Adventsfika,

Imorse när jag vaknade så gjorde jag mig iordning och sen stack jag fram på byn och gymmade, jag lurade med mamma också!;)  Efter gymmet så stack vi hem och gjorde iordning mat, när magarna var mätta och goa så gick jag in på mitt rum igen.  
Julmusik spelades medans jag sminkade mig, klockan 7 stack jag, mamma, Liza, Janne och Mira fram till Victor och Moster.  Vi blev bjuden på adventsfika!❤  Med tanke på all fika som jag tröck i mig ikväll så hade jag inte behövt gymma idag, hade dock passat bra med gymmet imorgon hahah!

- Just nu ligger jag i min säng och pratar med min älskling i telefonen, min fina toss

Röda skönheter,



Julen är snart här, satt och kollade runt lite och hittade dessa röda skönheter. Perfekt till julen och än en gång går inte någon av klänningarna över 300!:)

I choose to be happy,

Jag följde med svärmor och Johanna ut på Ljusdal igår, vi sprang runt i affärer och jag kände verkligen att jag behövde en sån dag, jag har mått så dåligt den senaste tiden så det var så skönt att bara få umgås med dom och få ränna runt lite.❤   När vi kom hem så satte sig allihopa för att äta hamburgare, jättegott! 
 Under kvällen så hjälpte jag Marina ut med hundarna, spelade kort med Linus och därefter myste hjärtat ner sig bredvid mig i sängen för att kolla på film. Det var en bra dag

- Mamma åkte ner till Ljusdal och hämtade mig tidigare idag så nu är jag hemma i Ramsjö igen, blir här hela helgen och umgås med familjen.❤  Just nu har jag myst ner mig i soffan med tända ljus, ska dock hoppa in i duchen om en stund men jag vill rita lite först!:)

Tbt #4


Ögonen är ömma efter alla tårar,

Jag sov så dåligt inatt, först kunde jag inte sluta gråta och sen när jag väl hade somnat så vaknade jag då och då. Dagen igår var allmänt piss och jag var redo att gråta hela tiden. 
  Ögonen är ömma efter alla tårar igår så jag kände att jag inte ville gå till skolan idag, blev därför jätteglad när mamma och pappa berättade att dom skulle till Ljusdal och ännu gladare blev jag när dom frågade om jag ville kramas en stund.❤   Kramarna var behövliga.  Vi fikade lite innan det var dags att göra lite nytta, vi hjälpte Jessica att byta gardiner och små städa lite!

När hjärtat slutade så kom han också över till oss, vi blev kvar där en bra stund innan vi begav oss hemöver.   Vi fick mat i magen för ett tag sen men jag, Linus, Johanna och Marina har redan hunnit fika efter maten;)

Jag hatar min ångest.

Jag känner mig rastlös men jag känner samtidigt att jag måste ta det lugnt för jag är yrslig. Just nu känns magen lite bättre iallafall, hade ångest-ont-i-magen förut.. Hatar min ångest och jag hatar alla sätt som den stör min vardag.

Det är du och jag mot världen,

Marina, Johanna och Linus är Hudik så medans Mattias var i skolan så fick jag vara hundvakt åt 5 hårbollar. Mattias kom hem kring klockan fyra så nu är jag och dom fyrbenta inte  ensamma längre! :D
Just nu myser jag med hundar i sängen och Mattias sitter vid datorn, ikväll ska vi mysa ner oss och kolla på film iallafall.. Älskar att bara få vara med honom och därför älskar jag att bo här med honom och svärfamiljen!

Imorgon ska jag på skolan igen iallafall, och på torsdag så ska vi ha utvecklingssamtal. Förförsta gången är jag gammal nog att få gå på det själv, utan någon vuxen!;)

Dagens smink - 26 November,

Såhär ser jag ut idag, sminkmässigt.

Du har nyckeln till mitt hjärta,

Efter att jag hade varit på psyk idag så skjutsade mamma upp mig på skolan och därefter skyndade jag mig hem till hjärtat som förövrigt precis hade vaknat.. med en LAMPA i sängen?!  Han gör jämt massa tok i sömnen och pratar gör han konstant haha. Sötnosen

Vi gjorde oss iordning och sen kom Marina, Linus, Johanna och deras morfar. Linus hade redan fått umgåtts med morfar deras så han fick stanna hemma med hundarna så att vi kunde följa med dom ner till mormor Monica.  Blev fika och prat, jättemysigt! Monica hade julpyntat också haha, lite tidigt men såå mysigt!

