma mig, vi åkte omkring och inhandla de sista julklapparna så nu är jag jag helt klar med de flesta.  Tre klappar till ska inhandlas men just dom fixar jag närmare jul. :)  

Mellan allt rännande i affärer så bjöd mamma på kebabsallad, hon är bra söt min mamma och på fredag så kommer hon hit igen men då tar hon Lizmari med sig.  
Lizmari och Jessica ska julhandla då på fredagen så när dom är klara så följer jag och förmodligen Mattias med dom hem till Ramsjö.  Jag ska hjälpa mamma att julstäda och pynta plus att jag ska umgås med min kära fader och hjälpa honom ute. Det ska bli jättemysigt faktiskt och snart är julen här! :D 

Dagens smink - 18 December,


White house down,

White house down, en film som alla borde se. Riktigt bra!! 

Julhandel,

Mitt på dagen så hämtade mamma mig, vi begav oss mot hudik några timmar i förväg så att vi skulle kunna julhandla lite innan jag måsta till tandläkaren.   Vi började med donken direkt när vi kom ner, för att ladda om batterierna! ;) - Efter maten så stack vi iväg och inhandla lite julklappar så nu är några fler färdiga och inslagna, känns riktigt bra! :)    

När vi kom tillbaka till ljusdal så tog vi det lugnt fram till klockan sju, då stack vi iväg på teater.
Jessica skulle vara med i en teater så både jag, mamma och mitt älskade hjärta stack iväg och kollade på den. Riktigt roligt var det, speciellt med tanke på att man inte går på teater så ofta, inte jag iallafall!:)

Tredje advent,

Tredje advent är nu här men snön försöker att smyga sig bort, det är så blött ute och snön håller på att tina bort. Jättetråkig, jag hoppas verkligen att det hinner vräka ner lite snö nu innan jul. Inte långt kvar nu!

Jag har precis gjort en inköpslista inför imorgon iallafall, ska till tandläkaren i Hudik så mamma och jag tänkte åka några timmar i förväg så att vi kunde julhandla lite!  Kanske det blir en liten julklapp till mig själv också, beroende på hur snäll jag är och hur mycket pengar jag har kvar under slutet av dagen. Inte ens jag vet vad jag ska få eller om jag ens ska få något!;)

Det är inte fel på dig, det är fel på hur världen är idag.

Jag förstår inte hur man som lärare kan jobba på en skola där kränkande ord blir barnens vardag - utan att göra något åt det..   Det är så viktigt att man ska känna sig trygg och välkommen när man går till skolan.
Det är en självklarhet att man inte slår någon eller kastar sten på någon men för många är detta inte något ovanligt men det stannar ofta inte bara där, ord gör också ont.
Självmord sjunker i åldrarna och allt fler människor börjar skär sig, det tär så mycket på det psykiska att ständigt få höra att man är tjock, ful och äcklig, självklart kommer man att börja tro på orden tillslut.  Ord behövs inte ens alla gånger, att någon pekar på en, skrattar, viskar och kollar snett, det gör också ont.

Det finns alldeles för många barn som går gråtande från skolan på grund av att dom blir illa behandlade.
 Ingen ska behöva må dåligt psykiskt eller fyskiskt, speciellt inte tack vare hur de blir bemötta i skolan.
   Mobbning är ett problem som skolor borde lägga ner mer tid på. Elever borde redan från lågstadiet börja bli informerad om just mobbning och vad det kan göra med människor.

   - Nu menar inte jag att alla skolor är dåliga men många skolor blundar för problemen så ta hand om er själva och varandra. Låt ingen trycka ner dig för du är bra precis som du är!    #Tankar och åsiker.
Världens känns tryggare genom mitt fönster.

Julklappstips: Klocka,

JFR  har så snygga klockor i alla prisklasser så jag tänkte tipsa om deras hemsida, klicka häär för att komma dit.. Självklart har dom mer än bara klockor men en snygg klocka blir alltid en bra julklapp så klicka in och kolla!