Psyk,

Idag fick mamma hämta mig strax innan 11 och sen följde hon med mig på psyk, jag brukar alltid ha med henne när jag träffar någon ny som jag ska ha samtalsterapi med.  Efter mötet med psyk-tanten(som jag så fint kallar det) så kände jag verkligen att vi inte klickade,  jag ville ha någon annan att prata med men samtidigt så ville jag ge henne en till chans..  På måndag kommer jag därför att gå på ett till möte med henne, känns det fortfarande fel då så kommer jag att be om att få byta psyk-tant.    

- Jag tycker att det är jätteviktigt att man klickar med den man ska gå och prata med, hur ska man annars kunna öppna sig för människan i frågan? Att känna sig trygg och bekväm är superviktigt och känns det fel så har man rätt att säga till, vilken jag tycker är jättebra!

Celebrity eyes,

Jag skrev namnet på de vars ögon jag har ritat av, tycker ni att det syns att det faktiskt är deras? 
Blev dock mest nöjd med Katy och Kim!

Dagens smink - 24 November,


Du är den enda för mig,

Jag knäppte på nyaste avsnittena av Vampire diaries och Greys anatomy, jag älskar att ha serier/filmer på i bakgrunden när jag ritar.. Att få kolla lite, rita lite och kolla lite till, Det är som terapi för mig.
 
Nu ska jag fortsätta att kolla på Så mycket bättre med mitt hjärta som fortfarande sitter i bara morgonrock haha, är man ledig så är man;)
Du är den enda för mig.

Dagens smink - 23 November,


Mysdag,

När vi skulle äta middag idag så hade svärmor och Johanna gjort iordning spaghetti med köttfärssås och tänt massa ljus. Det var verkligen jättemysigt!

 Mattias och jag gick på Ica och inhandlade lite gotta efter maten, naturgodis och loka blev det för mig medans det blev trokadero och chips för honom haha. Vem är nyttigast egentligen?;)  - Klockan 8 myste vi ner oss framför idol med tända ljus och nu ska jag försöka flörta med hjärtat och höra om vi kan glo på film!❤  

Dagens smink - 22 November,

Vad tycker ni om dagens sminkning?

Snygga underkläder,

Jag är en sån person som kan gå i linne och stora mjukisbyxer men ändå känna mig fin, så länge jag har snygga underkläder på mig.. Jag tycker att sånt gör så mycket!   Underkläderna på bilden hittade jag på hm - en perfekt julklapp till sig själv!;)

"Jag älskar dig,"

Den finaste meningen förutom "jag älskar dig" är verkligen "nu är det mat" , Jag bara väntar på att svärmor ska säga den vackra meningen till oss. Haha, jag somnade och sov lite middag så nu är jag redo för middagen;)

- Idag har jag varit och Mattias varit tillsammans i 15 månader. 1 år och 3 månader, jag är så lycklig med honom

Första och sista,

Min första och sista lektion började tjugo över tio, jag vart lite försenad men jag kom dit iallafall och det är väl huvudsaken?!   När min lektion slutade så mötte jag upp Emma, Ewelina, Sara och Gabriella, jag följde med dom eftersom dom ändå skulle äta lunch och jag var jättehungrig..
  Mätta och goa i magen begav vi oss till deras historialektion, det är alltid lika roligt att umgås med flickorna från min gamla klass så jag måsta ju passa på även om det betydde att jag måsta följa med dom på deras lektioner! ;)

Tbt #3


I wish my eyes could take photos,

Jag satt och ritade igår, försöker bli bättre på att rita ögon så här har ni ett smakprov! Det är faktsikt en kändis ögon, dock en dålig vinkel men ni kanske ändå kan se vems ögon det är? :)

Firarde med tomtegröt,

Jag blev så glad av att det snöade igår så jag firade med tomtegröt idag;)  
- För en gångs skull så kom jag tidigt till skolan idag iallafall men så duktig var inte min lärare, han gjorde allt utom det han skulle. 20-25 minuter fick jag vänta på honom.  Dom andra som jag har matte med på Onsdagar fick vara lediga idag eftersom det är öppethus ikväll och på grund av det så hade han tydligen glömt bort mig?!  Han borde ha lite mer koll anser jag, speciellt med tanke på att han är min mentor också:o   Men nu ska jag inte vara en surpuppa, han är faktiskt ny så han har lite rätt att göra fel ibland.

Eftersom det är öppethus så trodde vi att Mattias måsta vara kvar på skolan, ja smsa och fråga hur det blev och han svarade att dom måsta vara kvar till halv 9 ikväll..  Han kom hem strax efter den lilla luringen(a)

Christmas❤

 
Alla bilderna är hittade på weheartit!

Det är dig jag vill ha,

Idag fick jag äntligen träffa mitt fina hjärta, ligger och kollar på paradise hotell med honom just nu.
Ååh jag blir så glad när jag får umgås med min älskling, efter paradise så ska vi kolla klart på en film som vi började se innan jag åkte hem till Ramsjö, riktigt bra var den (av delen vi såg) så om ni håller utkik så blir det nog ett filmtips eller två!;)

Min kärlek,

Jag har inga problem med att sova själv men jag tycker inte om att sova utan Mattias. Det känns så fel att inte ha honom vid min sida.   Imorgon ska mamma ner till Ljusdal iallafall så jag passar på att åka med henne ner då, det ska bli så skönt att få träffa mitt hjärta igen! Jag känner mig så lyckligt lottad som får kalla honom för min, Han är inte bara min kärlek han är även min bästa vän.

Geordie shore,

Just nu sitter jag och kollar på de nyaste avnittet av Gerdie shore. Om ni inte brukar kolla på detta program i vanliga fall så borde ni faktiskt ge det ett försök, så jävla grymt haha.  Dom är så sjuka allihopa och jag kan iallafall inte låta bli att kolla på det!

Ny header,

Nu har jag äntligen fixat min nya header, Josefin (min header-insättare) bytte ut den jag hade innan
till den som ni ser nu, Jag blev jättenöjd! :D  Vad tycker ni? :)

Jag kärlekar dig.

Tänd ett ljus,

Igår myste jag till det i mitt rum iallafall, tände ljus och gosade ner mig. Det enda som fattades var mitt fina hjärta, jag saknar honom jättemycket redan. Känner mig as töntig men de får man vara när man är kär!(a)

  - Ikväll åker mamma och syster fram på byn och blir där hela helgen så det blir bara jag och pappa hemma i helgen!   Vi prata därför om att äta en riktigt fin middag ikväll, självklart blir det varma mackor;)   haha.

Bloggtips,


Jag tänkte tipsa om en jättebra fotoblogg.  Johanna som äger bloggen är inte bara en jätteduktig fotograf utan även en duktig makeup-artist!  Ni måste verkligen gå in och kolla runt på fotona som hon har tagit!  Trycker ni HÄÄR eller på bilden så kommer ni till hennes blogg! :)

Oboy,

Jag myste ner mig i fotöljen med oboy och eucalyptus, oboyen i min kopp är slut och lika så mjölken i kylskåpet men som tur är så ska mamma fram på byn sen så hon kunde köpa hem mer då. Woopwoop!  

- Det är ett gammalt avsnitt av One tree hill på femman just nu, så roligt att se. Jag älskar att kolla på dom gamla avsnitten faktiskt, ganska mysigt att gosa ner sig framför det när man är sjuk!

Tbt #2


Min sockervadd,

Jag la ut några handukar på golvet så att min lilla kanin kunde följa med mig in på rummet och umgås, mitt golv är så halt så han kan inte skutta runt utan en handuk eller filt under sig haha.  Min lurviga sockervadd❤

Sitter hemma och snorar,

Mamma kom och hämtade mig för nån timme sen så nu sitter jag hemma i Ramsjö igen.  Jag ville inte smitta Mattias eller hans familj, sjuk och jävlig sitter jag därför hemma och snorar.

- Mina sista krafter gick nyss åt till att borsta och klippa naglara på min fina kanin. Jag ska försöka få i mig något att äta strax, har sån dålig matlust när jag är sjuk men mamma bjöd mig på glass förut och pappa bjöd mig på en chokladbit, det är alltid något!;)

Mjau,

När jag är sjuk så blir jag deppig. Kollade därför runt på weheartit efter massa söta kissekatter,
man blir gladare när man ser dom små sötnosarna.  Be happy, cats are awesome!