Dancing the whole way home,

Just nu ligger jag nermyst i sängen, har kollat på reprisen av lucian från imorse, det är så mysigt med lucia. Lussebullar, pepparkakor, tända ljus och fin sång.   Jag har dock inte fått varken lussebullar eller pepparkakor idag men det gör inget för nu ska jag kolla på nyaste avsnitten av greys anatomy och vampire diaries så jag är nöjd! ;)

Ivar kom på besök,

Jag tror inte att det är någon som har missat att stormen Ivar kom på besök, han drog ner träd överallt plus att han förstörde glaset på våran portsdörr!:o Igår när jag gick på toaletten så skakade hela toan också, det är så obehagligt när det blåser och jag känner mig så liten då.
Meningen var att jag och Mattas skulle åka hem till Ramsjö men dom fick tillbaka strömmen alldeles nyss och internet funkar inte överhuvuttaget så både dom där hemma och vi tyckte att det var lika bra att vi stannade här.

Dagens smink - 12 December,


Nu på senaste så har min sminkning blivit lite lika så jag ska ta och suga åt mig massa inspiration
och pröva massa nytt! :)

Vuxenpoäng,

Jag hade utvecklingssamtal idag, det blev aldrig av förra veckan så vi hade det idag istället. Vuxenpoäng till mig dock, det var första gången jag hade utvecklingssamtal utan någon förälder;)
Robert, min mattelärare visade hur närvaron har sett ut och än så länge såg det jättebra ut, bättre än någonsin kan jag säga. Lovade även att jag ska komma i tid varje lektion nästa vecka så wish me good luch haha;)

Tbt #6


Purple,

Dagens sminkning blev jag ganska nöjd med, behöver dock nya sminkborstar..  Det blev iallafall en mörklila färg som lutar lite åt brunt. Vad tyckte ni? :)

I'm fabulous,

Varje kväll under vardagarna går det dubbelavsnitt av Sex and the city på trean. Jag har alltid tyckt om denna serie men nu har jag verkligen fått upp ögonen för den och Samantha är så jävla klockren haha! Jag tipsar därför er alla om att kolla på Sex and the city!;)

Love more, worry less.

Jag får nästan ångest över hur sent jag vaknade idag, klev upp strax efter två och då hade jag legat och dragit mig en liten stund bara. :o   NU har jag precis ätit middag iallafall så nu är jag mätt och go i magen, tänkte därför dra på lite musik om en stund och storstäda vårat rum! Någon som vill hjälpa till? ;)

Ååh jag är så glad att snön äntligen är här, det blir så ljust och fint i dessa mörka dagar! :D

För mig finns bara du,

Dagen började jättetidigt med att jag, Mattias, Liza och Jessica fick skjuts ner till Ljusdal av moster, när jag kom hem så blev jag påhoppas av tre lyckliga hundar och sen kramades jag lite med svärmor innan jag stack till skolan, duktig som man är!;)

 Jag var även in på psyk imorse och avbokade tiden med kvinnan som jag brukar prata med, våra samtal känns så ansträngda och det känns fel helt enkelt. Jag bad om att få träffa någon ny hädanefter, dom skulle se vad dom kunde ordna och höra av sig!   - Just nu ligger jag i sängen och tänkte kolla runt på bloggar men först tänkte jag pussas lite med min älskling! :D

With love,

När jag kom hem från skolan idag så låg det en chokladask i sängen, Mattias hade köpt med sig den till mig. Han är så fin och omtänsam, min fina skatt.   Chokladasken är redan slut men jag njöt av varje tugga!;)

Håll tummarna,

Keela har en tävling på sin blogg (tryck HÄR för att komma till hennes blogg) där man kan vinna en snapback från Junkyard (tryck HÄR för att komma till deras hemsida), hur awesome är inte det?!  Jag hoppas verkligen att jag vinner då detta skulle vara en grym julklapp till Mattias, som älskar kepsar. Håll tummarna!
 

Kalla dagar, varma kyssar.

Ni har fått två bildbombar idag, första är från julbaket igår och den andra är från julmarknaden idag..
Jag, Mattias och mina fina systrar bakade både pepparkakor och lussekatter igår, självklart så kollade vi på idol och myste också!   Vi tog en dubbeldejt med sängen ganska omgående efter att vi hade kommit hem med tanke på att vi skulle åka in på byn ganska tidigt idag.

- Jag, Mattias och Jessica vandrade omkring på byn och kolla runt, knäppte kort och umgicks, det var jättetrevligt men vi vart så trötta att vi gick till Liza och vilade fram till tre ungefär.   Med mat i magen så stack vi och kollade/lyssnade på julkonserten som var i kyrkan, riktigt duktiga var dom!
Kalla dagar, varma kyssar. Jag älskar dig.

Bildbomb, #Julmarknad!


Bildbomb, #Julbak!