Don't stop dreaming,


Kärleken är enorm,

Idag när jag vaknade så kände jag att jag skulle ha låtit bli att kramas mad min kära svärfamilj så mycket som jag har gjort nu när dom har varit sjuk.  Ont i halsen, kallsvettig och hängig, blev därför ingen skola för mig idag.
  Fick besök av ångesten inatt också, hade ont i magen och när Mattias frågade hur jag mådde så kunde jag inte sluta gråta. Tårarna sprutade och rädslan växte..
 
Jag hatar rädslan som ångesten tar med sig, paniken som kryper fram och hjälplösheten som man känner.  Jag vet inte vad jag skulle gjort utan Mattias, hans varma kramar och lugnande ord hjälper mig genom dom svåraste stunderna.   
- Jag känner mig så trygg med honom vid min sida. Kärleken bara växer och växer, kan inte tänka mig ett liv utan honom vid min sida. K ä r l e k. ❤ 
Mattias, Jag älskar dig. Nu och alltid!

Snön ligger tjock på gator och torg,

Glittrande snö, skoter åkning, oboy drickande och tända ljus. Är det bara jag som längtar tills snön kommer? Jul och mys under varma filtar framför mysiga filmer! 

It's a big no no.

Jag kollade runt på weheartit efter inpiration men istället hittade jag detta.. Jag tyckte inte att detta var fint, vissa av naglarna ser ut som grisklövar och resterande är bara allmänt fula.   "Less is more" - passar jättebra till naglar, mycket finare när detär enkelt.

Billiga klänningar inför julen,

Kläder måste inte vara dyrt så jag letade fram några fina klänningar inför julen, inte en ena klänning går över 300:-  Den gråa i mitten har jag själv införskaffat mig, jättefin och skön!

Idol,

Jag förstår inte överhuvudtaget, Kevin eller Sandra borde har hängt löst.   Sandra blir bara sämre och sämre enligt mig och Kevin.. han var duktig när han sjöng på addiction men vad hände sen?   Han får ju bara vara kvar för att Lajla är så jävla kåt på honom och för att folk tycker att han är "snygg",
Kevin är inte ens i närheten av dom andra, han är inte alls lika duktig och han verkar inte ens vilja vara där lika mycket som alla andra.

Krossa näthat - sprid nätkärlek,

Hur glad man kan bli? Först hade Moa gillat min bild på instagram och nyss gick jag in på Johannas blogg, hon och dom andra i KBP har startat ett projekt som går ut på att sprida nätkärlek iställe för allt hat som är överallt.  Jättebra idé tyckte jag så jag taggade en bild som gör mig jätteglad och som är kärlek för mig.

- Jag såg bilden på mig och Mattias direkt när jag klickade in på Johannas blogg iallafall, blev så glad. Hon och dom andra i KBP har tusentals läsare per dag och där hamnade min bild.. på Johannas blogg! :D

Tryck på bilden för att komma till hennes blogg!

Candybow,

Ritade denna candybow för ett tag sen, 

Dom första julklapparna är klara!

Mamma jobbade i Ljusdal idag, när hon slutade så mötte jag upp henne hos Jessica. Vi åkte runt lite innan hon skjutsade mig på Dollar. Jag införskaffade mig julklappspapper så nu har jag äntligen slagit in dom första julklapparna! :D   

Jag längtar till snön kommer, det känns fel att ha så mycket julkänslor när det inte ens ligger snö på backen haha!   Nu blir det strax Idolmys med hjärtat!;)

Smile.

Jag kom nyligen hem efter att ha haft min första och sista lektion denna vecka haha, så jävla skönt!   Just nu sitter jag insnurrad i en filt i tv rummet och myser med bra musik i öronen

Tbt #1


Jag blir så glad,

Imorse när jag vaknade så satte jag mig och åt frukost med Johanna, Linus och Marina. En jättemysig start på dagen!   Mattias hade jag fått iväg till skolan också så han gick till fyra.

    När Mattias slutade så hämtade Marina och Johanna upp honom innan dom kom upp och hämtade mig,  vi stack ner till Monica (deras söta lilla mormor) som fyller år idag. Linus stackarn kunde dock inte följa med, han har lyckats bli jätteförkyld igen!    - När vi kom fram blev det iallafall tårta och massa godsaker, Monica hade även sina två bästa kompisar där och dom va så goa, dom tyckte att jag var jättesöt och dom sa att Mattias hade hittat sig en fin tjej och att även jag hade hittat en fin kille.  Jag blir så glad när jag hör sånt! :D


Jag ska bli lesbisk,

När tjejer har killproblem så säger dom ofta - "Jag tror att jag ska bli lesbisk".    Detta är ganska komiskt,
lesbiska tjejer har inte mindre problem bara för att dom är attraherad av tjejer.  Många får det att låta som att alla killar är dumma i huvet men så är det självklart inte,  det gäller bara att hitta rätt person att vara med och då spelar inte könet någon roll.
Om du tycker att du "bara" hittar killar/tjejer som behandlar dig dåligt så kan du fortfarande inte dra alla över samma kant, alla har inte betet sig illa.

  - De gäller  också att ha ett öppet sinne när du träffar någon ny,  många som har blivit sårad tidigare letar ofta efter fel hos den som dom faktiskt börjar tycka om just för att ha en anledning att göra slut..  Vissa tillåter inte sig själv att bli kär på grund av rädslan för att bli sårad och några kan till och med göra det omedvetet,  tänker ni efter så kan någon säkert känna igen sig!  #Tankar och åsikter.

Mitt huvud mot ditt bröst,

 Ni får bild från igår eftersom jag känner mig så risig idag.  Ligger i sängen med hjärtat nu iallafall och ska försöka sova alldeles strax, har varit så jävla trött dom senaste dagarna och Mattias kommer knappt upp på mornarna så jag måste ju vara lite duktig och sparka upp honom!;)

Nu ska jag krypa närmare honom, älskar att ligga med huvudet mot hans bröst och prata med honom tills vi båda somnar!

In your arms,

Mitt på dagen så skjutsade mamma ner mig och Mattias, vi kunde inte åka imorse eftersom vägarna var jättehala.   När vi väl kom fram så fick hjärtat göra sig iordning och sticka ner till tandläkaren på en gång, när han väl kom hem igen så fikade vi med pepparkakor och mjölk. Gott!

Vi kollade på 112 aina för en timme sen iallafall och nu ska vi fika och mysa ner oss så att fisen orkar upp till skolan imorgon;)

- 5,5 kilo!

Jag bad till gud imorse och höll alla tummar och tår att jag inte skulle ha gått upp något, jag ställde mig på vågen och kunde inte annat än att skratta av lycka. 5,5 kilo har jag gått ner! :D

Han kysser som en karl ska,

Mattias och jag skulle åka med Hanna och Patric till Ljusdal idag, när dom kom hit så fick vi tacka men avböja för jag bröt ihop.   Hela helgen har jag haft ont i magen just för att jag inte ville åka ner till Ljusdal igen,
känner tvång att åka ner eftersom jag har möte på psyk imorgon och har skola på både måndag och torsdag. - Jag hatar att känna att jag "måste" göra något och därför började jag tårarna komma och sen kunde dom inte sluta.
 
Ni vet när man börjar gråta och helt plötsligt så börjar man gråta av alla orsaker som finns? Så gjorde jag idag så jag grinade på grund av allt.  Blev så glad att Mattias valde att stanna i Ramsjö med mig
 

Utan dig så fungerar inte jag.

Medans många andra är ute och dricker idag så gjorde Mattias och jag oss iordning och stack
till kyrkan med mamma och moster för att gå på minnesgudstjänsten,  dom räknade upp de som har gått bort under det gångna året och så fick man tända ljus för dem. Många namn blev uppropade med mormor och Ruth gjorde ont, jag kan inte förstå hur tiden kan gå så fort. Är så glad att jag har mitt fina hjärta vid min sida som hjälper mig genom allt.❤  

- Vi har kollat på så mycket bättre ikväll iallafall och nu har vi tänt ljus för alla som har lämnat oss och lyssnar på musik, sötnosen min sitter och sjunger! ;)

1 år av saknad,

Igår var det ett år sedan mormor somnade in, jag kan inte förstå att jag har varit utan henne i ett år. Saknaden efter henne är enorm!    Igår åkte vi fram och tände ljus hos henne och morfar innan vi åkte vidare till moster och Victor, vi fikade med dom och hade det allmänt trevligt och pratade om allt.
Kusin Janne och hans käring dök också upp efter ett tag så då blev det mer fika och prat!  Jag tyckte det var ett bra sätt att spendera hennes årsdag på.  Du är alltid en del utav mig.
Saknaden efter dig gör inte mindre ont med tiden, man lär sig att leva med den och att hantera den. Smärtan blir värre ibland, den kommer och går men det är okej att vara ledsen och sörja.