Make love not war,

Jag fick sms idag av pojkvännen, hans syster hade sett att Keela hade lagt upp bilder från instagram (Hon och dom andra i KBP har startat ett projekt som går ut på att sprida nätkärlek iställe för allt hat som finns. Jättebra idé tyckte jag)
 
- Sist så var en av mina bilder med på Johannas blogg och jag blev lika glad då som nu! :D  Jag blir så glad av att veta att fler få ta del av mina bilder, sist var den en bild på mig och Mattias, min kärlek och idag vart det faktiskt en av bilderna som jag har ritat! ;)

Snön vräker ner,

Snön vräker ner utanför fönstret, jag hoppas att vädret lugnar sig lite så att det inte blir kaos i trafiken. Medans det snöar ute så har mamma och jag fikat och myst!❤   Snöar det där du är? :)

Tbt #5


Var är snön?

Här om dagen när jag vaknade så var gräset grönt och solen sken, om det inte hade varit för minusgraderna så hade man kunnat misstagit dessa dagar mot några kalla sommardagar. 

Dagens smink - 4 December,

Den nakna sanningen, 

Paradise hotel,

Just nu sitter jag och kollar på Paradise hotel, det är så roligt att kolla på, det är verkligen underhållande! Synd att det inte är alla dagar i veckan dock haha.  Det slutar strax så jag ska bara ta det lite lugnt och läsa bloggar! :)

Nu är det bara snön som fattas..

Nu har vi fått lite jul i vårat rum också. Mamma ringde mig och sa att hon va påväg till Ljusdal så vi stack på loppis hon och jag, hittade nya julgardiner för 30kr och två söta tomtar!;)  + Att jag satte upp en ljusstake här om dagen så nu är det bara snön som fattas..

Du är så fin när du sover,

Nu ska jag gå och tvätta bort sminket, ska krypa ner bredvid mitt hjärta efteråt!

Believe in yourself,


I love you so,

Jag började få ont i magen redan igår så när jag kom på psyk idag så fick jag be om ursäkt eftersom jag kom lite sent, benen låste sig så jag fick tvinga mig själv att fortsätta gå trots att kroppen sa nej.  Det är jobbigt att gå emot sig själv men det gäller att sätta upp mål och bestämma sig för att man ska klara det.

Vi pratade verkligen om allt på psyk idag, vi diskuterade om mitt förflutna för att hon ska kunna få en bild av mig och hur jag är som person.    Både positiva och negativa saker kom på tal, saker som jag försöker att lägga bakom mig.  
Jag gick på apoteket och beställde hem medicin innan jag började gå uppöver igen.  När jag började gå så ringde jag mamma, ville bara berätta hur det gick men när jag började prata så kände jag att klumpen i halsen blev större och tårarna blev allt svårare att hålla tillbaka.  Jag gick upp till Marina iställe för att gå till skolan och direkt när hon frågade hur det hade gått så kom hon fram och höll om mig, tårarna bara sprutade.
Det var så skönt att bara få släppa på allt - Jag satte mig i köket med henne och pratade,
grinade lite till och kramades. Världens bästa svärmor. Världens bästa svärfamilj!

När Mattias kom hem så låg jag i soffan, han satte sig så att jag kunde lägga huvudet i hans knä, Marina berättade för honom att jag hade kommit hem och varit ledsen så han gosade ner sig och höll om mig samtidigt som han pussade på mig, min gos.  Världens bästa pojkvän!❤❤

Filmtips: Now you see me,

Jag och hjärtat kollade nyss på Now you see me, riktigt bra film om magi. Måste ses!

Första advent,

Vaknade imorse och fick höra att Paul Walker hade dött, usch.. Jag hatar döden, det spelar ingen roll om jag känner människan eller inte, Jag blir alltid berörd och tycker att det är så hemsk. R.I.P. 

- Jag är hemma i Ljusdal igen med min andra familj iallafall❤  Med tacos i magen så ligger jag nu i sängen och äter kakor haha, jag ska försöka att inte äta så mycket gotta men jag tänker inte avstå helt..
Efter nyår då blir det andra bullar, jag ska börja gå på gym med Johanna(och kanske Mattias). Hon ska få pusha mig så att jag verkligen kommer igång. Hon är en sån inspirationskälla för mig, Johanna har tidigare varit överviktig men hon tog tag i sin vikt och har nu gått ner kring 50kg. Man blir så inspirerad och stolt!❤
Hoppas att alla har en mysig första advent och att ni mår bra!